Szia Adra!
Én is iker, te mikorra vagy pontosan kiírva? És kinél?
Dolgozol vagy otthon vagy?
Hogy viseled? (én kicsit nehezen, igaz nekem van hasolítási alapom és hát az első terhességem olyan sima volt, a mostanihoz képest, hát nem ehhez szoktam)
Bocsi, ha sokat kérdezek, de olyan jó egy sorstárssal találkozni:)
Nem jönnél inkább októberben és akkor csatlakozhatnánk?
Engem igazából az érdekelne, hogy a vajúdókádat már sikerült e beszerelni....
Habár ikrekkel a kérdés valószínüleg nem aktuális
A védőnőm szerint elég nagy eséllyel megszülhetem őket természetes úton, ha a 37. hét után jönnek. Hát majd meglátjuk, én azért tarok tőle egy picit, mi van, ha a másodikkal lesz valami...
Zsana!
Október lehet, hogy jobb, akko rmég bizti beleférek majd a télikabátomba:)
Finike!
Én nem tudtam fogadni, mert a lányom közben megszületett, én nem kapkodtam el, azért nem árt, ha fogadsz valakit, hátha elhúzódik főleg az első babánál és akkor nem árt, ha valaki végig melletted van. Persze lehet mázlid is(mint pl. nekem volt , mellettem az ügyeletes szülésznő is végig ott volt), de ha mondjuk vasárnap éjjel mentek be, akkor jobb, ha van valaki.
Ha fogadsz valakit az sem kerül sokkal többe, mert valamit úgyis ad az ember, ha meg van elégedve az ügyeletessel is, szóval az már nem oszt...
Első körben nem árt megkérdezni a dokidat, ő kivel szeret együtt dolgozni.
Ha mégsem fogadnál az sem nagy baj, mert a már babás mamák egyike sem panaszkodott még a szülésznőkre.
Szóval a döntés a te kezedben, szeretnél e még erre is valamely plusz pénzt áldozni, cserébe lesz akit bármikor zaklathatsz a végén (néha nem árt...), aki azért mégsem a dokid, mert ő ugye csak a szülés legvégén van jelen és lehet, hogy lesz olyan szitu, amikor őt azért mégsem hívnád fel, de valakitől szeretnél tanácsot kérni.
Ez most elég kacifántosra sikerült, de remélem érthető...
A másodiknál én is terveztem , hogy fogadok, csak nem tudom ikrekkel van e értelme, főleg, ha mondjuk császár lesz...
Na ez jó hosszú lett
, de elsőszülött már alszik, párom pedig filmet néz