Sziasztok!
Ismét sikerült jó sok napot kihagynom. Ill. olvasni olvastalak Benneteket, csak nem volt időm, erőm reagálni. Bocs!
Kedden, szerdán megvettük a még hiányzó cumókat meg jártuk a kreatív boltokat is, hogy tudjam majd díszíteni a babasarkunkat. Nagyon elfáradtam, de asszem megvan mindenünk.
Még erre a pelenkadzsinnre vágyom nagyon, főleg, hogy még javasoltátok is, de megvárom, hátha esetleg valakitől kapunk ajándékba. Hiú remény, mi?
Tegnap, meg ma igazából elég sokat feküdtem, meg főzőcskéztem, hogy tudjunk mit enni. Egy kicsit beparáztam, mert többször voltam nagywc-n nem kultúrált formában, meg fájt a hasam úgy, mint menzeszkor. Nem görcsöltem igazán, főleg nem löketekben, csak úgy fájt.
Szóval nagyon megijedtem, nehogy má' megszüljünk.
Babánk szerencsére remekül van, másfél napja rengeteget ficánkol. Előtte a vásárlások alatt inkább pihizett a drágám. De talán most jobb végre, így fel mertem kelni. Szerdán megyünk dokihoz, remélem nem lesz semmi baj. Még sok pakolnivalónk és takarítanivalónk van itthon. De megnyugtató, hogy mindent beszereztünk.
Ja és a párom nagyo-nagy kérésére szerdán letettem az autót. Ez elég nagy áldozat volt tőlem, mert imádok vezetni és szerintem a baba is imádja, amikor vezetek.
De apa így érez minket biztonságban, hát ez van.
Egyszerűen csak ámulok és bámulok! Valami fantasztikusan szép, tüneményes babáitok vannak!!!
Úgy látszik, a Jánosban már csak ilyen gyönyörűségek születnek! Jók az esélyeink!
Mindenesetre nagy-nagy gratula minden babásnak itt, párommal együtt mindig elnézegetjük a képeiteket és arról álmodozunk, hogy hamarosan nekünk is ilyen szépség lesz a kezünkben.
Zsófi, nekem is az apával alvós képek a kedvenceim!
Hú, én is ilyen jól alvó fiúcskára vágyom!
Csak azt nem értettem a szüléstörténetedben, hogy miért is kellett átadnod az egyágyas szülőszobai helyet? Nem érkezési sorrendben van a helyfoglalás?
És mi Annamari teljes neve?
Logi, azért remélem, Dominikunk kivárja még a hátralévő 6 hetet! Úgyhogy a mindjárt még egy kicsit odébb van, legalábbis ezt próbáljuk megértetni vele.
A párom épp tegnap parázott, hogy még mennyi dolgunk is van addig...
Marci ebben a bébierszényben valami fantasztikus! Ahogy csodálja magát!
A többi képen is gyönyörűségesek gyermekeid, de most épp ez a kedvencem.
Enci, azért remélem, később lesz időd majd kicsit netezni és dumcsizni velünk! Gratula Bálinthoz!
Edus olyan jó, hogy ilyen részletesen leírod a tapasztalataidat! Nagyon köszi!!!
A Te pasijaid is elbűvölőek!!! Imádom őket nézegetni!!!
Köszi a drukkokat is!
Izgi lehet ez a hazakészülődés.
Mi egy évet éltünk Amerikában, emlékszem, mennyire készültünk a karácsonyi hazajövetelre...
Kíváncsi vagyok, mit mesélsz majd, srácoknak hogy tetszett az út, stb.
Kata, köszi a mailt, megkaptam. Megnyugtató volt olvasni, de nyilván majd akkor leszünk 100 %-osan nyugodtan, ha kezünkben lesz az egészséges babánk. De miért is ne lennének azok? Negatív gondolatokat tessék elhessegetni, én is azt szoktam!
Azt hiszem, az én picifiam is szokott csuklani, bár nem vagyok teljesen biztos benne, hogy az az-e. Csak azt hiszem. Meg elvileg nekem végre befordult, sőt a doki azt mondta, hogy be is illeszkedett
, de a csuklást inkább mégis fenn a cicim alatt szoktam érezni. Szóval nem értem.
Szerintem is Edusnak van igaza, és csak Liza baba agya egy kicsit előrébb tart a fejlődésben. Hamarosan behozza a többi szerve is a "lemaradását" és nem lesz látható semmi nyugtalanító majd! Szorítok!!!
Örülök, hogy rendesek voltak Veled a genetikán!
Remélem, minden leleted negatív lesz, írd meg, ha megvan az eredmény! Nem tudom, miért jó az a dokiknak, ha ijesztgetik a kismamikat??? Te szegény!
Azért csak óvatosan azzal a vezetéssel, sok ökör van az utakon!
Klasz helyen lakhattok!
Nekem is mindig rém alacsony a vérnyomásom, pedig kávézom reggelente... doki írta fel.
Ja és a rendes főnök témához. Persze 1000-ből egy érdemli meg. De épp, amelyik rendes, fog időben elküldeni Téged táppénzre, nehogy valami bajotok legyen! Legalábbis az én főnököm nagyon rendes és biza ő maga mondta, hogy majd megoldja, pihenjek, vigyázzak a kis pocaklakóra, most ez a legfontosabb. Dolgozni meg ráérek majd a babázás után.
Barátnődet nem irigylem! Eddig is gáz volt nagyon az amerikai kapuknál az átjutás a reptereken, de most még rosszabb szerintem a helyzet...
Kíváncsi vagyok a bútoraitokra!
Kki, örülök, hogy jól sikerült a 4d-s uh-otok!
Gratula a cukoreredményhez!
Timi, csak a drága kis Bala ne kapja el ezt a hasmenéses szart! Drukkolok! Apa jobban van már?
Hú Orsi, nagy-nagy drukk Nektek! Mindjárt itt a nagy találkozás! Nagyon izgi!
Mangó, kitartás a lakáseladáshoz, előbb-utóbb összejön! Nem gondoltam volna, hogy nekünk sikerül az eladás, annyira nem volt érdeklődő. Aztán meg egyszerre ketten akarták megvenni.
Jön hamarosan a Ti vevőtök is, meglásd!
Én is benéztem kedden a Jánsoba, elkéstem
, de aztán eljöttem, mert már jártam a szülőszobán. Csak nem akartam lemaradni a szoptatós előadásról és hát mi van, ha mégsem lehet a szülőszobára bemenni. Szóval jövő héten találkozhatnánk esetleg. Nos?
Örülök, hogy rendben vagytok!
Szerintem ne foglalkozz azzal, mit mond a főnököd. Még jó, hogy nem azt akarja, hogy a munkahelyedről menj egyenesen szülni!
Most Ti vagytok a legfontosabbak!
Örüljön, hogy eddig dolgoztál!
Sajnos nekem állandó a sav és a gyomorégés probléma...
szerencsére ez a légszomj eddig elkerült.
Remélem, nem hagytam ki semmit és senkit! Bocs, hogy hosszú lettem...
Ja majd mindjárt rakok fel képeket Kata kérésére.
Sok puszi Nektek!
Melba