sziasztok, hát nem egyszerű ide eljutni.... legalábbis nálm egyfolytában döglött a babanet, de semmi más
Mi most az ovi előtti utolsó kicsapongásainkat éljük, alig vagyunk itthon. Ezerrel megy a játszóterezés, voltunk megint állatkertben, szigeten, hajókázni, stb. Közben levágtam egy kicsit Dodesz haját, na persze nam lett így sem rövid, azt nem is szeretném. Szerintem tök csini lett, bár ha komolyan érdekli majd a táncos téma, akkor úgyis egyre hosszabb és hosszabb lesz majd. Na, majd meglátjuk, egyenlőre elkezdjük, mert totál be van zsongva, aztán menet közben kiderül, hogy tényleg anniyra bejön e neki.
Kataa
Na azért nem totálisan kocsi nélkül, bevásárolni még épp elmegyek, de féltengelyes, ki kéne cserélni, szóval azért risky..
Magdi
visszatérve a tüzijáték témára, én veled értek egyet. mi csak azért nem mentünk, mert Rege nagyon pincurka, de Dodi nagyon szeretett volna menni. most csak azért, mert én nem vágyok tömegbe még elvittem volna, ha ő egyszer annyiora szereti, jövőre pl. biztosan megyünk - ha épp itthon leszünk.
Gumicukor
khmmm... hát mi voltunk a felvonulásin idén babakocsival is. igaz nem a tömegben, de mivel apa nem megy ki nélkülem ilyen helyekre, Dodinál pedig nagy esemény, így úgymond kénytelen volt Zsebi is jönni. Sajna nálunk ez az év abszolút nyaralás mentes volt és a strandon is összesen 2x voltunk csak, sajna most az anyagi kereteink nagyon szűkösek. Azért én igyekszem Dodinak minél tatalmasabbá tenni a nyarát, nem rajta kéne, hogy csapódjon az ostor. ez van. mentségemre legyen mondva: Rege végig aludt, Dodesz viszont ezerrel táncolt
hal
a fiatal sebésszel randizni talán nem lehet rosz... nade ilyen témában nem irígykedem
:)
tali
én most nagyon benne lennék - mostnában mindíg Pesten vagyunk
:( de nekem csak a gyerekes jó, mert apa közben a lakást csinálja, nem tudna rájuk vigyázni. meg persze a kicsi még hozzám van nőve kajailag. persze a többség dönt, de ha mégis - akkor szójatok, jövünk
beszti
na segítségünk nekünk is 0. de abszolút. anyukám most 7végén jön először Zsebi születése óta, igaz messze van, de most is csak jön szombaton és megy is este
tegnap jól kiveszekedtem vele a telcsiben magamn és mondtam is, hogy adom Dodesznak és magyarázza el ő, hogy nincs 2 napja sem arra, hogy vele játszon. pedig ő annyira várja, számolja a napokat
:(
anyós most jó fej, de dolgozik és szabadsága alatt meg ott vannak a dédiék és Kristófra is vigyázott, nincs ideje. Bár ha van, akkor is ő lakáspárti és szívesen ül vele otthon én meg ezt nem szeretem. ha legalább kertje lenne, de nincs
na eldugulok, felébredt a kisebbik
rit