Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jó aktívak vagytok, voltatok:) Nem is győzőm visszaolvasni:)
Én most pienem ki a két napot a Szigeten, pedig kedden csak koncerten voltunk, meg egy kicsit mászkáltunk, de kocsival voltam még egy kicsit sem ittam, ahhoz képest le voltam strapálva szerdán:)
Hétvégn megyünk Balcsira, ma pedig meglátogatjuk a borfalut:)
azt hiszem kostólgatok egy kicsit:)

Icus!
Boldog névnapot kívánok!

Anyusziszi!
Nekem is össze-vissza van, eddig 30 nap volt, de volt egyszer 48, bár akkor nem ettem, mert böjtöltem, most pedig 37, és 40 nap volt legutóbb, szóval teljesen megértelek. Én is kíváncsian várom, hogy mi lesz most, neked pedig drukkolok. Én is csináltam két tesztet, de negatív lett, a hőmet pedig össze-vissza mértem, úgyhogy nem mérvadó egy-egy napi mérés.
Bár, most, hogy iszom a cickafarok teát, minta lett volna 10 napja peteérésem, és olyan mintha ma is lett volna, legalábbis a tojásfehérjés megvolt:)

Meli!
Merre vagy? Veled mi újság? Cickafarok stb:)

Jó hétvégét mindnekinek!

Kép
Kép
nektarin

Bea

Kép

Anyusziszi

Kiadó a második sor...
Ne add fel,amíg nincs piri.Máskülönben te inkább kihűlni szoktál,és most igen szépen fent van a hőd!!

Kis_plutó

Szerintem neked titokban a vasalás a hobbid... :)

Szia vvviki!

Bocsi,hogy eddig nem reagáltam,de tényleg nem vagyok magamnál.Mostanában kihagy az agyam.Merre laksz Egerben? Nagyon szeretem azt a várost.A párom sokáig ott lakott.Ha mégegyszer építkezni fogunk ,akkor költözünk is.Főleg a Szarvaskői részre,vagy Ostros felé.

málna2162

Málna!

Pont nézem, hogy lassan amíg te hármat menstruálsz én kettőt:)
Hihetetlen, hogy az én menzeszem így el van cseszve:)
Miért nem lehet pontos mint Neked:)

Kép
Kép
nektarin

Nektarin!
Nem beszéltél erről a dokiddal?
Meg lehetséges,hogy majd a cickafark tea segít belőni.

Málna!
Köszi :)

KépKép
takido

Hoppá!
Ennyire kihasználjátok,hogy újra kettesben vagytok?
Vagy dolgozol?

KépKép
takido

Jó hétvégét mindenkinek!!!
Pusszancs!

málna2162

Helló Csajok!!Ma nem éjszakázok ITT!!
Azért holnap benézek!!
Nincs kedvem kimenni a repülőnapra!!Bár nagyon szoktam élvezni,de most nincs kedvem kimenni!!A Tűzijátékot,meg a TV-ből nézzük!!Valaki feljön Pestre a Repülőnapra,vagy a Tűzijátékra??

Kép
bea27

Hello,

most jöttem megint, délután anyáéknak segítettem. Még így lesz ez egy pár napig. A férjem a nevelőapámmal szekrényeket pakolt, én szagelszívót zsírtalanítottam, szekrényt pucoltam,és hasonló nyalánkságok...

Takido, most egész nap dolgoztam, mert lassan kezdődik a suli és k..va sok munka van. Ja, meg egy másik épületbe költözünk, kb. 500 méterrel arrébb. oda is össze kell pakolni.

Bea, mi többször voltunk már Pesten tüzijátékon, de nincs a pénz, hogy megint órákat araszoljunk, amire kiérünk a tömegből, ill. dugóból...

Na, asszem ismét megyek fürcsizni, meg csicsikázni, mert hulla vagyok.

Icus, így utólag is boldog névnapot, Musz, neked pedig holnapra boldog szülinapot!!

Puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Itt vagy még???? :roll:

Kép
bea27

Meli!!!Jól látok??

Kép
bea27

Sziasztok!!!!Jó reggelt!!!!
Tegnap csak este beestem egy percre,Bea szívem,azt láthattad,de mentem is,mert hulla voltam és megláttam,hogy 4 oldalnyit telefirkantottatok és beláttam,hogy ezt most képtelenség lesz teljesíteni....
Tegnap olyan jó forgalmunk volt,hála az Ilonáknak!!!Ezúttal kívánok Icusnak boldog névnapot megkésve,de nagy szeretettel!!!

Muszkuru-Ági!!!!ISTEN ÉLTESSEN!!!!!!!!!!Megkaptad a kézzel foghatót :?: :oops: :oops: Ilyen ajándékra én is mindig szívesen benevezek!!!

Málna,jó pihenést és Zsizsinek is ugyanott!!!!!!!!!!A férjek ilyenkor horgásznak???Vagy most vadászat????Ti meg pihenés,napozás....

Bea,Dóri,székrekedésre :Árpa-pille pehely,meleg tejbe áztatva,lekvárral...az íze teljesen olyan,mint a tejbegríz,mert az árpa önmagában is édes,és nagyon jót tesz a gyomornak és az emésztésnek!!!Puszi nektek és Dóri jó fürdést a Balcsiban!!!

Sziszi,ne legyél elkenődött!!!Olyan negatívan kezeled mostanában!!!!Pedig nincs rá okod,amíg fenn van a hőd és nem mensizel,addig minden rendben!!!!

Eszti,még iszom a teát,szerintem csüt.volt pé-m,de lehet,hogy csak a szerdai szeretkezés mellékhatását éreztem :oops: tegnap is szeretkeztünk....úgyhogy ha pé volt,akkor előtte is szex,utána is szex....csak összejön már végre valami....teljesen megértelek,én 3 napig pihentem ki a szigetet,pedig csak szombaton volta és én vezettem ergo nem ittam....

Gabi,próbálj többet pihenni és kevesebbet vasalni :twisted:
Ildi,miről beszélsz???Nem vagy te csúnya,sőt!!!!Naon jól nézel ki!!Bejja asszony is olyan gizda,mint a férje???Én azt a nőt nem tartom nagyképűnek,bár biztosan tévedek,mert még nem találkoztam vele!!!!

Be kell fejeznem,akinek nem írtam külön,annak sorry,de már lassan mennem kell dolgozni!!!!!Hétfőn jövök!!!!Mindenki pihenjen sokat és vigyázzon magára!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Sziasztok! Jó régen voltam, már biztos el is felejtettetek. Erdélyben voltunk nyaralni meg az épülő lakásunkat tervezgettük(milyen taposó, csempe, konyhaszekrény...). Én legjobban már a pinduri szobáját rendezném be :D . Tényleg nincs ötletetek, hogy milyen színű legyen a baba szoba(nem kékre és rózsaszínre gondolok).

Én egyébként jól vagyok és a picurom is, most megyek majd hétfőn az afp leletért, rem.minden rendben lesz. Most éppen azon filózom, hogy a babám mocorgását érzem e vagy csak a beleim szórakoznak. Olvastam Nika, hogy te is így vagy ezzel. Ezért aztán föl sem tudom jegyezni, hogy mikor mozdult meg legelőször.

Mindenkinek sok sok puszit küldök és jó hétvégét!!!

Kép
vikike_

Sziasztok!

Most csak bekukkantok,hogy Muszkurunak BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNJAK :!: :D :D

KépKép
takido

jó estét Mindenkinek !

bocsi, tegnap nem voltam jelentkeztem, a szüleimnél voltam és most értem haza

ma még esélyes napon van, a holnapi a legesélyesebb, a párom még nem is sejti, hogy mi jön ma este..:))

a tesztet megvettem, de majd csak kedden reggel csinálom meg

nagyon szurkolok mindenkinek, hogy pocaklakója legyen hamarosan

akinek már megvan a pocaklakója, annak pedig egészséget és minden jót kívánok !

szerintetek normális dolog, hogy néha azon jár az eszem ,hogy milyen lesz majd az én kisbabám ?

jók legyetek !

vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra !
vvviki

szia málna 2162 !

Egerben a Cifrakapu úton lakom, gyöngyösi vagyok, tavaly áprilisban költöztem ide, mert itt lakik a párom

Ostoros nagyon klassz, Szarvaskő pedig gyönyörű

vannak olyan álmaim, hogy majd egyszer családi házba költözünk,
vvviki

Sziasztok!

Muszkuru
Boldog szülinapot! Kép

Vvvki
Sztem teljesen normális, ha azon gondolkodsz milyen lesz a kisbabád! Hogy birod ki keddig a tesztelést???? :lol:

Vikike
Hát persze, h minden rendben lesz :wink: :lol: Nekünk a gyerekszoba és egyben a hálószoba is halványsárga volt...én nagyon szerettem azt a szint.

Meli
Köszi a dicséretet :oops: Bejja asszony olyan gizda mint a tv-ben...néha szoktam látni a tescoban, városban, de nem szokott feltünősködni. Sztem is elég normális.

Ma buszoztunk autó hiján, volt gyerekmüsor a vidám vásáron amit most fő tér hiján a város szélén lévő strandon rendeztek. Kiakadtam mikor 2 helyijárat jegyért 350 ft-ot fizettem :shock: Ennyiért kocsival is megjárjuk :roll: (járnánk ha lenne :twisted: )
Megyek mert Kisgyerek kiakasztja az apját :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mókuska

MUSZKURU!!!BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!! :D

Kép
bea27

Nem gondoltam volna,hogy én leszek ma az első.
Mindenki pihentet?

KépKép
takido

Helló!!Én néha benézegetek!! :roll:

Kép
bea27

Hello, én is benéztem reggel, nem volt senki. Most jöttünk meg Balcsiról, a sógoroméknál voltunk.

De látom, most megint senki, úgyhogy lemegyek apához, nézünk egy kis tüzijátékot a tv-ben. Meg 21.40-től az Ámbár tanár úr című filmet. Még nem láttam, itt az ideje.

Jó éjt

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Helló!!Kismamik,és leendő kismamik!!
Találtam egy jó oldald!!Nézegessétek meg!!
www.hoxa.hu

Kép
bea27

Azon belül:babák-mamák!!
Szerintem nagyo jó oldal!!Ajánlom mindenki figyelmébe!! :lol: :wink:
Most pedig megyek,folytatom a hétvégi HAWAII-ozásomat! :wink:
Holnap jövök!

Kép
bea27

Muszkuru BOLDOG SZÜLINAPOT :!: :!: :!: :lol:

Holnap nem dolgozunk, itthon lesz Tomi is délelőtt, magyünk az oviba 1 órát játszani, utána benézek majd.

Sziaszto32
2
310k
0
A végét Tomi irta :lol:
Vendég

jó estét Mindenkinek !

remélem, jól vagytok !

mi a tévében néztük a tüzijátékot, szép volt, de egy pozitív teszt eredmény még szebb lenne ...

jó éjt mindenkinek !
vvviki

Jó reggelt!

Megjöttünk mi is anyuéktól, nagyon jó volt. Bevásároltunk Adrikának is a sulikezdésre. eghy-két dolgot nem kaptam, de a zöme megvan, ami a lényeg. :wink:
A gyerekek nagyon sajnálták, hogy ilyen melegben már nem tudtak fürdeni :(
Viszont az éjszakánk a mai valami borzalmas volt. :wink: Kriszti kezdte, nagyon pocsékul aludt, meleg is volt, meg össze-vissza csipkedték a szúnyogok kinnt, és az nagyon viszketett neki :(
Adri viszont szokás szerint bezabált este, annyira kell rá figyelni, mert telhetetlen hasú :evil: nyomta a hasát a sok minden.
Tegnap meg ma reggel már nem voltam annyira rosszul, csak éhes voltam :) ennek nagyon örülök, remélem, marad is.
Rosszulléteimet remélem felétek fújta az az esti nagy szél :wink:

Muszkuru
megkésve kívánok Neked BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép és legalább ennyi kis tesót a nyúl-gyereknek :twisted: :twisted:

Vvviki nagyon szorítok :wink: :wink: :wink:

Vikike persze, hogy emlékszünk Rád. Szoktunk is hiányolni
Gyerekszobaszín valami szép halvány, széles gyertekmintás bordűrrel. azok olyan szépek.
Mi sárgára szeretnénk most festeni a szobánkat, de nagyon szép szín az orgonalila is a színskálán :roll: most majd nehéz lesz eldönteni milyen is legyen :roll:

Na, megyek a párom elment a laborba, és megyek összekapom a gyereksereget :twisted:

szép napot mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt mindenkinek! Ma megyek az afp leletemért majd írok, hogy milyen lett. Annyira hihetetlen, hogy már mindjárt félidős leszek. Iszonyúan megy az idő, már nagyon várom, hogy megszülessen, egyfolytában azon gondolkodom, hogy vajon kire fog hasonlítani :) . Általában a nagyszülőkre szoktak nem? Legalábbis én ezt tapasztaltam. Na mindegy imádni fogom. A barátnőm mindig mondja, hogy "úgy el fogom kényeztetni"(mármint hogy ő) szerintem nagyon el lesz rontva( nagyszülők, barátnők, nem beszélve rólam) :D .

kis-plutó: köszi a tippet, halvány sárgára gondoltam(napsárgára), de jó ötlet az orgonalila is. Gyerekmintás bordűrt mindenképp szeretnék. Jaj már alig várom, hogy berendezzem.
Az én barátnőm is már megvette az iskolakezdésre a dolgokat, csak mondta, hogy nehogy véletlenül Horváth Csibikét írjon a cimkékre, ugyanis így becézik otthon a kislányát, mármint, hogy Csibike. :D

Na megyek lassan a leletért. Majd még lehet, hogy jövök.

Kép
vikike_

Helló!Hol van mindenki??
Most nemtudok sokáig maradni,mert le kell mennem a Háziorvosomhoz!De utána,ha tudok jövök!!Mit szóltok a tegnap esti BORZASZTÓ tűzijátékhoz????
Én azóta sem térek észhez!
És fennt is maradtam jó sokáig,néztem a HIR TV-ét!

Kép
bea27

Jó reggelt!

Egyből rátok gondoltam,hogy remélem senkinek nem lett baja,és nem mentetek ki,én is a hír tv-t néztem.Tényleg szörnyű volt :cry:
Mi Csopakon voltunk,ott nem volt olyan vészes az idő.
Majd később jelentkezem még.

KépKép
takido

Apa kiment a haverjával a Repülőnapra,de a Tűzijátékra már hazajött!!Még szerencse...................! :lol:
Na megyek,öltöködöm!!!!

Kép
bea27

Sziasztok!!!!Itthon vagyunk!!!!Remélem,hogy senki nem volt tegnap Pesten a tüzijátékon,ha igen,akkor nem sérült meg senki!!!!Borzalmas látvány volt TV-n keresztül is,gondolom ott lenni igazi horror lehetett!!!!Itt is hatalmas vihar volt,bemondták a híradóban is Nagykátát,hogy ott is komoly viharkárok keletkeztek....még nem voltam a városban,de itthon a kert igazi háborús övezet :cry: :cry:

Vikike!!!SZIA!!!!!Persze,hogy emlékszünk rátok :lol: gyere gyakrabban!!!!A babaszoba lehetne narancssárga-almazöld....az mindkét esetben jó szín(mármint a neme szerint)a narancs jó vidám,élénk a zöld pedig megnyugtató....van egy festési technika,amit akár ti is megtudtok csinálni,nekünk ilyen az üzletünk és mindenki elképedt,mikor mondtuk,hogy nem,ez tényleg nem tapéta.....szóval porfesték(nálunk narancssárga)vízben elkeverve és szivaccsal felkenve a falra.....nagyon jól néz ki!!!!!a bordűr szintén nagyon jó ötlet!!!

Vviki!!!!Én már évek óta azon filózok,hogy milyen lesz a babánk,még nem is terveztük,de már arról álmodoztam,hogy egy kis fekete hajú fekete szemű göndör hajú kis angyal lesz....szóval ezzel nem vagy egyedül!!!!Csinálj már vonalzót légyszi!!!!!!!!!!Nem tudjuk hol jársz!!!!!!

Én ma ovulálok a vonalzóm szerint!!!!És reggel a hőm 36,4fok volt!!!!!!Ez nálam megdöbbentően alacsony....de billings szerint semmi.....mindegy, apa hazajön 4 körül,én ma nem dolgozok,mert korrepetálok,miénk az egész délután-este.....
Legalább kipihenjük a hétvégi aktív pihenést....

Majd még jövök és sztorizok,hogy milyen volt a kis nyaralásunk :lol: :lol: :lol: :lol: puszillak benneteket!!!!

Kép Kép
meli1118

Jo Reggelt!

Mi volt a tuzijatekon???
Lemaradtam valamirol?

Gyerekszobarol jut eszembe, regebben itt a babaneten lattam valakinek a gyerekszoba fotojat es annyira jo volt! Azt hiszem feher volt az alapszin (lehet hogy halvany barack) es a szulok rajzoltak mindenfele szines figurat a falra....utana pedig lelakkoztak(?) Nagyon jol nezett ki :wink: Persze az ilyenfajta gyerekszobahoz nem ar egy-ket ugyeskezu anyuka-apuka :D

Malna, te ugyeskezu anyuka! Ha jon a parod Londonba, szep szalvetakat tud venni minden nagyobb boltba, de foleg Art/Craft es DIY boltokba vannak speckok. Egy Art bolt van a munkahelyemhez kozel, a High Street Kensingtonnal, de biztos a belvarosban is van egy par...
Ne aggodj apaert mig itt lesz, nem lehet semmit erezni abbol a panikbol ami a tv-ben folyik :shock: Van szallas foglalasa?

Kis-pluto,
Elzavartad a rokat :)

Musz, utolag is sok-sok boldog szuletesnapot!

Mindenkinek szep napot, majd meg felnezek mert nincs fonokom :wink: :lol:

Kép
icus

Sziasztok!

Hát mi kint votlunk tegnap a Petőfi szobornál, nem volt egyszerű, tiszta pánik volt, nem sokkal mellettem esett le a szálloda üvegablaka, mikor rohantunk, de hála istennek jól vagyunk, aztán sikerült egy lépcsőházba bemennünk, úgyhogy ott voltunk egy fél órát, de mint a filmekben, kb. 15 jöttek még be, gyerekek, felnőttek, biciklivel stb. A gyerköcöket nagyon sajnáltam, tisztára rosszul voltak.
Aztán haza metróztunk, illetve hát az Ecseri útig, mert ott hagytuk az autót, a mertó is borzasztó volt, tömeg hömpölygött az aluljáróban, alig fértünk le, de a metró hála istennek már jó volt.
Szóval nem kívánom senkinek, de jól vagyunk.
No hát ennyi a beszámoló, jobb lehetett otthon lenni, nálunk Érden nem volt vész a jelekből ítélve:)
Puszi Nektek

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!!!!
Eszti,örülök,hogy ennyivel megúsztátok!!!!Én most próbálok beszélni az uncsitesóimmal,ők kint voltak(Bea a kétéves lányával :? )De letette a tel.t,azt mondta,hogy visszahív....most kicsit izgulok,lehet,hogy ők is kórházba kerültek??!!??

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Nektarin
Nem semmi lehetett!! Mi is szörnyülködve néztük tegnap apával az eseményeket. Itt szélcsend volt, aztán egyik pillanatról a másikra feltámadt (nem volt vészes) meg esett egy kis eső, de sztem 10 p-nél tovább nem tartott.

A marosvásárhelyi vendégeim is készültek a tüzijátékra és nem tudok róluk semmit :( Telefonon nem tudom hivni őket mert ki vannak kapcsolva, fülkéből hivogatnak mindenkit. Ma mennek a Balcsira, a multkor igérték, h hivnak ha megérkeztek... Már alig várom, remélem Velük sem történt semmi.

Sziszi
Van vmi ujság? Már a 41. napon tartasz!!!!! :wink:

Icus
Nekünk anno nagyon klassz gyerekszobánk volt Plutóval. Irigykedtek is rá a barátnők :wink: Egy szinüre volt meszelve, apu különféle mesefigurákat rajzolt rá anyu meg szépen kifestette... Mindenki sajnálta mikor kitapétáztuk a szobát :( én már az érettségin is tul voltam :lol:

Tegnap elmentünk uszodába. Hát én legalább annyira élveztem mint a gyerekek, 2 éve nem voltam ilyen helyen :? 3*15percet jakkuziztam, de ugy megfájdult a derekam meg az egész hátam :lol:

Kép
Kép
mókuska

Most beszéltem Beivel,ott voltak a gócpontban,de nem sérültek meg komolyabban,csak egy-két karcolás....neki vágta el a karját egy repülő sörösüveg...azt mondta,hogy a kicsit védték mind a négyen,körbeállták a babakocsit,próbálták viccesen felfogni,azt mondták Lorinak,hogy ne féljen,ez csak eső és szél....hát ők azért jól eláztak....azt mondja,hogy nagyon sok gyerek sodródott el a szüleitől és ők is úgy tudtak együtt maradni,hogy a falhoz húzódtak és szorosan körbefogták a babakocsit....azt mondta,hogy ennél félelmetesebbet régen nem élt át,olyan szél volt,hogy felkapta a vasasztalt(!!)a levegőbe.....hihetetlen...

Kép Kép
meli1118

Megjöttem!!Azthiszem be kell iktatnom minden nap egy kiadós sétát,mert annyira elvagyok lustulva az itthonléttől,hogy amikor feljövök az emeletre,kiakarom köpni a tüdőmet!Meg a combjaim is kezdenek HÁJASODNI!! :x Talán a mozgás miatt egy kicsit visszaedződnek!!Csütörtökön megyek a terh.vérc.szint mérésre,és be is jelentkezem egyúttal a kismama tornára!Remélem jó lesz!!Dóri!!Te nem mész?
úgylátom Candi ma még nincs itt köztünk!!Pedig már itthon van!Ma még ezekszerint nem dolgoznak!

Kép
bea27

Jó reggelt!

Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi köszöntőket! :D
A szülinapos az ágyban ünnepelt, 37,2 fokos hőemelkedéssel, apa még egy vacsorameghívással sem tudott felélénkíteni, és rávenni, hogy felkászálódjak a kanapéról :(

Vvviki, hát persze, hogy tök normális, hogy azon jár az eszed, milyen lesz a babád! Szerintem vagyunk így egy páran :wink:

Sziszi, ez egy kódolt üzenet Tomitól? :lol:

Gabi, én is állandóan éhes vagyok, reggel azzal ébredek, és este úgy alszom el. De rájöttem, bármennyit is tömök magamba, az érzés marad, így megpróbálom egy kicsit visszafogni a falást :shock:
Azt olvastam a nemtudomhol (kismama és társai valamelyikében), hogy babaszoba színnek a narancsos-vöröses árnyalatokat javasolják, mert az hasonlít arra az árnyalatra, amit a baba az anyaméhben látott és megszokott, és ezért megnyugtatja.

Meli, szorítok, remélem minden rendben az unokatestvéredéknél is!
Hááát hozzánk jöhetsz festeni, mindenféle szuper technika érdekel, ígérem szabad kezet kapsz az alkotáshoz :roll:

Eszti, nagyon örülök, hogy az ijedtségen kívül nem történt bajotok!

Ja, én tegnap este – még a vihar előtt - elindultam porcelánbuszt vezetni. De nem jött össze, pedig úgy érzem, megkönnyebbültem volna, ha végre sikerül valamit kiadni magamból.
De az öklendezésen túl semmire sem jutottam (bocsánat a túl naturális leírásért…) :shock: 8)

Musz

KépKép
muszkuru

Szisztok!!!!OLYAN IDEGES LETTEM!!!!!!!!!!!!!!!!Kidobtam a 16 éves diákomat!!!!" órára jött,de már az első 15 percben éreztem,ahogy megy fel a pumpa.....nem tanul semmit....holnap fpg pótvizsgázni és hiába könyörgök neki,hogy tanulja meg legalább azt a fogalmazást,amit a családjáról közösen írtunk...semmi....azt el tudja mondani,hogy őt hogy hívják....és slussz....megőrülök tőle....felrakta az agyamat...és elzavartam,visszanyomtam a pénzt a kezébe és hazaküldtem...szerintetek rohadék vagyok?????Most ezen fogok egész nap filózni....de ezt már nem lehet eltűrni....szombaton beszéltem az anyjával,ő azt mondta,hogy nem tudják semmivel sem rávenni,hogy tanuljon+hazudozik össze-vissza,hogy ő már jól tudja....egy nagy fenét....olyan sötét,mint a negró....

Ne haragudjatok,de nem tudok itthon egymagamban puffogni....

Kép Kép
meli1118

Meli
Ne emésztd magad, teljesen igazad van! Ha ennyire nem érdekli a dolog akkor miért Te legyél ideges?

Kép
Kép
mókuska

Muszkuru!
Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk.

Vikike!
üdv köztünk újra. Nekem aug.9-én mozdult meg. Apa még mindig nem érzi odarakta a kezét s a gyerek nem mozdult meg.

A hétvégén:

Szombaton
Körmenden voltunk csónakfelvonuláson s tűzijátékon.
Vasárnap
Főztem unokatesómák jöttek Orosházáról. Sajnos a nap vége szomorú lett, mert a papám meghalt.

Nektarin!
örülök,hogy megúsztátok a tegnapi napot. A hírtv-n néztük durva felvételek voltak.

Kis_plutó!
Adrikána jobbulást!

Candi: élmény beszámolót kérünk.

Icus!
Nálatok kinnt mi a helyzet terrorveszély elmúlt?

Bea!
Nekem a terhestorna nagyon bejött.
Bár én is híztam 3 kilót.
Jó a csapat.

Kép
nika04

Nika
Részvétem :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
mókuska

Nika,nagyon sajnálom!!!!Ez tényleg nagyon szomorú hír!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

mi tegnap este elvittük Tomit a tüzijátékra, bagyon várta, szinte fel volt pörögve. Mikor elkezdődött sikítottak a barátnőmék gyerekeivel, kiabáltak, hogy "jön a tüzi". Aztán leszakadt az ég....
Annyira féltünk, bőrig áztunk, végül az Infoparknál a biztonsági őrök beengedtek minket az irodaházba. Levettem Tomiról minden ruhát és az őr zakójába ült a recepciós pulton. Nagyon félt, aután kapott ropit, meg csokis kekszet a fiúktól és teljesen megnyugodott. Apa elrohant a kocsihoz, kb 15 percet rohant, majdnem kiköpte a tüdejét. Én bugyiig eláztam és csak reménykedem benne, hogy nem fáztam fel.

Hát én aztán ezt soha nem felejtem el...pláne Tomi arcát, ahogy kapaszkodott az apja nyakába és najdnem elfujta a szél így is :cry:

Ma azért voltunk az oviban és Tomi el sem akart jönni... Jól sikerült.

Most kicsit takarítok.

A terhestorna és a kismamajóga nagyon jó. Én jártam mozogni és mégis híztam, sajnos ez genetika. Amúgy csak az ésszerű étkezés segít. Ezügyben a védőnővel vagy belgyógyásszal beszélj...
Vendég

Mókuska,köszi!!!!Azt hiszem tényleg túl lelkiismeretes akartam lenni...de nála ez nem jött be....

Kép Kép
meli1118

Nika

őszinte részvétem. :cry:
Vendég

Sziszi,örülök,hogy ti is csak "ennyivel"megúsztátok!!!!!Tomi hamar elfelejti,ti pedig azért,mert nem történt semmi komoly baj!!!De nem írtál semmit a legfontosabb kérdésre:MI VAN VELD??????a 41.napon vagy!!!!!!!!!!!!!!Teszteltél???

Kép Kép
meli1118

Ja, a reggeli hőm 37 fok.
Egy tünetem van, ami iszonyatosan sajnálatos, állandóan ennék.
Vasárnap délelőtt pedig égett a gyomrom.

Reménykedünk, de péntek reggelig nem tesztelek!
Vendég

Hűha!!!!!!!Ez már két jelnél is több.....Gyomorégés,éhségérzet,késik a szaros piri,fenn a hő......igazán kitartó vagy,én nem bírnám ki addig!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Nektarin

Tényleg szerencse,hogy megúsztátok!

Én egyszer voltam évekkel ezelőtt tűzijátékon,de akkor megfogadtam,ha fizetnek sem megyek ki többet :twisted: (persze attól függ mennyit :roll: (na ez csak vicc volt!))

Meli

SZARD LE!!!(Bocsi a megfogalmazásért)Az Ő élete ,úgy szúrja el ahogy akarja!Nem a te gyereked,ne gyötörd magad miatta!Egyébként is délután jön haza Apa és Te egy link, agyatlan gyerek miatt idegeskedsz????!!!És mi lesz így a harmóniával?
GYorsan nyugodj meg!!

Nem rég jött haza két vadász a baráti társaságból.Afrikából...Ők tartottak élménybeszámolót.Apát teljesen felcsigázták :) Azt mondta,ha összejön most neki egy nagyobb üzlet ,akkor berakja a pénzt egy borítékba, és ráírja: For Africa :wink:

Mókuska

Előkerültek már az ismerőseid?
Van már fent egy pár téli ruha!

Muszkuru

Jobban vagy már?
De azért megünnepeltétek a szülinapot,így hármasban?

Anyusziszi

Nem akarsz tesztelni???Hőd?

vvviki

Ha most vannak az esélyes napjaid akkor miért akarsz holnap tesztelni?Nem értem...VAgy lemaradtam valamiről?

Icus

Köszi az infót.
Van szállásuk.Nem magán út lesz,hanem üzleti.Egy nemzetközi szemész kongresszusra megy.
Utólag is boldog névnapot!!

Bea

Ha úgy érzed,hogy keveset mozogsz akkor tornázzál otthon.Vannak nagyon jó kismama tornák.

Hoppá

Meddig fogsz tanítani?Tényleg mit is tanítasz?
Azért szőrnyű,hogy rohan az idő.Nem rég voltak a ballagások,meg nem rég kezdődött a VAKÁCIÓ...

A hétvége nagyon jól sikerült.Egy igazi gasztro bodybilding volt :oops: Csak ettünk,meg ittunk,ettünk,ittunk...
Máté haláli volt.Szerintem nagyon jól érezte magát,és jól is "viselkedett".Legalábbis senkin nem láttam,hogy kiakadt volna tőle.Pedig a társaság inkább idősebbekből állt.Leszámítva minket Zsiszikkel :wink:
A házigazdának lent volt a két lánya meg a fia, és a fiának egy barátja.Persze Ők már 14 évesek,meg több.Máté annyira jól érezte magát velük(meg a lányok is),hogy pénteken éjfélig szaladgált velük az udvaron. Csak azért feküdt le,mert már mi is mentünk aludni. :shock: A lányok annyira jól elvoltak vele,hogy szinte egész hétvégén Őt pesztrálgatták! :wink:
Szombaton voltunk a Hídi vásárba.Voltak jó dolgok is ,de aztán volt minden!Made in China....És sok szúnyog!!! :twisted:
Este grill partiztunk.Maratoni séta volt az étteremig,meg vissza de legalább legyalogoltuk a vacsit.Elővigyázatosságból vittünk magunkkal babakocsit,biztos ami biztos.Máté már fél 11-kor húzta a lóbőrt.Azért két estét még nem bír átbulizni.Hazafelé sem ébredt fel,és arra sem ,hogy átöltöztettem és tisztába tettem,reggelig aludt!............................ :arrow: ez itt az a rész amikor apával... :wink: )
Voltunk termálfürdőzni is.A Tisza hideg volt, ezért választottuk a strandot.Igazi szoci starnd,de jó volt!

málna2162

Sziszi!
A Ti sztoritok sem semmi! Az biztos, h én is be lettem volna tojva-leginkább a gyerekek miatt. :( A tüneteid gyanusak, jó magas a hőd is :wink: Ki fogod birni péntekig????? Gondolom most felpörgetnéd egy kicsit a napokat :wink: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?