Új privát üzeneted érkezett!

Edus annyira helyes család vagytok! gyönyörűek a fiúk és ti a férjeddel nagyon de nagyon szép pár vagytok!
kerekpocak
 
 


Kata, hát igen, izgi lesz :)

Kki, ez érdekes, remélem azért nem sokszor fordul elő ilyen Veled... vigyázz magadra!!!

Zsófi, nekem is sokan az Annamrit ajánlották, allítólag tényleg tündéri tud lenni :)
mangó
 
 


Sziasztok!
Ismét sikerült jó sok napot kihagynom. Ill. olvasni olvastalak Benneteket, csak nem volt időm, erőm reagálni. Bocs! :cry: :oops: :roll:
Kedden, szerdán megvettük a még hiányzó cumókat meg jártuk a kreatív boltokat is, hogy tudjam majd díszíteni a babasarkunkat. Nagyon elfáradtam, de asszem megvan mindenünk. :roll: :wink: Még erre a pelenkadzsinnre vágyom nagyon, főleg, hogy még javasoltátok is, de megvárom, hátha esetleg valakitől kapunk ajándékba. Hiú remény, mi? :roll:
Tegnap, meg ma igazából elég sokat feküdtem, meg főzőcskéztem, hogy tudjunk mit enni. Egy kicsit beparáztam, mert többször voltam nagywc-n nem kultúrált formában, meg fájt a hasam úgy, mint menzeszkor. Nem görcsöltem igazán, főleg nem löketekben, csak úgy fájt. :cry: Szóval nagyon megijedtem, nehogy má' megszüljünk. :twisted: Babánk szerencsére remekül van, másfél napja rengeteget ficánkol. Előtte a vásárlások alatt inkább pihizett a drágám. De talán most jobb végre, így fel mertem kelni. Szerdán megyünk dokihoz, remélem nem lesz semmi baj. Még sok pakolnivalónk és takarítanivalónk van itthon. De megnyugtató, hogy mindent beszereztünk. :wink:
Ja és a párom nagyo-nagy kérésére szerdán letettem az autót. Ez elég nagy áldozat volt tőlem, mert imádok vezetni és szerintem a baba is imádja, amikor vezetek. :wink: De apa így érez minket biztonságban, hát ez van.

Egyszerűen csak ámulok és bámulok! Valami fantasztikusan szép, tüneményes babáitok vannak!!! :wink: Úgy látszik, a Jánosban már csak ilyen gyönyörűségek születnek! Jók az esélyeink! :lol: Mindenesetre nagy-nagy gratula minden babásnak itt, párommal együtt mindig elnézegetjük a képeiteket és arról álmodozunk, hogy hamarosan nekünk is ilyen szépség lesz a kezünkben. :lol:

Zsófi, nekem is az apával alvós képek a kedvenceim! :wink: Hú, én is ilyen jól alvó fiúcskára vágyom! :wink:
Csak azt nem értettem a szüléstörténetedben, hogy miért is kellett átadnod az egyágyas szülőszobai helyet? Nem érkezési sorrendben van a helyfoglalás?
És mi Annamari teljes neve?

Logi, azért remélem, Dominikunk kivárja még a hátralévő 6 hetet! Úgyhogy a mindjárt még egy kicsit odébb van, legalábbis ezt próbáljuk megértetni vele. :wink: A párom épp tegnap parázott, hogy még mennyi dolgunk is van addig...
Marci ebben a bébierszényben valami fantasztikus! Ahogy csodálja magát! :lol: A többi képen is gyönyörűségesek gyermekeid, de most épp ez a kedvencem. :wink:

Enci, azért remélem, később lesz időd majd kicsit netezni és dumcsizni velünk! Gratula Bálinthoz! :wink:

Edus olyan jó, hogy ilyen részletesen leírod a tapasztalataidat! Nagyon köszi!!! :wink: A Te pasijaid is elbűvölőek!!! Imádom őket nézegetni!!! :wink: Köszi a drukkokat is! :wink:
Izgi lehet ez a hazakészülődés. :wink: Mi egy évet éltünk Amerikában, emlékszem, mennyire készültünk a karácsonyi hazajövetelre... :wink: Kíváncsi vagyok, mit mesélsz majd, srácoknak hogy tetszett az út, stb.

Kata, köszi a mailt, megkaptam. Megnyugtató volt olvasni, de nyilván majd akkor leszünk 100 %-osan nyugodtan, ha kezünkben lesz az egészséges babánk. De miért is ne lennének azok? Negatív gondolatokat tessék elhessegetni, én is azt szoktam!
Azt hiszem, az én picifiam is szokott csuklani, bár nem vagyok teljesen biztos benne, hogy az az-e. Csak azt hiszem. Meg elvileg nekem végre befordult, sőt a doki azt mondta, hogy be is illeszkedett :roll: , de a csuklást inkább mégis fenn a cicim alatt szoktam érezni. Szóval nem értem. :roll:
Szerintem is Edusnak van igaza, és csak Liza baba agya egy kicsit előrébb tart a fejlődésben. Hamarosan behozza a többi szerve is a "lemaradását" és nem lesz látható semmi nyugtalanító majd! Szorítok!!!
Örülök, hogy rendesek voltak Veled a genetikán! :wink: Remélem, minden leleted negatív lesz, írd meg, ha megvan az eredmény! Nem tudom, miért jó az a dokiknak, ha ijesztgetik a kismamikat??? Te szegény!
Azért csak óvatosan azzal a vezetéssel, sok ökör van az utakon!
Klasz helyen lakhattok! :wink:
Nekem is mindig rém alacsony a vérnyomásom, pedig kávézom reggelente... doki írta fel. :wink:
Ja és a rendes főnök témához. Persze 1000-ből egy érdemli meg. De épp, amelyik rendes, fog időben elküldeni Téged táppénzre, nehogy valami bajotok legyen! Legalábbis az én főnököm nagyon rendes és biza ő maga mondta, hogy majd megoldja, pihenjek, vigyázzak a kis pocaklakóra, most ez a legfontosabb. Dolgozni meg ráérek majd a babázás után. :wink:
Barátnődet nem irigylem! Eddig is gáz volt nagyon az amerikai kapuknál az átjutás a reptereken, de most még rosszabb szerintem a helyzet...
Kíváncsi vagyok a bútoraitokra! :wink:

Kki, örülök, hogy jól sikerült a 4d-s uh-otok! :wink: Gratula a cukoreredményhez! :wink:

Timi, csak a drága kis Bala ne kapja el ezt a hasmenéses szart! Drukkolok! Apa jobban van már?

Hú Orsi, nagy-nagy drukk Nektek! Mindjárt itt a nagy találkozás! Nagyon izgi! :wink:

Mangó, kitartás a lakáseladáshoz, előbb-utóbb összejön! Nem gondoltam volna, hogy nekünk sikerül az eladás, annyira nem volt érdeklődő. Aztán meg egyszerre ketten akarták megvenni. :lol: Jön hamarosan a Ti vevőtök is, meglásd! :wink:
Én is benéztem kedden a Jánsoba, elkéstem :oops: , de aztán eljöttem, mert már jártam a szülőszobán. Csak nem akartam lemaradni a szoptatós előadásról és hát mi van, ha mégsem lehet a szülőszobára bemenni. Szóval jövő héten találkozhatnánk esetleg. Nos? :wink:
Örülök, hogy rendben vagytok! :wink:
Szerintem ne foglalkozz azzal, mit mond a főnököd. Még jó, hogy nem azt akarja, hogy a munkahelyedről menj egyenesen szülni! :roll: Most Ti vagytok a legfontosabbak! :wink: Örüljön, hogy eddig dolgoztál!

Sajnos nekem állandó a sav és a gyomorégés probléma... :cry: szerencsére ez a légszomj eddig elkerült. :wink:

Remélem, nem hagytam ki semmit és senkit! Bocs, hogy hosszú lettem...
Ja majd mindjárt rakok fel képeket Kata kérésére. :wink:

Sok puszi Nektek!
Melba

KépKép
melba
 
 

 
 

14+5-kor:
Kép Kép

19+5-kor:
Kép Kép Kép

A többi képünk 2D-s és sajna csak papírképként van meg. Utolsó javasolt 4d időpontot kihagytuk-kihagyjuk, mert sokszor görcsölök az uh-ok után és az nem jó. De úgyis hamarosan, ööö még soká, 6 hét múlva..., személyesen találkozhatunk a mi kis pocaklakónkkal. :wink: [/img]

KépKép
melba
 
 


melba azért kellett átadnom, mert visszaküldtek az osztályra, hogy mivel nem tágult a méhszáj semmit, holnap próbáljuk újra a szülésindítást. szóval én szépen visszamentem a kórházi szobába és közben elment a magzatvíz, de mire visszaértem a szülőszobába, már elfoglalták mások az egyágyast...
érthető így? lehet hogy kicsit kuszának tűnik.
nemtom mi annamari vezetékneve, de biztos megmondják. ha császár is lesz a köv. de ő még ott dolgozik, biztos felkérem!!! ő volt a legjobb fej!! egy tündér, de tényleg!!
kerekpocak
 
 


pocakosfotó 33 hetesen:

Kép

Szép napot Nektek!

KépKép
melba
 
 


szép kerek a pocakod!!
dominik mosolyog, nem?
kerekpocak
 
 


Így már értem Zsófi, bocs, ha kicsit értetlennek tűntem...
Beszélek a dokimmal szerdán a szülésznőválasztásról. Köszi!

KépKép
melba
 
 


Köszi a dicséretet! :wink: Bár tegnapelőtt, amikor közös költség ügyet intéztem és azt mondták, jöjjek vissza szept. végén, és mondtam, hogy jó, bár lehet, addigra megszülök, azt mondták, az kizárt. :lol: :lol: :lol: Édesek, nem?
Igen, a mi kis babánk mosolyog!!! Olyan jó volt látni!!! :wink: Mindig megnézem a dvd-t is. :wink:

KépKép
melba
 
 


Sziasztok!

Melba,
tényleg jó kerek az a pocak, és még csillog is ! :)

Köszi a +++ szavakat, írok ha van eredmény (csütörtök) előtte kedden reggel még UH a változatosság kedvéért... :)
Még az a szerencse hogy Liza úgy tűnik elviseli - legalábbis nincsenek úgy görcseim utána ahogy te említetted Dominikkel.
Jaaaj az uccsó képen tényleg mosolyog, annyira édes !

Tényleg klassz helyen lakunk, imádom, csak télen ha nagy hó van izgalmatos kicsit autóval feljönni, de annyi a titok hogy ki kell menni lapátolni meg lesózni és akkor nincs baj (jó 2-3 órás meló... :) )
de ezek a "mai" telek nem vészesek, tavaly is csak 2-szer kellett ezt eljátszani egész télen. Ráadásul akkor még nem is laktunk itt, hanem direkt kijöttünk lapátolni ...


Autót asszem nemsokára nekem is el kell felejtenem, bár mondom ez itt elég érdekes téma lesz mert akkor az = nem megyek sehová
:(
az nem jó... :)

Tényleg: tüzijátékot, durrogást hogy fogják viselni a picibabák? Samu? Zsófi nálatok szokott nagy hangzavar lenni?? Majd írj milyen volt az első aug. 20-a Samunak! :)

Meg kérünk még fotókat :wink: :wink: hogy gyönyörködhessünk :lol:

szép napokat !!! :lol:
K&L
lmkata
 
 


Samu továbbra is nagyon jó baba, éjszaka alszik öt órát egyhuzamban, utána háromóránként kelt. reggel az első evés után álltalában nyügi, de mindig azért mert álmos, ilyenkor bebugyoláljuk és 1 perc múlva alszik is. kicsit már néha unatkozom :)
ma úgy volt, hogy megyünk meglátogatni a nagyszülőket, amíg apa befejezi a munkáját és már indulásra készen az ajtóban ácsorogtunk, amikor kiderült, hogy tegnap beraktam a táskájába a lakáskulcsomat, ami szépen nála is maradt... nagyon nagyon csalódott voltam, annyira kimozdultunk volna!!!!!!!!!!!!!
így marad a várakozás... mint mindig.. mikor jön haza apa??

mi biztos kimegyünk sétálgatni aug 20-án, nemtom mennyire merészkedünk közel a tüzijátékhoz, majd meglátjuk samu hogy reagál..
fotókat feltétlenül csinálunk majd a hétvégén!
kerekpocak
 
 


Sziasztok,

Hát mi szép számban összegyűltünk tüzijátékot nézni, de sajna közbeszólt az időjárás és jól elmosta az egészet... :)

Ki hogy viselte a tegnapot?

Én estére nagyon elfáradtam, sokan voltak itt nálunk egész nap...

Liza aktív mostanság, főleg este: hatalmasakat tud belémrúgni - amit én perverz módon nagyon élvezek :)
És változatlanul csuklik minden nap azért egy kicsit... :?

Zsófi, kiruccanás hogy sikerült?

Puszi,
Kata és Liza
(juhéééé, 10 hét alatt :wink: )
lmkata
 
 


Kata vettem a privit! milyen kicsi a világ! mi évfolyamtársak voltunk d.m.-mel.
hála istennek nem mentünk tüzit nézni! bele se merek gondolni, hogy mi lett volna ha igen. a szüleimet látogattuk meg és már futnunk kellett az autótól a alkásig mert már szélvihar volt. 1 perccel később nem láttuk a szomszéd házat! (20 m a táv) fák törtek ki, cserpek zuhantak le a tetőről!
samut nem hatotta meg a dolog, alszik mint a kisangyal!
viszont hüvi van éljen éljenéljen!
Edus régen hallottunk rólad!
kerekpocak
 
 


Most csak nagyon gyorsan, aztán jövök!

Samunak, nagyon boldog első névnapot!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
mangó
 
 


Sziasztok!

GYors leszek, így elnézést, ha valakit kihagyok, de Bala lassan ébred a de-i szunyából.
Remélem mindenkinek mindenkije jól van a tegnapi brutális időjárás után. Minket itt Solymáron szerencsére nem érintett a dolog, csak jó nagy zuhét kaptunk. Én be akartam volna menni a tüzijátékra, de APa lebeszált róla, hogy Ő úgy hallotta, hogy esni fog. Még jó, hogy hallgattam rá. Helyette társasoztunk egy jót.

Mangó!
LAkáseladási mizéria nálunk is elindul :(
Az említett alátétet a pelusok mellett leled.
Kb. 20x20 cm csomag (5 vagy 10 db / csomag), átlátszó neylonzacsiban, s maga az alátét így néz ki összehajtva:
Kép
Remélem következő dm-es utadon rálelesz.

Orsi!
HOgy bírtátok a tegnapi időt!
Megy a drukk ezerrel!
Kitartás!

Edus!
Sok sikert a hazaúthoz, s tartalmas kikapcsolódát itthon!

Logi!
EZ a bébierszényes dolog nagyon felkeltette az én érdeklődésemet. Lehet, hogy nem is kengurut szerzek majd be a második picihez? :)
Marci tüneményes a képeken!

Kata!
Drukk a holnapi Uh-hoz!
Összeraktátok a bútort?

ZSófi!
Én a kórházban olvastam a könyvet. Tényleg nagyon jó! Én is ajánlom mindenkinek!
Ne is említsd a várakozásokat! Azt hittem sose lesz este. Az meg külön katasztrófa volt, amikor Apa hazaszólt, hogy "Cica, ma később jövök, fektetsd le nyugodta Balát!" Mostmár jobb, de az elején nehéz volt.
Én a köv. szülésnél azt hiszem dúlát fogok fogadni. Meg is van, hogy kit. Itt a babaneten ismertem meg, még Bala pocakos korában, de az első szülésnél nem láttam értelmét. Pedig nagyon is van. Vele már a terhesség idején tartod a kapcsolatot, s bensőséges kapcsolatot alakítasz ki vele. A szülés idején pedig végig mellettetek van és csak a ti kívánságaitokat lesi, meg hogy hogy tudna segíteni. Anno úgy tudtam, hogy csak egy személy lehet bent a szülésnél kísérőként, s ez a hely természetesen Apának vont fenntartva. De szerencsére a tapasztalat azt mutatta, hogy a Jánosban elég rugalmasan kezelik ezt. Anyum is simán bent maradhatott volna, de Őt hazaküldtem.
Annamarit én is csak javasolni tudom, ha valaki szülésznőt akar választani, mert tényleg nagyon aranyos és segítőkész, nálunk is Ő volt. Csak mivel nem haladtunk, s közben más is szült, ott nagyobb szükség volt rá. Mire ránk került volna a sor, vittek császárra.

Melba!
Köszönjük az aggódást, szerencsére mi megúsztuk a betegséget BAlával, s Apa is már jól van. :D
NAgyon jók a képek a Pocaklakótokról! S a pocakod is tündéri fényes gömböc!

Puszi mindenkinek! Rohanok, még teszek-veszek valamit, míg Bala alszik.

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Sziasztok!
Már rég jártam felétek. Gyorsan visszaolvasok, és reagálok! :D
mazsolák
 
 


Sziasztok itt vagyok!

Melba, igen holnap ott leszünk, úgy tervezzük, akár össze is futhatunk én már tudom, hogy kit kell keresni :wink: Tényleg édes a pocid!!! Dominik képei is tünemények!!!! :)

Kata, mi újság Veletek?

Tmi, nagyon szépen köszönöm, édes vagy, hogy le is fotoztad!!!!! :lol:

Edus! megnéztelek Titeket én is!!! Annyira gyönyörűek vagytok! És hát a fiúk óriási szemei, nem semmi!!!! :lol:

úgy tudom, hogy Annamari vezetékneve Meyer!
ma beszéltem a főnökömmel!!!!! :) szept. 4-től nem dolgozom!!!!!!!!!!!!!! :P

puszi
Mangó
mangó
 
 


De jó Mangó, hogy rendeződött a sorod a dolgozóban, szeptember 4. meg mindjárt itt van :) .
Én imádtam otthon lenni pocakosan. Minden napra terveztem valami programot, nem voltam egy otthonülős tipus :lol:

Kata???? :roll:

KépKép
logi
 
 


Zsóka!!! Már én is nagyon várom, már előre tervezgetem, hogy mi lesz, de már most látom, hogy unatkozni tuti, hogy nem fogok :)

:lol: :lol:
mangó
 
 


Zsófi, Zsóka, Melba, Kata és többiek köszönöm szépen a dícséreteket a kiscsalád nevében! Bezsebeltük őket!
Látom milyen sok szép kép került fel ide! Melba nagyon szép a pocakod! És szerintem is mosolyog a képen a Kisbabád, biztos, nagyon tetszik neki a bentlét! A pocak nagyságának megítéléséről meg, mint minden pocakos, gondolom, már te is betéve tudod: húúúú de nagy, húúúúú de kicsi?! :roll: :lol: És hasonlók, én már annyira untam az ilyen, és hasonló megjegyzéseket, és azt a taktikát választottam, mint a tanács osztogatásoknál: ja igen, igen, és a következő pillanatban már nem is ott voltam se agyban, se testben... :mrgreen:
Úgy szerettem a pocijaimat, azért hiáyoznak. Bár tudom, néha „kellemetlen” is tud lenni. :D
Már nem tudom, hol olvastam, és ki írta ezt az alvás dolgot, de olyan érdekes, én imádok hason feküdni, és elég sokáig tudtam is, utána meg oldalt. Nekem meg a háton fekvés, alvás nem ment, illetve csak úgy ahogy ti írtátok, legalább 3 párna alattam. A lakás összes párnáját begyűjtöttem! Én inkább a pisiléssel szenvedtem, néha aludtam még, úgy pisiltem. :?
Látom Samunak nevenapja van, így kívánok neki nagyon sok Boldogságot, minden szépet, és jót! :D
Gondolom, sok meglepit kap majd a kispasi! Ja igen, és a történet, amit írtál Zsófi, mintha magamat olvastam volna vissza – köszi a hiányolást is!-, én is gyakran csináltam ilyen hülyeséget! :? És mint Timi is írta, én is vártam haza Apát, mint a Messiást! :( :) Ha telefonált, hogy fürdess, altass egyedül olyan csalódott voltam. Aztán, amikor már könnyebben ment a dolog, kis rutin után, már nem voltam annyira csalódott.
Sikerült Apának szülinapjára ajándékot venni ennek ellenére?! Olyan klassz már családban ünnepeli!nem?! nekem olyan klassz volt az első hármas, illetve négyes karácsony!
Na még gyorsan összeszedem, mit szerettem volna írni, most ezt útra bocsátom, nehogy elszálljon!
mazsolák
 
 


Tegnap hallottam, néztem a híradást, megdöbbentett a tűzijáték okozta katasztrófa?! :cry:
Ja igen Melba még azt szerettem volna írni, hogy az első két képen is olyan aranyos Dominik, ahogyan összehúzza magát abba a magzati pozicióban, illetve a 2. képen olyan édes a kisökle, ahogyan összeszorítja, mintha a „Moro reflex" működne, az uh miatt. :)
Kata-eredmény? Tudsz már valamit? Bútor? Matrac? Képek? Sikerült az összeszerelés? :)
Timi-pihenés? :shock: azért sikerült? És annyira klasszak, amiket felteszel! Az a baba, ahogy ugrál a kiságyban ! nagyon ott van!
Orsi –lehet, hogy már lassan kukucskál kifelé a Babó? :?:
Zsóka – Látom hogy 5 hós fordulója volt a nagyfiúnak, így neki is sok, sok boldogságot!, minden szépet, és jót! :D
Mangó – neked is köszönöm szavaidat! :) Az ilyen mindig jól esik! Gratula a szept. 4.-hez!!! :D Különben már ezt is annyiszor szerettem volna írni, hogy Kata szavaival értek egyet, ha megérdemli a munkáltató, akkor én is úgy viszonyulnék. Zsigával 1 hónappal előtte tettem le a munkát, de néha elfelejtkeztek róla, hogy pocakos vagyok, és én is sokat túlóráztam..., de a kollégák, társaság jó volt, ami vhol kárpotólt! :) De szerintem is élvezni fogod ezt a pihenést! :D Majd elkezded kimosni a ruhácskákat, vasalgatod őket, és el sem tudod képzleni, főleg a zoknikat nézve, hogy ez kire lesz jó? :?: :?: :!: Kiságy összeszerelés, zenélő fölszerelése, és minden nap majd megcsodálod, hogy lassan, lesz, aki itt fog aludni!
Zsófi-örülök, hogy nem jutottatok el a tűzijátékra! És már tőled is többször szerettem volna kérdezni, hogy 1 ágyasban voltál, vagy sem?
Ez a rész egy picit a Pocakosokhoz: ha „olyan stádiumban” vagy már, akkor nem is hallod a másik nő szenvedését. Pl. Az elején még azt is hallottam, aki az egyágyasban vajúdott, a végén meg már azt sem, aki közvetlenül mellettem. De emlékszem, amikor megláttam szülőszoba látogatáskor, akkor egy kicsit elkezdtem parázni...Viszont kárpótolt az, hogy a legbelső ágyra kerültem, így láthattam, ahogyan rendbeteszik Zsigut. Zsombornál az egyágyasban voltam, és akkor csak én szültem, az sem volt rossz! Hányszor elolvastam a függönyre írt „János kh felíratot!”
Na mennem kell teregetni, ha valamit, valakit kihagytam, akkor bocsi, még úgy is reagálok, amint a pasijaim engedik!
mazsolák
 
 


Hello Evribodri :)

Itt vagyunk mi is, csak a rég-nem-látott Thessalonikiben élő kis unokatesóim (kis??? 14,5 meg 13 évesek) nálunk vannak pár napot és hááát dumcsizunk meg minden.. most épp kedvesemet ölik a medencében így tudok jönni kicsit... :)

Szóval Zsófi! Szuper hogy nem mentetek sehová, nagyon eszemben voltatok tegnap este, ahogy itt "menekültünk" be a házba a vihar elől... tüzijátékból láttunk vagy 5 percet, de itt Fóton szerencsére csak a nagy vihar széle kapott el minket, de a város feletti villámlásokból ítélve - na meg olvasva a neten a történteket...- elég kemény volt a tegnap este... nagyon meglepődtem én is, hogy ekkora durvaságok történtek :cry:

Mangó, minden jó ha jó a vége munkát illetően :)
Én május óta nem dolgozom amúgy, júliusban volt 2-3 hét amikor kicsit uncsi volt itthon, mert akkor a kánikula miatt nem nagyon bírtam mászkálni, de amúgy tényleg szörnyen jól el tudja magát foglalni az ember... :)

Bababútor alakul, még ma jönnek segédkezni du., szerintem estére megleszünk - rakok fel fotót mindenképp :)

UH holnap reggel 8. Nem várom. Nem is akarok elmenni. De muszáj... tudom. Na most nem gondolok jobban rá, majd írok mi volt. Remélem semmi rosszabb. Mindenestre akárm is lesz, de annyira jól érzem magam, most el sem tudom képzelni hogy rosszul alakuljanak a dolgok Lizával, ő is nagyon virgonc újabban, hatalmasakat tud rúgni. Azaz gondolom a helye kisebb = jobban érzem/látom ahogy mozdul a hasam.

Edus, ahogy írtad karcsony témában... milyen furi, hogy tavaly nem is gondoltuk volna, hogy az lesz az uccsó kettesben töltött karácsonyunk :) bezzeg ha tudjuk.... :wink: :wink:
naaaa neeeem.... olyan szupi, hogy így alakult !!! Mert persze szerettük volna már ha jön a Picur, de nem "voltunk rajta 100%-osan az ügyön". Aztán amint kitűztük az esküvő napját, jelentkezett a kismanó, hogy ő is itt van :)
Készülődtök az utazásra? Vagy gyorsan megymár a pakolás? Bár azért két kisgyerkőccel gondolom alaposan kell készülni :)

Ja mosás! elkezdtem mosni! Hogy az új szekrénybe már szép tisztán rakjam be a rucikat. :lol: :lol:
Annyira furcsa érzés volt teregetni a sok apró kis rugit/bodyt, stb.. !!!! :lol: :lol: De olyan jó-furcsa érzés....

most megyek, de még visszanézek - ha tudok :roll:

puszik!!!
lmkata
 
 


Szia Mindenki!
Két korrekció. Azért látszik, hogy fáradt voltam/vagyok! :mrgreen:
Az egyik Zsófihoz szól, mert ott élesváltással a Pocakosokhoz szóltam a szülőszobáról. Hozzád meg a szoba szobát ( egyedül voltál? ikeás, nem ikeás alapitványi szobák) akartam kérdezni! :?: :? (húú látom, most se vagyok a helyzet magaslatán fogalmazásilag, ráadásul az uram nyomja a sztorkat hátulról, így meg aztán pláne! :mrgreen: ) szóval remélem érthető voltam. :?:
A másik meg a pocakos sztorimnál, azért kimentem a wc-re!! :shock: :D , nem magam alá.... :mrgreen: , csak mindezt kómásan, félálomban, párszor pocakostúl fennakadva a kilincsben! De megvallva az igazat, mire néha odaértem, majdbe' csurrant! :D :shock: :roll:
Na nyugodalmas szép - a Pocakosoknak különösen vizeletmentes- éjszakát Mindenkinek!
Kki rólad is rég hallottunk! :?: Megvagytok ugye? Csak fáradtan?! :D Dokibácsi(nk)hoz mész?
mazsolák
 
 


Kata-írtam neked a máiskba..., ha lesz időd, nézz át oda is.
mazsolák
 
 


sziasztok lányok

Most van időm benézni, visszaolvastam a hozzászólásokat. Mi is úgy volt, hogy bemegyünk a tűzijátékra aztán úgy döntöttünk maradunk sőt a férjem nem is akart jönni egyedül akartam bemenni, tök jó, hogy nem mentem.... szerintem fentről mindig figyel valaki.
Edus : nemrég írtam neked prvit nem kaptad meg ???????????????
Egyébként jól vagyunk, Beni baba jó nagyokat rúg nagyon jól érzi magát oda benn. A hétvégén vettem neki macis pokrócot meg törölközöket....
Kata : írj, hogy mi volt a mai Uh - n. Már nagyon várom, de szerintem nincs semmi baj.
Zsófi : hogy vagy ? és Samu baba a frontok nem viselik meg ?
ma még jelentkezem
kki

Kép
kki
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy jól van mindenki a vihar után! :wink:
Köszönjük a dicséreteket, igazán jólesnek! :oops: :wink:

Kata, remélem, ma végre jobb híreket hallhattok, ha nem is feltétlenül tűnt el a táguulat, de remélem, ismét kisebb lett! Nagyon drukkolok hogy kedvesek legyenek Veletek és ne hozzák Rád ismét a frászt! Lizával szerintem minden ok lesz, csak ő ilyen különleges baba! :wink: Kíváncsi vagyok a képeitekre!

Milyen furcsa. Mi reméltük, hogy a tavalyi karácsony lesz az uccsó kettesben töltött karácsonyunk. Sokat vártunk erre a babára és küzdöttünk érte, végül inszeminációval sikerült. Rögtön újévi jókívánságként. :lol: Még most is alig hiszem el! :lol:
Így mi itthon vagyunk január vége óta, de egyáltalán nem unatkozunk! :lol:

Jó volt olvasni Kata, hogy ilyen szerencsésen alakult az esküvő körül az életetek! :lol:

Én is imádok babarucikat mosni, teregetni, vasalni, pakolni. :wink: És persze álmodozni a picifiúról. :lol:

Kata, nem kell sokáig kibírnod autó nélkül. Tudod, már csak 10 hét, babucival meg remélhetőleg hamar ki tudsz majd mozdulni.

Kki, örülök, hogy jól vagytok! :wink:

Mangó, én is ott leszek ma, remélem időben, mert a párom szállít. :wink:
Jó hogy sikerült megállapodnotok a főnökkel. :wink:
Köszi Annamari vezetéknevét. :wink: Holnap megyünk dokihoz, egyeztetek vele.

Zsófi, így utólag kívánok Samunak nagyon boldog névnapot!

Logi, én is imádok itthon lenni pocakosan. :lol:

Timi, mi is imádunk társasozni! :wink: Drukk a lakáseladáshoz, most egy kicsit jobb a piac! Ja és örülök, hogy megúsztátok a vírust! :wink:
Jó ez az alátét, asszem én is megkeresem, köszi. :wink:

Orsi gondolom már babázik... :wink:

Edus, én is utálom a pocakos megjegyzéseket! Főleg, ha valaki helyettem akarja megállapítani ránézésre a szülés időpontját... A tetejében a párom családjában inkább mindenki nagydarab, túlsúlyos, és tőlem is ezt várnák el. Én meg pont az ellenkező alkat vagyok. Ez nem választás kérdése. És teljesen rosszallóan tudnak rámnézni, amikor kiderül, hogy csak 5 kilót híztam eddig. Mintha fogyóznék. Ez nem választás kérdése. :roll:
Én is imádom a pocimat. Kellemetlen még nem volt igazán, mert ha nagyon befeszít a picúr, akkor inkább lefekszem egy picit, mert megtehetem. Alvásnál meg segít a szopipárna - nagyon jó találmány. :wink: Arra mondjuk vigyázni kell, hogy ne ütközzem bele semmibe, de ez inkább mulatságos. :wink: Nekem sem megy a háton fekvés, rögtön lezsibbadok tőle mindenhol. Mondjuk én hason nem mertem feküdni, meg a stimuk miatt állandóan fel voltam puffadva és elég kellemetlen volt ez így az elején. Utána meg már a babát féltettem. Pedig azt mondják a dokik, jó a hasonfekvés, a tapadást még inkább segíti. Ez az éjszakai pisilés dolog elég gáz, már éjjelente kb. tízszer járok. Egy kis edzés az éjszakázások megszokásához. :wink:

Mi a pénteki rosszullét után jobban vagyunk, ezt a durva vihart is elég jól viseltük. De napok óta úgy érzem magam, mint aki menstruál. Mondjuk nem görcsölök, meg nincs semmi váladék, csak az érezés elég rossz. Lehet hogy készülődik a méhem?
Meg ismét nagyon szenvedek a gyomorsavtól, gondolom babánk nyomja fel ezerrel... :roll: De olyan aranyos, a sok mozgásával mindezért kárpótol. :wink: Holnap megyünk dokihoz, remélem, minden rendben!

Szép napot mindenkinek!
Melba

KépKép
melba
 
 


Sziasztok!
Megpróbálok valami hozzászólás félét kreálni, bár a legújabb, hogy zsombor nyalja a babkocsi kerekét, és naaaaaagyon rossz, így nehéz lesz! :? :roll:
Melba- én sem sokat híztam, és állandóan cseszegettek vele, mintha én is Rubint Rékát játszanék, pedig, ahogyan Te írtad: alkat kérdése az egész! :( És a gyerkeknél is tökre igaz, amit írtál, hogy mindenki: dokik, védődnők, azt hiszik, hogy minden gyerek az előírt szerint hízik, pedig nem! :( Az én fiaim az apjuk alakját örökölték: hosszú, vékony gyerkek. Bár zsombor erősebb alkat - talán mert már 2. baba-, mint zsigusz, vele nem is zaklattak annyit!
Kki-levél megvan, elolvasom, reagálok! Köszi! Örülök, hogy akkor te is hallgattál a megérzésedre, és maradtál otthon!
Hasonalvás - nem tudom, a többiek hogy voltak vele, a végén már tényleg nem ment, utána meg az volt furi, bár nem volt hasam, viszont annyira beindult a tejem, hogy nem bírtam a melleim miatt hason aludni, pedig alig vártam, mert mint írtam, én úgy szeretek igazán aludni. De aztán az is megoldodótt. Meg ahogy Timi írta, ha ráfeküdtem a mellemre, vagy véletlenül megnyomtam, vagy tusoláskor a melegvíz hatására, úgy elkezdett folyni..., ezért is jó az amiről Timi írt. na ez csak úgy eszembejutott.
Fájások: nem úgy érzed Melba, mintha a keresztcsontodat nyomná szét? Nekem inkább ilyen érzésem volt, mert sajnos alul sem vagyok széles, és zsiga ahogyan készülödött kifelé nyomta magát alulra, és feszítette szét magának a csontjaimat, csinálta az utat. Hú az nagyon tudott fájni, néha lépni sem tudtam a fájdalomtól. Zsombornál alul a méhszájamat éreztem, teljesen más fájásaim voltak az elején, aztán a végére uolyanok lettek. Zsombornál miután megszültem, rá 2-3 napra jött elő ez a "keresztcsont fájás"-i dolog, lehet, hogy húzodott össze minden. Remélem, nem voltam túl bonyesz. Szóval csak a hasonló alkat miatt kérdeztem.
mazsolák
 
 


Sziasztok!!


Na hazaértünk, úgy van Melba ahogy jósoltad :) nem nőtt a tágulat, de el sem múlt... szóval ott van. Majd csütörtökön lesz a múltheti vérvétel eredmény meg, akkor beszélünk a dokimmal addig meg utánakérdez neurológusnál is hogy tudnak e valamit tenni/nézzék meg, mert ő azt mondja van ott egy ér ami nem tetszik neki, lehet hogy abban van egy kis elzáródás és az okozza ezt a gubancot.
De ez is tulképp egy tipp, bár már 2 hete ezt hajtogatja..................

Marad a heti kontroll egyébként... hát meglátjuk! Mindenesetre az tök jó, hogy nem tágult jobban ki. kopp-kopp-kopp
Ennek nagyon örülök, mert akkor a nyomás nőne, az meg nyomná az agykérget és akkor nem fejlődne rendesen ... na szóval akkor nagyon ki lennék borulva, így csak kicsit....
De valahogy érdekes módon nyugodt vagyok.... nem is értem.... mindegy, az biztos nem használna ha tiszta ideg lennék, így legalább ennyivel kevesebb rossz éri Lizát.

Edus,
mindjárt olvasom a másikat is... amúgy az alva pisilős sztoridat együtt olvastuk az unokatesómmal és kérdezte is hogy úúúú akkor ő bepisilt álmában ????? :shock: :lol: :shock:
Mondtam hááát nem tudom, nem hiszem szerintem csak a wc-n ülve aludt... :lol: szóval köszi a korrekciót :lol: :lol:

jaaaaj lányok! (asszonyok :wink: )
bent a szülőszobán írta a papírokat a doki, ott voltam vele --- és volt nagy rohangálás aztán pár perc múlva akkora oákolás, hogy csak na !!!!!!!!
Annyira szuper volt hallani !!!!!!!!!!!! Egy kis picúr épp kibújt... :lol:
Na gondoltam, majd ha mi fekszünk odabent! :)

Pusssssz Mindenkinek !!!
lmkata
 
 


Sziasztok!!!

Edus, egy picit meghatódtam ahogy leírtad a kicsi baba holmijainak mosásáról, berendezkedésről (pocakosok, Ti is többet sírtok, szinte mindenen meg tudok hatódni)

Egyébként azt, hogy sokan megjegyzik, hogy milyen kicsi, vagy nagy a pocak az engem is írtón tud idegesíteni, pláne azt szeretem, ha olyan valaki jegyzi meg, aki még nem szült :) Na mindegy, igazad van Edus, ezzel nem is kell foglalkozni.

Múlt héten amikor bementünk a szülőszobába egy picit engem is elkapott a para! :) De aztán amikor a Judit arról beszélt, hogy ugyan a szülés nem egy könnyű dolog, de ha majd a picur rád néz, rád mosolyog és először mondja azt hogy mama, vagy anya, akkor minden fájdalmat el fogsz felejteni (persze én megint bőgtem, ilyenkor már nevetek is magamon).

Kata! Nagyon örülök neki, hogy nem vagy ideges, nem is szabad, szerintem Lizababával minden ok! Hidd el, én is szoktam parázni, de a lelkem mélyén tudom, hogy minden rendben van a pici Fiúnkkal! Szerintem ezt Te is érzed.

Melba, akkor ma!! :wink:

Kki, hogy vagytok?

Zsófi, mi újság van Veletek? Ünnepeltetek tegnap egy picit?

Éjszakai pisilés, képzeljétek el én még csak egyszer megyek ki, de nekem az is olyan fárasztó tud lenni :oops: van hogy én is ülve alszom :oops:

Tapasztalt Anyukák, megint egy kérdésem lenne, szülés után Ti hordatok hasleszorító bugyit? Ma voltam a védőnőnél és ott egy újságban olvastam, hogy az fontos, Nektek van tapasztalatok?

M.
mangó
 
 


Kata-örülök a híreknek, és főleg az tetszik, hogy Te nyudogt vagy, nagyon jól kezeled a szitut! :D :D Le a kalappal! Tudom,ill. gondolom, most mit érezhetsz, de az sokat számít, hogy Te hogyan reagálsz, és ha továbbra is ilyen klassz optimista maradsz, akkor hidd el, akkor továbbra is minden okés lesz Lizababával! :D :D De inkább nézzék meg 20x feleslegesen, minthogy ne! Nem lesz gond, veled/veletek vagyunk!
És örülök, hogy korrigáltam, igen aludtam, miközben pisiltem a WC-n!!!! nem magam alá! :mrgreen:
Mangó-nekem nem volt, de nem egy ismerősöm használta, és azt mondták, nagyon jó, ajánlatos. Én saját tapasztalattal nem rendelkezek, de lehet, hogy így hamarabb visszahúzodik a pocak?! :?: :!:
Én inkább ebben a fázisban, az idegesebb kismama fajhoz tartoztam, :evil: :lol: /mint amikor megvan szitu. /
Viszont miután megszültem, a csodálattól 2x is elbőgtem magam, amikor mentem zsigáért a csecsemősökhöz, kellett pár perc mire leesett, hogy nem itt, mindenki előtt kéne elérzékenyülnöm, én akkor bőgtem a CSODÁTÓL!!!! Ezek a fránya hormonok már csak ilyenek, de sebaj, ez ezzel jár!
Pusza mindenkinek, most elemgyek etetni, és társai, még du benézek, addig legyetek jók, és várunk Zsófi újra a csapatba! már hiányoztok! SamuBaba? Jól van? Továbbra is jókispasi?
mazsolák
 
 


SZiasztok!
lmkata: Már 2 hetente kellett orvoshoz járnom. Itt UH volt minden alkalommal. És most utoljára méhszájvizsgálat. Ezentúl már csak a kórházba megyek CTG-re(hetente), és utána fel kell mennem az orvosomhoz, hogy megnézzen. Mai nappal pedig már 2 naponta mehetek a kórházba ellenőrzésre. :(
Nálam az a baj, hogy nem indulnak be a folyamatok. Az első szülésem császár volt. Egy hét túlhordás után, rossz szívhangok, de ez még a MÁV-ban volt.
Zsófi már a Jánosban született természetesen. Itt viszont már előtte egy hétvégén befektettek, mert nem volt jó a CTG. Aztán egy hét múlva próbálkoztak beindítani. (Prostint kaptam, és kb. a 3.-ra sikerült is beindítani.) Most ezt szeretném elkerülni, de sajnos még mindig semmi. Nem babázok még. :(
A mai CTG után megfuttattak, mert végig aludta a kis pocaklakóm.
Azt hittem, hogy bent tartanak, de szerencsére hazajöhettem.
Jó lenne, ha magától beindulna.
Itt van fent pár kép. Bendi vonalzóján a képet sajnos nem tudom feltenni.

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=19693

Orsi


Kép

Kép

Kép
orsi13
 
 


Mangó - majd még az lesz klassz, ha valaki olyan ad tanácsot gyereknevelésben, akinek nem volt gyereke, vagy ha volt is, akkor meg te magad meg :?: -ed, hogy akkor miért nem ott élte ki magát.
Kata - rongy=nyunyi onnan jött, hogy nagyon gyorsan kellett elválasztani zsigát, és ő már korábban is gyűrte a rongyocskát, innen meg csak egy lépés volt, hogy a hiányzó cicit így pótolja...
Na ma megint igencsak aktív voltam, pihenek, és adok lehetőséget nektek is! És tényleg megpróbálok ide csak pocakos dolgokat írni, így üzenem minden Pocakosnak, hogy kukucska oda is át! Készüljetek lélekben, hogy ott milyen projektek várnak rátok! :D
mazsolák
 
 


röviden, mert már lázadás van: Orsi nagyon szép család vagytok, nagyon szépek a gyerköcök is!!!!!!!!!Annyira édik, és mennyire hasonlítanak egymásra! Gondolunk Rátok, drukkok mennek, még írok, de etetnem kell. Örülök, hogy jeletkeztél, és minden rendben! :D :D
mazsolák
 
 


Jujj Orsi ! Ma reggel láttalak Téged ! Zöld halásznaciféleségben voltál és papucsban, póló színére nem emlékszem :( ugye te voltál?

És tudod mi a vicces ezzel a
"A mai CTG után megfuttattak, mert végig aludta a kis pocaklakóm"??? Hogy engem elkísért az unokatesóm Betti (14 éves) reggel a kórházba és először fent voltunk a II. emeleten, majd lementünk az elsőre a vizsgálóba, ott volt hely. Kint vártunk, és azt láttuk hogy egy nagy-pocakos anyuka (szerintem te :) ) fel-alá mászkál a lépcsőn. Betti kérdezte is hogy "Hát ő meg mit mászkál ennyit ekkora hassal??" Mondom neki, biztos ctg-n van, alszik a baba és elküldték lépcsőzni meg kólázni hogy felébredjen :lol:
Betti meg csak nézett hogy van ilyen is.... :shock:

Aztán bent voltam a szülőszobán az előtérben mert a dokim azon a gépen ügyködött a papírommal és szerintem akkor is láttalak, a ctg a pocidon le volt takarva egy pelussal vagy mivel, nem?

Hát ez nagyon jó, hogy így "kibeszéltünk" (persze nem negatívan!!) és erre írod a sztorit... :lol: :lol:

Jéééézussss itt akkora vihar van.... :shock: :? :shock:

Na megyek még olvasgatni + reagálni csak ezt muszáj volt hirtelenjében leírnom :)
lmkata
 
 


Mangó, Edus, Melba,
igen, valahogy úgy van hogy érzem hogy hatalmas baj nem lehet Lizával (hiszen mozog sokat, fejlődik hétről-hétre rendesen, a szíve, szervei rendben...) de tudjátok azért motoszkálnak néha félelmek bennem - szerencsére nem akkorák és nem olyan erővel mint amikor ez kiderült.... az nagyon sokkoló volt akkor hirtelenjében (a doki se túl jól kommunikál..) Azért elmegyek én minden vizsgálatra, minden héten UH-ra (végülis ma is csak 3 perc volt szerintem, csak a buksijára koncentrál, egy gyors mérés, fotó és annyi) meg járjuk körbe rendesen a témát minthogy kimaradjon valami. Na szóval köszi a drukkokat, az is olyan jó érzés :)
Edus, szerintem azért is vagyok optimista mert ha nem az lennék, akkor is itt (vagy még hátrébb) tartanánk, szóval annak nincs teteje.. szegény anyukám aggódik eleget helyettem is azt hiszem ezügyben. A másik hogy a kedvesem is teljes mértékben nyugodt. De amióta kiderült ez a dolog, az elejétől. Az is iszonyat pozitív hatással van ránk :)

Mangó, ez a meghatódás rám is igaz, bár nem bőgtem még el magam nagyon sokszor, de ma is amikor meghallottam oákolni a bébit, hááááát akkor küszködtem hogy ne sírjak ! Úgy felkiáltottam volna, hogy hallja Doktor Úr, megszületett egy kisbaba --- aztán leesett hogy ez neki talán nem akkora újdonság ilyet hallni mint nekem... :D :D

Edus, azok a nyunyis képek eszméletlen aranyosak Zsigáról!! Azért is volt muszáj szóvá tennem a rongy-dolgot :)
Betti unokatesóm most mesélte hogy 3 éve már (11 éves kora óta) hogy rongyocska nélkül alszik, addig ő is gyűrte. :lol:
(én néha ha nem tudok elaludni, még most is magam mellé veszem a bebugyolált öreg-macim.. de pssssssszt !!!!! :? )
lmkata
 
 


Orsi,
szupik a képek ! :) - ezt nem is írtam a nagy meglepetésemben hogy láttalak... (jajj csak nehogy azt írd nem te voltál.. :? :? )
Akkor holnapután (24-én) mész megint ctg-re?
Én a jövő keddi UH vizsgálatomon már tuti nem foglak látni !!!
Addigra babázol majd ! Jujj de jó!! Drukkolunk hogy minden szépen alakuljon veletek!
lmkata
 
 


Pocakosok, fog vki szülni dr.Varga Antalnál? én nála szültem, és kíváncsi vagyok, h. vki jár-e még hozzá innen.

Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Kedves Pocakosok:Kata, Kki, Mangó, Melba, Orsi már annyiszor szerettem volna írni, hogy örülök, hogy nem untattalak Titeket a Zsófinak szánt depis sztorimmal!Köszi nektek is a megértést! :D :D
mazsolák
 
 


SZiasztok!

Mangó!
De jó, hogy szept. 4-től otthon leszel!
Azt hiszem életkém egyik legjobb korszaka volt, persze a mostani babázós után :) De egyben teljesen más is. AKkor még én osztottam be az időmet :lol: Pihentem, mászkáltam, barátnőztem, kézimunkáztam, tervezgettem, álmodoztam, s mindenki az én kívánságaimat leste.
Most Anya tervez, s Bala végez :lol:
Hasleszorító bugyi: hasznos, de én az elején a sebem miatt nem zudtam hordani, utána meg amikor hordtam, egy idő után hülyét kaptam benne. Kényelmetlen volt. Haskötővel is próbálkoztam, de az is nyomott mindenhol. Úgyhogy feladtam. Pedig lehet, hogy ha kitartóan hordom ezeket a kínzóeszközöket, akkor most szebb lenne a hasam. (?)


Kata!
Jó hallani a híreket! NApközben többször is gondoltam rátok, s gondolatban mindig kicsinyítem Liza kamrácskáit.
Fontos, hogy pozitívan álljatoka dologhoz, s ne idegeskedj! De ahogy látom, ez megy! Csak így tovább! Nem lesz semmi gond!
Balának is mindig nagynak mondták a fejét, s közölték, hogy nem fog tudni kibújni, akkor. Amikor meg rákérdeztem, hogy a normálistól eltérőe, akkor így néztek: :roll: a dokik. Aztán nem lett semmi gond. Igaz, egyszer a gyerekdoki is a frászt hozta ránk. Bala már fél éves lehetett, amikor egy rutin súlymérésre mentünk hozzá, s egyszer csak azt mondja:
"Anyuka! Írok én maguknak egy beutalót egy koponya uh-ra. Jó?" Hidegzuhany volt ez a mondat.
"Miért is? Gond van?"
Erre ráírta a beutalóra latinul, hogy vízfejűséget vizsgáljanak.
Ráadásul két hét múlvára kaptunk időpontot a Madarászba.
Azalatt a két hét alatt, ledoktorálhattunk volna ebből a témából, hisz mindenhol utána olvastunk.
Aztán eljött az uh napja, s az ottani doki is hümmögött, amikor ránézett a gyerekre, aztán az uh nem mutatott semmi kóros elváltozást agykamra méretben, így ezt az ügyünket lezárták.
Azért hozzá kell tennem, hogy a mai napig más gyerekek fejét hasonlítgatom Baláéhoz, hogy biztos, hogy minden rendben?
Tény és való, hogy egy kicsit nagyobb a buksink, de majd hozzánövünk. Ilyen a fejformánk és kész. Hála Istennek Bala makk egészséges, okos, jól fejlődik, úgyhogy semmi gond.
Nálatok sem lesz semmi baj!

Jó lehetett hallani a felsíró picúr hangját! :lol: A szülést nem hallottad? :?

Orsi!
Gyönyörűek a gyerkőcök! Mit szólnak a pocaklakóhoz? Főleg, hogy lassan kézben tarthatjátok Őt is?
A szülés idejére nagyszülőknél lesznek?
Nagyon szurkolok nektek, hogy beinduljon magátol a szülés. Emlékszem én is csalódott voltam, hogy indítani kellett. Mivel én anno 29 hétre születtem, én már a 29. héten szülni akartam. AZtán két hét túlhordás után indították Balát. 12 hétig szinte minden nap arra gondoltam, hogy talán ma szülünk? S vártam a jeleket. Azt semmi.
De így, hogy az első két gyerkőcnél is ez volt a gondotok, még jobban tartasz tőle.
Kitartás és hajrá!

Puszi mindenkinek és jó éjt!

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot.

lmkata:
Ezek szerint teljes a lebukás. Ez reggel 8 és 9 között volt. A poló volt zöld, a nadrág drapp. :) De azt hiszem én voltam. :oops:
Már a Zsófival is lépcsőznöm kellett, legközelebb csütörtökön fogok megint futkározni, ha nem lesz jó a CTG.
Ti fent voltatok az UH előtt, ugye, amikor először láttál? A lépcsőzésnél már nem láttalak, ott olyan sokan ültek.
Ti is UH-on voltatok a kórházban....hát persze, most olvasom....Neked ki az orvosod?
És a szülőszoba szintjén miért várakoztatok? Ma is milyen sokan voltak ott.
Na jó éjt mindenkinek!

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi13
 
 


Lányok!

Judit a szüléselőkészítőna hastartó-kötő izére azt mondta, hogy nem jó, mert átveszi a hasizmok munkáját. ő nem ajánlotta.
kerekpocak
 
 


jaj edus ezer éve kérdezted:
szóval amikor szültem annyira nem volt szoba hogy a nőgyógyászati osztályon kezdtema fekvést plusz ugye egy éjszaka a csaszi után az intenzíven- aztán felszabadult egy hagyományos kétágyas a 11-e azt hiszem és oda mentem le. nem volt választási lehetőség mert nem volt hely. az egyik lány 5 órán át volt a szülőszobán 2 helyett mert nem volt ágy.. sőt kis kocsi se a babájának így az inkubátorba kellett tenni.. :)
na hát így aludtunk mi- utolsó este már együtt. ha most lennék lehet h már előbb kihoznám. reggelre mindig össze volt karmolászva az arca mert gondolom éhes volt és sivalkodott, meg hadonászott..kb 30 baba volt bent, nem volt mindig mindenkire idő.
na szép napot mindenkinek!

ide is teszek föl samuképet: Kép
kerekpocak
 
 


juhéjuhéjuhéjuhéjuhéjuhéjuhéjuhéjuhéjuhéjuhéjuhé:


Kép
kerekpocak
 
 


Jó reggelit mindenkinek :)
én, azaz mi már túlvagyunk a kakaóscsigán+kávén :)

alon,
nekem nem ő az orvosom :roll:

edus,
szerintem akit untat valamelyik téma itt a topikban, majd max nem olvassa el hanem átugorja. de szerintem nincs ilyen, úgyhogy don't worry :!:

Timi,
köszönjük szépen a távszugit, azért biztos az is segít nyugodt maradni, hogy itt ennyien ilyen kedves szavakkal halmoztok el!
Na meg az én kedvesem eszméletlen higgadtsága és pozitív hozzáállása, meg még ki tudja... de így van.
EZ NEM SEMMI !!!!!!!! Amit Balával végigjártatok !!!!
Abszolute átérzem azt a 2 hetedet.... kemény. Én is elkezdtem a témának utánaolvasni, de inkább abbahagytam, gondoltam nem hozom magamra a frászt már most - ráérek akkor ha valóban ez lenne a gond. Nagyon durva dolgokat olvastam, belül majd szét szakadt a szívem hogy hogy történhet ilyen velünk, közben ugye erről szó sem volt (remélem nincs is..) - csak én alapból azt hiszem hipohonder vagyok picit, bár mióta ezt tudom, teszek ellene tudatosan...
Na szóval vannak sztorik... Köszi hogy megosztottad!!!
Még hogy azzal a szép kis okos Bala-buksival bármi is legyen !!!
Nekem fel sem tűnt hogy nagyobb lenne sz átlagnál egyébként! Pedig megsúgom, azóta én is a fejméreteit nézem meg először egy gyerkőcnek... szörnyű... :oops: :oops:
Amúgy nem tudom miért, mert az példul teljesen normális Lizunak, csak belül az a kamra nagyobb.
Na egymillio szónak is egy a vége: köszönjük a drukkokat, azért tudjátok jól jön még egy darabig.. :wink: :wink:


Orsi,
tényleg a póló volt zöld.. mindegy, te voltál és kész :)
igen, ott bent ültünk az uh-nál.
Aztán azért mentünk le, mert még a tesóm meg a nagyim is eljöttek vizsgálatra (anno őt is ez az orvos műtötte) és a II. em-en a vizsgálót épp felújítják, így oda az elsőre kellett lemenni.
Moksony István az orvosom. Mondtam is neki, hogy mi van ma nagyüzem, hogy ennyien vannak ? :wink: :wink:
Mondta hááát úgy tűnik :lol:
Drukk-drukk változatlanul amíg hírt nem hallunk felőletek ! :wink:

Zsófi,
köszi a hasizé infot! Nekem mindenképp akarnak egyet adni itt a rokonságban, hogy azt muszáj felvenni mert kell és kész :roll: :? :roll:
na majd meglátjuk...


Sziasztok,
Kata és Liza
lmkata
 
 


Samu baba mit csinál??????????? Ugrándozik, már most ??????????
:shock: :shock: :D :D

nagyon ügyi !!! :lol:
lmkata
 
 


Jajj akartam kérdezmi régóta !
Hányas rucikat hord példul Samu?
Illetve úgy általában mi a kezdő méret?
Mert nekem főleg 62-esek vannak, nem lesz az túl nagy?
Bár gondolom az 56-os meg jó kb 2 hétigg. vagy nem?

na szóval PLS HELP!
:wink:

köszi
lmkata
 
 


szupermennek hiszi magát és repülni próbál :D :D :D
kerekpocak
 
 


samura nagy volt az 56-os aztán 3 hét alatt a kisebb darabokat kinőtte. a 62-es még nagy rá de kényelmesebb szóval azt hordja. kell 56-os mert az első 2 hétben kb azt fog hordani de villámgyorsan kelleni fog a 62-es is. mi min. 6-7 bodyt használtunk 56-ost és kb ennyi rugit is. lehet h elég kevesebb is, de mondjuk jó ha van váltás és nem kell állandóan mosni :)
kerekpocak
 
 


köszi Zsófi a ruci-infot..
pusssz a kis szupermen hasára! :)

Kép Liza Birodalom

Kép
lmkata
 
 


sziasztok lányok

képzeljétek el tengap mi történt. Egyszerűen én már régóta nem rókáztam tegnap olyan rosszul voltam először csak fulladtam, kivert a víz aztán épp hogy elértem a wc - re persze a munkahelyen mindenki össze sereglett mert a barátnőm az ajtóba állt és közlte senki nme mehet be. Persze jött a fönök is hogy jól vagyok -e és menjek nyugodtan haza. Wc takarítás lb fél óra volt. Nem tudom mi történt lehet, hogy annyira nyomta a gyomrom Beni ? na mindegy délután négy óra felé mentem csak haza de képzeljétek el ittam egy korty vizet és úgy érzetem, hogy szétreped a gyomrom és hpgy annyira tele van mitől volt ez ? Haza mentem megfürödtem és lefeküdtem.
Ja és általában mindig mindentől hasmenésem van, ez normális ?
Na mindegy ma jól vagyunk csak ez a fulladás jött megint rám, lehet, hogy túől sokat stresszelek és kevesebbet kellene dolgoznom ?
Mit tegyek ? :oops:

kki

Kép
kki
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?