Halika,
na akkor bocsánat azért mert én meg nem kívántam boldog szülinapot Áronnak...
Áron, Boldog szülinapot!
Illetve azért, mert én sem mutatkoztam be. (Na, akkor most jól figyeljetek, kedves Régiek, hátha találtok új infot a Violról!
)
Mi Hegykőn élünk, korábban Sopronban laktunk szüleimmel, de itt épültünk, aztán megismertem a férjem. 2004-ben volt az eskembeskem, és idén áprilisban született meg a kislányunk, Dorka. Most nemsokára már 4 hónapos! (Jesszus!
) Én 25 (éves
) leszek ősszel, és itt Hegykőn dolgoztam a fürdőn recepciósként. Panzió, kemping, gyógyászat (TB-s és privi kezelések, masszázs, stb) Több gyerkőc még nincs tervben, még a távoli jövőben sem, aztán meglátjuk. Most úgy van, hogy így maradunk egy család.
Eszti,
és te 3 dokinak is a keze alá dolgozol? Mikor van szabadnapod?
Zsani,
elhiszem, hogy nincs időd írni nekünk, de talán nem is baj, foglalkozz most csak Virággal!
Mi tudunk várni, akkor gyere, ha tényleg van időd! Pussz!
Katus,
kellemes időtöltést nektek itt a szomszédban!
Remélem jó időtök lesz nektek is, kirándultok sokat!
Köszönöm a listát majd, reményledtem, hogy van, mert így talán tényleg könnyebb. (A te filmjeid már táskában vannak...
)
És hogy miattunk is érzed közelebb magadhoz Sopront?
Szeretünk, Katus!!!
Gabó,
[quote]E írta:jnye!Nem láttál még fasz alakú nyalókát!!Pedig akkora mint az állat emlékeim szerint.
Te, én annyit röhögök egy-két hozzászólásaidon, mint állat!
Csilla,
ejjjj, te kis Gaz!
Elárulod, ki a gyilkos?
Nahááát!!
Erika (Rik),
és hova szeretnétek költözni? Úgy értem melyik környékre?
Ja, és én nem voltam Horvátországba, csak kérdeztem, hogy ti voltatok-e.
Én még ált. isis koromban voltam Olaszban, Franciában és Spanyolban. Fúúú, de rég volt, talán majd még egyszer eljutok megint...
Erika,
én még nem rendeltem netről fényképet, de már gondolkodtam rajt. Aztán el is hessegettem, mert nem tudom én sem, hogy milyen lesz a minősége. Fertődön már hívattunk elő (nem tudnám megmondani mennyiért), szépek is lettek, szal maradunk annál.
Az lenne a jó neked, ha vki meg tudná mondani, hogy milyen...