Sziasztok!
Nagyon önző módon, most csak magamról írok egy pár sort,hogy lássátok mi minden történt az elmúlt héten!
Hétfő:Új útlevél csináltatás a gyereknek(mert lejárt),magamnak(mert még előző nevemre szólt
) +vásárlás+főzés,és az anyóséktól hazahozott szennyes hegyek mosása.
Kedd:Előbb említett ruhák vasalása,és némi takarítás,majd apa,és gyermek pátyolgtása.
A fogorvosnál eltöltöttem 3 órát,aztán uúgy jöttem,ahogy mentem.Letörött fogamat szte ki kell húzni,egyébként meg aranyosan átirányított a körzeti fogászomhoz,mert ő mást nem is csinálhat
(körzeti fogászom szegény meghalt,a lánya vette át a praxist,aki szült így nem dolgozik,így össze-vissza helyettesítgeti vki
)Hát döhös lettem!
Szerda:Olyan őrült módon fájt a hasam,hogy apa vakbélgyulladásra gyanakodott.a vizsgálat azonban röhögésbe fulladt!
Apát elvittem fodrászhoz, a gyereket sétálni.Este a hasfájás egy csapásra megszűnt,kiderült p.é volt
.Érdekes dolog,hogy máskor a Choragon után fájt így.Lényeg megdolgoztuk!
Csütörtök:Említett p.é újabb dolgozása volt a fő tevénykenység a gyermek alvásidejében
Péntek:Egerben strandoltunk egész nap,este 10-re vergődtünk haza!
Szombat:Strandolás utáni izomláz legyőzése,és némi kaja gyártása + nagybevásárlás az ünnep miatt.
Vasárnap:A csalás utolsó szabadnapja!
Strandoltunk újra!
Ma:Ada első napja a bölcsiben!Utálatos dolog,hogy most már minden reggel kelni kel korán-nekem is!
Útlevelek el is készültek,és a gyerekorvoshoz is elmentünk az igazolásért,hogy mehet bölcsibe a leányzó!Ugye,addig míg nem kérték eszemben sem volt,hogy kellett volna!
Apa pedig ügyel!
Angyalka:
Időnként benéztem ám,és nagyon-nagyon drukkoltam,drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kb egyszerre kell tesztelnünk,de én nem bánom,ha az enyém negatív,csak neked lenne már zebrád!!!!!!Ezt tiszta szívemből kívánom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A görbét hogyan kell berakni dolgot mindjárt elolvasom,és én is belinkelem ide az enyémet!