Jó reggelt!
Mókuska
A hétvégi bulin én is begyűjtöttem, egy pár házi finomság receptjét.
Valamelyik nap alkotok valami fincsit a családnak
ELŐKERÜLTEK AZ ISMERŐSEID?????
Bea
Mi nem vettünk Máténak etetőszéket,csak kb.6 hónapos kora körül.Akkor már ügyesebben "ült".
Az első időben úgyis szoptatod,akkor a karodban lesz,megleginkább a picik még csak fekszenek.
Vannak úgynevezett pihenőszékek(majd keresek képet)Abban kényelmesebben tudod ültetni,vagy akár fektetni mint mondjuk a hordozóba.
Vannak ezek a babahordozó kendők.Én szerintem kifogom próbálni.Tudod,olyan mint amiben a néger anyák hordják a gyereküket.
Az etetőszék meg ha vesztek olyan legyen aminek több fokozatba dönthető a támlája,és az ülés magasság is állítható.Máté mostmár nem hajlandó az etetőszék tálcájáról enni,és odakell húzni az étkező asztalhoz.
Egyébként a
www.babaszoba.hu -n az apróhírdetésekben lehet jó "használt"dolgokat találni,nagyon nagyon jó áron.Olyan cuccokat amiket szinte alig használtak de valamiért mégsem kell nekik.Én pl.onnan vettem Máténak 8000.- hálós járókát,ugyanaz a boltban 19000.-!Nem mindegy!Megvették a kislánynak a járóát,Ő meg dühöngött ha belerakták.2 hónapot vott a cucc...
Vikike
Szépek vagytok!
Az Uh-án minden kifog derülni.De szerintem sincs okod aggódni,valszeg nem akkor csinálták amikor kellett volna.Sajnos ennél a vizsgálatnál,nagyon pontosan be kell tartani a hetetket,de ugye sokszor még a fogantatás időpontja sem biztos,és akkor már a hetek is csúsznak ide -oda.Szóval NYUGI!!Mikor mész Uh-ra?
Takido
Nálunk is pecsétes engedéllyel lehetett tornára menni.Én nem mentem,mert otthon kínoztam magam
De azt tudom,hogy akik mentek azoknak gyakrabban kellett menni az orvoshoz.
Meli
Mc'Donalds...Super size me....LÁttad?Borzalmas,és elgondolkoztató
DE ÉN IS SZERETEM...
Igaz csak ritkán " fanyalodunk " rá.Az a baj,hogy apának, és nekem is hazavágja a gyomromat másnapra...de akkor is szeretem.
Ez olyan mint a hagyma,tudom,hogy egész éjjel kínlódni fogok és nyelem a vizet mint kacsa a nokedlit,de akkor is megeszem este