Húúúú Ti aztán tudtok termelni.
Fél órája csak olvasok.
Vikike
az értéknövekedés úgy van ahogy Bea írta. Emiatt is fontos, hogy a megfelelő időben vegyék le. Neked ha a 17. hétben lett akkor az lehet az eltérés bőven, főleg ha figyelembe vesszük, hogy nem is olyan sokkal több
Meli
hát igen ezek a mostani 16 év körüliek ilyen makacsok. Pont ennyi idős sógornőmék lánya is. Ő is ezt csinálja, nem hajlandó tanulni, de hát anélkül buta, és az is marad
Szennyvizet ne is említsétek. Délelőtt jön a párom, hogy állítsam le a mosógépet, mert tele van a tartály. Nálunk átemelő-szivattyús rendszer van, nem szabadesésben távozik a trutyi. Leástak egy jó nagy tartályt az udvarba. na a szivattyú elfelejtett működni benne, és kb. 5 cm.-en múlt, hogy nem úszott a szennyvíz az udvaron. Ráadásul az illetékesek hárítanak, nem akartak először kijönni, csinálj vele valamit te alapon
Tibi lett olyan ideges...
Cukrosvíz hát nem egy szuper dolog...Náliunk nem kell a labornál maradni a vérvételig, de jobb is a levegőn, mint a sok össze-vissza ember között.
Muszkuru
sajnálom, hogy utolért Téged is a rosszullét ezen része
Én is szinte folyamatosan éhes vagyok, és olyan hirtelen tör rám az éhség.
Nika
nagyon sajnálom, és őszinte részvétem
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a történtek után , és ha hiszel népi babonákban akkor kislányod fog születni.
Sziszi
én is azt kérdezem, amit Te is, miért nem tesztelsz már végre
Egyenlőre ennyi jutott hirtelen az eszembe:Gabi