Új privát üzeneted érkezett!

Szia Melinda!
Én egyáltalán nem látom lufinak a fejedet és semmi baj a sejhajoddal!!!!!!!!!!!!! Szerintem nagyon csini kismami vagy!!!!!!!
Puszi
györesz

Sziasztok!

Marcika!
Kép

Melinda!
Nagyon csinos mindenórás kismama vagy :!: Adhatnál kölcsön az energiádból.Á,inkább mégsem kérek,Neked azt hiszem nagyobb szükséged lesz rá. :wink:

Györesz!
Nagyon jók a képek! :D Bár én is így örülnék a mosogatásnak,mint Norbika! :lol: Haláli szövege van a fiadnak! :lol:

Gigi!
Raul fiam az oviba kerülés után lett igazán mulya(na,most nem tudom jól írtam-e).Igaz,nagycsoportos korára kinyílt a csipája! :shock:
Oli a borhéten a sörtől csiccsentett be??Tud élni! :lol:
Képek?
Gáz,hogy ennyire nem figyeltek Rád terhesség alatt-egyszer sem néztek vizeletet,vérnyomást???

Évi!
Nagyon jó a kép Rolcsiról,olyan aranyos rajta! :D
Mi volt a nőgyógyinál?
Patrik most nem annyira anyás,cserébe viszont százszor ébreszt megint éjjel,nappal is alig alszik. :?

Saxi!
Remélem jössz hamar az ígért képekkel! :D

Druszám!
Merre jársz? :)

Elkezdtem kicsit tanulgatni,háááát...irtó sokat felejtettem.Akkor járnék jól,ha mondókákból,dalocskákból kellene majd vizsgázni. :roll:

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Bocsi, de szokás szerint csúszott a program, hihetetlen de bedöglött az autónk és fél éjszakáig a szerelőnél csücsültünk.:(:(
Most még van egy futásom aztán jövök. :oops: :oops:

Puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Druszám: itt vagyok. :) Egy csomó minden történt velünk, ezt most megpróbálom összeszedni, és értelmesen leírni nektek. Látom, itt zajlanak az események.

Mindenek előtt: kicsit megkésve, de szeretnék én is nagyon-nagyon boldog névnapot kívánni Marcinak! Puszit küldök, meg egy helyes kis képet:

Kép

Nnna szóval... Akkor összeszedem a gondolataimat és már írom is:

Szombaton felkeltem jó korán, csináltam magamnak reggelit meg kávét apának. Hát mire ő is felkelt, az már kihűlt, pedig csak egy órát "vártam rá". Utána megint egy óra volt, míg összekészültünk és elmentünk telket nézni. 40 perc alatt leértünk. A falu előtt megálltunk, besétáltunk. Nézegettük a telkeket, de egyik sem tetszett, mindegyikel volt vmi baja vagy apának, vagy nekem. Úgyhogy mentünk tovább és bementünk egy következő utcába. Mivel itt már kint voltak, kérdezősködtünk is egy kicsit, minden oké. ;) Aztán megláttunk egy tök klassz telket. Célba is vettük, a szomszéd is kint ült. (Ő is kismama.) Beszélgettünk, amikor is jött a telek gazdája, hogy kitegye a tábláját, miszerint a terület eladó. Volt. Mert azóta már megvettük! :D Nagyon örülök, tök boldog vagyok, annyira szuper, hogy sikerült. (És a lakást is eladtuk.)

Vasárnap megtettük a bejelentést, mindenki nagyon örült neki, kellemesen csalódtam anyós reagálásában is. Nem mintha bajom lenne vele, csak féltem, hogy azzal jön majd, hogy netalán korai még a dolog, v. ilyesmi. No meg attól tartottam inkább, hogy nem fogja-e szúrni a szemét, hogy a baba érkezése mellett még építkezünk is... De szerencsére minden okés, tök jófej, támogat. Örülök.

Szóval a hétvégénk jól alakult, csak az a baj, hogy egyre többször és többet vagyok rosszul. Nagyon nehezen viselem, péntek este annyira sz@r volt, hogy a WC felett gubbasztva elkezdtem sírni is. Blehh, nem jó. Na de előbb-utóbb (ha más nem, 7 hónapon belül) túl leszek rajta, fő az optimizmus.

Az összes kép nagyon édes, megnéztem őket. Tök jók, helyesek.

Melinda: jesszus anyám, beléptél a 39. hétbe. Hát mostmár bármi lehet. Izgulsz? Jajj, én nagyon. Mármint értetek. :) Huhha...

Pusza mindenkinek, szép napot!

KépKép
catrine

Ja igen, hülye fejem, megint lemaradt egy pár dolog...

Györesz: örülök, hogy nem haragudtál meg rám a kérdésem miatt. Köszönöm szépen, hogy válaszoltál, így már mindent értek. Remélem, rendeződik a helyzet, és találtok egy szuper kis helyet, ahol hármasban lehet lakni. ;)

Melinda, Gigi: köszi a hsz-okat. Oké, oké, értem én. :) Persze, nem is akartam, hogy úgy tűnjön, hogy elkedvetlenítettetek a helytől, v. ilyesmi. Örültem, hogy írtatok és segítettek, sok hasznosat mondtatok.
Köszönöm.

Melinda: nagyon csini vagy sztem is. A pocid pedig oltárira nagyon szép. És ha tudnád, hogy mennnnyire irigy vagyok most rád... Tök jó a kép.

Na most azt hiszem, minden benne van, amit akartam írni. De lehet ám, hogy nem, akkor bocska.

KépKép
catrine

Sziasztok!

Melinda, azt hittem az írásodból, hogy valami szegény elhízott, eltorzult arcú mindenórás kismama néz majd rám a képről! :oops: De te szép vagy!!! :) Igazán büszke lehetsz magadra, én is örülök majd, ha így nézek ki 40 hetesen :roll: . Már előbb is kérdezni akartam, hogy ugye te sem fogytál vissza teljesen Marci után? A megmaradt kilókra, összességében már kevesebb jött fel, mint anno Marcikánál a 9 hónap alatt? Nem számokra, csak az arányokra lennék kiváncs! Bevallom, izgulok, hogy tudok majd visszafogyni dupla súlyt :oops:
Rolcsikám dec. 1-én született és 24-én tudtunk költözni. (Szenteste még szekrényt szereltek Tibimék :shock: )
Próbálj azért pihenni is egy kicsit, jó? :)

Gigi, :) édes lehetett a kis vonatvezető, ahogy aludt vezetés közben! :P Este gondolom, hamar elaludt :wink:
Rolcsi, mostanság folyamatosan velem van, de szó szerint! Apa is, a tesói is keveset vannak vele és el is szokott tőlük a nyaralásaik alatt, a többieket tudod! Ezek alapján szerintem törvényszerű (sajnos :(), hogy ilyen, azt hiszi, ha nem lát, vége a világnak! :cry:
Kigyógyultatok már a náthából?

Györesz, nagyon aranyos a képeken a nagyfiad! :P Jó neked, hogy van segítséged a házimunkában! A kiskutyák is édesek! :) Norbiszáj :lol:

Kata, sajnálom, hogy Patrik megint rosszul alszik :(, pedig mostanában igazi alvós idő van! Tanulni :?: :?: Továbbra is elismerésem, hogy a két fiad mellett tanulásra adtad a fejed! :)

Saxi, jó, hogy jelentkeztél, de írj többet is + képet is kérünk! :)

Mi jól vagyunk, dokibácsi mindent rendben talált, szerencsére! :) A nemére viszont csak annyit mondott, hogy tudjuk már? MOndtam 2 hete kislánynak látta! De van ugye otthon fiú is? Mondom van fiú is, lány is! Akkor jó, közölte mosolyogva és megmutatta, hogy dobog a kis szive! :shock: Remélem hétfőn már biztosat tudunk!
Rolcsitól nehezen tudok bármit is csinálni, ami eléggé flusztrál, sokszor vagyok ideges, türelmetlen, amitől azután rosszul érzem magam... Jövő héten itthon lesz apa szabin, remélem vele legalább jól ellesz majd a nagyfiú! :roll:

Puszi nektek! Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Először is.

Marcika!

Isten éltessen még nagyon sokáig névnapod alkalmából!

Sok- sok puszit küldünk.

Saxi, Isti, Boglárka, Liliána

Kép
saxi

Sziasztok!

Györgyi, Kata, Catrine!
Nektek is köszönjük a köszöntést! :D

Györgyi!
Norbi nagyon édes a képeken. Hát a pisilősön nagyon jót nevettem, Marci eddig csak ülve produkálta mindezt, lényegében minden fürcsi alkalmával :roll: Kutyuk is nagyon drágák. Néha azon filózom, miért nem maradnak ilyen picurkák.
"Megnyugtatlak", ma nálunk nem az utca, hanem fél Érd zengett, ahogy Marcit próbáltam helyrerakni. Ma tiszta zizi :cry:

Kata!
Sajnálom, hogy Patrik alvókája ennyire elromlott :( Annyira kíváncsi lennék, hogy ezek mögött a változások mögött mi húzódik. Én nagyon félek, hogy a költözés(ek)kel nálunk is gubancok lesznek Marcinál, pedig aztán Neki nagyon tuti alvókája van (kis kivételtől eltekintve).
Tanulás! Minden elismerésem rendületlenül a Tiéd!

Catrine!
Gratulálok a telekvásárláshoz! Kívánom, hogy minden tervetek összejöjjön! Jó, hogy a szülők pártolnak Benneteket, hidd el, ez nagyon sokat számít. Én sajnos tudom, mi van, ha nem...
A Baba érkezését is most jelentettétek be?
Rosszullétek miatt továbbra is csak kitartásra buzdítalak, előbb-utóbb elmúlik.
Hi-hi! Én már a 39. hetet túléltem, már a 40.-et taposom :wink:

Évi!
Marci születése után én rögtön visszaálltam a szülés előtti súlyomra, csak épp a szopi alatt szedtem magamra cirka 5 kilót. Ezzel a plusszal indultam Marcihoz képest. Míg Marcival 14 kilót híztam a teljes terhesség alatt, addig most Benivel 10-12-t (2 kilót egyik napról a másikra elhagyok, aztán újra felkapom :arrow: víz :?: ). Így azért 2-3 kilóval több vagyok most Beni születése előtt, mint Marci születésénél, de bízom benne, hogy a nagyja ismét lemegy és most jobban fogok figyelni a szopis időszakra. Remélem érthető voltam...
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! :D Akkor most nem mondott nemet? És a jövő héten mentek a 4D-re?
Hú, nem lehetett semmi a 3 hetes Rolcsival költözködni, pláne karácsonykor. :shock: Mi holnap lefixáljuk a vevővel, hogy szeptember 30. előtt semmiképp nem szeretnénk költözködni, ha netalántán előbb jutna a pénzéhez a banktól. De már említettek régebben hasonlót, hogy tekintettel lesznek a körülményeinkre. Remélem holnap is valami ilyesmit fognak mondani.

Saxi!
Sajnálom, hogy ennyi szerencsétlen dolog történik Veletek. Remélem a kocsit rendbe tudják hozni és semmi komoly baja nem lesz. Amint időd, energiád engedi, várunk!!! Puszi!!!!

Köszönöm szépen, hogy nem tartotok bálnának, sőt még dicsértek is. De én valahogy fotókon mindig annak látom magamat. :?
Pihenés: ígérem, hogy pihengetek is. Napközben Marci után rohangálok, aztán az alvásidejében tényleg leteszem a sejhajom, de amint Gábor hazajön elkezd ismét viszketni és pakolászok. Tegnap ugye két doboznyi konyhai cuccot pakoltam össze (étkészlet, poharak egyenként papírba csomagolása :x ), aztán 8-kor rájöttem, hogy a rakott krumplit is előkészíthetném, így kisebb megszakítással 10-re azzal is végeztem :oops: Ma csak meg kellett sütnöm. Ma nagybevásárlás lesz...

Mindenkinek szép napot!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Saxi!

Most látom,hogy közben írtál!
Köszönjük Nektek a köszöntést! Aranyosak vagytok!!! :D

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Na végre itt vagyok.
Hát hihetetlen, hogy mi minden történik velünk.
Már a fürdő felújítása is egy rémtörténet, aztán az autónk ment tönkre, most meg észrevettem, hogy március óta lejárt jogsival furikázok.
Szóval borzalom, mennyi elintézni valónk van állandóan.
Visszatérve a fürdőre, kiderült, hogy a falak és a csövek a falban olyan állapotban voltak, hogy kőműves és vízszerelő nélkül nem tudtunk semmit csinálni.
Persze ezekre a szakemberekre mind várni kellett, mert az egyik szabadságon volt a másik már elígérkezett máshova.
De a lényeg, hogy tegnapra lettünk teljesen készen.
És most jöjjön az ilyen volt, ilyen lett sorozatfotó.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Hát enyit a fürdőröl.

Most megyek mosogatni, mert el fogják zárni a vizet a lépcsőházban.
Később jövök és felteszem a képeket a csajokról.

Addig is sok puszi mindenkinek.
Saxi
saxi

Sziasztok!

Megint itt vagyok, végre van egy szusszanásnyi időm.
Megpróbálom feltenni a képeket a csajokról, remélem sikerül.:)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Gondolom ennyi már elég belőlünk. :oops: :oops:

Puszilok mindenkit, Saxi
saxi

Saxi,
Csodaszép, de tényleg gyönyörűséges kislányaid vannak :) és látszik, hogy milyen boldogok, igazán büszke lehetsz rájuk!!!!! :):)

A fürdőtök is nagyon szép lett, gondolom a nagy felfordulás és sok nehézség után most milyen nagy öröm nektek!

Szívből remélem, hogy most már minden rendben lesz veletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sok-sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Az utolsó képeken láthatjátok a teljesen elkészült fürdőszobát, a lányoknak nagyon bejön.

Melinda!

Tényleg nem vagy "bálna".Nagyon csini kismama vagy, én a végére már olyan torz voltam, hogy nem engedtem magam fotózni.
Nálad ilyesmiről szó sincs. :) :)
Már annyira aggódtam, mert azt hittem, hogy megszültél míg nem voltam gépközelben.
Minden nap mondogattam anyunak, hogy a "Melindánk már biztosan babázik".
De tegnap láttam, hogy még mindíg egyben vagy.
Meg kell mondjam,nagyon bátor vagy.
Szülni, költözködni......látom Te sem aprózod el a dolgokat. :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy elsiklottam fölötte, bocsi, de mikor kell kiköltöznötök?
Meg van már, hogy hova mentek?
Kitartást neked és sok puszit.

Catrine!

Gratulálok, a telekhez, ügyesek vagytok.
Ne aggódj a rosszullétek miatt, el fog múlni, ha betöltöd a 12.-ik hetet.
Legalábbis nálam bejött mind a két terhességnél.
Jobbulást és kitartást neked is.

Évi!

Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál.
Ne érezd magad rosszul, szerintem természetes, hogy kicsit türelmetlen vagy.
De teljesen meg tudlak érteni, mert engem is bánt, ha nem tudok türelmes lenni velük, azthiszem ez teljesen normális dolog.
Én is nagyon vártam, hogy Isti szabizzon, de már csak ezen a héten van otthon és még van egy csomó elintéznivalónk.
Nyaralni sem voltunk sehol és már nem is megyünk, igazán ki sem mozdultunk a lányokkal sehova.
Csak dolgoztunk itthon mint a güzü.
Neked is minden jót kivánok.

Gigi!

Nagyon jót derültem a mozdonyvezetős történeten.
Aranyos lehetett Olika.
Viktor sem semmi, bár nálunk sem jobb a helyzet, ha a fejébe veszi, hogy valami nem jó, akkor nem hajlandó felvenni többet.
De nálunk általában a szinekkel van gondja. :lol: :lol:
Igazad volt tényleg rám maradt a romeltakarítás és volt is dolgom bőven.:(
De a lényeg, hogy készen vagyunk.
Most már csak a lányok szobáját kell kifesteni, mert megígértük nekik, hogy rózsazsínre fogjuk festeni.
Bogikám nagyon hercegnős korszakát éli most.:lol: :lol: :lol:

Kata!

Már én is így vagyok, hogy tisztára lementem gyerekszintre, szerintem ha letelik a GYES, kell majd egy pár hónap mire visszarázódok a normál felnőtt életbe.
De már annnyiszor eszembe jutott, hogy akkor biztosan nagyon fog hiányozni, ez a fajta élet.

Györesz!

Nagyon aranyos Norbika.
Ez a mosogatás nálunk is nagy kedvenc volt, egészen addig míg Lilike olyan nagy lett, hogy Ő is akarta csinálni,és attól kezdve mindíg összevesztek, hogy melyik mikor mosogathat.
Gondolom később nem lesz ilyen nagy versengés,
ha majd megkérem őket, hogy mosogassanak el. :lol: :lol:

Akinek külön nem írtam sok puszi.

Abbahagyom mára a szófosást, mert még a végén visszasírjátok az időt mikor nem jöttem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek szép napot, és sok puszit, Saxi
saxi

Évi!

Nagyon aranyos vagy, köszönjük szépen. :) :)

Puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!!!

Kata!
Hű hát a tanulás miatt nem irigyellek! Mikor kezdődik a suli? Hova fogsz járni helyileg?

Catrine!
Nagyon szerencsések vagytok a telekvétellel! Gratulálok!
A rosszúllétekhez továbbra is kitartást, hamarosan elmúlik!!!!

Évi!
Hát ez a mosogatás nem a legnagyobb segítség, mert mióta kitaláltam ezt az elfoglaltságot Norbinak azóta folyton mosogtni akar!
Dokibácsi nagyon rejtélyes volt! Kiváncsian várom a hétfőt!!!

Melinda!
Ez kicsit megnyugtat, hogy nem csak én kiabálok a fiamra! Viszont amikor az apja rákiabál akkor mindig rászólok, mert olyan rossz hallani! Gondolom másnak is ugyanolyan rossz amikor én kiabálok a gyerkőccel!

Saxi!
A jogsival nagy szerncséd volt, hogy nem vették eddig észre!!!
Tényleg jól lebombáztátok a fürdőszobát, de megérte, szépek lettetek!
A lányok gyönyörűek és egyre jobban hasonlítanak egymásra! Lili nagyon cuki a három coffjával (nem tudom, hogy kell írni) és igazán formás kis csajszika!

Mi ma voltunk állatkertbe! Hétköznap ellenére rengetegen voltak! Csak a közlekedési múzeumnál tudtunk leparkolni, aztán sorba is kellett állni, szóval elég nehezen indult, de megérte, mert NOrbinak nagyon tetszett! Etette az elefántot az apjával, bementek az állatsimogatoba, hajkurászta a kecskéket, szóval öröm volt nézni, hogy mennyire élvezi! Egész nap kb. negyed órát aludt a kocsiba, úgyhogy már 8 óta szunyál!

Ma nagyon jót nevettünk az apjával, mert ismét füllentett a kisfiunk: Norbi a tűzhelyen kezdte tologatni az autóját, az apja többször rászólt, hogy nem szabad, de Norbi a füle botját sem mozdította, erre erősebben rászólt és megkérdezte, hogy: "kitől tanultad ezt a hülyeséget?" erre NOrbi: "Apától".
HIhetetlen a kiscsávó!!!! Ráadásul egyre inkább meghallja a csúnya szavakat is! Sajna apja néha elég csúnyán tud beszélni és ma Norbi nagyon rákapott az ízére és többször mondogatta, hogy "kúva annyát", egyszer meg én kilöttyintettem a levest és mondtam, hogy a picsába, erre amikor ugattak a kutyák Norbi ezt mondogatta: "a picsába ugat kutya".
Mit kell csinálni ilyenkor? Előszőr rászoltam, hogy ez csúnya, ilyet nem szabad mondani, de annál jobban mondta, aztán úgy csináltam mint aki nem hallja meg és egy idő után abbahagyta!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok :)

Saxi :)
A lányok még mindig csodaszépek!!! Nekem az autós a kedvenc képem, azon olyan édesek! Na és ilyen fürdőközönségnek igazán érdemes dolgozni! Nagyon szép lett a fürdő, ügyesek vagytok! Nemsokára mi is festetjük az alsó szintet, meg van pár ötletünk amit jó lenne megvalósítani. Kocsitokkal mi van??

Melinda :)
Abszolút nem vagy bálna!!! Csatlakozom Saxihoz, nekem is brutál fejem volt a végén. Néha megnézem a képeket (van kb 3 db) és elszörnyedek. :shock:
Holnap délutánig légyszíves még tartsd bent Benit, megyünk ! :wink:

Évi :)
MÉgegyszer elolvastam amit írtál és most már végképp nem értem...... :oops: Szóval a dokid látta, hogy mi van a lába között de nem mondta meg????? Vagy mi????
Mindig meg akartam kérdezni, hogy melyik kórházba fogsz szülni?

Györesz :)
Norbi el van apjával?? Tudsz egy kicsit pihenni legalább ilyenkor??? Nagyon halkan merem elmondani, hogy Olival nem kell kiabálni. Rendes kissrác nagyon. Jó azért nekem is van, hogy kezd eldurrani az agyam, de nem vészes. Csúnya beszéd: szerintem csak egy dolgot lehet tenni, hogy nagyon odafigyelünk, hogy mit beszélünk. Ó én is tudok ám cifrákat, de most már inkább lenyelem. Elkezdem mondani: ÓÓÓ, hogy az a ......... de nem folytatom :wink: :D A többit odaképzelem. De ami a legrosszab, hogy ha bekerül közösségbe (bölcsi, de inkább ovi) akármilyen szépen is beszéltél otthon, rögtön rá fog ragadni a ronda beszéd.... :?
Állatkert: azt hinném, hogy hétköznap nincs tömeg.... Mi péntek délelött a Mesterségek Ünnepére megyünk a várba.

Catrine :)
Gratula a telek vásárláshoz! Legyetek nagyon boldogok az új házban. És tényleg jó dolog, hogy örülnek a szülök a Ti boldogságotoknak!!! A rosszúllét meg álltalában az első trimeszterrel elmúlik, addig is kitartás.

Kata :)
Nagyon ügyes vagy, hogy elkezded az iskolát!! Büszke lehetsz magadra :!:

Pár kép hétvégéről:
A még éber vasutas:
Kép
Volt tűzoltó is
Kép
És az elmaradhatatlan kacsa és hattyú etetés: (a hattyúkat libának nézte :D )
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Olivér hihetetlen nagyfiú már!!!!!!! És továbbra is nagyon helyes kissrác!!!
Örülhetsz, hogy Oli ilyen jó fiú! Én nem értem Norbi miért lett ennyire kis ördögfióka és másik oldalról meg egy kis muja, igazából az apja ilyen két véglet!
Én próbálok nem csúnyán beszélni és lenyelni azokat a bizonyos szavakat, de az apja még nincs ehhez annyira hozzászokva, de szoktatom!
Norbi nagyon elvan az apjával, elég apás mostanába, viszont az apja még nincs annyira megedződve és hamar elfárad, ilyenkor lepunnyad a tv elé és teljesen természetesnek veszi, hogy én úgy is figyelek Norbira! Amúgy tényleg nem lehet okom panaszra, mert délelőttönként többnyire az apjával van, míg én megfőzök, aztán délután vegyes, viszont megmondom őszintén nagyon hiányzik az a kis szabadság amiben otthon anyuék mellett van részem, hisz ott hetente háromszor-négyszer eljárok tornázni és azzal teljesen feltőltődök. Az biztos, hogy ha egyszer együtt fogunk lakni akkor ugyanúgy meg fogom követelni magamnak ezeket a kis kipacsolódásokat, ezt meg is beszéltük!
MIkor mentek Horvátországba???

Puszi
györesz

Sziasztok!

Mivel Ruszlán nem csinálhat még semmi nehezet,Ő vigyáz a fiúkra,én füvet nyírok,stb.Komolyan,olyan,mint egy jó kis kikapcsolódás! :lol:

Druszám!
Örülök,hogy nem tűntél el!
Gratulálok a telekvásárláshoz és a lakáseladáshoz! :D Mikor kell kiköltöznötök,hogyan oldjátok meg?
Rosszullét ellen nem válnak be a praktikák:többször keveset enni,reggel ágyból kiszállás előtt enni,gyömbéres süti,stb?
Sajnálom,a másodikkal megtapasztaltam,hogy mi is az a róka koma...

Évi!
Még ilyen rejtélyes doktor bácsit! :D Örülök,hogy mindent rendben talált!
Jövő hétig már nem kell sokat aludni,kitartás! :) Remélem majd tudsz pihenni is,ha Apa otthon lesz.

Melinda!
Nem semmi,mennyi mindent csinálsz egész nap!
Dokid meddig van szabin?
Aloét végül is kipróbáltad?
Teszek egy képet a megnyugtatásodra:így néz ki egy bálna.
Kép
El sem hiszem,hogy ez az én hasam.És hogy 22 kilóval voltam nehezebb... :oops:

Saxi!
Nagyon szép lett a fürdőszobátok!
A lányok csodaszépek! :D Bogi olyan nagylányos lett! :wink:
Nyugodtabb napokat kívánok Nektek!

Györesz!
Szept.1-én megyek beíratkozni,addig nem sok dolgot lehet tudni.A Sote a Vas utcában van,nyócker.
Engem is rosszul tud érinteni,ha más szól a gyerekre,akkor is,ha igaza van.Ez már csak ilyen dolog. :D
Állatkert szuper lehetett,bár én sem gondoltam volna,hogy hétköznap is tömegnyomor van.
Ahá,szóval Norbika is füllent!És milyen aranyosan! :D
Raultól szerencsésen megtanulta Patrik a hülye szót,előszeretettel használja is a legváratlanabb helyzetekben. :shock: Az a baj,hogy többen jót nevetnek rajta,ez csak olaj a tűzre.

Gigi!
Nagyon jók a képek a kis vasutasról! :wink:
Olinak elnézhető,hogy a hattyút libának nézte.Mikor Patrikkal Anyuéknál az utcán követ gyűjtöttünk,kisétált az erdőből egy gyönyörű őz.Okos anya ledöbbentségében mit mond a gyereknek?!Nézd,meeekkora kutya! :shock:

Holnap Pesten szaladgálós napunk lesz.Végre megnézem a barátnőm kislányát is! :)

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Lányok: nagyon aranyosak vagytok. Köszönöm szépen a gratulációkat a telekhez, és köszi a támogatást is a rosszullétekkel kapcsolatban. Tök jó érzés olvasni, sok támogatást kapok tőletek. Köszi. Csak már tartanánk a 12. hétnél...

Gigi: nagyon édesek a képek, tök jók. :)

Druszám: aztaaa, szép nagy pocakod volt. És milyen édes Raul, ahogy megpuszilja az öcsikéjét. Tök aranyos.

Mennem kell takarítani, de megpróbálok ma még részletesebben jönni.

KépKép
catrine

Sziasztok!

Mennyit írtatok! :shock: Alig győztem visszaolvasni! :D

Saxi!
Csajok gyönyörűek és ahogy nevetni, vigyorogni tudnak!!!!!!!!!!!!!!!! Gábornak van ízlése, hogy Lilike a kedvence :wink: Ma reggel Marci kezébe nyomtam a tisztába tevés közben egy fésűt és édesen a hajába akasztotta: copfot produkált a feje búbjára. Ennek az a lényege, hogy tisztára kislányka lett és kiköpött Lilike :D Lehet, hogy hülyén hangzik, de én is csak lestem :lol:
Fürdőszoba klassz lett és elhiszem, hogy sokat dolgoztatok rajta. Mi épp 2 éve kupáltuk ki az egyiket, mi is csövet cseréltünk, elég friss még az élmény :wink: Hú, akkor még Marcit hordtam a pocakban, de fura!
Jogsi :shock: Még szerencse, hogy Te szúrtad ki és nem a rendőrök!
Tényleg nem aprózzuk el a tennivalókat, de valahogy így jöttek össze. A szerződés szerint október 31-ig fizet a nőci, de a bank tutira előbb fogja kifizetni a hitelösszegét. Ma jönnek és megbeszéljük velük, hogy ha nagyon gyorsan - mondjuk szeptember közepén - fizetne is a bank, mi szeretnénk szept. 30-cal költözni. Beni még így is csak 6 hetes körül lesz akkor. Vácra megyünk ideiglenesen a nagyszüleim lakásába. Szegények már régen meghaltak és most üresen áll a lakás.
Ti hogy álltok a lakáseladáshoz? Folyamatosan hirdetitek vagy most szünetet tartottatok?

Györesz!
Ezzel a kiabálás dologgal én is így vagyok, hogy ha Gábor emeli fel a hangját, akkor annyira rossz hallani. De valahogy, ha egész nap itthon van az ember ezekkel a rosszcsontokkal, úgy lefárad egy idő után... :roll: Ma lekopogom egész jófiú volt Marci, bár a pocakommal csúnyán bánt :(
Állatkert :D Marci is nagyon élvezte, az állatsimogató tényleg nagyon tuti, bár egy kecske majdnem megette a szoknyámat :lol:
Norbi dumák :lol: A csúnyabeszéddel én sem tudom, mit kezdünk majd. Marci ugye nem nagyon dumál, így legalább a csúnya szavakra sincs gondunk. A legkönnyebb tényleg az lenne, ha megállná az ember, hogy csúnyán beszéljen, de azért csak kicsúszik néha-néha egy csúnya szó :oops: Óvodáról ne is beszéljünk, hogy ott tényleg miket fognak összeszedni :shock: :?

Gigi!
Várlak Benneteket! Még nem szülök! :wink:
Oli nagyon édes a képeken! Nálunk minden szárnyast "mi-mi-mi"-nek hívnak :lol: Hogy honnan szedte, azt nem tudjuk. Egyszer Anyukámmal volt kettesben Marci félórát és Anyu teljesen elképedve kérdezte, mi az a mi-mi, mert Marci a félórából negyedben mutogatott és mi-mizett! :lol: Jót nevettünk :lol:
Utolsó képen Oli Anyósoddal van? Nagyon fiatalos, nagyon csini a nagymami. :)

Kata!
Ezért imádok néha én is takarítani, mostanság meg pakolni-pakolni, mert annyira, de annyira kikapcsol! :lol:
Dokim 19-éig van szabin, 20-án lesz elérhető. Úgyhogy addig benntartom Benit, ha lehet...
Aloet ma hozza Gigi, úgyhogy holnaptól kúrálom magamat. Nagyon sz@rul vagyok egyébként, valahogy a homeos bogyókat sem szedem úgy, szépen rendszeresen, mint előtte. De most tutira a parlagfű tesz be nálam, meg ez az újbóli száraz, szeles idő :? Remélem nálam is olyan hatásos lesz ez a csodaszer, mint Nálad.
Pocakod tényleg hatalmas volt! Hány centi volt körben? Mérted? De én pluszt, vagy felesleget egyébként nem látok Rajtad, ami indokolná a 22 kg-ot. De szépen le is fogytál! :) A csíkok megmaradtak a pocakodon? Raul nagyon édi, ahogy puszit nyom rá. :D
Jó szaladgálást és babanézést mára!

Catrine!
Jó takarítást és várunk a részletessel! :wink:

Saxi, Gigi, Kata!
Köszi Nektek is, hogy szerintetek nem vagyok bálna. Próbálom magamba beszélni :lol: Mondjuk annak nagyon örülök, hogy a nyár ellenére, abszolúte nem dagad sem a lában, sem a kezem, még a képemet sem találom annyira püffedtnek, mint Marcival. Hú a végén még elmegyek az utolsó napokra kismama manökennek :lol: :oops: 8)

Ugye már egy párszor emlegettem a bal lágyékomban levő fájdalmat, ami a dokim szerint azért van, mert Beni nyom valami ideget. Én a héten egyre inkább lágyéksérvre gyanakodtam, de kitapintani nem tudtam semmit. Azt hiszem mára beigazolódott a doki diagnózisa: már zsibbad is a lábam, úgyhogy tuti valami idegelnyomás van a háttérben. Mondjuk ez még mindig jobb, mint a sérv. De ma nagyon-nagyon fáj :cry:
Annyira kíváncsi lennék, hogy a méhszájam hogyan áll mostanság, mert esküszöm pisilés közben olyan érzésem van, mintha Beni rögtön ki akarna pottyanni. :shock: De eddig még benn maradt minden alkalommal :lol:

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Köszönjük a sok dícséretet, nagyon aranyosak vagytok. :) :)

Ma megint nem sok időm volt, mert tegnap a háziorvos akinél jogsi ügyben voltam elküldött egy teljes labor vizsgálatra, szerinte cukorbeteg gyanús vagyok. :( :(
Remélem csak rémeket lát, mert más már nem is hiányzik nekem.
A vérnyomásom is magas volt, de mondtam neki, hogy ami velünk mostanában történik, attól simán már agyvérzést is kaphattam volna. :lol: :lol:
Aztán elmentem az okmányirodába a jogsi miatt, és ott megint úgy felhúztak, hogy szerintem a vérnyomásom az egekben volt.
8-tól 9-ig egy szar csekk miatt kellett sorban állni, aztán ki a sorból, elszaladni a postára befizetni, utána vissza az okmányirodába és másodszor is kiállni ugyanazért az ügyért a sort.
'/2 11-re végeztem, és mindezt úhgy, hogy éhgyomorra mentem a laborba ahonnan rohantam ügyintézni, már azt hittem elájulok az éhségtől és a szomjúságtól.
Ja és a hab a tortán, hogy egy sima jogsimeghosszabítás 9 ezer Ft!!!
Szóval az ügyintézés nálunk egy nagy kalap sz@r, egy vagyonért.
UFF!!!
Bocsi de ez most jól esett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Melinda!

A lakást most is áruljuk, persze már felárral, és messze nem vagyok olyan elnéző az emberekkel mint eddig.
Minket sem sajnál senki, és nem érdekel senkit, hogy ki tudom-e fizetni a dolgaimat vagy nem.
Sokkal szigorúbban kezelem a dolgot, és szigorúan eladó, vevő viszony van, nincs semmi személyeskedés.
Így kicsit könnyebb.
Igaz már annyira nincs is mehetnékem most, hogy szebb lett a lakás.
Mi kiköltöztünk az ágyunkkal a nappaliba, így a csajoknak végre van egy saját gyerekszobájuk, ahol szét lehet nyugodtan pakolni.
És most, hogy a fürdő is készen van már nem annyira sürgős a költözés.

Most mennem kell mert pancsiidő van.

Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Cukor???????????? Na ne!!!!!!
Ügyintézés!! :evil: Nálunk az okmányirodában ki van téve egy gép és ott kell időpontot kérni. Autó átírásra a legközelebbi időpont 3 hét!!! Akkor viszont hamar sorra kerül az ember. Viszont szerintem az baromi idegesítő, hogy egyszer kiállod a sorod aztán meghetsz a postára és újra vissza az okmányirodába!! Miért nem lehet befizetni az okiirodában??????????

Melinda :)
Megint egy élmény volt veletek! Igazából nem is tudom, hogy meddig tudtam volna még dumálni.... :oops: Marci hozta a szokásos formáját!! Édes nagyon!!! Az a cuppanos puszi! :D

Kata :)
Óriási pocakod volt!!!! Az enyém nem volt ilyen hatalmas.
Fűnyírás :lol: Kikapcsolódásnként én is házimunkát végzek!
Őzike :lol: :lol: :lol: Hihetetlen nőci vagy!!!!! Szerintem állatkertbe ne Te vidd a srácokat!! :wink:

Olikám mostanában állandóan vív az unokabátyjával!!! Elképesztő módon beleéli magát :D Ma reggel az seprűjével bökdösött én meg mondtam neki, hogy ez fáj anyának. Erre mondja: Szegény Anya :lol:
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Magamban én is azon filóztam, hogy ideköltözhetnétek egy hétre és szerintem végig tudnánk dumálni azt az időt is... Annyi mindent szerettem volna még én is mondani, meg kérdezni mindenféléről. De majd bepótoljuk! Hogy hol???? Na ez itt a nagy kérdés :wink:
Olika is tündéri pofa volt, ahogy mindig el akarta magát kapatni Marcival :lol: Meg az a folyamatos vigyor a pofiján :D
Hú, én paramama létemre, félnék, nehogy valami baja essen a törpnek vívás közben. De unokabátyus vigyáz Rá biztosan. Az átszellemültség tényleg látványos Oli arcán :lol:

Saxi!
Okmányiroda :twisted: Hú, ilyenekre én is baromira be tudok pipulni! Bele sem merek gondolni, hogy mennyi hivatalos ügyet kell elintéznünk: egyik helyről kiköltözés, másikba be (szolgáltatókkal szerződésbontás, kijelentkezés stb, új helyen újra az egészet).
Cukorbetegségre figyelni kell! Szorítok, hogy csak a dokid lásson rémeket!!! Vigyázz magadra nagyon, próbálj ne idegeskedni!!! Nem ér annyit!
Teljesen igazad van a házeladással kapcsolatban, üzletben sosem jó a bratyizás! Annak azért örülök, hogy jobban érzed magad a lakásban is, és talán épp ez a nyugodtság fogja meghozni a vevőtöket. Én is amikor nagyon rágörcsöltem, semmi nem mozdult körülöttünk, aztán tojtam az egészre és hirtelen betoppant a nőcink.
Rózsaszínű szoba :D Majd ha meg lesz, arról is kérünk képeket!

Most megyek! Előbb jót dobozoltam itt a hálónkban, aztán még pihiznemis kéne!

Viszont mindjárt felrobbanok: a Family Frostos zenélő autó itt köröz körülöttünk!!! :twisted: Pedig csak 4 körül szokott erre járni. Ha felébreszti Marcit, akkor nagyon-nagyon pipa leszek! :twisted:

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda: :shock: :o 40 hetes vagy!!! Hogy érzed magad? Family Frost hülye, néha már én is megőrülök tőle. Mi lett végül, felkelt rá Marci?

Gigi: tök jóóó a kép. :) Édes a kissrác, milyen édesen fogja a kardot. (Star Warsos lézerkard, ugye? Vagy nem? Így annak tűnik.)

Képzeljétek, ma eddig még nem voltam rosszul. Persze tudom, hogy ez nem jelent semmit, de akkor is olyan jó volt úgy ébredni, hogy végre nem émelygek, simán ki tudok pattanni az ágyból. És eddig mindig nagyon korán keltem, kb. 6-7 között, ma sikerült negyed 9-ig nyomnom a szunyát. Tök jó, sokkal jobban érzem magam.

Most viszont sajna vár rám a mosogatás a mosás, be kell tennem egy adagot a mosógépbe.

Pusza

KépKép
catrine

A mosogatás és a mosás között szeretne lenni egy "és" szócska is, csak az vhogy kimaradt. :) :oops:

KépKép
catrine

Húú Melinda, végre eljött, 40 hetes lettél :P , gratulálok!!!!!!!!!! és bevallom kicsit irigykedem is! :oops:

Hooooooool vagy????????????

Catrine, jó, hogy ma jól voltál, csak így tovább!!! :)

Gigi, tündéri Oli a képen, kis Skywalker :wink:
Milyen volt a várban?
Szerintem még nem válaszoltam: a Dél-pestiben szülök (ahol a többi 3-at is), a kórház tragédia, de tényleg :evil:, viszont a dokimat 12 éves ismerem, vele szültem minden gyerekem és nagyon bízom benne, ez pedig úgy érzem mindennél fontosabb!

Puszi mindenkinek!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Kata!
Hűűűűűűű Neked aztán hatalmas hasad volt! Nem is emlékszem, hogy annak idején tettél-e fel képet róla, de nem is baj, mert akkor biztos pánikoltam volna, hogy az enyém ehhez képest pinduri volt!!!

Melinda!
Már csak két napot kell kibírnia Beninek a pocakodba és akkor már indulhat is kifelé! Vagy lehet, hogy már el is indult és nem bírja megvárni a dokibácsit???
Sajnálom, hogy ennyire szenvedsz a láb és a lágyék fájdalomtól, mostmár tényleg bármelyik nap megszünhet és kezdődik egy új élet!!!!

Saxi!
Ez nem jó hír, hogy cukorbetegségre gyanakszik a dokid! Remélem rosszak a megérzései!!!!!

Gigi!
Látszik OLi mennyire élvezi a vívást! Norbi még soha nem csinált ilyet!

Catrine!
Örülök, hogy ma elkerült a rosszúllét és drukkolok, hogy ez minnél gyakrabban előforduljon!!!

Évi!
Olyan furi, hogy nemrég még csak 8 hetes volt a kis pocaklakód, most meg már félidős és milyen hamar követni fogod Melindát!!!
Te hogy vagy mostanába???

Tegnap elmentünk a repülőgép múzeumba, aztán meg kimentünk a teraszra nézni a gépeket ahogy föl-le szállnak, hát Norbinak nagyon tetszett, be nem állt a szája! Aztán este meg legnagyobb örömére moshatta az apja kocsiját! Persze csak egy darabig volt érdekes, utánna sokkal jobban élvezte a locsi-pocsizást, persze gumicsizmába nyomatta!
Norbi továbbra is szörnyen rossz! Az a legdühítőbb, hogy mintha a falnak beszélnénk egész nap! Tegnap nagyon megszidtam, mert már ezerszer rászoltam, hogy ne szaggassa anyós virágjait, de hiába kérem. Ráadásul tegnap addig cibálta az ablakban lévő virágnak a lelógó levelét, hogy leesett a virág és a kaspó ripityára tört. Ami rémisztő, hogy simán a fejére eshetett volna és ez egy elég méretes virág volt! Komolyan mondom otthon soha nem volt ennyire rossz, nem tudom, hogy mióta itt vagyunk miért ilyen!

Teszek fel ismét egy-két képet amik a napokban készültek!

így fürdik apával:
Kép

így játszik apával:
Kép

itt épp nagyon morcos:
Kép

repülőbe:
Kép

mossa apával az autót:
Kép

mai pancsizás:
Kép

Bocsi ha sok volt!

Puszi MIndenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!!!!

Ma éjjel megszületett Beni!!!!!!!!!

Sms:
Ma éjjel 0:50-kor megérkezett közénk Benedek! Súlya 3610 g, hossza 58 cm. Nem utolsó sorban, gyönyörű baba. Mindketten jól vagyunk! Puszi, Melinda!!!

Millió puszi nektek!!!! Isten hozott közöttünk Benedek!!!

Éjjel azt álmodtam, hogy szültem egy babát!!! Helyettem Melinda volt :wink: :lol:

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Én is kaptam Melindától sms-t, úgy örültem neki!!!!!!!!! Egész este rá gondoltam, meg reggel is egyből a telefonomat néztem!!!

Itt is gratulálok Nekik és nagyon-nagyon sok egészséget, tejecskét kívánok és nem utolsósorban sok-sok energiát a két kis pöcsöshöz!!!!!!!!!!!!!

Úgy látszik Beni baba nem bírta kivárni a dokibácsi érkezését, de biztos így is jó kezekben voltak!

Sok-sok puszi a Családnak!!!!!!!!!

Györesz
györesz

Kedves Melinda,Gábor és Marcika(aki immár Nagytesó)!

Nagyon sok szeretettel gratulálok Benedekhez!

Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Györesz :)
Megérezted, hogy Beni most fog megszületni :wink:
Küldheted Norbit, az én kocsim is koszos!!! :D
Egyszer Olit is el fogom vinni a repülő múzeumba. Biztosan tetszene neki is a pilóta fülke. Mikor mentünk nyaralni nagyon élvezte amikor látta, hogy jönnek mennek a repülők, buszok meg ilyenek.
Norbi rosszasága: én arra gondoltam, hogy esetleg hiányzik neki a megszokott környezet és a nagyszülők. Nem lehet ez a gond??
Meddig vagytok még apánál?
Nagyon helyes a képeken! Látom sokat vannak együtt a fiúk!

Catrine :)
Olivér nem mint Jedi tündököl! :wink: Csak olyan gyorsan forgatja a kardot, hogy bírta a fényképező :D
Rosszúllét? Elmúlt?

Pénteken voltunk a várban, a Mesterségek Ünnepén! Nagyon szuper volt! Nagyon sok árus volt. Volt kovács, fafaragó, agyagozó. A Duna felett egyfolytában repültek a műrepülők. Olinak nagyon tetszett! Ettem Töki Pompost! Isteni finom! Tészta, rajta fokhagymás tejföl, bacon, hagyma, sajt!! MÁr nem fogyozóm :roll:
Az volt csak a rossz, hogy kb 35 fok volt..... Ömlött rólam a víz. Így nem is tudtuk bejárni az egészet. Hatalmas területen van. Ha valakit érdekel, akkor még holnap megnézheti.

Most megyek! Jók legyetek!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Saxi!
Van már vérvétel-eredmény?

Gigi!
Nagyon elemében van a képen Oli és az unokatesó!Mennyi idős a nagyfiú?
Ezt a Töki micsodát meg kell kóstolnom! :lol:
Holnap Pilisen lesz az István a király rockopera,nagyon szeretnék kijutni,utána tüzijáték.Patrik nagyon várja. :)
Ha beszélsz,vagy sms-ezel Melindával,légyszi írd meg hogy vannak!

Györesz!
Én is arra tippelek,amire Gigi Norbika elevenségét illetően:lehet,hogy hiányzik Neki is a megszokott környezet.
Láttad volna a hasamat Raullal!Akkor 32 kilót "sikerült"híznom. :oops:
Azt hiszem a fiaimnak is nagyon tetszene a repülős múzeum!Hol is van pontosan?
Akkor most Apa fürdette Norbit,vagy fordítva? :lol: Nagyon jók a képek,a legjobban a morcos tetszik,annyira édes rajta! :wink:

Druszám!
Remélem a rosszullétek most már tartósan elpártolnak Tőled! :wink:

Évi!
Hogy vagy?Gyerekek?

Pilisen most van a Motoros Találkozó,idáig hallatszik a zene,az előbb a Beatrice nyomta.Olyan kedvem lenne felkerekedni és bulizni egy jó nagyot! :D
Szabad perceimben(nincs túl sok)tanulok,de ma estére szabadnapot vettem ki,mert Ruszlán elvitte egész délutánra a fiúkat és tudtam haladni.
Kedden Keszthelyre utazunk-Ruszlán szülinapi ajándéka-pénteken jövünk vissza.Persze gyerekekkel megyünk. 8)

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Hurrá!!!!
Éreztem, hogy be kell néznem. :) :)

Melinda!

Isten hozta a kis Benit, tiszta szívből gratulálunk, jó egészséget, és bőséges tejcsit kívánunk!

Sok-sok puszi:Saxi, Isti, Boglárka, Liliána

Kép
saxi

Gigi!

Nagyon köszönjük az értesítést, aranyos vagy! :) :)
saxi

Györesz!

Nem volt sok a képekből,annyira jó látni, hogy apájával van Norbika!
Nagyon örülök neki,és nyugodtan tegyél fel még képeket.:)

Puszi, Saxi
saxi

Kata!

Még nem tudok semmit, holnap megyek az eredményért.
Majd tudósítok.
Köszi az érdeklődést, ari vagy. :)

Puszi, Saxi
saxi

Melinda!

Ezt még neked külön küldöm, hogy ne csak mindíg a babócák kapjanak valamit.:):):):)

Puszi, Saxi
Kép
saxi

Sziasztok!

Ugye senki nem volt kint a viharban tegnap este???????
Mi este anyuéknál voltunk, megbeszétük, hogy este mikor indulunk. Mikor elindultunk haza épp, hogy csepegett az eső. Mondtam is az anyunak, hogy nehogy elázzon. Erre mondja,hogy még jól is esik neki. Mire hazaértünk. 2 perc alatt ,már alig tudtam bejutni Olivérrel a házba!! Félelmetes volt. Aztán láttam a tv-ben, hogy milyen szörnyű dolgok történtek bent Pesten :cry:

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!

Ez tényleg szörnyű, pillanatok alatt ekkora pusztítás, és borzalom még csak belegondolni is, hogy az ember elmegy megnézni a tüzijátékot és a gyereke ott hal meg.:(
Szerintem senki nem gondolta, hogy ez lesz belőle.

Még jó, hogy Ti épségben hazaértetek.
De az időjárást sem tudom megérteni, mi este 7-kor jöttünk haza Esztergomból a várjátékokról, és még annyira erősen tűzött a nap, hogy azt hittem megőrülök.
1/2 8-kor már otthon voltunk és olyan vihar volt, hogy csak lestünk, és egyből legalább 10 fokkal hidegebb orkán erejű szél fújt.
Szóval hihetetlen milyen hirtelen vált az idő.
Gondolom ez a vihar ért később Pestre.

Puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Ha nem baj teszek fel pár képet a tegnapi kiruccanásunkról. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsika ha sok voltam. :oops: :oops:

Mindenkinek sok puszi, Saxi
saxi

A "jóhírt" lehagytam. :(
Megkaptam a véreredményt, magas a cukor és a koleszterinszintem is. :(
Holnap 1/2 11- re megyek a dokihoz.
Remélem Ő majd kitalál valami okosat.
Na, azért nem vagyok kétségbeesve, sajna nem érek rá ilyesmire. :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi, Saxi
saxi

Cukor............. :evil: Mi jöhet még!!!???? Gondolom oda kell majd figyelned a kajálásra és lehet, hogy kapsz valami bogyót! De legalább kiderült még most és nem okoz semmi gondot.
Mi tegnap búcsúba voltunk. Olivér nagyon élvezte, le sem akart szállni a játékokról. A tegnapi nappal kapcsolatban nekem is az volt a döbbenetes, hogy mikor kint voltunk a búcsúban (késő délután) majd meg döglöttünk olyan meleg volt. És egyik pillanatról a másikra ez lett.
A képek nagyon szuperek! Lili a cumival olyan babás még! :)

Elbúcsúzom. Éjjel megyünk Horvátországba! Legyetek jók!!!!

Puszi mindenkinek!!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert hosszú és fárasztó hétvégénk volt, (bár nagyszerű :)) de megigértem, hát itt vagyok :wink:

Drága Melinda! Ezúton is nagyon sok szeretettel gratulálok és minden jót kívánok nektek ! :) Remélem jól vagytok mindannyian!!!

Saxi, remélem semmi komoly probléma nem lesz és egy kis orvosi segítséggel hamar elfelejted ezt az egészet! Én drukkolok nagyon!!!!:):)

Kata, Beatrice?? 8) Húúúú az szuper lehetett!!! Néha én is nagyon szivesen elmennék, de sikerült magam hosszú időre bebiztosítani, hogy Nagy Feró nélkülem tomboljon! :shock: Ti jól vagytok?

Gigi, jó utat, szép időt, jó kikapcsolódást nektek! :)

Györesz, nagyon édes Norbika a képeken!!!! Úgy örülök, hogy ilyen jól megvannak apával! :):) Köszönöm kérdésed, amikor nincs nagy meleg, nagyon jól vagyok! Pontosabban érzékenyebb vagyok, fáradékonyabb, de tényleg ez minden panaszom!:)

Végüla jó hír: Ma voltam ugye a grátisz 4D-s vizsgálaton. Alaposan végignézték az én kis törpikémet, szerncsére minden rendben vele, teljesen egészséges, a méretei is szépek és olyan haláli pozitúrában volt képes ücsörögni! :roll: Képzeljétek, szabályosan ült a pocakomban a két kicsi lába égnek állt, a két kis kezével pedig fogta a buksiját! Olyan édes volt. Én ismét úgy elérzékenyültem, hogy kicsordult a könnyem is, háááát szerintem egészen mindegy, hogy 1-ső, vagy 4. az érzés ugyanolyan semmihez sem fogható csoda!!! és még ezek után jött a hab a tortán! Képzeljétek kislány!!! Meg is mutatta dokinéni, hogy a két lába között nincsen semmi, illettve egy picuri kis nuni :oops: diszelget ott! :oops: Még elsem merem hinni, de a dokinéni szerint 100 %! Kaptunk végre videófelvételt is, meg fotókat, majd teszek fel nektek! Szóval ez az én jó hírem! :) Ezzel búcsúzom is.

Mindenkinek sok puszi:

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Saxi!

Nagyon édesek a lányok és olyan csinosak (mint mindig :))!
Puszi nektek!!!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Szerencsére mi sem voltunk a tüzijátékon!!!!!!!!! Viszont elmentünk a légiparádét megnézni, de sajna Norbi nagyon félt a gépektől és valahányszor elhúzott mellettünk (nagyon közel repültek) egy gép vígasztalhatatlnul sírt és szorította nyakam és mondta, hogy menjünk haza. Szerencsére anyuékkal találkoztunk és Ők addig hazavitték a NOrbit mig meg apával kicsit csavarogtunk a bemutató után!

Gigi!
Jó utat Nektek! Remélem jó időtök lesz!!!!!!!!!

Kata!
A repülőmúzeum a Ferihegyi repülőtér mellett van közvetlenül!
Nektek is jó utat, érezzétek jól Magatokat!

Saxi!
Hát ez nagyon rossz hír, hogy nem jó a cukrod! Remélem megúszod diétával!!!!
A képek nagyon jók! Bogi nagyon ügyesen ül a lovon!!! Lovagolt már máskor is??? Lili továbbra is egy kis bűbáj!!!

Holnap megyünk a bölcsis szülőire és utánna már otthon is maradunk, mert nem bírom tovább itt Norbival! Nem tudom mi van vele, de szörnyen rossz! Olyanokat csinál egyik pillanatról a másikra, hogy a hajam égnek áll! Pl. egyik nap délelőtt egész jól viselkedett már kb. fél órája, már pont meg akartam dicsérni, amikor hirtelen gondolt egyen odaszaladt a telefonos asztalhoz és mindent lesöpört róla. Vagy pl. teljesen váratlanul leborítja a gyógyszeres dobozt a polcról, meg hasonlók és meg sem hallja amit mondunk neki, sőt annál jobban csinálja, ha meg leszidjuk akkor kinevet, vagy sír egy-két másodpecig aztán csinálja a következő rosszaságot!!! Nagyon bízok benne, hogy tényleg csak a környezetváltozás hozta ki belőle, meg az hogy folyton produkálja magát az apjának és ha haza megyünk akkor visszaváltozik azé az átlagos kisgyerekké, mert ha nem és kiszaladok a viágból! Ráadásul a legrosszabb, hogy szörnyen lelkiismeretfurdalásom van attól, hogy folyton veszekszek vele, fegyelmezem! Totál úgy érzem, hogy csődöt mondtam! Pedig higyjétek el, hogy egy csomószór leültünk vele játszani, gyurmázni, gyöngyöt fűzni, autókázni, vittük mindenfelé, de minden csak egy kis ideig kötötte le, aztán beindult mint egy kis buldózer és szedte szét a lakást!!! Hát tényleg kiváncsi leszek, hogy milyen lesz otthon!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a dícséreteket, aranyosak vagytok. :)

Gigi!

Jó utat, érezzétek jól magatokat. :)

Évi!

Örülök, hogy újra jelentkeztél.
Ez tényleg nagyon jó hír, várjuk szeretettel a kis nunis jövevényt. :) :)

Györesz!:)

Ne aggódj, nem mondtál csődöt, nagyon jó anya vagy!!!
Gondolj bele abba, hogy tulajdonképpen Te neveled egyedül Norbikát, ki is fegyelmezné ha nem Te.
Ha egyszer sikerül lakást találnotok és együtt lesztek(amiért nagyon szorítok nektek), majd megváltoznak a dolgok,akkor majd apa is kiveszi a részét a regulázásból és nem fogod úgy érezni, hogy csak Te fegyelmezed.
Különben meg most vannak a korai dackorszakban, amikor felfedezik, hogy ők is önálló akarattal rendelkeznek, és ezt ki is próbálják, tesztelik, hogy meddig mehetnek el.
Persze minden gyereknél más, vérmérséklettől függően.
Boginál kicsit könnyebben ment a dolog, de Liliána is nagyon nehéz eset.
Tombol ha valami nem úgy történik ahogy Ő elképzelte.
Sőt a hangját is felemeli ilyenkor, vagy egyszerűen elkezd üvölteni.
Különböző megoldások vannak, pl. elterelni a figyelmét, vagy magára hagyni egy kicsit.(Persze úgy, hogy azért ránézel időnként), vagy legugolni vele szemben és megkérni, hogy nézzen a szemedbe és úgy elmagyarázni neki, hogy anya mennyire szomorú mikor ilyen dolgokat csinálsz.
Tudom, hogy ez nagyon nehéz, mert ilyenkor én is olyan ideges vagyok, hogy legszivesebben kiabálnék.
Szóval egy dolog a fontos nem Te vagy az oka, és nem vagy hibás azért, hogy fegyelmezed.
Ez csak az én véleményem, bocsi ha sok volt, nem akartam prédikálni.
:oops: :oops: :oops:

Most mennem kell mert a csajok nyúznak.:)
Mindenkinek szép napot, sok puszi, Saxi
saxi

Györesz!

Nem válaszoltam a kérdésedre, bocsi.
Igen Bogit szoktuk vinni lovagolni, de eddig még csak pónin lovagolt, ez volt az első nagy lova amin ült.
Gőzöm sincs honnan van nála ez a lóimádat, de meg van veszve értük.
Nagyon szereti csak nézni is, de ha teheti felül rájuk.
Van egy csomó játéklova, és persze könyv hegyek a lovakról.
Van a közelünkben egy fogadó ahol vannak lovak és oda szoktuk elvinni, ott van egy idősebb fehér kanca amit csak úgy emleget, hogy az Ő lova, mindíg azon szokott ülni és nagyon szereti.

Puszi,Saxi
saxi

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!

Mizu, mindenki eltünt???

Puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Tegnap hazajötttünk és mára már sokkal jobb a helyzet! Norbi továbbra is hisztis, de közel nem olyan rossz mint apáéknál!!!! Annyira jó volt ma reggel nyugodtan meginni a kávét! :lol:

Saxi!
Nagyon örültem a válaszodnak és igazán megnyugtattál! Köszi!!!!
Bogit nem akarjátok majd biratni valami lovaglós helyre?

Melinda!
Otthon vagytok már????? Képeket nagyon nagyon várunk a kis Beniről!!!!!!!!

Tegnap megvolt a bölcsibe a szülői! MInden nagyon szimpatikus volt, viszont amikor arról beszéltek, hogy a gyerekeket ez mennyire megviseli az elején és hogy mennyire meg fog változni otthon a viselkedésük teljesen elszorult a szívem!
Viszont aminek nagyon örültem, hogy Norbi és Gigi egy csoportba kerültek!!!!! Gigi már elsején kezdi a beszokást, Norbi október másodikán! Úgy lesz, hogy az első héten végig ott lehetek vele, aztán a második héten előszőr csak fél órára hagyom ott, aztán mindig egyre többre és a harmadik héten már ott alszik!!! Azt hiszem meg fog szakadni a szívem amikor sírva otthagyom!

Képzeljétek! Nem fogjátok elhinni, de a fiam verset mond!!!!! Nagyon szereti az "Egyszer volt egy kemence, belebújt a kis Bence......." versikét és azt vettem észre, hogy mindig befejezi a mondatot, aztán tegnap már ha elértem egy sor végére, akkor folytatta és mondta a következő sort, ma már két sort végig mondott magától! Nem hittem a fülemnek!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok,

Eloszor: Hatalmas gratulacio es millio puszi a kibovult csaladnak! :D

Bocsanat, hogy eltuntunk, de a szabi utan kicsit kaosz volt az eletunk, laptop utan rohangasztam, repulosnapon voltunk, parom szabin volt, igy megjobban nem jutot idom semmire.. hetvegen vendegek is voltak nalunk, szoval a nyugalom most valahova nagyon elkerult. Jah, es meg az is volt, hogy a multheten vegig az udvaron satoroztunk a fiukkal, es igy idoben fekudtunk vegre, nem vittem ki a laptopot meg melora se :D Vasarnap volt egy megerzesem, mert mar delutan kozoltem parommal, hogy nem aludnek mar kint, de o mondta, hogy talan ez az utolso este, amikor kint lehetunk, ha nem er ide a hidegfront... Hat ideert, a cuccokat meg csak szelben, de a satrat mar jegben hoztuk be...
Tegnap atszaladtam Kataekhoz (baranom epp ment vasarolni, addig mi beugrottunk hozzajuk), ok is epp indulasban voltak, Keszthelyre mentek. Hat utkozben (par km a 4-es fout Airsa es pilis kozott) csak neztem: az ut menti erdo ugy nez ki, mint amit letaroltak! 40-50 cm ameroju fak kidolve, a nagyobb fak lombkoronaja letepve.. szornyu latvany volt.

Most gyorsan szedtem ossze par kepet nektek, remelem mostmar majd lesz idom ujra irogatni!

Regebbi kep, erre kuldte Gigi Olirol a locsolos kepet:
Kép

Kicsit nyugos repa-evo:
Kép

A tobbi a repulos napon keszult Szolnokon, a fiuk mindenben benne voltak nyakig:) A bemutato alatt legjobban a 800km/h-val athuzo Grippen tetszett nekik, meg a kommandosok :D
Kép

Kép

Kép

Puszi,
Mica

Kép
Kép
mica-

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?