Új privát üzeneted érkezett!

Én vagyok Coca, csak legyantáztam a lábam :shock: ilyenek voltak közben a szemeim.
Most olvastam egy másik topikon hogy dühöngenek a lányok az "okos mondatokon" meg "jótanácsokon". Én olyan jót vigyorogtam! :D Én azt hittem csak engem idegesítenek az ilyen hülyeségek hogy: Ne aggódj lehet hogy évek múlva de biztos lesz babád! meg Ne görcsölj annyira és akkor fogsz teherbe esni! és társai.
Vendég

Vio,

nagyon bátor fiad van, büszke lehetsz rá, ahogy tűri ezt az egészet.
És sajnálom, hogy ez a helyzet nálatok, de jó hír az, hogy hatásos a szuri.

Purc

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok! Nem akarok mindenbe belepofázni, de engem is eléggé kiakasztanak a sablon-okoskodások... igaz, én nem a babaneten, de találkoztam ilyennel bőven. Biztos itt is vannak ilyenek. Na meg olyanok, akik nem bírják ki, ha nem nekik van igazuk. Biztos a szüleik mindent ráhagytak gyerekkorukban az ilyeneknek.
Konkrétan pont az ilyesmi mondatoktól mászok falra, hogy ha nagyon akarod, akkor úgysem lesz. Akkor nekem egy gyerekem sem lenne, pedig 2 van. Sőt, a harmadikat is nnnnnnaaaaaagggggggggggggyon szerettük volna, és mégis egyből megfogant. Mind a 3!!!! NAHÁT?!?!?!

Kép
vio

Na, én iszom egy sört!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

ZöldCoca: Egészségedre! Én életemben 1x bírtam meginni egy üveg sört, utána rögtön le is kellett dőlnöm pár órára :lol:

A sablonszövegekhez: ha igazak lennének, már kihalt volna az emberiség...ha nagyon akarod, nem sikerül? ha nem akarod annyira, akkor meg azért? Hülyeség!!!!! Sokan mondják, hogy akkor jött össze a baba, mikor abbahagyták a görcsölést a témán. Sosem derül ki, hogy akkor is összejött volna-e nekik, ha tovább görcsölnek rajt!

Van egy kolléganőm, aki az első próbálkozásra lett terhes. Ha beszélgetünk, csak legyint olyanokra, mint peteérés, hőmérőzés meg ilyenek. Szerintem nem is hisz a pé-ben...A másik kolléganőm meg annak ellenére lett hamar terhes, hogy csak hétvégén járt haza(külföldön dolgozott), meg 40 napos ciklusai voltak. Ő azt kérdezte, miért nem fogadtam el a 15 hónapos kiküldetést, azt hitte azon problémázom, hogy mi lenne, ha közben terhes lennék...
De nekem az a problémám, hogy így sem leszek terhes, hát még úgy, hogy 2 hetente járnék haza hétvégére. Szerintem nekik nagyon-nagy szerencséjük volt, és most azt hiszik, ez a természetes, így nem is érthetik, hogy mit jelent hosszú hónapokat várni....

Bocs, hogy így bőlére eresztettem, úgy látszik kicsit felhúztam magam... :)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Megjöttünk. Bocsi az eltűnésemért, de lementünk sátorozni 3 napra a Balcsira, barátnőmék ott nyaraltak. És az egész adhoc jellegű volt, így megírni sem volt időm. Nagyon szuperül éreztük magunkat, kellett ez akis feltöltődés. Gyerekek is nagyon élvezték!Most már itthon vagyunk, ma anyuéktól is megjöttünk.

Egyébként semmi különös nincs velem, velünk.

Üdv az újaknak!

Lett valaki babás?

moni

[quote="purc"]E írta:purcnikő,

Mire mondják nálatok, hogy purc?

:D

a pukira :oops: :lol: :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

A görbém állása pillanatnyilag:
Kép

moni

Megjöttünk! Volt hajón színpad a dunán, Demjén Ferenc koncert, utána István a király Vikidállal, utána tüzijáték uszályról de nem is kicsi... jól éreztük magunkat a hatalmas tömeget és azt leszámítva hogy baromi meredek töltésen kellett ücsörögni és vagy Dunába potty vagy nem. De nem. :D Meg voltak persze árusok, kisgyerekeknek körhinta... tényleg jó volt :)
Móni,
jó is a hamar menjünk, nem aggódja túl az ember :) Remélem jól éreztétek magatokat!
Szezso,
örülök hogy nem csak engem zavarnak az ilyen marhaságok :)
Coca,
kedves egészségedre a sört, most este apa sörözött, én vezettem. :?
Vendég

Jó éjt Csajok!

Hajnalban jövök.

Kép
zölddisznó

...jöttem!
Remélem, még alusztok! Én lassan indulok a "gyárba" :( De rossz! Nem bírok átállni a mediterrán életmódról - éjjel egyig el sem tudtam aludni. Képzelhetitek mennyire friss vagyok! :lol:

Szép új hetet Nektek!

Maci után jövök!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt Mindenkinek!

Uhh, Zöld Coca, de korai voltál!!!
Gyorsan rakok egy görbét (végre jelölte a pé-t) :) Meg már azt is értem, miért volt negatív az LH teszt...
Kép

Szép napot Mindenkinek, megyek reggelizni, aztán irány a gyár!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok! Sajna megjött!!! Hát ez van. És persze hőmérő sehol. Elkavartam valahova én állat, és nem tudom a görbémet normálisan mérni. Mindegy... remélem, ciklus közepéig legalább meglesz!
Mindenkinek szép napot!
v

Kép
vio

Sziasztok!

Hú, de sokat írtatok, amíg nem voltam, tegnap próbáltam olvasni meg írni, de egyszerűen kikapcsolt a Babanet. Aztán jött a marha nagy vihar, és azért kellett kikapcsolni a gépet, ma meg a fiam lebetegedett, és 2 üveg eltörött (férjem is, én is egyet-egyet), úgyhogy most takarítás vár, meg ilyesmi, szóval azt hiszem, nem tudok most reagálni a dolgokra, csak felteszem a hőgörbeszt, hátha valaki majd mond róla valami jót, és üdvözlöm persze az újakat is!

Mindenkinek szép peteérést, jó szexet, és pozitív teszteket, mindenki ossza be magának, melyiket szeretné! :lol:

Kép

U.i.: aki még nem kapta meg a tesztjeit, az szerintem ma megkapja, figyeljétek a postát. Nekem pénteken kihozta Niki, nagyon rendes volt tőle.

Pusz
Vendég

Jó reggelt!
Én is bejelentkezem. Ma beadtam magamnak az első stimuszurit, apa segített, nem fájt feleannyira sem mint mikor az ominózus asszisztensnéni szúrkodott.
Athiz,
köszi hogy szóltál, figyelem a postást. A görbéd szép, most a várakozós szakaszban vagy de kitartás! :)
Vio,
vegyél egy higanyost, az nem drága és nem úszik el az új hónapod!
Coca,
sajnálom hogy újra gálya, nemsokára nekem is kezdődik a suli :?
Szezso,
nem rossz ez, csak mostmár maradjon fönn az a hő! :)
Vendég

Na ma vegre 1 cn vagyok. Mar azt hittem tegnap megjon, de csak ma... Faj is a pocim rendesen, de vegre uj remeny csillog a szememben egy 41 napos annovulacios ciklus utan :shock:

Afonya:
Orulok, hogy nem faj ugy a szuri, de lehet az is szamit ki adja be :wink:

Athiz:
Huuu de jo gorbed van...

baratodildi

Sziasztok!

Vio: nagyon nagyon sajnálom, hogy megjött! Drukk a következő hónaphoz!+++++++++++++++++++++++++ :wink:

Áfonya: Ezeket a szurikat hova kell beadnod magadnak? És mennyi ideig?

Athiz: sztem is jó ez a görbe bár én még kezdő vagyok hő ügyben :)

Coca: hol dolgozol???? Nem irigyellek a koránkelés miatt!

Mindenkinek mennek a drukkok! ++++++++++++

ceniko
Szeged

Sajnálom, akinek megjött, habár azért a remény ott csillog a köv. ciklusban! Mindenkinek drukk+++++++++++++++++

Azoknak is drukkolok, akik esetleg tesztvárományosok++++++++++++ és ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szezso, Moni, várjuk ki a végét, sok más ötletem most nincs!
Bocsi! Szerintem nem rosszak ezek a görbék, még ha nem is annyira kiegyensúlyozottak! :wink: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Áfonya, látom cserélgeted a tickeredet. Miért nem tetszett az a macis? Én is átvariáltam az enyémet, találtam azt az otthoni kis játszóteres tickert a Lafemmén, csak aztán inkább a tickertfactorynál maradtam én is, de csakis szigorúan azért, mert ott írják ki egyedül, hogy hányadik DPO-nál tartok! Ezért variálom olyan sűrűn a tickert, meg azért, mert ilyen bolondos vagyok! :D

Köszönöm, aki a hőgörbémet dicsérte, egyenlőre tényleg szépen alakulgat, habár egy picit lehetne magasabb a hőm. 4 nap múlva kiderül kb., hogy lesz-e baba, vagy sem!

Puszi mindenkinek
Vendég

A változatosság kedvéért én is megváltoztattam a vonalzóm, pőontosabban raktam fel iylen dpo-s számlálósat is!

moni

Te Moni, ha a 15. DPO-nál tartasz, nem szeretnél tesztelni? Habár azt hiszem, Te vagy az, aki nem szeretsz, ugye? Szólj, ha rosszul emlékszem. Amúgy szépek a tickereid! Szereted a katicákat, miii? :wink:
Vendég

Athiz,
a tickeremet azért cseréltem le mert nem számlált. Úgy maradt. A tesztek megjöttek! :)
Enikő,
a szurikat a fenekembe, pontosabban a vesehájamba adom, van bőven. Hogy mennyi ideig, hát 6 napig biztos de lehet hogy 8, majd az UH eldönti. Nem toll, rendes fecskendős-tűs, de nem fáj és nem is nehéz beadni, előtte egy rotringgal gyakoroltam melyik kezemmel hogy csípjem össze a husikát meg hova szúrjak. Veszek egy nagy levegőt és már benn is van.
Ildi,
biztos számít az is ki segít! Az nem volt ilyen élmény mikor a morcos asszisztensnéni vizslatta a fenekem... :?
Vendég

Áfonya, hát nekem sem volt egyszerű bemásolni a profilba azt a tickert, gondolom ezért nem is működött. Kár, de ami most van, az igazán megfelelő, és kedves is. Meg nekem is megteszi az enyém.
Pusz

Tudjátok, hol alszik a kis beteg babócám??? A szekrényemben! :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Moni és mindenki!

Ezt most láttam a fertin. Ha ezzel a hővel babás lehet a hölgy, akkor mindenkinek van vígasz és remény, még nekem is! Egyébként nem ez volt az egyetlen ilyen, csak ez nagyon ott van a topon!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este megjottunk mi is a Balcsirol

Afi!
Nagyon sajnalom hogy nem sikerult! :cry: Olyan sokat gondoltam rad es szoritottam hogy jo hirre jojjek vissza!Tenyleg nagyon sajnalom!

Moni!
Latom ti is Balcsiztatok! :D
Mi Szeplakra szoktunk menni!Ti merre fele?
Hogy erzed magad?Mikor lesz a kov inszem?

Athiz!
Szilikenek jobbulast kivanok!

En is megkaptam az idopontomat a HSG-re,pentek reggel megyek be!Kicsit most megijedtem attol amit irtatok,de mas is tulelte akkor en is tul fogom! :D

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa,
én is nagyon sokat gondoltam rád, remélem nagyon jól éreztétek magatokat a Balcsin! 8) Köszi hogy együttérzel velem! Elkezdtem ma az új szurikúrát, még pár nap és a suli is elkezdődik, nem lesz időm szomorkodni. A HSGhez nagyon nagyon szorítok, fel a fejjel és gondolj arra hogy kell az inszemhez! Én is erre gondolok mikor eszembe jut a lapar. Bár addig még van egy esélyem, de nemigen hiszek benne, én is inszemet szeretnék nagyon.
Vendég

Ancsa

Szorítok a hsg-hez .... :) aztán ha túl vagy rajta kérnék majd egy beszámolót, valószínűleg nekem is ez következik ha ez a hónap sem sikerül.
kokusz

Ancsa, én is szurkolok, hogy ne legyen semmi maradandó rossz élményed pénteken, és minden jól alakuljon!

Kokusz, csak természetesen, lazán, hajrá-hajrá! :wink:

Áfonya, az a fránya szuri, de remélem, meghozza a várva várt jó eredményt! :D
Vendég

Ja Áfi, nagyon szép a kuttyod, mindig is imádtam a skót juhászokat! Csak anno helyette dobermannt kaptam. Hát Őt is imádtam, tündéri pofa volt! Sajnos már rég nem él. :cry:
Vendég

Helllllllllóóóóóóóóó! megjöttem!

Huh! Hát nem volt semmi ez a nap! Azért túléltem!

Szezso!
Ez is valami!

Vio!
:(

Athiz!ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ
Gyógypuszi babának!

Áfi!
Hassanak aszurijaid! Furcsa is napi 12 órát nyomni a nagy semmittevés után.

Baratodildi!
Hajrá ay új remények felé!

Ceniko!
Tanárnéni vagyok, de nem sztahanovista, csak tankönyvfelelős/árus is, és mától 2 héten át 6-18-ig kupeckedem.

Móni!
Körömrágás indul!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsa! Kókusz!
HSG - no para! Vegyél be otthon 2 nospa-t!!!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Ha nem gond,felteszem a görbémet: :oops:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr ez szép, sok babaragacs ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ :wink:
Vendég

Athiz
Köszike!
Nekem szépnek egyáltalán nem tűnik.két nap magas,majd esik,és ez ismérlődik benne.Bár,a Fertyből kiollózott babás görbét figyelembe véve.... :lol:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Okr!

Nagyon örülök, hogy végre megint köztünk vagy,

Bocsi csajok de a hétvégén Balcsin voltunk. Sajnos itthon felejtettem a hőmérőt így most két nap kimarad.

Szezsó!

Köszi, megnéztem a Jónás lapot, hát nekem nem jött be a mesóm idejére teszi a pé-t.

Áfonya!

Nem tudom, már hol olvastam ha 37 körül stabilizálódik a hő akkor baba van a dologban, de ahogy Athiz terhes görbéjét látom, szerintem nem lehet általánosítani. Ahány ember annyi féle, rádadásul az előző hónapokban mindig 37-körül volt a hőm.
Áfi igazad volt a 20. napon volt a pé-m a ferti szerint.
Holnap majd teszek görbét.

Nagyon fáradt vagyok elteszem magam holnapra.

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gizmixxx

Nem tudom Gizmi, én nem tartom szerencsésnek ezt a 37 fokhoz ragaszkodást... nekem soha nem volt ennyi a hőm. Meg különben is 37 fok hol? A nyelv alatti és a hüvelyi közt minimum 2-3 tized eltérés van. Szerintem nem az értékek számítanak, hanem maga a folyamat. Ha 36,2ről indul mért kéne 37nek lenni? Bőven jó a 36,6 is.
Coca,
köszi a jókívánságot, biztos hatni fognak :) Múlt hónapban sem a szurikkal volt a baj... remélem megint lesz 2 szép tüszőm. Hát sajnálom hogy elfáradsz, 12 óra tényleg sok, de hamar belerázódsz ám! :roll:
Athiz,
Diakutya nevében köszi a bókot! :)
Okr,
várjunk még pár napot, ne írjuk le ezt, lehet ez még nagyon szép is! :)
Vendég

Pálinkás jó reggelt!

Tegnap elfelejtettem írni, hogy én is megkaptam a teszteket. Ti hányadik cd-n szoktátok elkezdeni az LH-t?

Szép napot, és mindenkit pusszantok!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Ildi, Te vagy az NLC-n is? 8) 8) 8) 8)
Ma megy a fiam nagymamizni még egy bő hétre ovi előtt... nővérem viszi le vonattal. Hiányozni fog, de imád ott lenni! Kishuga kicsit unatkozni fog nélküle, de majd bevonom mosogatni meg takarítani, az mindig érdekli!
Különben 3 ciklus alkalmával néztem eddig a hőmet, és mind a 3szor amikor pé-m volt, lement 35,2-re!!! Az nagyon lenn van, nem? Jelent valamit, vagy még normális?
Alig várom, hogy elmúljon piri.
Tudom, sablon-kérdés. De most akkor a sperma 2 vagy 3 napig él? Szerintetek?
Vio

Kép
vio

Jó reggelt!
Vio,
a sperma életképessége sokmindentől függ, pl a minőségétől, a te belső környezetedtől amiben túlélnie kell, hogy mennyi időt tölthetett el apában, (a sok se, a kevés se jó!), szóval nyugodtan elélhet 3 napig is, de inkább az erősebbje.
Coca,
nem tudok neked segíteni, én nem LH tesztelek, én csak HCGket rendeltem.
Velem semmi különös, ma jön a második szuri. Még nem adtam be de majd mindjárt. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Gizmi, szeretném kijavítani, miszerint sajnos nem az én terhesgörbémet láttátok, hanem a fertiről valakiét! Csak a miheztartás végett. Amúgy meg ezek a hődolgok az átlagot veszik alapul, mint ahogy a hőgörbés programok is, tehát nem lehet mindenkire ugyanaz igaz, vagyis van olyan, akinek alacsonyabb a hőfoka, mégis terhes lesz, és van, akinek magasabb, mégsincs baba. És fordítva.

Zöldi, én többnyire a 8. napon kezdek LH tesztelni, de attól függ, kinek milyen hosszú a ciklusa. Ha hosszabb szokott lenni, akkor akár a 11. napon is ráérsz kezdeni, ha rövidebb, akkor a 8-on, ha normál, akkor a 9. érdemes a kezdés!

Most magamról. Szóval ma reggelre beköszöntött a mensiérzés, vagyis a szokásos enyhe pocifájás, cicifájáska, és az idegességszerű érzés. Borzalmas! Még elvileg 2 nap a mensiig, de lehet, hogy hosszabb lesz ez a ciklusom, mert ált. egy héttel hamarabb elkezdi ezt a fájásos előrejelzést. A hőm továbbra is jó, csak túl sokat nem érek vele:

Kép

Legalább a tesztelésig eljutnék már végre! :(
Vendég

Görbét nem etszek, mert nincs értelme, tegnap megjött, úgyhogy ma 2. cn.

Amúgy büszke vagyok nagyon magamra, mert tök jól viselem, talán soha ennyire jól mint most! Abszolút nem vagyok szomorú! Tegnap volt pár kósza gondolatom, hogy lehet, hogy mégsem lehet már babám, de sikerült elhessegetnem! Most Beuka(babát szeretnékes topic) tanácsára mézespálinka kúrára fogom magam. Mert ugye a fül-orr-gégész megállapította, hogy krónikus mandulagyulladásom van, és ki kellene venni. Én persze akkor tiltakoztam. Most hogy hullik ezerrel ahajam már nem annyira, de férjem szerint egy kis mézespálesz kúra jót fog tenni. Mert az orvosom szerint is lehet hogy ez a bibi, azért nem sikerül. Mesélte, hogy volt egy betege, aki 3 sikertelen lombikon volt túl, kivették a manduláját, és spontán kismama lett. Na én most mégnem szeretnék a manduláimtól megszabadulni, így egyenlőre mindenféle alternatív dolgokat megpróbálok a siker érdekében!

moni

Sziasztok!
Csajok mi az az LH és CD? :oops:

ceniko
Szeged

Én még nem kapatm meg a teszteket... :(

Zöldi!
Azért köszi a drukkot!

Ancsa!
Almádiban voltunk a barátnőmékkel. Pontosabban ők ott nyaraltak, mi meg lementünk 3 napra.
Jól érzem magam, és 2 hét múlva lesz a köv. inszem, ha minden igaz. Bár azért aggódom, mert pont 7főre esne, és 7őn úgy néz ki 8 órám lesz... Majd meglátjuk.

moni

Athiz!
Lányom jele a bölcsiben is katica volt, meg most az oviban is. És hátha szerencsét hoz! :)
Igen, én vagyok az "antitesztelős". Csak a 33. napon legkorábban, de inkább majd csak UH után. :wink: :lol:

moni

Cenikő!
Az LH az a luteinizáló hormon, ami a tüszőrepedésért felelős. A CD pedig a ciklus nap, a dpo, pedig a day past ovulation-nak a rövidítése, azaz hány nappal jár az illető a tüszőrepi után.

moni

Ceniko, az LH a leginkább termékeny napokat mutatja, vagyis pontosabban az ovulációt megelőző időszakot méri az LH teszt. Ekkor kell szexuális életet élni ahhoz, hogy baba legyen. Remélem, jól fogalmaztam. A CD pedig az ovu előtti napokat jelzi, lást a görbéket. Az ovu után már DPO-nak jelzik. Pontosan mit jelentenek, azt nem tudom.
Vendég

Köszi az infókat és azt honnan tudjátok, hogy mikor van az ovuláció? pl az akinek össze-vissza ciklusa van??? Mert a rendszeresből, ugye nem kunszt megmondani, de pl ez a szalag hogy számolja ki, ha valakinek 35-45 napos ciklusai vannak???

Amúgy lehet kapni patikában ilyen kis mikroszkópot! Egyik bnőm annak a segítségével lett terhes, tökre nem akkor volt a peteérése, amikor ő gondolta hogy van :? És a mikroszkóp segítségével, egyből teherbe esett :wink: :lol:

ceniko
Szeged

Enikő,
én a törpemikroszkópról csak csupa rosszat hallottam eddig, hogy összevissza jelez, meg túl sokszor, ezért nem is vettem. Azt hogy mikor volt ovu pl a hőmérőből tudjuk. A szalag alatt ha a tickerre gondoltál az sehonnan nem tudja, te adsz meg neki egy körülbelüli értéket.
Vendég

A törpemikroszkóphoz annyit mondok, hogy nekem is van, és nagyjából jót jelez, csak vannak napok, amikor elvileg nincs pé, mégis jelzi, hogy van. Szóval nem teljesen tuti. A hőmérőzés a legtutibb módszer, és azt lehet kombinálni, mint ahogy én is teszem LH tesztekkel+PG/53-mal, ez még akkor is be kell, hogy váljon, ha teljesen összevisszák a ciklusok! :D
Vendég

Sziasztok!

Moni,
ez a manduladolog igaz. Legalábbis az egyik ismerősömnek is be volt tokosodva a mandulája, előtte hiába akart gyereket nem jött össze, ezért rászánta magát a mandulaműtétre és utána rögtön sikerült nekik a baba.
Nekem lassan egy éve vették ki, és nem olyan vészes, mint ahogy azt előtte mondták. Torokfájás szerű érzés, ennyi az egész.
A mandula nagyon alattomos tud lenni. Más szervi bajokat is okozhat, ha gond van vele, akkor ki kell venni.
Azóta mióta kivették, nekem egy megkönnyebbülés, nem hullik a hajam, nem fáj reggelente a torkom, azóta nem voltam megfázva, tudok nyelni rendesen...
Szerintem gondold át, én javasolnám a műtétet! :roll:

Athiz,
nagyon szép a görbéd (bár ez sajnos nálam se jelentett semmit), én nagyon drukkolok ++++++++++

Csajszik,
amikor megjelenik az a nyák szerű akármi, akkor megvolt már a peteérés, vagy pont akkor van?
szerika

Szerika köszi!

Szerintem pont akkor kell akciózni, amikor ez a tojásfehérje-szerű dolog van, mert akkor tudnak könnyebben áthatolni a spermikék!
Vendég

Na lanyok eldolt a sorsom, holnap megyek meddosegi dokihoz. Talan sikerul igy ezt a ciklust meg megmenteni :lol:

baratodildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?