Új privát üzeneted érkezett!

Ranpo en a nyakdugo. Egy ket napon belul szules!
Vendég

Lányok,

Úgy néz ki, a közelgő front megteszi a hatását :lol: :lol: Ranpo, talán nyákdugó távozott, talán nyílik a méhszáj, nem tudom, de szvsz te is szülsz nemsoká :lol: :lol:
Jesszus, jesszus, jesszus :lol: :lol:

Bujka,

Nagyon-nagy gratula!!! De pontos volt a kislegény!! :lol: :lol: :wink:
Remélem, azért nem költözés közben lepett meg :D
sz_kata

Szia Csengő :lol:

Tegnap kifaggatam ám Erikát a szüléstöriddel kapcsolatban :lol:
sz_kata

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:49-kor.
Vendég

Sziasztok!!

A szüléshez közelítő anyukáknak nagy drukk, jön a front!! :D

Sz Kata!Amikor voltam szülészeti gyakszin, én is csináltam nst-t, de csak halkan csérgettem a babának pici csörgővel!!Nem tudom,hogy az ilyen barbárok minek mennek szülésznőnek? :cry:
Szió Tűzmanó!! :D Az én kincsem is szokott két oldalt döngetni, sőt tegnap este 3 helyen mozgott egyszerre!!Ti hogy álltok a babakelengye gyűjtégetésével?És más velünk egy idős kismamák?Én még egyenlőre a lányom tanzereivel vagyok elfoglalva!! :D
Puszi mindenkinek!!
melódia78

Sziasztok!

Melinda!
Nagy-nagy gratula. Napra pontos baba :) Szép méretekkel.
Majd jelentkezzetek szüléstörténettel és képekkel. :D

MamY!
Már lehet, hogy túl is vagy a szülésen-...Remélem minden rendben volt, ha még a nagy esemény előtt állsz akkor hajrá, gondolunk Rád! :) Drukk!

Rolex!
Ari a pocid :)

Ranpo!
Lehet, hogy nálad is kezd beindulni a folyamat, azért menjél el dokihoz, jobb ha megnéz. Főleg, ha újra jelentkezik.
Nekem most 2100 a méhszáj, "csak" görcsölgetések voltak (szerencsére), más tünet nem volt. Nem mki vérzik nyílás közben, de jobb félni, mint megijedni.

ÁKata, Napraforgó!
Örülök, hogy már otthon vagytok. Szépen nődögélnek a kicsik, akik nem is olyan kicsik már. :) Képeket kaphatunk?

Többieknek pusszancs.
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok Csajok!

Mi történik itt?????????????????????????????? Jön a front vagy mi?
Mamy, nagy drukk!

Bujka, Nektek meg hatalmas gratula! Írj aztán, hogy hogy történt, milyen volt.

Sz Kata, nekem simogatnom kellett a picit, amikor nem mozdult meg 20 percig, utána csokit etettek velem, aztán meg az NST-s nő mozgatta meg a pocakomat, de mondta, hogy szóljak, ha kellemetlen. Egyáltalán nem volt az, viszont Ricsi felkelt és gyönyörű grafikont produkáltunk. A SOTE-n tök normális az NST-s részleg, kicsit szájbarágós, de nagyon kedves a csaj, aki csinálja a vizsgálatot

(Nem tudom, mi történik velem, kb fél órája valami folyik belőlem, ami áttetsző, nyákos. Hívtam a szülésznőmet, még semmi teendő, várnom kell. :wink: ) Érzem, hogy ez még nem AZ.

Kitartás Mindenkinek!
pusz,
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Sziasztok!

Szoval Mamy, Ranpo hatalmas drukk, szvsz hamarosan karotokban lesz a babo.

Akata gratula a cicizeshez, Napraforgo jo hogy otthon vagytok!

Kata! Mi volt a VK-ban? Szuletestortenetet nem tudok meg irni, mert emesztgetem magamban a tortenetet es ha letisztult, akkor megirom. Erikaval is szeretnek beszelni, mert a turbo szules utan meg csak telefonon erintkeztunk. Dulai segitsegrol annyit, hogy jo, volt meg akkor is ha csak 40 percre ert be. (nem az o hibaja, vagy barkie, egyszeruen ilyen gyorsan ment minden) Azert azt mindenkeppen elmondom, hogy hianyzott a ferjem. Persze neki jo volt igy, hogy arra ebredt ket fia van :P

PAr dolog:
-zaroval egyutt kaptunk recepteket
-nekem most tok mas betetek kellettek mint az elsonel, akkor jo volt a vekony, most vastag kellett. (ferjem szegeny tisztasagi betet hozott be :D )
-bejott az aloes FIRST spray a gatra
-masodik gyereknel ha valami jel van irany a korhaz.
Meg jo hogy befektettek penteken (toxemiaval), mert autoval mar nem ertem volna be.

Babamnak uh-nal valami vesemizeriat talaltak, valami tagulat. En szoktam irogatni, hogy az ilyeneket nem kell komolyan venni es bevallom, mivel mar hallottam, hogy fiuknal ez gyakori nem is aggodom. Bali, Jadey es akiknek mondtam, hogy az uh ota kismamak ezreit riogatjak, hat ime biztos vagyok benne, hogy az en fiam is egeszseges. Persze vettek vizeletet es az rendben, meg meg megyunk szakrendelesre. De pont az utolso kismamaban olvastam, hogy valakinel ez eleg komoly baj, de ott a tobbi vizsgalat sem volt okes. Szoval csak annyit mondanek, hogy szules utan se hagyjatok magatokat riogatni. Sajnos, hogy ezek a meresek nem veletlenul vanak, mert evente van 1 gyerek akinel ez komoly. De ahol komoly baj van, ott 3-4 jel is van. Ezert is sajnalom szegeny Titieket, mert tudom hogy min mehetnek keresztul. Nagyon drukkolok nekik es ha valaki tud roluk irja meg!!!!

Nagyfiu nagyon kivan. Jovo heten mar dolgozik a parom, elore felek hogy birom veluk....

csengo
Vendég

ja meg valami :
a kilok leesnek, ha hirtelen jottek (vizesedes).
nalam 1 het alatt 18kg a minusz. persze a baba is benne van :lol:
Vendég

Sziasztok,

Milyen eseménydús volt ez a nap. Gratulálok Melinda! Én éreztem, h pontosan fog a baba érkezni. :D

Csengő,
Tehát a benti orvos írja fel a recepteket..Nekünk is ezt mondták..Köszi a hasznos tippeket. Kitartást a jövő héthez. :D

Sz_Kata,
elég csúnyán hangzott ez a történet. Én is elsírtam volna magam. Hogy reagált?

Simigabi,
Köszi.:) Élvezem is a hordását...:)

Sue,
Egyébként jól vagyok, csak szűkül be a látóköröm, ami miatt 1 kicsit aggódom...:)
rolex

Sziasztok!
Bocsánat, hogy eddig nem jelentkeztem, de nem voltam net közelben.
Titiről infó:
Nem lesz vízleszívás, nem merik megcsinálni nehogy megrepedjen a burok mert az ,még korai lenne. Tüdőérlelő szurit kapott, magnéziumot kell szedni és így próbálják meg minnél tovább kihúzni.Nagyon sok pihenés pedig kötelező. Már nem mehet haza csak szülés után. Hétfőn magzati szív uh-ot csinálnak. Egyenlőre ennyi. Mást nem tudnak tenni.

Mindenkinek jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo

Sziasztok!

Hű, mennyi minden történt 1 nap alatt!!!!

Mamy, Ranpo!
Megy a drukk és szurkolok, hogy minden rendben menjen.

Bujka!
Gratulálok a kisfiad születéséhez. Ezek szerint nem várta meg a doki bácsit :lol: . Sejtettem én, hogy ez a nagy takarítási láz megteszi a hatását :lol: . Vigyázzatok magatokra, sok puszi!!!

Tűzmanó!
Ne aggódj, a java még nekem is hátravan. Kb. 6-7 hét alatt lesz még lehetőségem gyarapodni, ráadásul úgy néz kis, hogy minimum 15 kg lesz a vége, ha így haladunk :lol: .

Siba!
Jobbulás és vigyázzatok magatokra!

Krisszi!
Én utána érdeklődtem a fotós kedvezménynek a DM-ben és 100 (digitális) fotó felett 20 ft/db + 279 ft transzferdíj az egészre. Szerintem még így is nagyon megéri a mostani árak mellett. Mi biztosan igénybe fogjuk venni és most hívatjuk elő a nyaralási fotók nagy részét és a régi digitálisokat. A végén kb. 300 képpel számolunk :roll: .

Csengo!
Az anyai megérzés sokat számít, úgyhogy szerintem sem kell aggódnod, mert minden rendben lesz.

Gesztenye
gesztenye78

Hello Csajok,

Bujka, GRATULA NEKTEK!!!

Mamy, Ranpo, Krisszi mi a helyzet?? De jó lenne tudni rólatok!

Titi, nagyon szurkolunk, gondolunk rátok, kitartás!

Mi már sokkal jobban, tegnap már én ápolgattam apjukat, mert persze ő is elkapta ezt a genyóvírust, de mára ő is sokkal jobban van, csak az éjszaka volt nehéz. Még szerencse, hogy Andris ezt pocaklakóként vészelte át, az borzalmas lehet, ha hány a gyereke az embernek... Még felnőttként is szörnyű.

Sok sok puszi mindenkinek, aki szül, hamarosan felteszem a táblát! Már 11 babánk van és lehet, hogy a tábla nem is teljesen naprakész (ki tudja mi történt a 3 finiselőnkkel)...

MSE

Kép
siba

Sziasztok,

Mi ez a nagy csend?? Mindenki szülni van :lol:

Krisszi,

csak nem ?! Naná, hogy front van!! :lol:

Csengő,

Vk: jókat dumáltunk, valamikor nyolc után jöttem el. És felkértem Zsuzskát, hogy legyen jelen a szülésemnél. Alakulnak a dolgok :lol:

Bufo,

köszi az infót Titiről. Most jó kezekben van, remélem, minden jól alakul majd a végén.

Nekünk tegnap volt az első házassági évfordulónk, amire a féjemtől megkaptam az esküvőnk megvágott anyagát. Egy rövid, 3 perceset, meg egy hosszú, fél órásat. Négyszer néztem meg egymás után, és mind a négyszer végigbőgtem. Olyan szép volt! És olyan gyorsan eltelt ez az év, már nemsokára hárman leszünk :shock: a rám szórt rizsszemek megtették a hatásukat :lol:

puszi
Kata
sz_kata

A táblicsku:
Kép
Kép

Kép
siba

Sziasztok!

Mindenkinek megy a drukk,gondolok Rátok lányok.
Izgalommal várjuk az infókat.
Ma készen lesz a babaszobánk és bepakolom a kórházi cuccost,mert letelt az egy hét amit a szülésznő jósolt.
Bár remélem azért még egy hetet kitartunk.

Titi!
Jó kezekben vagy a SOTE-n kitartás.

sue
36+7
vagy 37+0
:)
suezika

Sziasztok!! :D
Szép vasárnapot nindenkinek!!

Szia Siba!!Nekem a második babám lesz, ne hari, hogy szólok!! :D :D

Hogy vagytok pocilakósok? :D Ez a pár nap meleg még kibírható, de azért nekem az alaphőmérséklet olyan 25 fok, abban érzem jól magam!! :roll:

Minden finisben lévő kismamának nagy drukk!! :D

Sziasztok!!Melódia :wink:
melódia78

Sziasztok Lányok!

Bár visszaolvasni nem volt időm, de megnéztem a táblázatot, és GRATULÁLOK CSENGŐNEK, BUJKÁNAK, NÓZINAK ÉS VIOLÁNAK A BABÁHOZ!!! Violával egyébként egy napon szűltünk. :D Szóval megérkezett Jázmin aug.13-án este 19.20-kor, 3300 g-al és 53 cm-el jött a világra. Még csak a 37. hetet tapostuk, de egy nagy esővel együtt elfolyt a magzatvíz, ő pedig keresztben feküdt, így az orvosom mindenképpen a császárt javasolta.

Kép

A pocakosoknak sok türelmet és jó várakozást, a babásoknak pedig boldog babázást kívánok!!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Hirtelen milyen sok babánk lett!! :lol:
Gratulálok Bujkának, Violának, Juborkának, Nózinak és CSengőnek!

Juborka
De édi a kis Jázmin!! Ha nekünk lány lett volna a miénk is Jázmin lenne.

Tegnap megcsípett egy hülye méh, bevettem egy Ca-t, remélem babának nem lesz baja tőle. Nem aggódom magam miatt mert nekem nem szokott semmi bajom lenni tőle, de babát mindig ugy féltem mindentől. Olyan fura, vagy nem is tudom hogy mondjam, de sokkal jobban féltem őt, mint magam, és ha valaminek ki van téve akkor elsírom magam, mert annyira sajnálom őt, meg féltem.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:49-kor.
Vendég

Sziasztok!

babaeső hullt amíg nem voltam!!! :lol: :lol: :lol:

Jubi:
nagyon gratulálok Jázminhoz - gyönyörű kis formás Tündér!

És természetesen a többieknek is sok boldogságot kívánok! Várjuk a további képeket, történeteket.

Már jobban vagyok, konyha is halad - szép lesz - de én nem szülhetek előbb, mert az gázos lenne a dobozok miatt.
Csúnya hidegfront ne hasson rám!!!

Puszi,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

sz_kata:

CTG-s story nagyon durva - nem is értem, mi a francért raktak be Téged egy vajúdó mellé. Borzalmas. Hát ez nem túl pozitív a nagy bababarát Istvánról. Nehéz elképzelni, hogy csak egy gép legyen.

Neked amúgy nem a választott szülésznőd csinálja? Mert a MÁV-ban ő csinálja, a dokim meg aláírja a papírt. Amúgy ez a CTG szerintem is elég felesleges.
Múltkor nekem is alukált, de akkor finoman megmozgatták a pocim aztán annyi.

Utálom a futószalagot...

Jaj, és antibogyó nélkül vagyok jobban! Tök szuper.

ha kész lesz a konyha majd rakok fel képet.

Jadey - hol vagy? Tessék írni!

Puszi,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok!

Mamy, Ranpo Évi - Drukkolunk!

Juborka, Jázmin gyönyörű, milyen szép nagy baba! És annyira, de annyira édes cuki kislányos arcocskája van! Gratulálok és minden jót Nektek!

(Nekem tényleg nem AZ volt, mint kiderült, most tök jól vagyok, semmi folydogálás, csepegés...- szűziesen pironkodva írom le, hogy nagyjából sejtem, mi okozhatta :oops: ...
Nem tudom, mikor jön el az én időm, Apukám szerint egyébként a jövő héten ilyenkor még vígan otthon fogunk ebédelni :lol: Fogadtunk egy üveg finom borban. :wink: )
Ja, a hasam leszállt :shock: , oldalról fél rombusz alakja van. vagy deltoid vagy mi a fene. de olyan furcsán szögletes lett, Anyu szerint "lóg". :shock: geometriából elég gyengécske voltam.

Gesztenye, tegnap mi is leadtunk egy rakás (cca 150) képet előhívásra a DM-ben, tényleg marha jó! Simán bedugom a memóriakártyát, kiválogatom, hogy melyikeket szeretném előhívatni, kiírják nekem CD-re (tök ingyen!) és dbonként 20 ft a papírkép, 120 kép felett, 10x13 cm. Tök olcsó, a minőségről meg majd referálok!
Azt mindig elfelejtem megírni, hogy olyan szép a cicád! A mi családunkban az ilyet "széparcú cicának" hívják :lol:

pusz,
Krisszi

krisszi

Juborka!

Gratulálunk a Párommal a Gyönyörűséghez!

Lányok
óránként benézek de nem ír senki sem... mi van Mamyval ,Ranpoval és Krisszivel...
Jadey Te hol vagy,nem hívtak még Téged?

Sz-kata,Simigabi,Manka!

Feltűnt Nektek is a táblázatba ,minden augusztusi baba megszületett?
Jöhetünk mi.......sorrend Manka ,Simigabi,Sz-kata,Sue,Piciri
Kata,Te mit döntöttél?
Otthon Ágival?
Vagy kórház?
Még mindig nincs kész a babszoba....
feladom....
:(
sue
suezika

Jubi,

Jázmin nagyon szép, sok boldogságot nektek és sok-sok tejcsit.

Simigabi,
Hű, tényleg most már rajtunk a sor :lol: :lol: Döbbenet, hogy sorra születnek a babák :shock:

Boróka,

De jó, hogy jobban vagy, és a bogyi sem kellett!!
lakás: akkor most már nálatok is alakulnak a dolgok? Nálunk most van lakkozás, irtó büdös van. Lehet, hogy megyünk anyósékhoz este aludni, mert itt nem lehet levegőt venni. De hétfőn, kedden már takarítás, utána felcuccolás. Tök jó!!

a ctg-s, vajúdos dolgot én sem értem a mai napig. És még most is felháborodom, hogy a nőt nem kérdezték meg, nem bánja-e ha bent vagyok!!! Csak hab a tortán a durva ijesztgetés. A dokim által javasolt szülésznő szülésen volt, így nem is tudtunk beszélni. Tiszta bolondokháza volt odabent, nem volt valami bizalomgerjesztő. Persze, ez csak az én finnyáskodásom :oops:

Sue,

babaszoba nálunk sincs készen, de ez már nem izgat egyáltalán. :lol: Szerintem Petinek sem ez lesz a legfontosabb :wink:
Hogyan döntöttem? Ha Petya hajlandó még másfél hetet várni (akkor már nem lesz itthon bolondokháza) akkor én bizony ki nem teszem a lábam itthonról :lol:

Krisszi,

pedig már azt hittem, Te is babástól jössz újra :wink:
Milyen lehet az a leszállt pocak? Nem tennél fel képet, csak úgy, okulásképpen :lol:
fogadás: szerinted akkor jövő héten már nem fogtok vígan otthon vacsizni? Te mit szeretnél?
Nálunk anyukámat ha hívom, mindig az az első kérdés: jól vagy, még nem indult el semmi? Ö is azon izgul, hogy készen legyünk, mire jön a baba. Holnap jön is segíteni takarítani, ami most kimondottan jó lesz nekem. És még azon sem fogok morogni, hogy mindent máshová pakol, mint ahogyan azt én szoktam. :lol:

Nagyon kíváncsi vagyok mi van Mamyval és Ranpóval!!
sz_kata

Nézem a táblát: Bettus is soron van. Vajon mi van vele? Gesztenye, te tartod vele a kapcsolatot? Tudsz valamit?

Jadey,

tényleg régen nem írtál. Egy bejelentkezést légyszi!
sz_kata

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Gratulálok Juborkának, nagyon édes Jázmin! Már akartam is kérdezni mi van veletek, régen nem jelentkeztél :))
Sok Boldogságot, tejecskét!

Többieknek kitartás! Vajon Mamy, Ranpoval mi lehet? :D

Edit

Kép
Kép
edi78

sziasztok!

Titinek sok-sok kitartást, gondolunk ám Rátok!
Mamy, Ranpo - biztos már megtörtént a nagy találka, jajjj, de jó Nektek!

SzKata, szerintem is menjetek át aludni a lakkszagból, nem túl egészséges és holnapra már tuti jobb lesz! De jó, hogy segít az Anyukád, nálunk mostanában is fordítva van. :(
Fogadás - magam sem tudom, kicsit szuggeráltam Ricsit, hogy a hétfőt még bírjuk ki együtt (pedikűr, kozmetikus :oops: és szeretném a jogsimat gyorsan meghosszabbítani valamikor a hét elején, elintézni a táppénzpapíromat) aztán felőlem szabad a pálya. A hét második felében jöhet! :wink: de akár holnap is, nekem igazából mindegy. Úgy fogom fel ezeket a napokat, mint valami jutalomjátékot - sokat pihenek, a tank-energiám elfogyott, ábrándozok, olvasgatok, pakolászok. Tehát az se lenne kellemetlen, ha még pár napig így lenne.

most kicsit jobb, nincs hányingerem kaja után - ja mert egy-két napja az is volt, annyira fent volt a hasam) Hasleszállás - nem drasztikus, szerintem a képek alapján nem is észrevehető, csak valahogy komfortosabb, kényelmesebb érzésem van, a gyomrom is visszakerült a helyére. holnap teszek fel majd képet, de szerintem annyira nem szembetűnő.

Jó tűzijáték-nézést! :wink:
Krisszi

krisszi

Sziasztok!!

Hú de begyorsultak az események!! :shock:

Egy napig nem jövök és mi minden történik!! Mi van, valami front jön, mindenki most szül? :lol: :lol:

Jubi :) nahát! Jól belehúztatok! Nagyon nagy gratula Jázminhoz. Gyönyörű kisbaba, és nem is olyan picúrka :) Látszik a kis arcocskáján hogy császáros, sehol egy folt egy pukli.. Ja és gyönyörű neve van, mondta már :wink: :lol:

Mamy, Ranpo : Megy a drukk ezerrel, hajrá!! De szerintem ot már megvan a baba :lol:

Krisszi :) Már azt hittem Te is beválasztottad ezt a napot..de jó voltak a megérzéseid :wink:

Titi :) Gondolunk Rád! Szorítok, hogy Alexandra még húzza ki azt a két hónapot odabenn! Sajnálom hogy bent kell maradnod, de ott jó kezekben leszel!

Siba :) Örülök hogy jobban vagy! Akkor ez valami egy napos frányaság volt...jó erős a szervezeted, hogy ilyen hamar meggyógyultál. Ja és köszi, hogy kiegészíteted a táblicskut! Pont így gondoltam, tökéletes!!

Ma amúgy én vagyok egy kissé dögrováson..szerintem túl sok szőlőt ettünk...de olyan fincsi volt :roll: . Mindegy néhány széntabettaát már benyomtam. :wink:

Mindenki aki tüzijátékozik nagyon jó szórakozást!
Tűzmanó
Vendég

Melódi :)

Lehet, hogy a végén ketten maradunk :shock: ..ja és Rönci, úgy emlékszem ő is novemberi anyuka ..

Babakelengye: hát úgy nagyjából még a fele hátravan. Jövő szombaton megyünk kókuszmatracot venni.

Te már jártál a "fura barátunknál" , a Baby Fun-ban? Én már csak így hívom tényleg nagyon egy furcsa hapi. Itt már "többen ismerjük"...

Szeptemberben szerintem minden hátralévő cuccot beszerzek, nem merek most már semmit októberre hagyni :wink:

Nálatok mizújs, mikor kezdődik a suli? Ez a második év lesz ugye?
Vendég

Na ne...tiltakozom!! Jelentem nem az én helyesírásom rossz, de a dupla betűket nem mindig veszi be ez a klaviatúra :x
Vendég

Sziasztok!

Jubi
Gratulálok a kis Jázminhoz! Kívánok nektek jó egészséget és sok-sok tejcsit! Nagyon szép baba. :D

Köszi a drukkokat aranyosak vagytok, de mi még egyben vagyunk. Beszéltem a dokimmal telefonon, azt mondta minden rendben kedden találkozunk ctg után. Megvizsgál, megbeszélünk mindent. Annyit mondott, hogy ne húzzuk tovább, szerdán befekszem és csütörtökön megcsinálja a csaszit, hacsak nem indul be előbb. Úgy néz ki, a dokim a saját időbeosztásához igazít minket. Remélem ezt Ricsi is tudja és kibírjuk addig. :?

Vajon Mamy már babázik? Drukkolok Nekik! :D :D

Krisszi
Már azt hittem kedden meglátogathatlak Titeket. :wink: :D

Puszi: Évi

KépKép
ranpo

Sziasztok mindenkinek!

Hát hazatértünk a Balcsiról,és ennyi baba megszületett!!!
Gratulálok minden újdonsült anyukának,és sok tejcit!!

Tűzmanó:

Jól emlékszel,én is csak novemberben csatlakoznék a babásokhoz.

Jadey jól van,csak vírusos a gépük,és nincs internet.Pár nap múlva biztos jön,mindenkit üdvözöl.
Mi is jól vagyunk,Mírácska sokat rugdos,és pénteken végre megláthatjuk 4d-n!!!

KépKép
rönci

Jubi,
gratulálok Jázminhoz, nagyon szép baba :D

Hogy érzed magad így, császár után?
jamina

Sziasztok!
Nagyon sok gratula Juborkának és a baba gyönyörű!!!! :lol: Jó egészséget és sok tejecskét nekik!!!
Sajna ma nem lesz túl sok időm benézegetni, mert ma jönnek megnézni a lakást és ha minden jól megy akkor eltudjuk talán cserélni egy 2.5 szobásra! :? Szurkoljatok légyszi én annyira ideges vagyok mert jelen pillanatba ez az utolsó reményünk, hogy nagyobba költözzünk. Márpedig 4 gyerek mellé nagyon kéne a nagyobb lakás. Ráadásul, ha össze is jön még legalább2 hónap mert az önkormányzatnak is rá kell bólintani meg utána felújítani aztán már itt is lesznek az ikrek és addigra szeretném ha mindennel elkészülnénk és nem ezen kéne izgulnom.
Bocsi hogy ezzel fárasztalak titeket de nagyon ideges vagyok. Mindenkinek szép napot és sok pihit. Ma már jobb idő lesz remélem ,nem kell megsülni a melegtől?!
baboka

Sziasztok Lányok,

Kinek mit hozott a hidegfront? :wink: :lol:

Ranpo,

Már tutira vettük, hogy babázol :lol: Nem baj, csütörtökön már kezedben a bébi!! Tulajdonképpen tök jó, hogy ezt így előre tudod, nem?

Tűzmanó,

hűha, ti aztán jó előre gondoskodtok mindenről!! De tök igazad van, most vegyetek meg mindent, az utolsó hónapban csak pihi!
Én ahhoz képest, hogy a nyolcadik hónapban még biciklitúrára mentem, már legszívesebben ki sem teszem a lábam otthonról :roll: Csak fekszem az oldalamon, mint egy mindenórás vemhes kutyus és várom az időmet :oops: Szóval, most éljétek ki magatokat novemberi anyucik, mert a vége már tényleg nehéz!!
sz_kata

Ja, és babyfun: most vettem náluk Novetex hálózsákot asszem 2600 pénzért. Kívül frottír, belül tiszta pamut, kellemes natúr színű, puha és meleg. Ajánlom figyelmetekbe!
sz_kata

Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenki túlélte a tegnapi vihart és senkinek sem esett bántódása. Állítólag azok között, akik kimentek a tüzijátékra sok sérült volt, de tegnap este még nem tudtak pontosabbat mondani. Mi eddig minden évben kint voltunk vagy felmentünk a ház tetejére, de most kivételesen a tv-ben néztük meg és ez volt az óriási szerencsénk.

Juborka!
Gratulálok Jázmin születéséhez és kívánom, hogy sok tejcsitek legyen.

Krisszi!
Örülök, hogy neked is tetszik a cicuskánk. Tegnap voltunk anyuéknál és sajnos egyre rosszabb bőrben van, úgyhogy valószínűleg lassan rá kéne szánnunk magunkat az altatásra. Én még talán belemennék, mert így el tudok tőle búcsúzni és megkímélhetem őt a további szenvedéstől, de apu elviszi még egy orvoshoz, hátha ott tudnak rajta segíteni. Már csont és bőr és nem akar enni. Nagyon legyengült szegényke.
Érdekelne, hogy ti mit vettetek a bölcsőbe. Matracot, szivacsot vagy valami mást? Az Astiban írtak valamilyen bölcső szettről is de elfelejtettük megkérdezni, hogy ez mit takar.

Ranpo!
Ezek szerint még nyertetek pár napot, de hamarosan már a kezedben tarthatod :lol: .

Baboka!
Szurkolunk, hogy összejöjjön a csere!

Tegnap egy kicsit én is megijedtem, mert elkezdett fájni az alhasam. Elmentünk úszni, majd rá kb. 1 órára mensi jellegű fájdalmat éreztem az alhasamban. Ez 1 óráig tartott, de nem folyamatosan, hanem hol erősebben, hol gyengébben. A végén még az órát is elkezdtem nézni, hogy milyen időközönként van, de 3 erőteljesebb fájás után elmúlt. Azóta semmi (lekopogom) és csak arra tudok gondolni, hogy vagy hidegebb volt a víz a kelleténél vagy egy kicsit meghúztam tempózás közben valamelyik izmomat. Arra nem is mertem gondolni, hogy ezek már jósló fájások lehetnek, mert még csak a 34. hétben vagyunk :shock: .
Esetleg járt már így valaki?

Gesztenye
gesztenye78

Gesztenye!

Nekem a 32.héten már volt kb. napi 1 mensi jellegű görcs, nem tartott soha sokáig, de nem volt vmi kellemes. Azóta is van. Múlt héten már napi több is volt, kaptam rá gyógyszert, meg 2x annyi Mg-ot szedek.
Most a 36.héten reggelente érzek egy-egy görcsöt. 20-30sec-nál nem tart tovább. Keményedés mintha kevesebb lenne, mint eddig. De összeszorítóbb, kicsit fájdalmasabb. Méhszáj 2100.
Neked minden rendben vele? Arra gondolok, akkoriban azért fájt jobban, görcs...mert akkor rövidült és nyíltam ki. Mostanában meg nem fáj annyira. Meg arra gondolok 2 hetet még csak kibírok... :D

Kitartás!

Többieket is Üdvözlöm.
Nagyon gáz volt a tegnapi vihar, tatabányai tüzijátékot is elmosta. Épphogy hazaértünk, orrunkig sem láttunk a kocsiban. Aztán este grízfőzés közben, konyhaablakból néztem a tüzijátékot. :)
Pesten hallom balesetek is történtek. :(

Edit

Kép
Kép
edi78

Edit!
Megnyugtató, hogy már mással is előfordult ilyen, mert akkor ez valószínűleg a terheséggel jár, még akkor is, ha elég kellemetlen érzés volt.
Én aug. 11-én voltam a dokinál és akkor még minden rendben volt (se rövidülés, se tágulás). Most épp szabin van és szept. 1-jén megyek hozzá legközelebb. Pont azért izgultam egy kicsit jobban a kelleténél, hogy mi lehet ez, mert a dokimban nagyon megbízom, de a többi orvost nem ismerem. Most én is csak azért fohászkodom, hogy minimum a 36. hétig bírja ki a babóca odabent, mert akkor már nem számít koraszülöttnek és a doki is készenlétben van.

Most beszéltem Bettussal és még egyben vannak. Minden rendben van velük, de még nem érzi úgy, hogy holnap szülnie kéne. A doki szerint 16-án kellett volna jönnie a bébinek, de Bettus 28-ra számolta ki, így kompromisszumot kötöttek és még várnak egy kicsit. Azért, ha a dokin múlik inkább megindítja a szülést, de 28-ig biztos nem akar várni.
Ő arról hallott, hogy állítólag 3 halálos áldozata is volt Pesten a tűzijátéknak. :cry: Most már én is megnézem a legközelebbi híradót, hogy mi történt tegnap.

Gesztenye
gesztenye78

Simigabi, Gesztenye!
Köszi a drukkokat, most megpróbálom a takarítással meg a főzéssel elvonni a figyelmemet hátha sikerül?!
Vihar: A nővéremék kint voltak a tüzijátékon azt mondta borzalmas volt és ő ilyet még csak filmekben látott. Velük volt a 8 éves kislányuk is és azt mondja nagyon sírt a kislány és annyira féltek. Aztán egy tűzoltó kocsiból szóltak nekik, hogy álljanak a kocsi oldalához, de a gyereket meg őket is a vihar teljesen rápaszírozta a kocsira, mozdulni se tudtak, ha nincs az autó akkor a vihar bevitte volna őket a Dunába. Szegények sose szoktak kimenni, de most az egyszer kimentek azt mondta soha többet. Úgy volt, hogy mi is kimegyünk, de hála istennek nem volt kedvem.Pedig eddig minden évbe kimentünk. A férjem hívott és azt mondta a város kész katasztrófa, mindenhol kidölt fák meg gallyak. Remélem aki kint volt az megúszta szerencsésen???!
baboka

Hello Csajok!

Egy kis meglepetés Nektek!! :) (remélem nem sértek személyiségi jogokat)
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=10431
Küldjetek képeket a kicsikékről és mindenkit felteszek!

Juborka, Nagyon nagy gratula!!! Annyira édes ez a gyerek!!

Baboka, lakáscsere drukk megy! Várjuk a részleteket!

Én is remélem, hogy mindenki oké! Mi sem mentünk, pedig szoktunk és az utóbbi években egy barátunk motorcsónakjáról szoktuk nézni a tüzijátékot... Kb. 2 utcányira lakunk a Dunától, amikor feltámadt a szél, lehetett hallani, ahogy sikítanak az emberek, de csak olyan "hullámvasutasan".. aztán egy perc múlva már olyan pánik volt....Nagyon durva volt! A teraszunk kissé romos lett, de ez semmi ahhoz képest, hogy milyen sokan megsérültek :(

Sok puszi nektek!

MSE

Kép
siba

Sziasztok Lanyok,

borzasztoan el vagyok maradva a visszaolvasassal, egyszeruen nincs idom netezni. Hatalmas gratula Juborkanak, Bujkanak, Csengonek az uj jovevenyekhez! Jo egeszseget es sok tejet!

Rolunk annyit, hogy jol vagyunk, nem tudok Adammal betelni, annyira jo, hogy van. Egyelore probalok hozzaszokni az uj eletritmushoz, a kotottseghez, az ejszakai felkelesekhez, de lassan azert belerazodunk. Adam szorgalmasan szopizik, idonkent faj a hasa, de nem olyan veszes. Igerem, valamelyik este meg fogom irni a szulestortenetunket es mar kuldom is nektek.

Remelem mindenki jol van!

Viola

Ja, es tunnek el a kilok! Hazajottunk a korhazbol, itthon megmertem magam: - 10 kg !!! Es azota is lement mar vagy 2 kg, nagyon jo erzes... Eszek rendesen reggel, delben, este, de nem nassolok kozben es nagyon sok asvanyvizet meg Laktoherb teat iszok.
fj35

Sziasztok!

Remélem mindenki tulélte a tegnapi vihart. Mi szerencsére nem mentünk fel Pestre, pedig tavaly voltunk. Itthon meg kb 10-kor kezdett szakadni, éppenhogy hazaértünk. Ugyhogy a tüzijátékot nem láttuk, de sztem nem is volt, mert a hülyék éjfélre tervezték. Ha még 9 kor lett volna pont jo lett volna.

Siba
Nagyon jo ötlet ez a fotóalbum! :D

Ma megyünk az orvoshoz, remélem minden rendben lesz. Megint láthatjuk a kis drágát, már biztos sokat nőtt megint!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Viola!

Néhány babának a Laktoherbtől fáj a hasa... Nem próbálod ki a sört inkább, hátha akkor nem fog fájni! De egyébként sem kell sokáig ilyesmit iszogatni, gondolom rövidesen beáll a kereslet-kínálat... :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!
Nemrég írtam, hogy Bettussal minden rendben van, de elfelejtettem átadni, hogy mindenkit nagyon puszil és gratulál az újdonsült babócákhoz.

Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok!

Csajok, a tegnapi viharon és a történéseken nagyon kiakadtam. Hogy lehet az, hogy 2006-ban, Magyarországon ilyesmi történik? Le kellett volna fújni az egészet, még idejében szóltak a meteorológusok. Lehet, hogy zúgolódás lett volna, de nem hal meg 6 ember. (merthogy tudomásom szerint két embert még mindig keresnek a Dunában) Nagyon sajnálom a sérülteket is. Az meg külön hab a tortán, hogy a felelősséget meg senki sem akarja vállalni, egymásra mutogatás van - ahogy az lenni szokott.

SzKata, milyen a hálózsák? ujjatlan, ugye? mennyire alkalmas szerinted őszre takaró helyett? NAgyon jó áron van, 4e alatt nem nagyon láttam bélelt hálózsákot.

Gesztenye, sajnálom a cicust... hidd el, lehet, hogy megváltás lenne neki az alvás, de azt is tudom, mennyire nehéz a döntés. Ha nincs fájdalma, nem szenved, akkor próbáljatok meg mindent. A mi régi kis drága cicánknak daganat volt a torkában, szörnyű volt az egész, nagyon megviselt mindannyiunkat, aztán el kellett altatni.
a bölcsőbe sima matracot vettünk, semmi faxni, szivacs, de elég kemény. A szett asszem baldachinos, rácsvédős, kifejezetten a bolcsőre való méret (a másik rácsvédő nem igazán jó rá), de ilyet nem vettünk.
A 18. héttől keményedett a hasam egyfolytában, voltak görcseim is, szóval szerintem ne aggódj! :wink: Magnéziumot szedj a 36. hétig, aztán meg már úgyis rendben lesz minden.

Siba, tök jó ötlet az album, köszönjük szépen!!!

Viola, Nektek meg jó egészséget, sok-sok tejcsit és sok alvást! :wink:

pusz,
Krisszi

krisszi

Sziasztok Lányok!!!

Köszönöm, hogyí sokan érdeklődtetek, szerencsére velünk minden ok, csak a pc szxrt be és emiatt napokig nem volt internet. A tegnai tüzijátékot mi megnéztük, de szerencsére a Normafánál voltunk egy kertben, amihez szerencsére egy ház is tartozott :lol: szóval a nagy ijedségen és az elázáson kívül nem történt bajunk. Szegény Jade végigbőgte, mert nagyon megijedt, de aztán megvígasztaltuk.

Rönci: Köszi, hogy jelentettél rólam :lol:

Hihetetlen, hogy mennyien megszültetek már!! Olyan jó!!! Én egyre jobban parázok, már csak 34 nap a kiírt dátumig, ami lehet, hogy nem is annyi :shock:

Szóval Bujka, Nózi, Jubi hatalmas gratula Nektek!!! Irigykedek is rendesen, hogy Ti már együtt, de persze nem sürgetem...

Ranpó és Mamy szerintem már Tis is "osztódtatok", azért remélerm minél hamarabb hallunk Rólatok is, hogy hogy álltok :wink:

Szkata: Tényleg ijesztő volt ez a ctg sztori :x Szegény Ti!! Én tuti felrúgtam volna a nőt, bár valószínű Nálad is nagyobb volt a döbbenet... No majd legközelebb szólj előre, persze ha lesz legközelebb :wink:

Csengő: Anno Te nyugtattál engem, most én is ezt teszem. Állítólag a fiú babáknál gyakoriu a vesetágulat és ahogy Te is írtad, ritka, hogy nagyobb gondot is okozhat, főleg, hogyí minden más rendben van. Szóval nyugi, most a legfontosabb, hogy nyugodt legyél, Neki is és Neked is ez kell most, főként a sok tejcsi miatt. A kilók klasszul lepotyogtak, de jó Neked!!! 8)

Simigabi: Megbeszéltük, hogy nem előzhetlek be, én tartom magam ahhoz :lol:

Sikerült beszélnem Ranpoval: Azt üzeni, hogy még nem robbant fel az időzűített bomba, úgyhogy még 2 in 1. Holnap megy dokihoz, aztán jelentkezik.
Mamyt is próbáltam, de egy csörgi után megszakadt...

Siba: Zseniális ötlet volt Tőled az album, köszi!!!

Rolex: Szép a pocid, ez már a letagadhatatlan kategória :D

Napraforgó, Viola, Ákata: Örülök, hogy mindenkivel minden rendben van!!! Jó lenne lassan fotókat is látni Rólatok! Várom nagyon a szépségeket!!!

Ákata: Szólj be nyugodtan a kézmosás miatt, azért ez nonszensz!!! HA nem is durván, bár megérdemelnék, de legközelebb egyenesen a fürdőszobába kísérd őket... Ki tudja, hol jártak előtte, nem hiányzik Nektek egy kis baci sem!

Krisszi, Hettie és a többiek: Köszi a Bencus-bókokat!!! A párom már megint azzal viccelődik a vastag száj miatt, hogy már csak a gyerek bőrszínére lesz kíváncsi :lol:

Titivel én is beszéltem szombaton, szegényke nagyon úgy néz ki, hogy végig bent kell maradnia... Ma próbáltam őt is eléárni, de ki volt kapcsolva, remélem nincs baj :cry:

Boróka: Remélem jobban vagy és múlófélben a torokcucc... "jófej" a szülésznő, aki azt mondta, hogy így is tudsz szülni.. :twisted: Tiszta hülye.

Dune-ről csak annyit, hogy Nekem is gyanús-bocsi, ha alaptalan- de megnéztem az összes hozzászólását, 20 volt, három topikban és mindenhol!!! pociképet akar nézegetni... A párom azt mondta, ha beigazolódna amit gondolunk róla, tuti megkeresi... :oops:

Puszi Nektek!!!

KépKép
Kép
jadey

Lányok, az elmaradhatatlan első bejelentkezésetek :

Jubi : Annyira gyönyörű Jázmin, hogy teljesen odavagyok érte! Puszild meg helyettem is légyszi!! Ha lány lett volna Bencus, ő is Jázmin lett volna :)

Sziasztok!

Most vált aktuálissá, hogy én is csatlakozzam hozzátok, hiszen 2006. aug. 31-re várjuk a babánkat. Õ már a harmadik lesz a sorban Most vagyok 9 hetes és 6 napos, és még a Mirmurr által leírt "émelygek-néha hányok-folyton aludnék" korszakomat élem.

Jubi

KépKép
Kép
jadey

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?