Sziasztok!
Nektarin
Tényleg szerencse,hogy megúsztátok!
Én egyszer voltam évekkel ezelőtt tűzijátékon,de akkor megfogadtam,ha fizetnek sem megyek ki többet
(persze attól függ mennyit
(na ez csak vicc volt!))
Meli
SZARD LE!!!(Bocsi a megfogalmazásért)Az Ő élete ,úgy szúrja el ahogy akarja!Nem a te gyereked,ne gyötörd magad miatta!Egyébként is délután jön haza Apa és Te egy link, agyatlan gyerek miatt idegeskedsz????!!!És mi lesz így a harmóniával?
GYorsan nyugodj meg!!
Nem rég jött haza két vadász a baráti társaságból.Afrikából...Ők tartottak élménybeszámolót.Apát teljesen felcsigázták
Azt mondta,ha összejön most neki egy nagyobb üzlet ,akkor berakja a pénzt egy borítékba, és ráírja: For Africa
Mókuska
Előkerültek már az ismerőseid?
Van már fent egy pár téli ruha!
Muszkuru
Jobban vagy már?
De azért megünnepeltétek a szülinapot,így hármasban?
Anyusziszi
Nem akarsz tesztelni???Hőd?
vvviki
Ha most vannak az esélyes napjaid akkor miért akarsz holnap tesztelni?Nem értem...VAgy lemaradtam valamiről?
Icus
Köszi az infót.
Van szállásuk.Nem magán út lesz,hanem üzleti.Egy nemzetközi szemész kongresszusra megy.
Utólag is boldog névnapot!!
Bea
Ha úgy érzed,hogy keveset mozogsz akkor tornázzál otthon.Vannak nagyon jó kismama tornák.
Hoppá
Meddig fogsz tanítani?Tényleg mit is tanítasz?
Azért szőrnyű,hogy rohan az idő.Nem rég voltak a ballagások,meg nem rég kezdődött a VAKÁCIÓ...
A hétvége nagyon jól sikerült.Egy igazi gasztro bodybilding volt
Csak ettünk,meg ittunk,ettünk,ittunk...
Máté haláli volt.Szerintem nagyon jól érezte magát,és jól is "viselkedett".Legalábbis senkin nem láttam,hogy kiakadt volna tőle.Pedig a társaság inkább idősebbekből állt.Leszámítva minket Zsiszikkel
A házigazdának lent volt a két lánya meg a fia, és a fiának egy barátja.Persze Ők már 14 évesek,meg több.Máté annyira jól érezte magát velük(meg a lányok is),hogy pénteken éjfélig szaladgált velük az udvaron. Csak azért feküdt le,mert már mi is mentünk aludni.
A lányok annyira jól elvoltak vele,hogy szinte egész hétvégén Őt pesztrálgatták!
Szombaton voltunk a Hídi vásárba.Voltak jó dolgok is ,de aztán volt minden!Made in China....És sok szúnyog!!!
Este grill partiztunk.Maratoni séta volt az étteremig,meg vissza de legalább legyalogoltuk a vacsit.Elővigyázatosságból vittünk magunkkal babakocsit,biztos ami biztos.Máté már fél 11-kor húzta a lóbőrt.Azért két estét még nem bír átbulizni.Hazafelé sem ébredt fel,és arra sem ,hogy átöltöztettem és tisztába tettem,reggelig aludt!............................
ez itt az a rész amikor apával...
)
Voltunk termálfürdőzni is.A Tisza hideg volt, ezért választottuk a strandot.Igazi szoci starnd,de jó volt!