Sziasztok Lányok!!!
Köszönöm, hogyí sokan érdeklődtetek, szerencsére velünk minden ok, csak a pc szxrt be és emiatt napokig nem volt internet. A tegnai tüzijátékot mi megnéztük, de szerencsére a Normafánál voltunk egy kertben, amihez szerencsére egy ház is tartozott
szóval a nagy ijedségen és az elázáson kívül nem történt bajunk. Szegény Jade végigbőgte, mert nagyon megijedt, de aztán megvígasztaltuk.
Rönci: Köszi, hogy jelentettél rólam
Hihetetlen, hogy mennyien megszültetek már!! Olyan jó!!! Én egyre jobban parázok, már csak 34 nap a kiírt dátumig, ami lehet, hogy nem is annyi
Szóval Bujka, Nózi, Jubi hatalmas gratula Nektek!!! Irigykedek is rendesen, hogy Ti már együtt, de persze nem sürgetem...
Ranpó és Mamy szerintem már Tis is "osztódtatok", azért remélerm minél hamarabb hallunk Rólatok is, hogy hogy álltok
Szkata: Tényleg ijesztő volt ez a ctg sztori
Szegény Ti!! Én tuti felrúgtam volna a nőt, bár valószínű Nálad is nagyobb volt a döbbenet... No majd legközelebb szólj előre, persze ha lesz legközelebb
Csengő: Anno Te nyugtattál engem, most én is ezt teszem. Állítólag a fiú babáknál gyakoriu a vesetágulat és ahogy Te is írtad, ritka, hogy nagyobb gondot is okozhat, főleg, hogyí minden más rendben van. Szóval nyugi, most a legfontosabb, hogy nyugodt legyél, Neki is és Neked is ez kell most, főként a sok tejcsi miatt. A kilók klasszul lepotyogtak, de jó Neked!!!
Simigabi: Megbeszéltük, hogy nem előzhetlek be, én tartom magam ahhoz
Sikerült beszélnem Ranpoval: Azt üzeni, hogy még nem robbant fel az időzűített bomba, úgyhogy még 2 in 1. Holnap megy dokihoz, aztán jelentkezik.
Mamyt is próbáltam, de egy csörgi után megszakadt...
Siba: Zseniális ötlet volt Tőled az album, köszi!!!
Rolex: Szép a pocid, ez már a letagadhatatlan kategória
Napraforgó, Viola, Ákata: Örülök, hogy mindenkivel minden rendben van!!! Jó lenne lassan fotókat is látni Rólatok! Várom nagyon a szépségeket!!!
Ákata: Szólj be nyugodtan a kézmosás miatt, azért ez nonszensz!!! HA nem is durván, bár megérdemelnék, de legközelebb egyenesen a fürdőszobába kísérd őket... Ki tudja, hol jártak előtte, nem hiányzik Nektek egy kis baci sem!
Krisszi, Hettie és a többiek: Köszi a Bencus-bókokat!!! A párom már megint azzal viccelődik a vastag száj miatt, hogy már csak a gyerek bőrszínére lesz kíváncsi
Titivel én is beszéltem szombaton, szegényke nagyon úgy néz ki, hogy végig bent kell maradnia... Ma próbáltam őt is eléárni, de ki volt kapcsolva, remélem nincs baj
Boróka: Remélem jobban vagy és múlófélben a torokcucc... "jófej" a szülésznő, aki azt mondta, hogy így is tudsz szülni..
Tiszta hülye.
Dune-ről csak annyit, hogy Nekem is gyanús-bocsi, ha alaptalan- de megnéztem az összes hozzászólását, 20 volt, három topikban és mindenhol!!! pociképet akar nézegetni... A párom azt mondta, ha beigazolódna amit gondolunk róla, tuti megkeresi...
Puszi Nektek!!!