Új privát üzeneted érkezett!

Rik,
húúú, Horvátország... :) :) Voltatok már? Vagy most mentek oda először?
Lehet, hogy azért nem engedi feltenni a képet, mert túl nagy. Csak azt nem írja ki.

Különben elég gáz, mert az a szabály ugye, hogy nem lehet nagyobb 600 pixelnél vagy 220 kbyte-nál. Na már most nekem volt már olyan, hogy kisebb volt, mint 600 pixel, de még mindig nem engedte feltenni, mert nagyobb volt, mint 220 kbyte. Kössz. Szal mindkét dolognak meg kell felelni. Én azt hittem ha az egyiket beállítom, akkor a másikkal már nem lehet gond. Ezek szerint igen.

Hajnus,
hát nyalókában lehet, hogy még nem láttál ilyet... :D :oops: :D

Vero,
jaja, nagy a hajtás, nekem is néha szinte tovább tart olvasni, mint válaszolni. Mire a végére érek, tutul a Dorka. :) :(

Eszti,
nahááát, akkor Párod nem élt a lehetőséggel, hogy elnyalja azt a puncit? :) :)

nadine81

Vero!
Kép

Viol!
Eldugtam előle.Na ne már,hogy azzal foglalkozzon.................! :D :oops: :D :oops:

KépKép
eszti76

Hajnus!
A Korona fogászaton a Korona üzletházban dolgozom Dr Máté Gábor asszisztenseként.Továbbá dr Molnár Krisztián és Dr Jankó Attila mellett is.
Magas vérnyomásra Galagonya teát igyál(elötte,is) :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
eszti76

Sziasztok!Alig van időm egész nap a Virágnak minden lépését néznem kell.Nagyon félek nehogy valami baj történjen!
Mindenkinek köszönöm az együttérzést.Nagyon jól esett.
Eszti!Neked külön köszönök mindent!Nagyon rendes vagy!
Nagyon sajnálom hogy nem lehettünk ott a találkozón!Remélem lesz még!
Majd leírom mi is történt !
Vissza olvasni még nemtudtam teljessen.A képek nagyon nagyon jók.
kola2

Kép

Újra Sopronban vagyunk! :)

Először is kedves Isti utólag is Nagyon Boldog Névnapot kívánunk! :)

Kép

Másodszor kedves Iván neked meg Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk! :)

Harmadszor kedves Erikák üdv közöttünk!
:) Én egy 1 éves kisfiú anyukája vagyok, 27 éves vagyok, és gyógyszertári asszisztensként dolgoztam.
Nekünk a Dr. Orbán Hajni a gyerekorvosunk, nagyon meg vagyok vele elégedve, bár nektek jó messze lenne (Híd utca)
Eredetileg pécsi vagyok 3 éve élünk Sopronban, és úgy érzem egyre közelebb áll a szívemhez Sopron.
(bevallom ezt soha nem gondoltam, volna)

Az, hogy így érzek jó részt nektek, köszönhetem, nagyon sokat segítettetek nekem, nagyon nehéz volt távol mindenkitől, jó veletek levelezni, mindent köszönök!

Kép

Viol!

Van listánk, majd küldöm Kép - ban.

Gabó!

Köszi a képeket!
Nagyon jó a kép a "lábaid között"!

Eszti!

Légyszi kérj még egyszer bocsánatot a nevemben, ugy ég a fejem milyen egy hülye pics@ vagyok!!!!!!!!!!!! Köszi

Úgy néz, ki holnap megyünk tovább Ausztriába, mindenkinek kellemes hetet, vasárnap jövök.

Kép

Sziasztok!

katus78

Iván !

Ezt neked küldöm ez a buta babanet lehagyta a képet!

Kép

katus78

Katus!
Drága Katus!Én nagyon aggódom!Nem akarlak bántani de az Iván még csak 3 hónapos lesz.Szülinapja az Áronnak van.Persze gondolom izgatott vagy az utazás miatt de ennyire.......? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jó utat holnapra!Remélem jó időtök lesz!puszi

KépKép
eszti76

Ez igazan szep termes volt lanyok! :D
Csak nagyjabol olvastam at a hozzaszolasokat. En sem lattam meg ilyen nyalokakat! :)

Udv az ujaknak! En 33 eves vagyok (asszem a legoregebb kozetetek :shock: ). Ket gyerekem van, Bence 6 lesz oktoberben, Balint 18 honapos. Soproni vagyok, itt eltem 23 even at, de az elmult 10 evbenben Kanadaban, Calgaryban. Jelenleg Sopronban vagyok a fiukkal, de mar csak pentekig. Nagyon rossz lesz elmenni, imadom Sopront, es nagyon szeretek itthon lenni. Legkozelebb jovo juniusban jovunk. :cry:

Kép
Kép
agi

Hajnus!Ejnye!Nem láttál még fasz alakú nyalókát!!Pedig akkora mint az állat emlékeim szerint.Bár én meg punci alakút nem láttam. :D :D :D
Ha ennyire kiakasztó anyud miért jönnek ennyit?Nem tudod leépíteni?

Eszti!Kiváncsian várom én is a nyalókátok fotóját.Vagy az csak is kizárólag apáé?!! :D :D :D Képekről még nem tudok nyilatkozni apát mindjárt megkérdzem.

Katus!Érezzétek nagyon jól magatokat és próbáljatok kikapcsolódni.Sok képet csinálj.Jó utat!!

Kola!Jó,hogy jössz!El is hiszem,hogy most minden lépését figyeled egy ilyen fájdalmas eset után.Azt hiszem mi itt sokan nagyon jól egymásra találtunk és ha kell tartjuk a másikban a lelket segítünk ha tudunk örülünk ha tudunk és stb.!Szal szuper ez a mi kis családunk!!!

Na bunkó létemre én meg be sem mutatkoztam.
VAn egy 15-hós kisfiam Levente"Husi"aki egy ördögfióka!6-éve Nagykanizsán élek,de reményeim szerint nem itt fogok megöregedni és előbb v. utóbb vissza költözünk Sopiba.Hát így röviden ennyi!!

Áronnak nagyon boldog szülinapot kívánok!!

Most megyek bújni apa mellé hátha megint lesz valami.
Holnap valszeg nem leszek,mert nem lesz gép!!

Addig is jók legyetek nem ám rosszalkodni!!!

Jó éjt!!
Vendég

Eszti!Köszi a képeket szuperek!!
Vendég

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ, tényleg nagyon hülye vagyok!!!!!!!!!!!!!!!
SSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGÍTSSSSSSSSSSSSSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGGGGGGGGG!

Bocsi Áron!!!!

Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
(na jó csak azért írtam el, hogy figyeltek-e :lol: :lol: :lol: )

katus78

sziasztok
mennyit írtatok!!!!én sem tudom,kit hagyok ki a válaszokból,de megpróbálom pótolni a lemaradásomat.

először is,köszi az izgulásokat értünk,bár eszter már megnyugtatott mindenkit.nem mentünk ki tegnap,mert a tesómon úrrá lett a lustaság.de a férjem pont úton volt akkor(jött melóból) és szarrá(bocs a kifejezésért,de nincs rá szebb szó) ázott,majd megfagyott.pillanatok alatt lehűlt a levegő,no meg az orkán,a zivatar.itt nálunk a lakótelepen annyira nem volt vészes,mint a dunánál,de fél 10 perc késéssel itt is tombolt enyhébb kiadásban.de szerencsére megúsztuk.megmentett minket a lusti!!! :lol:

ági
akkor kijavítalak,mióta én itt vagyok én vagyok a legöregebb,én már elmúltam 34(de belül 18 és fél vagyok,3 gyerekkel :lol: :lol: :lol: ).

erikák
mi februárban költöztünk ide a büdösbe,de én nagyon vágyom vissza(de mi már úgyis itt maradunk sajnos :cry: ,ha csak nem nyerünk a lottón :roll: ).pedig én miskolcról indultam,ott éltem több mint 30 évemig,a férjem elveszítette a munkahelyét és úgy gondoltuk ott többet lehet keresni(merthogy apa soproni,csak miskolcon járt suliba és ottragadt,őt is tulajdonképp minden miskolchoz kötötte-barátok-,de a költözés mellett döntöttünk).csak kihagytuk a számításból a drágaságot,amiről itt a lányok már írtak.bár apa nem is törte nagyon magát,hogy kimenjen dolgozni ausztiba(míra így hívta a szomszéd országot),a soproni fizu meg nem elég a drágasághoz.így jöttünk pestre,a sógornőmék már évek óta itt laknak,dolgoznak,ő "nyomta be" pétert is a bkv-hoz.szóval röviden ennyi,az én szívem-lelkem sopronban maradt(andinál,eszternél és most már ti is ide tartoztok a neten keresztül :P ).mi a jerevánon laktunk,oda jártunk egy doki bácsihoz aki foglalkozik homeopátiával,így nem tömte állandóan antibiotikummal a kölköket és én nagyon elégedett voltam vele(előtte szőnyi edithez jártunk,őt azért nem bírtam,mert állandóan sokan voltak és egész napokat várni kellett).az uh vizsgálatokról meg kérdezd a védőnődet,vagy a gyerekorvost.ott mindenki nagyon kedves,rendes,biztosan segítenek.

hajnus
lefotózom neked a faszárú nyalókámat,jó?bár ez nem lesz "teljes" élmény neked,de a semmitől több...

na,most nem jut eszembe más,nézem a helyszínelőket,bár már láttam és tudom ki a gyilkos-gyorsan elárulom a tesóméknak :lol: :lol: :lol:

jó éjt,pihit mindenkinek

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Puszi Eszti!

Hát már másodszor égetem le magam, na de még jó, hogy te mindig résen vagy. :wink: :lol: :oops:

Jó éjt!

Kép

katus78

sziasztok
mennyit írtatok!!!!én sem tudom,kit hagyok ki a válaszokból,de megpróbálom pótolni a lemaradásomat.

először is,köszi az izgulásokat értünk,bár eszter már megnyugtatott mindenkit.nem mentünk ki tegnap,mert a tesómon úrrá lett a lustaság.de a férjem pont úton volt akkor(jött melóból) és szarrá(bocs a kifejezésért,de nincs rá szebb szó) ázott,majd megfagyott.pillanatok alatt lehűlt a levegő,no meg az orkán,a zivatar.itt nálunk a lakótelepen annyira nem volt vészes,mint a dunánál,de fél 10 perc késéssel itt is tombolt enyhébb kiadásban.de szerencsére megúsztuk.megmentett minket a lusti!!! :lol:

ági
akkor kijavítalak,mióta én itt vagyok én vagyok a legöregebb,én már elmúltam 34(de belül 18 és fél vagyok,3 gyerekkel :lol: :lol: :lol: ).

erikák
mi februárban költöztünk ide a büdösbe,de én nagyon vágyom vissza(de mi már úgyis itt maradunk sajnos :cry: ,ha csak nem nyerünk a lottón :roll: ).pedig én miskolcról indultam,ott éltem több mint 30 évemig,a férjem elveszítette a munkahelyét és úgy gondoltuk ott többet lehet keresni(merthogy apa soproni,csak miskolcon járt suliba és ottragadt,őt is tulajdonképp minden miskolchoz kötötte-barátok-,de a költözés mellett döntöttünk).csak kihagytuk a számításból a drágaságot,amiről itt a lányok már írtak.bár apa nem is törte nagyon magát,hogy kimenjen dolgozni ausztiba(míra így hívta a szomszéd országot),a soproni fizu meg nem elég a drágasághoz.így jöttünk pestre,a sógornőmék már évek óta itt laknak,dolgoznak,ő "nyomta be" pétert is a bkv-hoz.szóval röviden ennyi,az én szívem-lelkem sopronban maradt(andinál,eszternél és most már ti is ide tartoztok a neten keresztül :P ).mi a jerevánon laktunk,oda jártunk egy doki bácsihoz aki foglalkozik homeopátiával,így nem tömte állandóan antibiotikummal a kölköket és én nagyon elégedett voltam vele(előtte szőnyi edithez jártunk,őt azért nem bírtam,mert állandóan sokan voltak és egész napokat várni kellett).az uh vizsgálatokról meg kérdezd a védőnődet,vagy a gyerekorvost.ott mindenki nagyon kedves,rendes,biztosan segítenek.

hajnus
lefotózom neked a faszárú nyalókámat,jó?bár ez nem lesz "teljes" élmény neked,de a semmitől több...

na,most nem jut eszembe más,nézem a helyszínelőket,bár már láttam és tudom ki a gyilkos-gyorsan elárulom a tesóméknak :lol: :lol: :lol:

jó éjt,pihit mindenkinek [img]eszterékkel%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1156191126.57.jpg[/img] http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 973.79.jpg[/img] és az "ikerlányok",akik inkább csak barátnők :P

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!
Örülök hogy sokan irtatok nekem is!!!Aranyosak vagytok!!!!!

Eszti- Igen a Martosba jártam 1995-ben végeztem.Te elöttem egy évvel ugye?Az arcod ismerős nekem...
a nagylányom a Fenyőtéribe jár.Már nagyon unom azt a sulit.3.-os lesz a Réka és már a 3.osztályfőnököt kapjuk jövö héten....már a gyerekeket se érdekli az egész..nincs összetarto erő.Ha egyszer el tudnám adni a lakást (amit hirdetünk)akkor vinném a Rékát a legközelebbi suliba,nem hagynám itt!!

Viol--nem voltunk még Horvátba,de msot nagyon várjuk,hogy végre eljussunk oda.Te voltál ugye?Jok az élményeid???Ha rossz idő lesz akkor is tudunk majd mit csinálni???

Katus--Szia!Én az Orbán Hajnival eggyütt dolgoztam a gyerek osztályon.Én nagyon szerettem,ha a közelbe laknánk,biztos Őt válsztanám.Mint ember,mint orvost,nagyon szerettem!!Gondolom hasonloan érzel vele kapcsolatban...Én még a Mikolához járok a Jozsef lakotelepre,de épp megyek ma hozzá,mert az éjjel lázas volta Petrám,hát elég messze van tőlünk,de most már megvárom merre megyünk lakni aztán akkor ugy váltok én is...

Ági!---Azért én irigyellek hogy Canadában élsz.Jobb lehet ott a gyerekek élete,meg a tietek is mint itt a "szarba"(már bocsi).Távoli terv,hogy hazajőttök??

Szemizo--nekem a férjem élt Pesten.Ő sem szerette,örül neki,hogy itt lakhat,velem Sopronban.Azota anyjáék is elhagyták Pestet,és ebben a megyében élnek....
Neked van 3 lurkod ugye???Már hallottam a többiektől.Kérdeztem van-e valaki aki 3 gyerekes,mert mi gondolkodunk a 3.-on,de még nem tudom belevágjunk-e.Félek,hogy nem birnék velük.Azért az asszony dolga mégiscsak a gyerek nevelés,nem ???Irj arrolk nekem légyszi,hogy nem "bántad-e meg"a nagycsaládot?Igy terveztétek-e??

Sziasztok!!!
Erika
Vendég

Sziasztok!!

Áron, nagyon boldog születésnapot kívánok!!!
Kép

Rengeteget írtatok most. :lol: :lol:

Erika, szia, én vagyok a másik Erika. :lol: Nekem egy 7 hónapos kislányom van, Alíz. Mi itt lakunk a József A. ltp-n. Olvastam, te is a Mikola Zsuzsához jártok? Ti meg vagytok vele elégedve? Merre szeretnétek költözni?

Zsani, nagyon jó hogy már minden rendben, és hogy újra jössz. :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Lányok, próbálta már valamelyikőtök az internetes fényképrendelést? Találtam a www.foto.hu oldalt, de nem tudom milyen lehet a minősége.
Szerintetek?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Halika,
na akkor bocsánat azért mert én meg nem kívántam boldog szülinapot Áronnak... :(
Áron, Boldog szülinapot! :) :) :)
Illetve azért, mert én sem mutatkoztam be. (Na, akkor most jól figyeljetek, kedves Régiek, hátha találtok új infot a Violról! :))

Mi Hegykőn élünk, korábban Sopronban laktunk szüleimmel, de itt épültünk, aztán megismertem a férjem. 2004-ben volt az eskembeskem, és idén áprilisban született meg a kislányunk, Dorka. Most nemsokára már 4 hónapos! (Jesszus! :)) Én 25 (éves :)) leszek ősszel, és itt Hegykőn dolgoztam a fürdőn recepciósként. Panzió, kemping, gyógyászat (TB-s és privi kezelések, masszázs, stb) Több gyerkőc még nincs tervben, még a távoli jövőben sem, aztán meglátjuk. Most úgy van, hogy így maradunk egy család. :)

Eszti,
és te 3 dokinak is a keze alá dolgozol? Mikor van szabadnapod?

Zsani,
elhiszem, hogy nincs időd írni nekünk, de talán nem is baj, foglalkozz most csak Virággal! :) Mi tudunk várni, akkor gyere, ha tényleg van időd! Pussz! :)

Katus,
kellemes időtöltést nektek itt a szomszédban! :) Remélem jó időtök lesz nektek is, kirándultok sokat! :)
Köszönöm a listát majd, reményledtem, hogy van, mert így talán tényleg könnyebb. (A te filmjeid már táskában vannak... :))
És hogy miattunk is érzed közelebb magadhoz Sopront?
Szeretünk, Katus!!! :D :D :D

Gabó,
[quote]E írta:jnye!Nem láttál még fasz alakú nyalókát!!Pedig akkora mint az állat emlékeim szerint.

Te, én annyit röhögök egy-két hozzászólásaidon, mint állat! :)

Csilla,
ejjjj, te kis Gaz! :) Elárulod, ki a gyilkos? :) Nahááát!! :) :) :)

Erika (Rik),
és hova szeretnétek költözni? Úgy értem melyik környékre?
Ja, és én nem voltam Horvátországba, csak kérdeztem, hogy ti voltatok-e. :)
Én még ált. isis koromban voltam Olaszban, Franciában és Spanyolban. Fúúú, de rég volt, talán majd még egyszer eljutok megint... :roll:

Erika,
én még nem rendeltem netről fényképet, de már gondolkodtam rajt. Aztán el is hessegettem, mert nem tudom én sem, hogy milyen lesz a minősége. Fertődön már hívattunk elő (nem tudnám megmondani mennyiért), szépek is lettek, szal maradunk annál.
Az lenne a jó neked, ha vki meg tudná mondani, hogy milyen...

nadine81

Sziasztok Csajok!!!

Üdvözlök mindenkit sok szeretettel!!
Köszi szépen a tippeket az orvosválasztáshoz, a Mikola Dr.nőt ajánlották többen is!
Én a kórházban dolgoztam még "lánykoromban", úgy 1994-98ig az urológián, nem nagyon ismertem a gyermekorvosokat sem, mert gyakszin sem voltam ott, igaz az Orbán Hajni név beugrott azért.
Mindenkinek jó egészséget,ha van ötletetek akkor szeretettel várom. Puszi Mindenkinek! bajai Erika, aki még Bp-en él(11napot! ), sopronban lakott és újra ott él majd, de Baján született. :lol:
bajaiera1973

Basszus, most nézegettem egy-két utazási iroda oldalát és azt látom, hogy nem is nagyon vannak olyan utak, hogy megy a csoport, leraknak a kiválasztott szállodában, te ott nyaralsz x napig, aztán mész haza. Szal ilyen sima üdülésre gondolok. Mi anno ilyeneken voltunk. De ha én pl. 2-3 év múlva elmennék a családdal nyaralni, mit kezdek a pici gyerekkel egy bazi nagy, 10 napos körutazáson, ahol 4-5 szálláshely van a 10 nap alatt?? Mert ilyenekkel vannak tele az ajánlatok... Mi még csak bírnánk, felnőtt fejjel, na de ők? Furi. Vagy lehet, hogy ha sima, lapozós prosit kérnék, abban lenne? :roll:

nadine81

Era,
akkor várunk szeretettel 11 nap múlva a kis Sopronban!! :D
Kép

Katus,
ezt még neked:
Jó utat!
Kép

És újra: Szeretünk, Katus! :)
Kép

nadine81

Na, megyek krumplit "pucúni"... :? :D

nadine81

Sziasztok!!!
Ja én meg vagyok elégedva a Mikolával...Épp a Petrával jártam ott az előbb.Az a baj,hogy épp festenek,igy el kellett mennem a LHuuuenkei utcába a Dollmayer hez.Csajok...jár valaki ehhez a banyához egyáltalán??????Szegény Petrusom sirt nagyon (hisz lázas :oops: ).Erre azt mondja neki,"neked bármit adok akkor is bömbölsz?"
Hü..e pics@
Bocs ha valaki meg van elégedve vele mondjon jot is a dokinőről,mert énvelem nagyon paraszt volt az előbb...Huuuuu,bocsi nagyon mérges vagyok!!!
Még mindig nem sikerül a fgeltöltés,kész vagyok már tőle...mit tegyek???freemeilbe tudok küldeni,itt nem ,miért???
Sziasztok..
Vendég

Viol, hova szeretnétek utazni? Mi úgy voltunk Tunéziába, hogy egy szállodában voltunk , és fakultatív programokra be lehetett fizetni. De ha valaki egész héten csak a szállodában ejtőzött, azt is megtehette. Mikor mennétek?? Az utazási iroda tud biztos nyaralós-pihenős utat ajánlani.
Listát én is küldhetek? Nekem csak olyan filmjeim vannak, amiket a Katustól vettem át, úgyhogy semmi új.
Nekem ablakot kéne pucúnom, de semmi kedvem. No meg úgyis kicserélik.

Rik, ez tényleg parasztság! :twisted: Nem szóltál be neki?? Biztos nincs neki gyereke. Nem lehet hogy túl nagy a kép mérete??

Era, 11nap múlva visszaköltöztök?? Nem semmi. Hova?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Ja, Viol! Én is megkérdeztem ám a Petit a dvd kameráról. Azt mondta biztos be lehet állítani milyen formátumban vegyen fel, és mindennel le lehet játszani. Mármint dvd-vel. A kenyérpirító nem valószínű hogy lejátssza.
Bocsi hogy csak most írom, teljesen kiment a fejemből, pedig akkor megkérdeztem. :oops:

Erika

Kép
Kép
nercsi

sziasztok

nercsi
én már többször rendeltem neten a rossmanból ill dm-ből képeket(mindkettőnek ua cég csinálja),én meg vagyok azzal elégedve(a filmről előhívott képeik viszont kakák).most is van a rossmannban akcijó:19 ft a 12x9 cm-es kép.azt hiszem aug végéig.nekem már el van készítve a csomag,amit fel kell tölteni oda.és rögtön számolja is,hogy mit kell majd fizetni.és talán 3 nap alatt kész is,oda mész érte,amit kértél a neten.szóval szerintem az jó.én mindig ilyenkor rendelek visszamenőleg sok-sok képet.

rik
én mióta eszemet :oops: tudom 3 gyereket szerettem volna és így is van(igaz férjem negyediket is bevállalna,de ahhoz már másik asszonyt kell keresnie :lol: :wink: .nekem kicsit könnyebb,mint andinak,mert a fiam már 6 éves(idősebb mint márton) és sosem volt féltékeny.így a középső lányommal sem volt gond,mikor a pici megszületett.és nagyon szeretik egymást,a picit állandóan "körülveszik".félek is,kezdődik iskola,óvoda,itthon maradunk kettesben,hogyan fogja bírni.de majd megszokja.szóval mi nagyon jól vagyunk így(igaz sajna albérletben lakunk,most adná el anyukám a miskolci lakást és tudnánk tovébb lépni,csak nem veszi meg senki-nincs pénzük az embereknek nagy lakást venni :cry: ).de majd csak lesz valahogy.igazából ez a sz@r,hogy nem fogok tudni biztosítani nekik "induló tőkét" majd 10-20 év múlva :( .de neked is már nagy a lányod,ő is biztosan segít a kicsi körül,ha lenne még egy kicsi tesója,azzal is biztos ellenne.vagy nem akart kistesót?nálunk néha szecső megrendeli a következő tesót,van hogy fiút,van hogy lányt,de neki kell még egy! :roll: :lol: :lol: :lol: pedig így is van veszekedés bőven(meg játékhegyek,lomhegyek...)
és az a bunkó banya dokinő!hogy bírtad megállni,hogy ne szólj be neki?vagy ne vágd nyakon?! :P

bajaiera
hááát,nagggyyyon irigyellek!vissza sopronba!!!

eszter
húúú,ez a lavina a nyalókákkal! :shock: :oops: :roll: csak ámulok-bámulok.mindenkinek kell ilyen?!jövőre fel kell vásárolnod a készletet!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Nercsi, nekem is jók lettek a dm-es képek!

Csilla, ha lesz egykis időm meg is nézem a rossman akckót, ott még nem jártam :roll:

Rik, az Ilse már nekem is okozott egy nap bosszúságot. Ügyeletes volt a kórházban, Janka akkor volt először nagyon lázas életében, bár ne vittem volna oda!

Majd csinálok olyan szalagot én is, mert nem látjátok a szép 3gyerekem :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én annyit szülnék..., de élni is kell valamiből. Most 8évig nem szabad arra gondolni :oops: , de már én is 33vagyok ám!
amica

Rik!
Ha az albumba nem tudsz feltenni képet,kicsinyítsél és tedd ide a fórumba.Ahogy mi is tettük és tesszük nap mint nap. :D
Már kíváncsi lennék rád mert ha neked én ismerős vagyok akkor te is az lehetsz nekem. :D
Én biztosan nem hagytam volna szó nélkül annak a bunkónak a beszólását!Minek alkalmazzák az ilyen parasztokat?A gyerekek lelkét teljesen meg tudja nyomorítani egy ilyen gyökér! :evil: :evil:

Era!
Talán te is a Martosban tanultál?

Lefotóztam a puncinyalit de nem látszanak a részletek amik pedig fontosak!!! :D :oops:
Kép

KépKép
eszti76

Csilla!
Felvásárolom én az összes nemiszerv-nyalókát csak férjen bele anyósom retiküljébe. :D :D :D :D
Húúúú,durva lehetett amit Péter átélt.Féltetted mi?
Kép

Zsani!
Ez csak természetes! :D

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Itthon vagyunk, és még nem is tudom mi lesz, ki vagyok akadva, de nem írom ide le, mert ugye bárki elolvashatja, majd emailba akit érdekel.

Viol!

Ment a lista!
Köszi a fan klubbot! :)

Eszti!

Én is szeretnék fasz szárú nyalókát :lol: :lol: :lol:

katus78

Szemizo!

Ma voltunk a Mátéval az 1 éves mázsáláson
8940g
76cm

Zóra mennyi is volt?

katus78

Sziasztok csajok!

Megjöttünk a Balcsiról! Nagyon jól éreztük magunkat! Az idő sem volt vészes, még meg is tudtunk mártózni a Balatonban.

Viol! Légyszi-légyszi küldd el eredeti méretben a mailomra azt a képet amikor a Szinti ül a kék gumilovon! Annyira tetszik!

Mirama! Neked még lógok egy CD-vel! Hogy juttassam el?

KépKép
nicika

Sziasztok csajok!

Megjöttünk a Balcsiról! Nagyon jól éreztük magunkat! Az idő sem volt vészes, még meg is tudtunk mártózni a Balatonban.

Viol! Légyszi-légyszi küldd el eredeti méretben a mailomra azt a képet amikor a Szinti ül a kék gumilovon! Annyira tetszik!

KépKép
nicika

Sziasztok csajok!

KépKép
nicika

Hú bocsi a triplázásért, de asszem meghülyült a babanet! :shock:

KépKép
nicika

Nercsi! Én a www.kep.tar.hu -ról szoktam fényképet rendelni. (Zárójelben megjegyzem hogy most nem működik túl jól, lassú, mert augusztus végéig a 10*13-as képek 19ft-ba kerülnek!)
A dm-es képek iszonyú rosszak lettek nekem, de tény hogy csak tized árat kértek értük!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Jo megprobálom kicsinyiteni a képeket.-Azt mondja a férjem,hogy a tűzfal nem engedi..(az meg kell)Na probálkozom majd...
Eszti,amizo!Ez a nő tényleg bunko volt,de én nem tudok egy orvosnak beszolni...olyan felsöbbrendü az én szememben...lehet azért mert hülye kis ápolonő vagyok...
Szemizo--boldog kis család lehet a tietek,irigyellek.Na nem mintha én nem lennék boldog,csak olyan jo kis csapat lehettek...gratulálok mindenesetre a gyermekeidhez!!!a 4.gyerek szerintem már tulzás,de ha egyszer a férjed rávesz..akkor nem lehet ellentmondani.Mekkora lakásba éltek???

Egyszer valaki kérdézte,hogy miért akarom eladni a lakást,meg hova szeretnénk menni.Hát a lakás kicsi már,másfél szobás,aztán hogy hova mennénk azt még nem tudjuk.Csak most ugy vagyunk vele,lehet nem most kéne belevágni,olyan bizontalan a pénzpiac,meg a bérek is állnak...nem tudjuk még mi lesz.
Na sziasztok!!!Férjem uralja a gépet innentől...
Vendég

Fogynak a napjaim, meg ket nap es indulas vissza. :cry:

Era,
Milyen jo neked, hogy koltoztok vissza Sopronba!!! Irigyellek nagyon!

Katus,
Mi tortent? Nem mentetek Ausztriaba? Kuldheted privat is.

Eszti,
Tok jo ez a nyaloka! Bar lehet en elso ranezesre nem jottem volna ra, hogy mi akar lenni. :D

Amica,
Szerettel terhes lenni, vagy a gyerekeket szereted annyira, hogy meg szulnel akarhanyat? Nekem szemely szerint a ketto pont eleg. :)

Kép
Kép
agi

Ági, nagyon szerettem gyereket várni, szülni, babázni, mindent :D :D :D

Tettem fel az albumomba (Amica néven) egy szopis képet, Márton 3.szülinapján készült :roll: :lol: Szándékosan rontottam a minőségen :oops: :oops: :oops:

Üdv itthon minden hazatérőnek!

Ágnesem 7hét alatt 2kg-ot hízott :wink:
amica

Katus!
Mi a manó?Meghiusult az üdülés?Remélem semmi komoly miatt!
Elmesélhetnéd priviben.

Ági!
Sajnos pont a jellegzetességeket nem lehet látni a képen,pedig nagyon élethű! :D

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

Halihó! :)

Rik,
sztem is csökkenteni kell akép méretét. De hogy a tűzfal miért nem engedi?? Nemtom.

Erika,
húú, nem mostanában mennénk ám, csak elgondolkodtam rajt, hogy talán 2-3 év múlva. Anno mi is úgy voltunk anyuékkal, hogy odavittek a szállodába és befizettünk 1-2 fak. progira, pl Barcelona, meg valami delfin show. Remélem még léteznek ilyen sima nyaralóprogik, nemcsak lótifuti körutak. Mondjuk párban egy olyanra is elmennék, de hát a gyereket mégsem hagyom itthon! :)
Természetesen te is küldhetsz listát, de ha Katustól vannak, akkor lehet, hogy tényleg nem találnék újat. Mindegy. Ahogy gondolod.
És köszönöm a dvd-s dolgot neked is, nem volt későn a válasz, még úgysem vettünk. Nem akarom részletre venni, mert úgy drágább, inkább egy összegben. Csak most még fájna annyit egyben kiadni... :) :) :)

Eszti,
[quote]F írta:elvásárolom én az összes nemiszerv-nyalókát csak férjen bele anyósom retiküljébe.

Húúú, ez kiráááály volt!! :lol: :lol: :lol:

Katus,
köszönöm a listát, szemezgetünk belőle! :) De tényleg rengeteg és nagyon sokat szeretnék, de majd visszafogom magam. Nem ám egész nap csak filmeket írogatsz majd nekem... :) :) :)
Sajnálom, hogy meghiúsult a dolog, ha gondolod, nekem is küldheted az okokat, hogy mi miért történt...

Szinti,
mindjárt megy a kép. :)

Andi,
a te képedet meg mindjárt nézem. :)

nadine81

Jesszus, Niki, az előbb Szintit írtam!!!! :D :oops: :D :oops:
Ez gáááz... De mentségemre írható, hogy hirtelen a lányoddal kevertelek össze, nem mással... :D :oops: :D :oops:
És ment a kép is... Nikinek, Szintiről!

Andi,
megnéztem a képet, háát, tényleg belepiszkáltál... :P :P :P
De úgysem arra vagyunk kíváncsiak. :) És akkor a képen Márton és Janka szopiznak?
Ágnes étvágyához meg gratulálok, belehúzott rendesen! :)

Amúgy Dorka mostanában nem hajt nagyon. Két hete volt ugye az az ominózus 5 deka, aztán a szokásos 13 deka. Ma megyünk megint, mert jön a gyerekdoki, meg lesz ugye súly és hosszmérés. De Dorka mostanában annyit kakil, hogy eszméletlen. Minden pelusban van kaksa, volt olyan is, hogy két kaja között kettő adag is. Kaja után pár perccel dobott egyet, aztán mire eljött volna a következő szopi, még egyet. Akkor mi marad meg benne?? Szal sztem most megint nem hízott sokat. A kedve amúgy meg jó. Van, hogy sikogat és nevet, miközben kakil. Szal ma megkérdezem a dokinőt, hogy mi lehet. Korábban nem volt ennyi, max 3 adag. Kora reggel, napközben illetve kora este.
Szerintetek?

nadine81

Jó reggelt!

Ma megyünk, majd leirom privibe, máshová megyünk! Nem messze, csak 10km-re arrébb.

Mindenkinek szép hetet!

Ági!

Jó utat!
Majd írd le a cimedet privibe és elpostázom a két lemezt, nem gond a barátnömnek is mindig küldök San Francisciba.:)

Viol!
Csak szemezgess, majd max nem jövök a netre. :)

Sziasztok!

katus78

Katus!Engem is érdekel mi volt írd majd meg légyszi ha haza értek!Azért jó pihenést érezzétek jól magatokat.Szépen hízik Máté!! :D

Nercsi!Én is mindíg a Rossmannból rendelem és most akciósak a képek.

Szeimzo!Szegény férjed!Okos volt a tesód,hogy lustizott ki tudja mi lett volna.aranyosak a lányok a képen! :lol: :lol:

Eszti!Fölülről nem tudod lekapni a nyalit?Úgy talán látszik a lényeg! :D :D

Rik!Hátha én kifognék egy ilyen parasztot biztos nem bírnám ki,hogy ne illessem egy két keresetlen szóval.

Ági!Juj,de szar lehet most neked,hogy már számolsz vissza.Mikor indultok?A szüleidet mennyire viseli meg mikor elmentek és egy évben csak egyszer jöttök?

Viol!Én nem tudom mitől lehet,hogy ennyit kakíl majd a dokinéni kiokosít.Fene se tudja.Majd írd mi volt.

Tegnap voltunk a 15-hós oltáson Husi nagyon ügyes fiú volt kicsit sirdogált,de főleg azért mert lefogták a kezét és ezt rühelli.De aztán leraktam és már hipp-hopp egyszál pelusban meg zokniban meg is szökött egy srác kapta el ,mert már ki akart menni.Megmérni csak sacc/kb. tudta a védőnő,mert azon a fekvős szaron már nem marad el a ráállós meg még nem jó neki így kb.12,30kg lehet.Hízik a segge pedig újabban alig eszik valamit állandóan kiköp mindent.7-10-nap a lappangási ideje ennek a szarnak remélem nem lesz semmi baja bár eddig egyik oltás sem kavart be neki.

Bertha Eszter!Képzeld tegnap faszán elterveztem magamban,hogy szerdán gyerek nélkül hazamegyek este leugrom hozzátok egyet borozni,dumálni erre apa tegnap este előállít,hogy elmegy szombaton melózni és akkor szerdán felvisz kocsival ezzel a dumával kisit durva lesz nekem nem,de hátha valakinek előre is bocsika"Nem bízik bennem ,mert tegnap lettem jól megdugva".Na amúgy megbízunk ám egymásban,de ilyeneket nem bír kihagyni.Amúgy nem vagyunk ám ilyen alpáriak,de tudjátok imádok káromkodni,csúnyán beszélni ami egy nőtöl gusztustalan,de ez van.Szal meghiusult a tevem nagy-nagy bánatomra.Na,de majd ha megyek föl suliba lesz dínom-dánom.
Vendég

amica!Tyű nem semmi az a kép!!!!
Vendég

Kedves Bencék!

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Nektek!

Kép

katus78

Csatlakozom a Bencék köszöntéséhez!!

Boldog névnapot!

Képet sajna nem tudok most feltenni,mert szarakodik a gép!
Vendég

Koszonjuk a mi Bencenk neveben a jokivansagokat!

Gabi,
Penteken reggel indulas Becsbol, es majd szombat hajnalban (itthoni ido szerint) erunk oda. Remelem siman megy minden ugy mint idefele! Pozitiv energiakat kuldhetitek megint! Most tudjatok, a biztonsagi intezkedesek megint szigorubbak a londoni terror kiserlet miatt. Semmifele folyekony es pasztas (pl. fogkrem ilyesmi) nem viheto a gepre, mert folyekony robbano anyaggal akartak a merenylok a gepre jutni. Ez kb. 2 hete volt.

Katus,
Koszi szepen, majd megirom a cimem e-mailben, de ez most olyan hulyen adja ki magat, hogy erre neked penzt kell kolteni! Majd valamit viszonzaskepp kitalalok neked!

Ma meg fodraszhoz megyek, holnap meg mar csomagolas. Bruhuhu. :cry:

Kép
Kép
agi

Jó reggelt!!!

Kedves Bencék, boldog névnapot kívánok nektek!!!

Kép

Agi, mennek a ++++++++ energiák!!! A gyerekek amúgy már várják hogy otthon legyenek? Vagy még maradnának ők is?

Viol, én olyan listára gondoltam, amit én szeretnék tőled!! :lol: :lol: Nekem új tényleg nincs. :cry:

Amica, mennyit hízott Ágnes!!! Nem semmi!!! Jó a kép is. :lol: Meddig szoptattad őket?

Képzeljétek, tegnap végre rászántam magam, hogy megcsinálom a terhességi tesztet. NEGATÍV lett, erre ma meg is betegedtem. Jellemző, halogatom, halogatom, aztán mikor megcsinálom magától kiderül, hogy nincs semmi. :lol: :lol: :lol:
Nagy kő esett le a szívemről.....
Ja, és most nem is görcsölök. Előtte meg akartam halni ilyenkor, annyira fájt, most meg semmi. Ugye ez így marad. ???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Ági!Biztos nem lesz semmi gond hazafele sem.Jó gyerekek a fiúk.
Megy az energia most szívom a porszívóval!!Hi-Hi :lol: :lol: :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!Most elmegyek lepihenni,mert legyengültem!!Hi-Hi :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?