sziasztok itt vagyok megint!
Málna, teljesen egyetértek veled, az ilyenen nagyon fel tudom magam cseszni. Apu is mondta, hogy már előre lehetett tudni a viharról.
Ha már itt tartunk marha jó lesz ha tényleg bevezetik a vizit díjjat, szegény barátnőm nővére is mondta, hogy majd fizethet, ugyanis neki négy gyerkőce van és ha az egyik lebetegszik akkor zsinórba jön utána mind a három. Szóval nagy sz....r az egész. Szerintem István király meg a többiek forognak a sírlyukban. Na ez az én véleményem.
Köszönöm mindenkinek a babaszoba tippeket
. Örülök, hogy senkinek nem lett baja a tüzijátékon. Szegény gyerekek. Egyébként azt tudni, hogy kik haltak meg?
Bea, én is most szeretnék kismama ruhát venni, legalábbis nadrágot, de itt Sz.fehérváron össz-vissz három kismama boltot tudok azok is jó drágák, lehet hogy felmegyünk majd Pestre.
Voltam ma az afp leletemért ami miatt egy kicsit ideges vagyok, mert 3,09 az érték és 0,70-2,50 között a jó. Nektek volt ilyen mértékű eltérés? Tudom nem biztos, hogy gond van majd az ultrahang is megmondja, de nagyon idegesít. Még az is lehet, hogy nem 17hetes voltam hanem csak 16 és akkor is lehet eltérés. Rem. nincs semmi probléma. A vércsoportom 0 RH POZ. , a férjemé meg 0 RH negatív. Ez úgy tudom tök jó nem? Mindenkinek adhatunk vért.