Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, műxik! Én nem így csináltam, azért nem volt jó!

moni

Sziasztok!

Megint begépeltem egy csomót és jött Villő... :twisted:

Tontica

Örülök,hogy újra itthon :).Remélem,jól éreztétek azért magatokat :).
Szt valami gyors vírus volt,de ha nyugtalan vagy,akkor nyomás a dokihoz! :) Nem biztos ám,hogy megfázós volt,lehetett valami hasmarsos,csak nem jött ki rajtad ... :roll:
Hasam...hát ott már a végét jártam ám :).Asszem rá 2 hétre jött is Villő... :)

Moni

Még jó,hogy Apa ilyen későn ért haza és nem jutottatok ki... :roll:...
Belinkelést úgy,ahogy Athiz írta :)

Kokusz

Szuper lehetett a nyaralás :).
Karlánc:engem is vihetettetk volna :D:D!
Hőmérőzés: a lényeg,hogy úgy csináld,ahogy jól esik :wink:!(és akkor :D:D:D)

Takido

Ha már olvasod...naná,hogy mikor elmentél,megtaláltam a MP keresztszemeseket!!!! :) De mostmár megvárom Apát,hogy a többit is szedje le a másik gépről :)....
Örülök,hogy itt voltál,nagyon csini a pocid és Te is :).Remélem,még talizunk majd :)!

na lépek ebédeltetni :)!

anyapoc

Moni

Eddig jónak tűnik :wink:!

anyapoc

Anyapoc!
Ez jó????????? :shock: Sz.tem pocsék... Ma 36.5-t mértem. Majd a holnapival felteszem. Sz.tem kritikán aluli... :?

moni

Moni

Miért????
Megvolt PÉ,és nem esett vissza a hőd.Az,hogy éppen nem 37 fok körüli,az nem jelent semmit!
Én nem nevezném kritikán alulinak... :roll: Mivel nem vagy megelégedve?

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc!
Köszönöm,ti is nagyon helyesek vagytok.Nagyon szép gyerekeitek vannak :D
A keresztszemessel kapcsolatban ez így szokott lenni.Semmi gond,tudok ám rá várni :lol:

Tontica!
Örülök,hogy szerencsésen megjártátok az utat,kár hogy beteg lettél a végére.Szerintem azért nem ártana felkeresni egy dokit.

Moni!
Szerintem is jól néz ki a görbéd :)

Kokusz!
Ha így jobban érzed magad,akkor ne mérd,lehet,hogy ez lesz célravezető :D

Athiz!
Megy a drukk a továbbra is jó görbéhez :D
És jobbulást Szilárd babának :P

KépKép
takido

Köszönöm lányok, Szilinek remélem használnak a jókívánságok. Miután 3 órát csicsikált a szekrényemben, most szerencsére evett, és most tejcsit vedel, úgyhogy hála Istennek nagy baj nincs, habár a hője még magas, de túlélhető. Levinni nem akarom, amíg nincs 38 C fok felett, mert akkor nem tudja a szervezete a bacikat kiölni!

Remélem, holnapra kutya baja sem lesz!

Pusszancs
Vendég

Anyapoc

:lol: :lol:
Egyébként tényleg nagyon szép amit kaptam, pici szivek meg delfinek vannak rajta.
Hát mostmár tényleg úgy csináljuk az egészet ahogy jólesik. A poén az hogy Nándi most mondta amíg nyaraltunk, hogy már kezdett besokallni tőlem ... amit valahol megértek. De most úgy érzem visszazökkentem a rendes kerékvágásba.

Takido

Na ja hátha ez fog célra vezetni :)

Athiz

Áplogasd a kis lurkót :) de biztosan hamar rendbe jön
kokusz

Köszi Kokusz, ma már délután rosszcsontkodott, úgyhogy remélem, túléljük hamar a csúnya Bac Ilust! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Nagyon önző módon, most csak magamról írok egy pár sort,hogy lássátok mi minden történt az elmúlt héten! :oops:

Hétfő:Új útlevél csináltatás a gyereknek(mert lejárt),magamnak(mert még előző nevemre szólt :oops: ) +vásárlás+főzés,és az anyóséktól hazahozott szennyes hegyek mosása.

Kedd:Előbb említett ruhák vasalása,és némi takarítás,majd apa,és gyermek pátyolgtása.
A fogorvosnál eltöltöttem 3 órát,aztán uúgy jöttem,ahogy mentem.Letörött fogamat szte ki kell húzni,egyébként meg aranyosan átirányított a körzeti fogászomhoz,mert ő mást nem is csinálhat :shock: (körzeti fogászom szegény meghalt,a lánya vette át a praxist,aki szült így nem dolgozik,így össze-vissza helyettesítgeti vki :twisted: )Hát döhös lettem!

Szerda:Olyan őrült módon fájt a hasam,hogy apa vakbélgyulladásra gyanakodott.a vizsgálat azonban röhögésbe fulladt! :shock: Apát elvittem fodrászhoz, a gyereket sétálni.Este a hasfájás egy csapásra megszűnt,kiderült p.é volt :shock: :D .Érdekes dolog,hogy máskor a Choragon után fájt így.Lényeg megdolgoztuk! :oops:

Csütörtök
:Említett p.é újabb dolgozása volt a fő tevénykenység a gyermek alvásidejében :D :oops:

Péntek:Egerben strandoltunk egész nap,este 10-re vergődtünk haza!

Szombat:Strandolás utáni izomláz legyőzése,és némi kaja gyártása + nagybevásárlás az ünnep miatt.

Vasárnap:
A csalás utolsó szabadnapja! :( Strandoltunk újra! :P

Ma:Ada első napja a bölcsiben!Utálatos dolog,hogy most már minden reggel kelni kel korán-nekem is! :evil:
Útlevelek el is készültek,és a gyerekorvoshoz is elmentünk az igazolásért,hogy mehet bölcsibe a leányzó!Ugye,addig míg nem kérték eszemben sem volt,hogy kellett volna! :oops: :oops: Apa pedig ügyel! :(

Angyalka:
Időnként benéztem ám,és nagyon-nagyon drukkoltam,drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kb egyszerre kell tesztelnünk,de én nem bánom,ha az enyém negatív,csak neked lenne már zebrád!!!!!!Ezt tiszta szívemből kívánom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A görbét hogyan kell berakni dolgot mindjárt elolvasom,és én is belinkelem ide az enyémet!

KépKép

KépKép
okr

Okr, szió!

Örülök, hogy hallani felőled! Szépek az új tickerek, és érdekes volt a heti sztorihalmaz is! Megdolgoztátok a peteérést miiiii???? :wink:

Remélem, szép kis babócák születnek majd belőle! :D

Várom a görbuszt, puszi nektek. Hová is mentek külföldre????
Vendég

Athiz
Anyósékhoz! :lol:
Megpróbálom belinkelni a görbét.

Anyapoc
Nagyon szép a pocakos,és újszülöttes fotó!!!!!Nincs véletlenül a fiadról is egy pocós,és újszülöttes?Úgy megnézném!Kíváncsi vagyok! :oops:

Áfonya
Nekem egy szülész mesélte,hogy volt paciense aki farmerben ment szülni,épp csak pici pocakja volt.Majdhogynem kinevették,és hazaküldték,hogy ne vicceljen.Aztán még aznap megszült,és a farmerjét uúgy visszavette :shock: ,a gyereket pedig örökbe adta,mert hát eltitkolt terhesség volt.
Másik eset,a tini kori barátom jött egyik nap,nagy megdöbbenve!A szomszéd asszonya megszült ,a munkahelyi WC-ben.Ő pedig látta munkába menet szűk farmerban. :shock:
Sztem az ember agya nagy dolgokra képes,vagy pedig a farmer tud jól leszorítani :D :lol:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 437.62.jpg

KépKép

KépKép
okr

Okr,
üdv itt! :)
Elhiszem én készséggel amit mesélsz, na de kb 3 kiló gyereket, 0,5-1 liter vizet, és még ami vele jár szűk farmerban nem észrevenni... nem tudom. Van persze akin nem látszik annyira hogy messziről virítson, de gyanút se fogni... egyébként meg miért szült a munkahelyi WCben? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nem volt se telefon, se net, se tv :( Majd megőrültem! :evil:

Kókusz, Athiz: nagyon köszi nektek a drukkokat! :) :)

Tontica,
üdv itthon és köszi! :) :)

Kriszta,
nem is én vagyok az angyal, sokkal inkább te! :D :D :D
A tesztnapom aug 31! :wink:

Van terhesség nagyon kis hassal - rokonságban is előfordult! Nem hitték el, hogy ekkora mérettel gyereket vár, nemhogy szülni fog! OK, én nem láttam, de a család így mesélte! :)

És most vissza dögleni - jó oroszlán módjára! :lol:
angel37

Ma 2. cn., tegnap megjött.

Amúgy büszke vagyok nagyon magamra, mert tök jól viselem, talán soha ennyire jól mint most! Abszolút nem vagyok szomorú! Tegnap volt pár kósza gondolatom, hogy lehet, hogy mégsem lehet már babám, de sikerült elhessegetnem! Most Beuka(másik topic) tanácsára mézespálinka kúrára fogom magam. Mert ugye a fül-orr-gégész megállapította, hogy krónikus mandulagyulladásom van, és ki kellene venni. Én persze akkor tiltakoztam. Most hogy hullik ezerrel ahajam már nem annyira, de férjem szerint egy kis mézespálesz kúra jót fog tenni. Mert az orvosom szerint is lehet hogy ez a bibi, azért nem sikerül. Mesélte, hogy volt egy betege, aki 3 sikertelen lombikon volt túl, kivették a manduláját, és spontán kismama lett. Na én most mégnem szeretnék a manduláimtól megszabadulni, így egyenlőre mindenféle alternatív dolgokat megpróbálok a siker érdekében!

moni

Hát jó lányok, ha ennyien láttatok/hallottatok észrevehetetlen terhességeket megadom magam :P
Velem semmi különös, mindjárt beadom a második szurit. Elkészíteni pl szeretem, másba szívesen beleszúrnám, jó nővér lennék :D
Vendég

Hát ezeken a szűk farmeros szüléses dolgokon nagyon meglepődtem... :shock: :shock: :roll: :roll: Erre nem tudok mit írni, csak csodálkozom. mert Vikit mikor hoztuk ki a kórházból, rá is aki rámnézett azt hihette, hogy úgy fogadtam örökbe, na de azért kismamafarmerral mentem be. :D

moni

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 705.68.jpg

Sziasztok!

Ma megérkezett a mensi előrejelzős fájásom, úgyhogy letörtem, mint a bili füle. Na mindegy, fent látjátok a jó kis hőgörbuszomat.

Angel, hogyhogy nem volt net+tv+telcsi? Elhiszem, hogy rossz volt, sajnos én is nehezen viselem, ha ezek nincsenek valamiért itthon.
Pihizz sokat és bátran, tényleg mint egy lusta kis oroszlán(y)! :lol:

Okr, én továbbra is jónak tartom a hőgörbédet, szerintem nem ezen múlik majd (mint nálam sem), hogy lesz-e babus, vagy nem! :wink:

Puszilok mindenkit
Vendég

Moni, sajnálom a mensit, de a mézespálesz kúra biztos használni fog, ha másban nem, akkor abban, hogy kissé elengeded magad, és hátha akkor jobban becsusszan majd az a picibaba! :wink:

Áfonya, Te kis szadi! Másba szívesebben szúrnád, mi? Hát az biztos, hogy más érzés, mintha saját bőrödet lyukasztgatod ki! Én nem tudom, meg tudnám-e tenni. Persze ha nincs más lehetőség... :roll:
Vendég

Athiz,
sajnálom a mensijelzős fájdalmaidat! De nekem mesélt már nem is egy lány olyat, hogy az első néhány hétben végig olyan érzése volt mintha meg akarna jönni... szerintem amíg piros (nem barna) vér nem folyik addig van remény.
A szurikat pedig én könnyen eldöntöttem, csak azt a kérdést kellett megválaszolnom hogy akarom-e hogy a helyi vérbunkó asszisztensnő feleslegesen dupla adag oldószerrel, nekifutásból nyomja belém, vagy inkább megoldom magam. Nem mondom hogy nem nehéz farkasszemet nézni a tűvel és a saját husikáddal, de nagy levegő, és már benn is van. :roll:
Vendég

Hát Áfonya, igazad van, azt én sem bírom, ha egy olyan adja be a szurit, aki úgy gondolja, neki úgy sem fáj, úgyhogy beadhatja akár úgy is, hogy Te betojsz a fájdalomtól.

A mensifájdalom nálam is megvolt, amikor Szilivel voltam terhes, meg voltam győződve, hogy meg fog jönni, csak akkor volt már gyanús (az összevissza ciklus miatt nem tudtam, mikor jön pontosan meg) a dolog, amikor a mellbimbóm furán bizsergett, és az addig számomra undorító gyümölcslevest 2 pofával faltam. Mondjuk erre csak azt hittem, hogy rohadt éhes vagyok, mert épp fogyiztam. Még barnám sincs, csak mostanában mindig egy héttel előre bejelentkezik ez a fájás, és azért gondolom, hogy sajna megint megjön majd! Biztosra azért nem mondom!
Vendég

Áfonya,
már én is gondoltam rá, hogy meg tudnék szúrni mást! :mrgreen:

Ügyes vagy, hogy magadnak adod be a repesztőt! :D

Beültetés után kellett kapnom még egy Choragont (csak most nem duplát), azzal is elmentem a szakrendelőbe, egy öreg doki adta be, meg se éreztem, ügyes volt a bácsi! :)

Athiz,
ahogy Áfonya is mondta, amíg nincs piros, addig lehet bármilyen mensijelző fájdalom, mert még lehet, hogy zebrajelző! :)

Az ünnepi vihar miatt nem volt :(
angel37

Nálunk is többször áramkimaradás volt vasárnap, szegény Szilit megpróbáltam jókedvre deríteni, nehogy megijedjen nagyon a hirtelen sötéttől.
Vendég

Sziasztok!

Okr!
Jó kis hét volt :)
Adának hogy tetszik a bölcsi?

Angel!
Örülök,hogy jelentkeztél :) Arról nem írtál,hogy hogy vagy?

Moni!
Sajnálom,hogy megjött,de jó,hogy nem vagy letörve annyira.

Athiz!
Nekem is többször volt olyan érzésem,mintha meg akarna jönni,és szerintem a terhes nők többségének van ilyen,ugyhogy még semmi nincs veszve :)

Áfonya!
Túl vagy szuri beadáson? Nagyon ügyi vagy,nekem nem hiszem,hogy menne.

KépKép
takido

Sziasztok Lányok!

Annyira bamba vagyok, hogy nem élveznétek a társaságomat...

Jól vagytok, ugye?

Angel!

Hányat kell még aludni? :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Ne haragudjatok most en is csak onzo modon magamrol mert sajna fekudnom kell es nagyon nem jol erzem magam.
A lazam tegnap du. folment 38.6-ra aztan ma mar semmi viszont ma reggel barnas pecseteles es egesz nap faj ott lennt es en nagyon ugy erzem mintha mehosszehuzodasok lennenek sajnos. Elegge meg vagyok remulve, voltunk dokinal, megnezte a babat es rendben volt, dobog a szivecskeje, mozgott ezerrel es nagyon megnyugtato latni csak ez a fajdalom ne jonne vissza ujra es ujra. A doki azt mondta hogy a meh novekedese miatt faj es remelem igaza van de ahhoz hogy ezt elhigyjem fel kellett volna raknia monitorra amit nem tett meg. :evil:
A fajdalom a derekambol kezdodik es aztan kiterjed a mehem teruletere es ez elegge surun jelentkezik sajnos, ezt jobban nem tudom leirni, ha valaki tud segitsen irja le milyen is egy mehosszehuzodas mert en mar nem vagyok benne biztos hogy jol emlekszem!
Ja, hugyuti fertozesem van arra meg antibogyot kell szednem. Most itthon vagyok egyedul es pihizek, a lakas fut, meg ki sem pakoltam a borondokbol :roll: de most a baba az elso.
Remelem elmullnak ezek a fajasok es akkor megnyugodhatok!!!

Megegyszer bocsanat az onzozesert de igerem bepotolom majd mert kivancsi vagyok nagyon hogy kivel mi van!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Először is jobbulást kívánok neked,meg persze azt,hogy ne legyen semmi baj.
Ha a doki azt mondta,hogy rendben vagytok,csak növekszik,akkor biztos így is van,ne idegeskedj,mert az csak ront a helyzeten.
Méhösszehúzódásról sajna nem tudok információval szólgálni.Pihizz sokat,és néha jelentkezz,hogy hogy vagytok :)

KépKép
takido

Tonti, de sajnálom, hogy fájdalmaid vannak. Remélem, hogy semmi komoly! Nem tudom, hogy vígasztal-e, de amikor nekem ugyanígy a derekam fájdogált, és enyhe furi érzés volt a méhemnél, valamint bevéreztem (nem barnán!) a 28. héten, akkor nem szültem, szerencsére baj nem történt, csak 2 hét kórház és infúzióhegyek, Magne B6+antibiotikum kúra volt! Hát ez épp elég, belátom, persze emellett óriási féltés és idegesség!

Szerintem túl sok mindent nem tehetsz, pihenj, ha van, szedj No-spa gyógyszert (vagy hasonló görcsoldót), Magne B6-ot, és próbálj nyugis maradni. Tudom, ez a legnehezebb! Ha pedig valami változást észlelsz, rohanás a dokihoz vagy hívj mentőt!

Gyógypuszihegyek nektek ˛°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Vendég

Tontica!

Én is a Magne-B6-ra szavazok. Az most ártani nem fog! Ha derekadtól indul, az inkább megfázás. Pipit nem nézett a doki? Vese?

Szóval Magne- B6, lábakat fel! Később pedig egy langyos fürdőt lehetne venni, amibe a húgyúti fertűzés kezelésére alkalmas csidaszert tehetnél. Még nem tudom, mi az, de utánanézek....

Nyugalom, drága! :)

Livi

bali78

Hát lehet, hogy most ökörséget írok, de azt hiszem, hogy a neomagnolt használják fürdővízbe oldva fertőtlenítőnek.
De szerintem mivel szed Tonti antibiotikumot, ez az alsófertáji fertőtlenítés nem olyan lényeges. Azért nem megvetendő!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok!!! Most jobban vagyok, egesz du. fekudtem de lenyegeben mar 3 napja fekszek es holnap is elviszik a fiamat es engem hagynak pihizni.

Takido: voltal ultrahangon azota, megtudtad a nemet?

Athiz: koszi az infot, nekem is azt mondta a doki hogy amig nincs eros verzes nincs baj es most szerencsere meg barna sincs.
Utananezek ennek a Magne B6-nak, biztos itt is van, No-spa tuti nincs.

Bali: Es Te hogy vagy? Mar mindjart mesz szulni, Te miert nem teszel fol pacakfotot? Mar biztosan majd kidurransz!
De igen, nezett a doki pipit es megallapitotta hogy hugyuti fertozesem van de nem tudom az okoz-e ilyen fajdalmat, nekem inkabb mehosszehuzodasnak tunik de mar egyre ritkabb.

Ha tudok teszek majd fel kepeket az utazasrol meg a hugom babajarol!

Puszika!

KépKép
KépKép
tontica

Várjuk a képeket Tonti, és gyógyulj meg!

Bali, már én is néztem a tickeredet, hogy igencsak a finishben vagytok! Én is szívesen látnék pocifotót!
Vendég

Takido,
túl vagyok rajta, köszi :)
Tonti,
pihenj sokat, nem lesz semmi baj meglátod! Gyógypuszi :*

Most nem vagyok jó társaság, majd holnap jövök. Jó éjt!
Vendég

Tontica!

Azt hiszem, ez most jó hír, ez a fertőzés nagyon is tud ilyen fájdalmat okozni!! :D Utánaolvastam, kifejezetten nagy fájdalommal tud járni, de reméljük, Te már kifelé mégy belőle...

Athiz!

Neomagnol, jaja! Az se fog ártani, szerintem!
Teszek majd fel pocakfotót..., csak a fejemet le kell szedni róla! :D

Livi

bali78

Tonti, remélem, ma már jobban vagy, sokan aggódunk érted szerintem! Én biztosan! Írj majd, mi újság!

Bali, már miért kéne a buksikádat leszedni a fotóról??? Én nem szeretem, amikor fej nélkül rohangásznak az emberek :shock: :lol:
Vendég

Tonti,
mesélj, hogy vagy?
OKriszta,
lenne egy kérdésem. Mikor beadom a szurit, és kihúzom a tűt, megjelenik egy kövér csepp gyógyszer. Ez normális, vagy én csinálok valamit rosszul? Ugye a kellő mennyiség azért benn marad? Utána mindig vattát szorítok rá meg masszírozgatom hogy oszoljon el a benyomott cucc, csak emiatt a kibuggyanó csepp miatt aggódom kicsit.
Anyapoc,
én olyan bunkó vagyok! :oops: Napok óta akarok válaszolni a fonallal kapcsolatos kérdésedre, de sosem akkor jut eszembe mikor gép elött ülök. Hát én "hímzőfonalat" kértem, elvileg azt is kaptam, de nem értem mit beszélnek mások 6 szálról, ez 1 szálas, de az olyan pont hogy egy kevés belőle mert átüt az anyag, 2 meg annyira sok hogy nem lehet elférni az Xekkel. :? Az van ráírva hogy "pupoets" Tudsz segíteni mit bénáztam el már megint? Milyet kéne vennem?
Vendég

SZiasztok!

Takido,
köszi, aranyos vagy! :)

Bali,
ha jól számolom még 8-at! :)

A MagneB6 jó ötlet!

Tontica,
szegény :( Ijesztő lehet, bár szerencsére doki azt mondta, hogy minden rendben! :)
Mára már jobban vagy?

Magamról:
nem érzek semmit :? Arra hajlok, hogy ez nem jó jel... :roll:
angel37

Angel!

Mégis mit kellene érezned szerinted? Elektromos kisüléseket? :D Na ne csináld!!!!! :shock: :D :D

Tontica!

Mizu?

Livi

bali78

Angyal: hogy erezned mar meg a par napos terhesseget? Ne mar!!! :lol: Maradj meg nyugton par napig! :wink:

Kepozon:
Mate unokaocsi:
Kép
Kép
Kép
Kép
Itt latszik a pocim egy kicsit:
Kép
Hugom Mateval:
Kép
Dedi+ Rate+En
Kép

Koszi hogy aggodtok, mar nem kell, jobban vagyok bar tegnap sikerult egyet rokaznom ma mar nincs semmi, lekopogom!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica!
Remélem már sokkal jobban vagy.
A kérdésedre válaszolva,tegnap voltam a dokimnál,és abban bíztam,hogy megtudom a nemét,de nem csinált UH-ot,mivel mondtam,hogy szokott keményedni mostanában a hasam,ezért megviszgált,hogy nincs-e nyitva a méhszáj.Szerencsére nincs,de a méhnyak meg van rövidülve.Írt fel MAGNESII CITRICI tablettát,3x1-et kell szednem belőle.És persze sokat pihenni.

Angel!
Ne gondolj arra,hogyha nincs tüneted az rossz.Biztos,hogy minden a legnagyobb rendben.Ezt a 8 napot meg csak kibírod valahogy.

Bali!
Várjuk a fotót :D

KépKép
takido

Tontica!
Közben olvastam,hogy jobban vagy,örülök.
Nagyon édi Máté,főleg az első,meg az utolsó képen. :D

KépKép
takido

Tonti, nagyon örülök, hogy jobban vagy, helyes, helyes! :D :D

Ez a Máté bébi, annyira édes és gyönyörű! Amelyik képen úgy összegömbölyödve csicsikál, mint a mami hasában tette, külön észveszelytő! :D :lol: És persze a pocód is nagyon helyes! :wink:

Angel, szerintem se pánikolj be, van olyan, akinek semmi baja sincs egész terhessége alatt, de hidd el, még lehetnek nálad is kellemes tünetek (rókamóka, pocófájdogálás, rossz szájíz, stb.)! Semmiről sem vagy lekésve! Csak nyugalom és türelem! Kép
Vendég

Sziasztok! :wink:
Nincs net-ünk és lassan indulunk nyaralni is.
Sajnos nem tudok visszaolvasni, de mindenkinek drukk!!
Pihenés után remélem, már tudok jönni.

Angel! :wink:
Neked nagyon drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zsazsóka73

Bali, Tonti, Takido, Athiz,
na jó, együttes erővel megnyugtattatok! :lol:
Valóban korai lenne bármi érdemlegeset felfedezni magamon!

Zsazsó :D
Nagyon köszi! :wink:
angel37

Sziasztok!

Remélem, mindenki szép napra ébredt, és jókedvűen telik majd napotok!

Itt a mai napi hőgörbesz linkem, remélem tetszik majd! Olyan jó lenne, ha végre nem jönne már meg az a Miki! De a negatív gondolataimat inkább most kihagyom.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 175.38.jpg

Tonti, ugye minden rendben?

Nagyon szeretnék már pocisfotókat látni, légyszi gyerekek! Sőt, bármilyen cuki képen elcsámcsognék, naaaaa, lééééégggyyyyssszzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Puszika mindenkinek!
Vendég

Athiz: tok jo a gorbed, ugye Te se gondolod komolyan hogy jojjon meg?! Nem fog!!! :D
En jol vagyok, tegnap du. voltak megint gorcseim es meg vagyok gyozodve rola hogy mehosszehuzodasok voltak mert ugyanugy jottek mint anno a fiammal csak sokkal gyengebben, ma reggel nem erzek semmit de kerek idopontot a vedonohoz es kikerdezem most mi van!
Egy "EDI" kep Neked: :mrgreen:
Az Uram mint egy igazi baltas gyilkos:
Kép

Nagy hir: (legalabbis nekem :lol: ) fiam vegre valahara vegigaludta az ejszakat a gyerekagyban (nem kisagyban) meg altatni sem kellett es most 9-kor ebredt fel. ELSO ESET! :D

KépKép
KépKép
tontica

Hú Tonti, gratula a fiad teljesítményéhez! :lol: Az enyém is végigaludta az éjszakát, hozzátenném, hogy volt olyan, amikor kissebb volt, hogy végigaludta, aztán rájött a hoppáré, és jó sokáig állandóan felkeltett, hánykolódott, stb. Most megint nyugisabb korszakát éli, remélem, így is marad!

A kép tényleg édi, remélem, senkit nem gyilkolt le! :shock: :lol:

A görcsökre sok újat nem tudok tanácsolni, pihizz, és menj a védőnőhöz, hátha tud valami okosat mondani!

Pusz
Vendég

Ja egyébként azt írtam, hogy jó lenne, ha NEM jönne meg, biztos félreolvastad! Dehát ilyen dicsőséges éjszaka után, nem is csoda! :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok, ne haragudjatok, szűkszavú leszek... csak most értem be a melóba és vagy 3 hetes anyagkupacot kell átnéznem...

Szóval hazaértünk a nyaralásból, minden OK volt, az indulás napján még véreztem, de már lexartam, utána kb. 1,5 hétig néha barnáztam (na azt is... )... aztán kb. egy hete mintha elvágták volna és semmi...

Ja... semmi hányinger, semmi semmi... remélem azért a 12. heti UH-n ott lesz a baba, mert azon kívül, hogy a hasam olyan mint egy hordó (izé... a nadrágjaim 90%-át nem tudom begombolni) semmi sem utal arra, hogy terhes lennék... (na jó... ezerszer hisztisebb vagyok az átlagnál és marha könnyen fáradok...de fizikai tünet nincs... )

elvileg 9 hét + 4 nap...

Majd még visszaolvasok és reagálok ha tudok... (bár szerintem már az is csoda, ha vissza tudok olvasni 1-2 napot)

valaki esetleg nem tudná összefoglalni, mi történt az elmúlt 2,5 hétben?

örök hála :)

(ja... bejártuk No-t és Svájcot, felmentünk 2000m fölé, 1000 m-en szunyáltunk és megmásztuk No legmagasabb vízesését :) )
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?