Sziasztok!
Mennyit írtatok!
Alig győztem visszaolvasni!
Saxi!
Csajok gyönyörűek és ahogy nevetni, vigyorogni tudnak!!!!!!!!!!!!!!!! Gábornak van ízlése, hogy Lilike a kedvence
Ma reggel Marci kezébe nyomtam a tisztába tevés közben egy fésűt és édesen a hajába akasztotta: copfot produkált a feje búbjára. Ennek az a lényege, hogy tisztára kislányka lett és kiköpött Lilike
Lehet, hogy hülyén hangzik, de én is csak lestem
Fürdőszoba klassz lett és elhiszem, hogy sokat dolgoztatok rajta. Mi épp 2 éve kupáltuk ki az egyiket, mi is csövet cseréltünk, elég friss még az élmény
Hú, akkor még Marcit hordtam a pocakban, de fura!
Jogsi
Még szerencse, hogy Te szúrtad ki és nem a rendőrök!
Tényleg nem aprózzuk el a tennivalókat, de valahogy így jöttek össze. A szerződés szerint október 31-ig fizet a nőci, de a bank tutira előbb fogja kifizetni a hitelösszegét. Ma jönnek és megbeszéljük velük, hogy ha nagyon gyorsan - mondjuk szeptember közepén - fizetne is a bank, mi szeretnénk szept. 30-cal költözni. Beni még így is csak 6 hetes körül lesz akkor. Vácra megyünk ideiglenesen a nagyszüleim lakásába. Szegények már régen meghaltak és most üresen áll a lakás.
Ti hogy álltok a lakáseladáshoz? Folyamatosan hirdetitek vagy most szünetet tartottatok?
Györesz!
Ezzel a kiabálás dologgal én is így vagyok, hogy ha Gábor emeli fel a hangját, akkor annyira rossz hallani. De valahogy, ha egész nap itthon van az ember ezekkel a rosszcsontokkal, úgy lefárad egy idő után...
Ma lekopogom egész jófiú volt Marci, bár a pocakommal csúnyán bánt
Állatkert
Marci is nagyon élvezte, az állatsimogató tényleg nagyon tuti, bár egy kecske majdnem megette a szoknyámat
Norbi dumák
A csúnyabeszéddel én sem tudom, mit kezdünk majd. Marci ugye nem nagyon dumál, így legalább a csúnya szavakra sincs gondunk. A legkönnyebb tényleg az lenne, ha megállná az ember, hogy csúnyán beszéljen, de azért csak kicsúszik néha-néha egy csúnya szó
Óvodáról ne is beszéljünk, hogy ott tényleg miket fognak összeszedni
Gigi!
Várlak Benneteket! Még nem szülök!
Oli nagyon édes a képeken! Nálunk minden szárnyast "mi-mi-mi"-nek hívnak
Hogy honnan szedte, azt nem tudjuk. Egyszer Anyukámmal volt kettesben Marci félórát és Anyu teljesen elképedve kérdezte, mi az a mi-mi, mert Marci a félórából negyedben mutogatott és mi-mizett!
Jót nevettünk
Utolsó képen Oli Anyósoddal van? Nagyon fiatalos, nagyon csini a nagymami.
Kata!
Ezért imádok néha én is takarítani, mostanság meg pakolni-pakolni, mert annyira, de annyira kikapcsol!
Dokim 19-éig van szabin, 20-án lesz elérhető. Úgyhogy addig benntartom Benit, ha lehet...
Aloet ma hozza Gigi, úgyhogy holnaptól kúrálom magamat. Nagyon sz@rul vagyok egyébként, valahogy a homeos bogyókat sem szedem úgy, szépen rendszeresen, mint előtte. De most tutira a parlagfű tesz be nálam, meg ez az újbóli száraz, szeles idő
Remélem nálam is olyan hatásos lesz ez a csodaszer, mint Nálad.
Pocakod tényleg hatalmas volt! Hány centi volt körben? Mérted? De én pluszt, vagy felesleget egyébként nem látok Rajtad, ami indokolná a 22 kg-ot. De szépen le is fogytál!
A csíkok megmaradtak a pocakodon? Raul nagyon édi, ahogy puszit nyom rá.
Jó szaladgálást és babanézést mára!
Catrine!
Jó takarítást és várunk a részletessel!
Saxi, Gigi, Kata!
Köszi Nektek is, hogy szerintetek nem vagyok bálna. Próbálom magamba beszélni
Mondjuk annak nagyon örülök, hogy a nyár ellenére, abszolúte nem dagad sem a lában, sem a kezem, még a képemet sem találom annyira püffedtnek, mint Marcival. Hú a végén még elmegyek az utolsó napokra kismama manökennek
Ugye már egy párszor emlegettem a bal lágyékomban levő fájdalmat, ami a dokim szerint azért van, mert Beni nyom valami ideget. Én a héten egyre inkább lágyéksérvre gyanakodtam, de kitapintani nem tudtam semmit. Azt hiszem mára beigazolódott a doki diagnózisa: már zsibbad is a lábam, úgyhogy tuti valami idegelnyomás van a háttérben. Mondjuk ez még mindig jobb, mint a sérv. De ma nagyon-nagyon fáj
Annyira kíváncsi lennék, hogy a méhszájam hogyan áll mostanság, mert esküszöm pisilés közben olyan érzésem van, mintha Beni rögtön ki akarna pottyanni.
De eddig még benn maradt minden alkalommal
Puszi Mindenkinek: Melinda