Sziasztok!
ZöldCoca: Egészségedre! Én életemben 1x bírtam meginni egy üveg sört, utána rögtön le is kellett dőlnöm pár órára
A sablonszövegekhez: ha igazak lennének, már kihalt volna az emberiség...ha nagyon akarod, nem sikerül? ha nem akarod annyira, akkor meg azért? Hülyeség!!!!! Sokan mondják, hogy akkor jött össze a baba, mikor abbahagyták a görcsölést a témán. Sosem derül ki, hogy akkor is összejött volna-e nekik, ha tovább görcsölnek rajt!
Van egy kolléganőm, aki az első próbálkozásra lett terhes. Ha beszélgetünk, csak legyint olyanokra, mint peteérés, hőmérőzés meg ilyenek. Szerintem nem is hisz a pé-ben...A másik kolléganőm meg annak ellenére lett hamar terhes, hogy csak hétvégén járt haza(külföldön dolgozott), meg 40 napos ciklusai voltak. Ő azt kérdezte, miért nem fogadtam el a 15 hónapos kiküldetést, azt hitte azon problémázom, hogy mi lenne, ha közben terhes lennék...
De nekem az a problémám, hogy így sem leszek terhes, hát még úgy, hogy 2 hetente járnék haza hétvégére. Szerintem nekik nagyon-nagy szerencséjük volt, és most azt hiszik, ez a természetes, így nem is érthetik, hogy mit jelent hosszú hónapokat várni....
Bocs, hogy így bőlére eresztettem, úgy látszik kicsit felhúztam magam...