Sziasztok!
Na, teljesen kitört rajtam az allergia
Sildike
Járássegítős véleményeddel én is egyetértek! Balázsom 15 hónaposan kezdett járni, de már hetekkel korábban gyönyörűen ment, ha tolhatta a játékbabakocsiját. Egyszerűen csak félt elindulni, látszott rajta a bizonytalanság. Ebben az esetben abszolút csak ártottunk volna, ha siettetjük, bár szerintem más esetekben sem használ a dolog. Balázs kis barátnője 5 hónappal korábban kezdett járni, 10 hónaposan, és valóban nem lehet megmondani, hogy bármiben is előrébb járt volna, nincs jelentősége. És Balázs valóban nagyon ügyes mozgásilag. Ma is egész nap ezt hallom tőle: " anya nézd, mit tudok! Anya, nézd, milyen ügyes vagyok! " És ugrál, bukfencezik, mindenhova fölmászik, leugrik. Gergő meg lesi, és próbál utána mászni. Eszméletlen magasságokba fölmegy, és eddig mindenhonnan le is jött
Még a nyaralás alatt mondtam a páromnak, hogy ugye visszafelé Rijeka felé megyünk, mert akkor tovább látjuk a tengert, mint Triest felé. / mindig Rijeka felé szoktunk menni, de most én vezettem lefelé, és valahogy eltévedtem, de nem lett gond, csak változott az útirány/. Ő úgy döntött, hogy hazafelé is ezt az utat választjuk, mert mintha rövidebb lenne. Aztán hat kilométerre a határtól megrekedtünk, és három óra ácsorgás után fordultunk vissza Rijeka felé.
Balázsszáj:
Délelőtt lementünk kicsit sétálni, Balázs motorral jött. A sétálóutcában macskakő van, de a szélein még durvább a kövezett, ott sokkal jobban ráz, és ő ott szokott menni.
Aszongya:
"Mondok valamit: azért megyek itt, mert az olyan jó a kukimnak" Úristen!!! Jó lesz fölkészülnöm?
Gyerekeim kajálása: Néha azért megpróbálkozom Gergőnél az üveges kajákkal, de nagyon kicsi a siker. Viszont Balázs kétpofára betömi őket, és állandóan vetetni akar magának bébiételt
A gyümiket ő nem nagyon eszi, de amióta Gergőnek turmixolok, azóta ilyen formában megeszi. Gergő meg inkább darabos formában szereti. Érdekesek a gyerekek...
És nem is írtam, hogy anyáméknál csak eljutottam odáig, hogy nem bírtam tovább, Gergő kezébe adtam egy darab kenyérhéjat. Azóta minden nap kap péksütit / kenyér, zsömi vagy kifli/, nagyon bejön neki, én meg tudok nyugodtan reggelizni legalább. Ennyit a gluténtől való félelmemről: legyőzve...
Gergőnek van valami kórság a fütyijén
Épp megérkeztünk Horvátországba egy hete, kibontottam a pelusból, és naggyon rondaságot láttam. Csupa piros pötty a fütyi, és alatta a zacsi is. De olyan, mintha valami nemi betegsége lenne. Mivel ez nem igazán játszik, valami gombára gyanakszom. Elvileg holnap lesz bőrgyógyászat, hacsak nincsenek szabin. Remélem, semmi komoly, és hamar elmúlik! Amúgy semmi baja nincs vele, nem viszket, nem fáj, legalábbis nem látszik rajta. Próbáltam sudo-val, Aloe First-tel, de nem múlik
Szép napot!
Judit