Új privát üzeneted érkezett!

Mamy!

Akkor megnyugodtál egy kicsit? Nem sokára a kezedben tarhatod a babádat!!!!! :D :D Itt nálunk igen lassan telik az idő :(

Jadey!
Tündérédesdrágaság!!!!!!! :D Olyan nyugalom és magabiztosság árad az arcukról, nem? Én ajlamos vagyok kis hülyének érezni magam a kisbabák mellett... Nem tudom érted-e, mire gondolok...? :shock: :)

Krisszi!
Hát én sem csodálom, hogy nehezen megy újra kés alá a papa... Kutyus! Hát akkor ez jó hír, nem! Rövidesen összeszedi magát! :)

Edi!
3500 az alapítványi szoba? Hol laksz? Én is oda költözöm! :D

Bujka!
Ez már tényleg nagyon izgi! Sokat gondolok rád!!!!!!! :D :D

a fene, elhanyagolom a családot, muszáj mennem.........!

sz_kata! Szia! :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Íme a 33.heti pocifotóm.

Gesztenye Kép 33.hét [/img]
gesztenye78

Ranpo :Köszi a bókot

Edi: Neked is köszi a bókot. Bencus adatai a 28. héten: súly: 1407g Bpd: 7.45 cm Ofd: 9.3 cm Hc: 27.49 cm Fl: 5.7 cm Ac: 24.9 cm
Akkor is kb.2 héttel volt nagyobb állítólag, de ez nem márvadó. Nem szabad összehasonlítani, mert hogy mi is más méretúek és súlyúak lehetünk még akkor is, ha egyidősek vagyunk :lol:

Geszti: Újpalotán lakunk, az M3-astól (Liget felől) kerek 5 perc ideérni, ha tömegközlekedés, akkor Mexikói út ( Földalatti, v. 1-es vilinger, a Gidóról az a jó), onnan pedig 25-ös busz.

Livi: Persze, hogy értem! Én is hasonlóan érzek! Köszi a dícséretet, én is szuperédinek tartom őket és képes leszek megzabálni őt, majd ha kibújt :D Az tuti, hogy egy hatalmas szájrapuszival fogom üdvözölni a kis csókos szájára!!!

Krisszi: Remélem nem idegesíted túl magad a kutyu miatt, biztos neház lehet, de vigyázz magatokra!!! Ugye nem azért nem írsz, mert pityeregsz???

KépKép
Kép
jadey

Kép
És íme az én édes cicusom (anyuéknál lakik a kertes házban), amikor még jó bőrben volt. Még szerencse, hogy volt miből fogynia :lol: .
Gesztenye
gesztenye78

Krisszi,

féreghajtás: én úgy tudtam, amúgy is kell negyedévent, ha van gyerek, ha nincs. Viszont mi időnként ezt elhanyagoltuk, mert BÁRMIT beadni ennek a kis dögnek kész akciófilm! A múltkor hárman fogtuk és a dokibának úgy sem sikerült betuszkolnia a bogyót. A kenőcsöt meg nem eszi, hiába kolbász ízű :roll: Elkényeztettük :oops:

kutyus: akkor te is tudod, hogy a szteroid segíthet. Tényleg jól fel lehet tuningolni őket vele és akkor lehet néhány szép éve.
A kisbabád még nyúzhatja :lol:

Jadey,

Bencus mikor lesz tévében :lol: megnézném :lol: A kis csókos szájút :lol: :lol:

Edi,
babsarok?! Na, az még nincsen, talán jövő hét végén. Addig összeszorítom a lábam, nehogy Peti kicsússzon :lol: :lol:
spéci ágy: már írtam róla, hogy nekünk három oldalán rácsos kiságyunk lesz, a negyedik oldalával a mi ágyunkhoz csatlakozik. így csak magamhoz húzom félálomban ha enni kér :lol: Tulajdonképp velünk alszik, mégis saját ágyban. az ágy nagyon jó lett, jó kis masszív. Még holnap rendelünk bele méretre vágott matracot. Viszont csak akkor tudjuk az ágyunkhoz csavarozni a kiságyat, ha már beköltözhető a tetőtéri nagy hálónk, mert ha a mostani hálónkba betuszkoljuk a babaágyat, akkor már nem lehet becsukni az ajtót :roll:

Bujka,

van arany középút: vegyetek lepukkant kecót, és újítsátok fel. az is nagy falat ám, én már csak tudom :roll: :lol:

szép estét mindenkinek,

Kata
sz_kata

Van valakinek olyan pocis képe, ami akkor készült, mikor mocorgott a baba a hasában?

Dune 37. hét
dune

Sziasztok!

Ismét csak villámlátogatást teszek! Még mindig egyben! :lol:

Jadey!
Nagyon édes, pufók pofija van Bencusnak. Annyira kis puszilgatnivaló már most! Mi lesz később! :D

Geszti!
Helyes a pocakod! De már most milyen lenn van :shock: Legalábbis nekem úgy tűnik.

Biztos akartam még valakinek külön írni...

Ja, köszönöm szépen a házépítéssel/vásárlással kapcsolatos tanácsokat! Aranyosak vagytok :wink: Egyre inkább hajlunk a vásárlás felé, csak elég nehéz azon a környéken jó áron (mármint számunkra megfizethetőt találni) venni valamit. Mindegy, Anyukám is megnyugtatott, hogy időnk van, az ideiglenes kecóban addig maradunk, amíg nekünk tetszik, úgyhogy semmit sem kell elkapkodnunk. Az tuti, hogy felújítani nem akarunk (bocsi, Sz_Kata), de abból már volt részünk itt a mostani házunkban: páromnak nem voltak hétvégéi, annyit genyózott vele. Ha meg szakembert fogadunk, akkor szinte megint annyit idegeskedhetünk, mint az építkezésnél. Legalábbis úgy érzem.
Az húzott fel és tántorított el az építkezéstől, hogy az építő cég eddig 25-26 milkós házról beszélt, most meg, hogy rábólintottunk egy kész tervre, kinyögte, hogy 28 millió alatt nem áll meg. Gondoltam menjen a sunyiba!!! Még szerencse, hogy én nem találkoztam vele, mert én biztos nem lettem volna olyan udvarias, mint a Párom.
Úgyhogy most lakástéren a nagy semmi van egyenlőre. Nem baj, előbb úgy is szülnöm kéne :lol:

A sok-sok drukkot, pozitív gondolatot, energiát is nagyon szépen köszönöm. Tényleg fura érzés, hogy holnap elvileg szülnöm kéne, vagy mi?! :shock:
Holnap nem tudok jönni, mert megyünk ki az ideiglenes kecóba kicuccolni néhány holmit, aztán esetleg beugrunk egy ingatlanirodába is (hátha), aztán NST. Ha lesz valami, jelzek tutira sms-ben!!!

És hogy bizonyítsam mennyire szétszórt vagyok, délután elfelejtettem írni a jó hírt Macifülke Juditról és a kis Somáról. Ugye elvileg úgy volt, hogy csak a jövő héten mehetnek majd haza, ha minden rendben lesz... DE ma hazamehettek!!! Judit nagyon boldognak tűnt a rövid sms-én keresztül is és engem is felvillanyozott a jó hír :D

Mindenkinek szép estét és a velem együtt finiselőknek mennek a drukkok!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Hello Mindenki!!

Babóka, 4 csaj, nem semmi!! Girlpower! :)
Jadey, Szkata, tiszta médisztárok vagytok, kérünk infot, hogy mikor lesz a műsor, jelenik meg az újság! :)
Tűzmanó, cukipoci!! :)
Boróka, a jöv csütörtök lehet, hogy nekem is jó.. jó lenne talcsizni, mert holnap nem biztos, hogy összejön nekem a VK..:(
Rozus, TVs szoba dráma.... mert én még csak bedugom a füldugót és felöltöm a repülős szemmaszkot, de a gyerekkel csak nem tehetem meg mindezt! Fenti kellékek nélkül én már sehova nem indulok, pár hátizsákos túra után füldugó és szemmaszk függő lettem (meg hosszú rep.úton a természetes anyagokat tartalmazó altatótól). :)
Jadey, hülyeség, hogy hasonlít Bencus? Vagy csak én látom így?? A csókos szája nagyon cuki!! Én is egyből kiszúrtam! Jadi meg bombázó, isteni a rövid haja!
Viola, Ádám nagyoooon édes!! Olyan jó lehet!!!!!!!!!!!!! :)
Maass, a te TV sztorid is dráma. Én is csak a programozott TV nézést bírom, a folyamatos kapcsolgatástól és a TV háttérzajtól kikészülök!!
Krisszi, remélem a kutyus már sokkal jobban!! :)
Bujka, építkezés vagy kész ház.. hát az attól függ... Könnyűszerkezetes esetleg? Én jókat hallottam... Valakinek van tapasztalata?

Megyek, mert a hátam le fog szakadni.... bocs, hogy most csak slágvortokban írtam!! Puszi mindenkinek!!! Ki lesz a következő??? Mindig erre gondolok!! :) Ügyik legyetek.

MSE

Kép
siba

Sziasztok!

Lívi!
Tatabányán lakom, de ide inkább ne költözzél... :D
Mert lehet, hogy a szoba olcsóbb, de minden más drágább, mint Pesten. Vásárolni mindig oda megyünk. Pesten dolgozom, és szerettem csavizni, kedvenc helyem Árkád volt. (közel a munkahelyhez, hazafelé sokszor betértem :) )

Gesztenye78!
Szép formás a pocid. :)

Jadey!
Persze tudom már eltérően fejlődnek, csak kiváncsi voltam. :)
Nekünk 24 hetesen volt 700g, 30.hetesen volt 1700g, de sokallom.
Vagy legalábbis hihetetlen. :)

Mindegy az a lényeg egészséges legyen, úgy várom már, hogy megszülessen és kiváncsi vagyok milyen lesz, mekkora... :) Szeretem a ruhácskákat is nézegetni, nem bírok betelni velük. Ti is így vagytok ezzel?

SzKata!
Drukkolok sikerüljön jól összeszorítani a lábad :D
Ok, tudom milyen, vagy legalábbis sógornő is ilyen kiságymegoldást javasolt még az elején nekünk. :)

Edit

Kép
Kép
edi78

Gesztenye!

Húúúúúúúúú, Te nagyon csinos vagy! Fogadjunk, hogy csak hasra híztál! :D ...én meg popóra! :(
Mami + papi! Nagyon durvák tudnak lenni. Én arra gondoltam, hogy én pl. nem engedhetek meg magamnak olyan luxust, hogy hagyok valami problémát így elharapódzni, mert gondoskodnom kell a gyermekeimről!!!!!! tehát ez luxus! A maminak ennek ellenére azt mondták, hogy azért meg lehet próbálni így is a műtétet... De sok jóval nem bíztattak. Most a papit macerálom, de csak az én idegeim mennek tönkre! :evil:

Livi

bali78

Bujka!
Ne ijesztgess :shock: ! Én azért úgy érzem, hogy fent van, de lehet, hogy nekem csak ennyire megy fel a pocim? Azt bezzeg megéreztem, amikor elkezdett felkúszni a méhem, mert volt 1-2 rossz hetem az étkezés terén.
Ma találkoztam Rozussal és jógáztunk egy jót. Szerintem neki még lejjebb van a pocija és a kórházban azt hitték, hogy most megy szülni a 29. héten. :shock: Egyébként én még nem láttam két ugyanolyan pocit. Mindegyik egyedien aranyos és szép. Vigyázz a pakolással, mert a végén még nem várjátok meg a dokit, pedig most már igazán kibírhatnátok ezt a pár napot. :lol:

Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok!

Krisszi
Örülök hogy kutyus jobban van :)

Bujka
Tök izgi lehet hogy már csak egy napod van. Fura olvasni a vonalzón is hogy már csak 1 nap van hátra.

Maass
A tv-s sztori tényleg érdekes. Hogy lehet az hogy egy babás szobában tv is van? Én még nem láttam ilyet. Sztem is elég hülyének kell lennie annak aki még ilyenkor is a tv-t lesi és nem a babával foglalkozik, meg a pihenéssel.

Jadey
Nagyon édi babus, és a kislányból pedig nagylány lett. :D

Én ma manikűröst játszottam, ugyanis a szüleim szomszédja holnap megy haza Jemenbe, mert onnan jöttek. És megcsináltam neki a körmeit. Nem lesz semmi 2 év után ujra látni a szüleit meg a rokonokat. Meg a repülés is fárasztó lesz egy 4 éves kislánnyal és egy 5 hónapos babával. De lesz legalább nagy öröm otthon. Csak az a rossz az egészben hogy a férje meg itthon marad, majd csak decemberben jönnek haza. Addig én biztos nem bírnám ki.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Edit!
Ne aggódj a babóca súlya miatt, mert nekünk a 32. héten mondtak 1900 g-ot, de azt előre leszögezték, hogy kb. 15 %-os eltérést is mutathat az UH az eredeti súlyhoz képest. Egyébként most már nagyon gyorsan nőnek és akár 200 g-ot is hízhatnak hetenként! Most már én is csak arra vagyok kíváncsi, hogy ebből mi igaz és mennyivel fog születni. :roll:

Bali!
Köszi a bókot, igazán jól esik. Azért az igazság az, hogy csípőre is híztam, de szerencsére nem túl sokat. Most 10 kg plusznál tartok, 50-ről 60 kg lettem. Inkább az aggaszt, hogy a bőröm feszessége már nem a régi és a szoptatás után meg kell majd dolgoznom azért, hogy újra formás popsim és combom legyen. Végülis valahogy űjra el kell csábítanom az uramat, hogy a következő babócát is összehozzuk (de nem csak ezért):lol: .

Gesztenye
gesztenye78

Babaméret
Hát nem tudom hogy én mit szóljak, de az én babóm már igy külsőre, pocakra akkora, hogy akár szülni is mehetnék. A haskörfogat 99 cm. A szomszédomnak a 38. héten volt 98 cm. :shock: Pedig az ő babája sem volt kicsi. (3600g) Akkor az enyém mekkora lesz? Most éppen ezen parázok. De majd csak lesz valahogy, meg az a lényeg hogy egészséges.

hettie

Csajok! Az én kérdésemre nem válaszol senki?

Amúgy jól vagyunk. Még nem szültünk. Remélem azért 1-2 héten belül meglesz a baba.

Dune 37. hét
dune

Dune,

tulajdonképpen ki vagy te??
Ha kicsit gonosz akarok lenni: nem vagy te tulajdonképpen pasi? Egy nő azért számon tartja hányadik hétben jár, és ha jól látom, te augusztus 5-óta a 37. hétben vagy.
Esetleg ha úgy írnál ide be, ahogyan az szokás (pl minimális bemutatkozás) akkor úgy is reagálnánk, ahogyan szokás.

Lányok,
ma zsufi napom lesz :lol: Megyek CTg-re, dokibácsihoz utcsó vizsgálatra, és utána VK :lol: :lol:
Ki jön még du Vk-ba?

Boróka,

régen írtál. Remélem, nem vagy nagyon beteg :?

Bujka,

drukk, drukk, hogy Beni a legjobbkor szülessen (ugye elmletileg ma volna a szülinapja?) :lol:
sz_kata

Sziasztok, Lányok!

Kicsit zsúfoltak a napjaink, a lányok folyamatosan esznek-esznek-esznek - és ha nem esznek, akkor zabálnak... És tegnap végre CICIZTEK IS! A Kismama különszámában, amit a vdőnő hozott, volt egy hosszú cikk a szoptatásról, képekkel, és kipróbáltam a korababáknak/lapos mellbimbójú mamiknak ajánlott pózt, és kissé keservesen ugyan, de bejött! Kivételesen örök hálám a Kismamának! Sajna, még nem tudunk teljesen áttérni a cicire, mert még nincs mérlegünk, és nem tudom, mennyit is esznek valójában (egyáltalán mennyi tej jön belőlem... :roll:) Ha nem lennének ilyen kis lepkecsontúak, nem érdekelne, de amíg meg nem ütik a három kilót, szigorúan nézem, mennyit esznek. (Cumiból ezt ugye, nem nehéz...)

Melinda,
látom, új ház projekt beindult... Akkor már nem is laktok Érden? :cry: (ez a saját önző szempontomból szomorú dolog...) Doki mit mond, be kell feküdnöd hamarabb, vagy csak szülni mész?
Drukkok mennek! (Hétfőn jön a hidegfront, tán a baba is...)

Macifülke,
nagyon-nagyon sok gratula a hazatéréshez! Írj majd magatokról!

Krisszi,
kutyus :cry:
A mi kutyáink nagy kíváncsisággal fogadták az "új lakókat". Mivel a férjem már a felújítás alatt sem engedte be őket a szobába, szerencsére nem a babákhoz kötötték az új beléptetési rendszert. (Mire hazajöttem egyébként, férjem és anyukám a sz@rfészekből babapalotát varázsolt - mintha nem is hazajöttem volna...)
Aventes mellszívó: iszonyú jó lenne túladni rajta, de nem szeretnélek becsapni. Ellenségemnek se adnék el olyan cuccot, ami egy fejés alatt háromszor esik szét (van benne egy kis vacak alkatrész, ami folyamatosan leválik, több lány is panaszkodott rá a kórházban, konstrukciós hiba, állítólag), ereszti a tejet, és hatvanöt részre kell szedned, ha el akarod mosni/fertőtleníteni. Másrészt: a klinikán van az aventes mellszívónak egy másik változata (cumisüveggel, nem VIA-pohárral, mint amilyet én kértem), ami állítólag jobb, mint az én verzióm, és ki is lehet próbálni ingyen. És össze lehet hasonlítani a Madela márkájúval (ami sztem sokkal jobb, és fele annyiba kerül). Ingyen szívesen odaadnám, csak az a baj, hogy a poharakat, amit adtak hozzá, használom, csak a fejővel meg semmire sem mennél. (Ha lesz egy kis időm, majd küldök priviben rövidke beszámolót klinikás élményeimről (csak úgy "eligazítás" végett :wink:)

Babás lányok,
új divat vagy csak érdi sajátosság, hogy sem a védőnő, sem az orvos nem mos kezet, mielőtt a babát vizsgálni kezdi? Nekem ez vhogy furcsa...

Légzésfigyelős tapasztalatok:
mivel ikreknek a második ingyen van kölcsönbe egy évig, megvettük a heroinárú BabySense légzésfigyelőt a Madarász utcában. Az is motivált, hogy egy hétig a baba-mama szobában ilyen cuccal monitorozták a lányokat, és sosem volt téves riasztás. A férjem kedden hozta el a cuccot, tegnap három téves riasztásunk volt, ma hajnalban egy. Törtük a fejünket az okon - hát valszeg a jó vastag kókuszmatrac... A kórházban vékony szivacson feküdtek... Ja, és e légzésfigyelő érzékenysége nem állítható! És 35 ezerért csak két panel jár hozzá...

Bébimosdatás/ruhamosás:
tapasztalataim alapján a bébik tök jól bírják a Johnson's fürdetőt és a Nivea testápolót, úgyhogy nem kell túlságosan tartani a kórházi fürösztéstől. A Libero pedig télleg tök jó pelenka (nekünk legalábbis bevált). Ami a ruhákat illeti: szenzitív öblítőt használok, és azt is jól bírják, vasalás nuku (esetleg a pelusokat), és ezért sem sértődtek meg :wink: Sz'al télleg nem kell túlzásba vinni. Egyedül a cumisüvegeket és a fejőt sterilizálom (a kezemet a kórházban kellett, ki is jött az ekcémám, a bébik popsikenőcse hozta rendbe).

Képekhez még nem jutottam, de remélem, ma már igen.

Nagyon-nagyon sok puszi mindenkinek, igyexem majd követni az eseményeket, de még a hazai tempóba rázódunk bele... Ja, és ma végre kiviszem levegőre a lányokat - már alig várom, hogy ejtőzzünk a teraszon... És szalonnasütést is tervezek estére kis családi körünkben...

Tyű, de sokat írtam, és milyen összevissza... De annyi mindent megosztanék (már ha érdekel titeket :wink:), és végre van egy kis időm... Bár most látom, kaja-tájm van (a bébik három és fél óránként felszirénáznak, ha nem kapnak enni), úgyhogy most búcsúzom.

(Jaj, és új vonalzót is kéne csinánom a bébiknek ide... Elvégre ma három hetesek a drágáim :lol: :lol: :lol:)

ákata2

Sz_kata!
Én megyek a VK-ba és úgy néz ki, hogy Rozus is jön, de még du 3-kor egyeztetek vele (néha görcsöl, így nem mondta biztosra). Remélem nem leszek egyedül!!!!!!

Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok!

ÁKata, de jó hallani felőletek!!!! Gratula a cicizéshez, na látod, ügyesek a kiscsajok! Te is olyan ügyi vagy, le a kalappal! :wink: Milyen ügyesen boldogulsz otthon is! Bár mondjuk már a kórházban látszott, hogy elemedben vagy és nem lesz semmi gond!
(egyik volt osztálytársnőm azt mesélte most, hogy az ikrekkel az első három hónap "delíriumban" telt és ezt nem jó értelemben mondta :lol: . teljesen megkattant szegény) De őt a műtét is nagyon megviselte - ő is SOTE II-s - , mennyire nem vagyunk egyformák...

Édes a családod, hogy babapalotát csináltak Nektek! Tényleg, lassan ki is ülhettek a teraszra, kutyusok bizonyára érdeklődnek majd a tündérkék iránt, de jó Nektek! kicsit irigykedek ám :oops:

A légzésfigyelőról szóló beszámolódat sajnálattal hallom, tényleg nem lehet állítani az érzékenységét??? Beszélj a madarász utcaiakkal, hátha tudnak valami megoldást. Amúgy elég felháborító akkor, mert ez a legdrágább készülék a piacon, ott meg annyira istenítették ezt a fajtát, mintha más nem is létezett volna. Kicsit az volt az érzésem, hogy ezért súlyos pénzeket kapnak... bár nektek meg kettő kellett, szóval így azért jobban jártatok. Az Angelcare-nek is vannak téves riasztásai, barátnőméknél két hét alatt hatszor. De annak legalább lehet állítani az érzékenységét.

Ha lesz egy kis időd, nagyon szívesen veszek minden infót a kórházról, nagyon vágom már a centit. :wink:
Mellszívó :( akkor inkább kipróbálom a kórházit, pedig pont most gondolkodtam el komolyan rajta, hogy veszek inkább most.
A DM-ben a pontgyújtő akcióval 11e a cumisüveges verzió...

Írj majd, jó? Puszilunk és továbbra is sok tejcsit, nyugodt éjszakákat és minden jót!!!!

Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Hettie, a 98 centi igazán nem sok, az enyém 103. Egyébként meg azt mondják, hogy nincs összefüggés a hasméret és a babaméret között.

Köszi a kutyusos biztatásokat, nagyon reménykedek, hogy télen még tudunk menni szánkózni hármasban. :wink:

Húúúú, csajok, Eurosporton kajak-kenus fiúk :lol: :lol: Nem rossz, nem rossz - persze szigorúan esztétikai szempontból :oops:

Tök más téma: Ti hol szoktatok papírképet csináltatni a digiképekből? A DM-ban van vmi akció, hogy 75 kép után 20 ft/db, de felháborító, hogy SENKI nem tudja megmondani, hogy a TELJES díj mennyi, tehát van valami egyéb költség és ezt nem találom sehol. valaki tudna segíteni?

Jadey, Bencus nagyon szép!!!

Gesztenye, szép kis formás a pocid, a bőröd feszessége pedig ne aggasszon, majd szoptatás után kis torna-ez-az és a gödröcskék eltűnnek. nekem is plöttyedt lett a fenekem meg a combom, pedig nem volt az. állítólag ez normális.

Bujka, házépítés... nos, nekünk hasonló a tapasztalatunk. kikalkuláltunk egy összeget, azt rá is költöttük a házra, aztán még rohadtul nem tartunk a végénél. Sőőőőt. El kell adnunk a mostani lakásunkat és még hitelt is fel kell vennünk. Mondjuk mi voltunk a nagyon hülyék, mert kisebbet kellett volna építeni, jobb beosztással és már rég kész lenne. Nekünk az alsó szint tkp egy nagy nappali étkezővel nagy terasszal (40nm - majd jöhettek húst sütögetni :wink: ), konyha, háló és fürdőszoba. Hová teszem majd a gyerekeket??? Hálószobák az emeleten... Szóval mai ésszel nem így csinálnám. Könnyűszerkezetest nem vennék, szerintem elég szkeptikusak Mo-on ezzel a vevők és esetleg nehéz lenne eladni. Másrészt nem olcsóbb, mint a tégla!
Egyébként nagyon jó generálkivitelezőt találtunk, de még így is bolondokháza volt az építkezés, mindennap mentem a colostokkal, mert egyszerűen a tervrajzon nem minden hibára derül fény. Aztán elővettem a hisztis p arcomat és bontattam le a falakat. népszerű voltam. most egyébként ott tartunk, hogy tető alatt van a ház, jövőre folytatjuk a belső munkálatokkal és 2007. őszre nagyon szeretnénk beköltözni.

Summázva: nem tudom, mi a jobb megoldás... ez mondjuk olyan lesz, amilyenre én akartam anno (2 éve), az már más kérdés, hogy ma már nem teljesen ilyet szeretnék. :oops:

pusz,
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers

krisszi

Sziasztok lányok!

Livi!
Igen, már megnyugodtam :wink: legalábbis a szülés szempontjából. Viszont már nagyon türelmetlen vagyok, ahogy telnek a napok!!!

Ákata!
Szuper vagy, érződik a szavaidból mennyire boldogságos a kis családotok! További sok erőt és tejcsit kívánok!

Magunkról:
Voltunk ma délelőtt CTG-n, szuper jól sikerült, Gesztikém most egész nyugiban volt, nem kellett rá "vadászni" az érzékelőfejjel. De azért mocorgott ezerrel. Aztán doki megnézte, mondta hogy oké, és rákérdeztünk, hogy akkor tuti a 28-i császár? Mondta hogy igen, ha addig nem történik valami. De én nagyon úgy érzem, hogy nem fog... bár persze sosem lehet tudni. Úgyhogy most már teljes lelkemmel a 28-i napra készülök. Hajnalban kell majd bemenni, és délelőtt lesz a műtét.
Előtte még a jövő héten hétfőn a kórházban CTG, ott majd elmond mindent részletesen.
Köszi mindenkinek minden drukkot, nagyon jólesett és jólesik folyamatosan, tényleg erőt ad. Mindenkinek én is hasonló jókat kívánok akik így az utolsó napokat tapossák! :wink: :lol:
Valahogy tényleg olyan megnyugtató a gondolat, hogy már közeleg a NAGY NAP, már csak 10-et kell aludni (ha tudok :? ) és megölelgethetem, össze-vissza puszilhatom Gesztikémet!

Kép
mamy

Hettie!

Ne pánikolj a pocakövméret miatt. Nekem most pl. 118 cm a pocakom és még van négy hetem. Az ismerösöm nekem is 100 cm ment szülni és 3,5 kg. volt a babája. Nekem a nagylányommal 127 cm volt a szüés elött a pocakom, mindenki azt hitte, hogy ikreket várok, pedig csak a csomagolás sikerült kicsit nagyobbra. Az eredmény: 3,7 kg. volt anno.
Ez a pocakméret olyan dolog, ami biztos a kiindulási méretektöl, a csípömérettöl és a magzatvízmennyiségtöl is bizonyára függ. A baba meg akkora, amilyennek a génei szerint lennie kell.

Puszi: Barbi
maass

Helló Lányok!

Ismételten egy gyors bekukk, csak közölni szeretném, hogy tegnap óta mi is itthon vagyunk! :lol:

Minden rendben a fiúkkal, rengeteget esznek a súlyuk pedig: 2420 ill. 2550! (A születési 1780 és 1830 volt) És tegnap voltunk egy hónaposak!
A Krisztián 120-akat eszik, a Zsombikám 90-et.
De ezáltal nő a pelenkafogyasztásunk is, néha egy etetés 3 pelenka per gyerek! :shock:
Sajnos a szopi nem nagyon megy, ők ugyan szopiznának de nekek nincs tejcim. Annyit gyötörtem magamat a fejővel, hogy nagyon megfájdult és már nem bírtam tovább, így nem tudtam annyit produkálni, amennyi a két zabagépnek kellene!

Úgyhogy marad a tápi.......
Egyébként nem akarom elszólni magamat, de nagyon jó fiúk, eddig semmi gond, csak akkor nyekeregnek, ha éhesek.

Most visszaolvasni nincs időm, de azért néha be fogok lesni, és próbálok lépést tartani az eseményekkel! Addig is mindenkinek pussz és KITARTÁS-MEGÉRI!!!!!!!!!

Ákata
Amint látom, nálatok is minden rendben! Nőnek a csajok rendessen ?
Mennyi a súlyuk?
Majd ha megerősödtek a fiúk, megyünk érdre udvarolni! :wink:

A szüléstörténettel is még jövök, de ahhoz idő kell, hogy leírjam!
De bepótolom!

KépKép
napraforgo13

Maass
Megnyugodtam. Tényleg igaz, hogy előtte is volt már egy kis pocakom. Csomagolás :D

Képzeljétek tegnap hívott barátbőm hogy babát vár. Ő Pesten lakik igy sajna nem nagyon találkozunk, pedihg de jo lenne! A másik barátnőmnek meg májusban született kislánya. Nagy meglepi volt nekem mert ugy volt hogy nem lehet neki, aztán mégis csak sikerült. Az előbbi barátnőm aki babát vár a férje nigériai, jó sötét bőre van. Milyen szép babájuk lesz majd! Csak attól tart nehogy még kiderüljön a munkahelyén mert lehet hogy akkor kirúgják. Igy járt egy másik lány is. Milyen szemétség! :evil:
Nem tudom a munkáltatok mit hisznek hogy az emberek csak ugy lesznek? Ahoz kell egy ember is aki kihordja meg felneveli. És akkor még csodálkoznak hogy csökken a népesség.

hettie

Lányok, egy gyors bejelentkezés, jövő hét szerdáig BAlcsira megyek, egy uccsó kirándulás, remélem idő kegyes lesz hozzánk, olyan se meleg, se hideg lenne a legjobb.

Baboka!

Sajnos csak akkor tudok válaszolni, rohanok, jó lenne a csúcsidő előtt elindulni.

Erika
piciri

Ákata!
Nagyon örülök, hogy ilyen ügyesek a lányok és persze te is. A szopizás is remek, hogy már megyeget, lesz az még jobb is. Ha van valami hasznos tanácsod a várandósággal kapcsolatosan légyszi írd meg ,mert most tartok az ikrekkel a 20.hétbe és a hasam már most akkora hogy majd szét durran. Később mire számíthatok?! Azért amennyi időd csak jut pihizzél is!!!
Napraforgó!
Szuper, hogy ilyen sokat híztak a babák! Sajnálom, hogy nincs tejecske , a szopis teát próbáltad??? Nekem nagyon bevált anno, és 8 hónapig szoptattam a lányomat, sőt még most dobáltam ki a mélyhűtőböl a lefagyasztottakat. A szüléstörténatat izgatottan várom, mert még igaz sokára leszek a szülésnél de hátha jobban rátudok készülni.Neked és a babáknak is jó egészséget és boldogságot!
Piciri! Jó pihizést neked és persze jó időt. Használd ki mert aztán már csak 3-ban mehettek persze az se rossz!
baboka

Sziasztok Lányok,

Ma végre hazajött a barátnőm nyaralásból, alig várta, h meghallgassa a legújabb fejleményeket a "lányunkról".. Igy történt az, h elfelejtettem VK-ba menni. Most meg ejtőznöm kell, mert gyümölcstúladagolásban szenvedek...
Én is teszek fel 1 pocak képet szemből, 32 hét. Kép A has
Puszi Mindenkinek,
R
rolex

Sziasztok Lányok!

ÚÚÚÚgy készültem VK-ra, aztán mégse sikerült eljutni :( Mondjuk jó a rosszban, hogy a férjem meglepiből nem ment dolgozni, és elmentünk vásárolni, és ezt nem lehetett visszautasítani. Mondtam, hogy vásárlás közben rakjon ki az Arany János u-nál, de kicsit sértődötten nézett, inkább nem erőltettem. A nagy vásárlás vége egy kókuszmatrac lett, és egy csomó "jaj de drága, hú, mennyibe kerül" megállapítás. Na mindegy, végül is a matrac volt, amit nem tudtam volna egyedül hazahozni, a többit majd apránként.
A legközelebbi VK-ra akkor is megyek :)

Bujka!
Mi építkeztünk, egy lerobbant parasztházat újítottunk fel (tető le, csak a főfalak egy része maradt), és a kapcsolatunk szerintem erősödött ezzel, viszont nincs még mindig kész. Pl. nincsenek belső ajtók a fölső szint meg még sehogy sem áll. Szóval jó az építkezés, csak mindig drágább, mint számoljuk először. Viszont örülök, hogy olyan, amilyet akartam (19nm a konyha!). Persze babával már nem biztos, hogy belevágnék, nem tudom.
Hú, most nézem, Te már mindenórás vagy :lol: Drukk, hogy pont jókor kezdődjön, és gyors legyen!

Ákata!
Ügyik vagytok! A légzésfigyelőn kiakadtam! Mi is kókuszmatracot vettünk, és nem szeretnék szívbajt kapni a téves riasztásoktól! Ha valaki okos szakember mond valami megoldást, akkor feltételnül oszd meg lécci (pl. tegyünk puhát a matracra?)

Mamy!
Olyan jó, hogy már pontosan tudod, hányat kell aludni! :wink: további drukk drukk! :lol:

Napraforgó!
Néztem a vonalzódat, és a babáknak még lenne 15 napjuk! Olyan fura, nem? Ha minden az időzítés szerint megy, akkor még nem is ismered Őket! :)

Piciri!
Jó Balcsizást még utoljára ketten!

Gesztenye!
Tök jó volt talizni a jógán! Remélem, jövő héten is sikerül!

Rozus

KépKép
rozus

Napraforgo
De jo már otthon vagytok! Milyen szépen megnőttek a fiúk. Sztem is probálkozz meg a teával, hátha sikerül mégis alkotni tejcsi ügyben.

Piciri
De joo nektek, nyaralás kettesben. Érezzétek jol magatokat!

hettie

Sziasztok!

Sz_kata:
kitaláltad, hogy mi van: elkapott ez a torokgyuszi annyira durván, hogy tegnap este már az ügyeltre mentünk, mert véres volt a garatom...

Ma picit jobb, de durva így is. Ezért VK kilőve...

Legviccesebb, hogy a szülésznőm közölte, hogyminek is akarok én mihamarabb megggyógyulni mármint a szülésre ugye, lehet így is szülni. Nem kell az az antibiotikum.
Hát mindennek van határa - ügyeletestől kikönyörögtem egy dobozzal.

Majd ha jobban leszek még jelentkezem.

Puszi mindekinek,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Napraforgó!
Ne izgulj tejcsi ügyben ,unokatesómnak is ikrei vannak,nagyon nehezen indult be neki de a most 4 és fél hónapos ikrek még mindig szopiznak és mindenki dícséri unokatesómat mert az ikres kismamik többet tápszereznek mint szopiztatnak.
Védőnőt vagy gyerekorvost kérdezd meg Izának homeopátiás bogyotol indult be tejcsi de ha van eredeti málnaszörpötök idd azt és legalább 3-4 liter folyadék .Iza ezt mondta ez a titka.Ha gondolod megkérdem tőle milyen bogyót szed.

Voltunk tegnap uh-n 2460g-os a baba ,de megint kissebnek mutatta magát most a 36+6 napnál tartunk ő meg kerek 34.hetet mutat.
azt mondták belefér ,mert Én se vagyok egy nagydarab és ha még bentmarad 3om hetet akkor 3000g alatti lesz és ez Nekem elég.
Remélem senkit nem előzünk meg mert még lenne 4 hét,de a szülésznő szerint hétfőn mikor mondta min egy max 2 hét,hát ebből letelt 5 nap...
babaszoba még mindig nincs kész de mostmár nem érdekel.....
:)
kellemes hétvégt mindenkinek és ha valaki megy tüzi,meg légiparádét nézni nagyon-nagyon irigylem,de Debrcenben a virágkarneváll is gyönyörű lehet.

sue
36+6
suezika

Sziasztok lányok!

Segítsetek!!!
Milyen a nyákdugó??? :?: :?: :?: :shock:
Éjjel arra ébredtem hogy kicsit görcsöl a hasam alja, mint a mensi fájdalom, de kibírható volt, kimentem wc-e és éreztem mintha valami folyna belőlem, de nagyon minimális mennyiség. A papír egész halvány rózsaszínű volt, inkább sárgás-rózsaszín. Aztán visszafeküdtem, picit fájt még lent, de elaludtam. Reggel megismétlődött a dolog, valamivel több folyadékkal, világosan éreztem hogy a hüvelyből jön. Megint egész halvány rózsaszín volt. Fájdalmam nincs, csak ahogy eddig is picit húzódik a hasam alja. Geszti most annyira nem mocorog, csak egész enyhén.
Mi lehet ez?... Próbáltam utána olvasni, azt találtam hogy ha nyílik a méhnyak akkor előfordulhat hogy megrepednek hajszálerek, ezek festhetik rózsaszínűre a váladékot. Csakhogy nekem folyt valami, de nem volt nyákos, inkább víz szerű.
Segítsetek, van valami tapasztalatotok ezügyben?...
Nem akarom addig hívni a dokit, amíg nem lesz egyértelmű a helyzet, de ezek a dolgok már jeleznek valamit szerintem!
Bocs hogy most csak önző módon ennyit írok, de kicsit ideges vagyok.
Pusz!

Kép
mamy

Hello Mindenki!!!

Mamy, fogalmam sincs mi lehet ez... Lehet, hogy tényleg a nyákdugó? Szerintem nyugodtan hívd fel a dokidat!!

Kata, annyira jó volt olvasni a soraid! Persze para, hogy amiről eddig azt hittük, hogy milyen szuperhiper (babysense, avent) a gyakorlatban kiderül, hogy nem is annyira kóser! Remélem lesz a Madarászban valami jó ötletük. Majd meséld el lécci, mert mi is azt vettünk.

Krisszi, én a digiképeket a fotomarket.hu oldalon szoktam feltölteni és utána postán küldik utánvéttel, vagy át lehet venni a Lurdyban és tökre meg vagyok elégedve a minőségükkel, pedig elég kényes vagyok a fotókra :) A DM-et még nem próbáltam.

Napraforgó, szupi, hogy ti is otthon vagytok már!! :)

Boroka, torokgyula :( gyógyulj meg hamar!

Rolex, Rozus, látom ti sem mentetek VK-ba..

Tegnap én megjártam a poklok poklát, nagyon durva volt, annyi tervem volt, barátnőzés, VK, este vacsi a tesómékka.........ehhez képest reggel 8 tól felváltva hánytam és volt hasmenésem , a végén már egyszerre a kettő, amit ittam 2x annyi jött ki, belázasodtam, mindez pillanatok alatt. Van most valami vírus,remélem nem kapja be senki!! Szegény párom a végén már fel sem tudtam venni a telefont, rohant haza, aztán beszéltünk a dokival, aki beküldött a kórházba...Na az a lényeg, hogy kaptam infúziót a kiszáradásra és hazajöhettünk, bár benn akartak fogni, erről lebeszéltem őket, mert teázni, diétázni és WCre rohangálni itthon is tudok. Na ez történt, már sokkal jobban vagyok, csak úgy érzem, mintha egy úthenger ment volna át rajtam és olyan izomlázam van az erőlködéstől, mintha 20 km-et futottam volna.. Na ilyet sem éreztem 9 hónapja :)

Megyek is vissza ledőlni, csak kijöttem megnézni a babatermést! :)
Sok puszi mindenkinek, Mamy szurkolok! Olyan csönd volt tegnap a Nyírőben, legalábbis a nőgyógyászaton.. Jött egy csaj nagy hassal, csomaggal, szerintem szülni...először azt hittem, hogy te vagy, de aztán nem..

Na eldugultam!

Puszi mindenkinek!

MSE

Kép
siba

Mamy,

Szerintem mennyetek be a kórházba!! Biztos ami biztos!

Siba,

Jobbulást neked! Igyál sokat!

HOL VAGYTOK LÁNYOK?
rolex

Na ez már a vég...................."mennyetek" :oops: nem is szólok egy szót sem....
rolex

Totál mentális leépülés.. Ez az eredménye, ha az emnber lánya csak szüléssel kapcsolatos dolgokat olvas. Befejeztem.
rolex

Mamy!
Lehet, akár a nyákdugó bár nekem a szülésznő azt mondta barnás színe lesz de az állaga a fontos kocsonyás cucc.ha folyt lehet megrepedt felül a burok és akkor nem ömlik hanem folydogál kicsit.Én ezt hallottam.Bár Nekem első baba és lehet Én se leszek képbe mikor ilyen problema fellép,de én azonnal hívni fogom a szülésznőmet,mert doki szabin van.Sőt most is felhívom mert pakolási lázban égek.....
Szerintem nyugodtan hívd fel a dokit Ő ezért van
Mennek a drukkok minden ok legyen.....Kislányok hamarabb kíváncsiak erre a világra

Napraforgó!
Uncsitesóm most hívott, megkédeztem mi az a bogyó
igaz Szabina ott nyivákolt a fülembe de kibetűztem
és a neve
URTICA URENS

Lányok ma reggel 6 óta csak pakolok ,mosok ,főzök, mosogatok teregetek...
ez nem kapuzárási pánik???????????
közbe olyan keveset feszül be a hasam,hogy tökre öülök neki ,viszont a derekam leszakad de nem érdekel.
na mindegy megyek tovább mosogatni.
sue
suezika

ROLEX!
JÓL VAGY???????
:shock:
SUE
suezika

Mamy!

Szerintem a nyákdugó nem ilyen és nem is részletekben távozik... Én a szivárgó magzatvízre tippelek és táguló méhszájra (azért rózsaszín) :D
Miért ne hívatnád fel a dokidat? Vagy nem fizetős? Harjár! Aztán jelentkezz!

Rolex!
Tudom, mit érzel! :D :D :D

Livi

bali78

Sue!

Nem, hanem szalmarágás! :D

Livi

bali78

Sziasztok,

Ákata, Napraforgó,

Jó hallani felőletek! És persze, minél többmindent leírtok, annál jobb :lol:

Boróka,

Sajnálom, hogy "bejött" a tippem :cry: Én beszedném az antibogyikat, szerintem pont az a gáz, ha a szülésnél is beteg vagy. Pláne, egy újszülött mellett betegeskedni :shock: Nem is értem a szülésznőt.

Mamy,

Valószínűleg már kórházban vagy, vagy már meg is született a baba?!
Bali véleményét osztom, magzatvíz lehet egy kis nyákkal keveredve. Elkezdődött a szülésed :lol: :lol:

Én tegnap voltam először CRg-n, hát nem volt kellemes élmény. Egy vajúdó nőveé voltam egy szobában, meg a férjével. Annyira kellemetlen volt, mintha kukkoló lennék. a nő szenvedett. sírt is kicsit én meg próbáltam láthatatlanná válni a fotelben, miközben a szobában harsogott a gyermekem szívhangja. Aztán ahogy a székben gubbasztottam, egyszer csak beviharzott egy szülésznő és beledudált a hasamba!! :shock: A kicsi babám, majd kiugrott belőlem, én meg elsírtam magam: most ezt miért kellett??! :x Válasz: mert nem mozog. Gondoltam , anyád, te mit szólnál, ha alvás közben a füledbe dudálnának. Legalább megkérdezhette volna, hogy megengedem-e. :evil: aztán ottfelejtettek a gépen, 45 percig ültem ott. Elegem is lett ebből a kórházi hacacáréból, gondolkodom, hogy egyáltalán menjek -e még CTg-re. Én nem látom fontosnak hogy rémisztgessék a babámat.....
sz_kata

Ja, és még egy kis dicsekvés:
A dokibácsinál elkészült a 37. heti ultrahang. Mutogatja, hogy mi micsoda, majd kérdi, hogy tudom-e a nemét. Mondom, hát persze, kisfiú. Mondja dehogy! (akkor kicsit meglepődtem) Aztán mosolyogva folytatja: ez egy nagyon nagy fiú, és a kukijára bök. Szerinte bármelyik pasi megirígyelhetné :lol: :lol: Aztán azt is mondta, hogy jó hosszú combú baba lesz, biztos az apuka magas. Hát nem :lol: de úgy néz ki, a gyerek kolos lesz :lol: Férjem mondta is, hogy már most tiszta irigy a kölökre :lol: :lol:
sz_kata

Sziasztok!

Mamy!! :) Itt az idő! Valószínűleg már rég a kórházban vagy, de ha mégsem, sürgősen menjetek be! Ez szerintem egyértelműen magzatvíz!
Legalábbis a tünetek egyértelműen arra utalnak. Vizes, rózsaszínes, sárgás cucc - ez magzatvíz, nem folyás!

Szerintem Te ma, esetleg holnap szülni fogsz!! :lol: :lol: :lol:

Szkata :) a kis kukis már most sem szégyellős :lol:

CTG: :( én úgy kiosztottam volna hogy nem áll a meg a lábán. Hogy lehet valaki ennyire érzéketlen tahó?? :evil: :evil:

Gesztenye, Rolex :) Naggyon csini pocakok!
Geszti: 50-ről 60-ra ...hú de irigyellek :oops:
Szegény kis Manó aki a nap java részét alvással tölti, biztos nagyon megijedhetett. Remélem nem ennél a parasztnál fogsz szülni...

Rolex :) nyugi! Én rendszeresen elgépelek mindent 8)

Siba :) Hogy érzed magad? Remélem jobban vagy! Valószínűleg bekaptál valami nyavalyát, most megint kezd meleg lenni...

Krisszi :) én már nem merek Aventeset venni annyi rosszat hallok róla. Most a Chicco-t néztem ki a Visegrádiba fogom megvenni - pumás kielemelővel. A mellszívó tejesüveggel 10e a kiemelő 2e. Igazából nem vagyok benne biztos, de szerintem nekem kicsit laposabb a bimbóm - na nem vészesen de biztos ami biztos, nem akarok majd itt állni cicimen egy ordító törpével :wink: . Az interneten olvastam hogy úgy kell megnézni hogy valóban lapos-e hogy kb. 2,5 cm-re picit meg kell nyomni és ha kiemelkedik akkor nem igazi befelé forduló bimbója van az embernek. Na nekem erre kiemelkedik, de azért biztos ami biztos én beszerzek egy ilyet.

Rólunk :) Végre a 29. héten vagyunk!! Kicsi manóm olyan bulikat csap a pocómban, hogy egyszerre érzem a két végében...vicces.

2 év óta először Bali nélkül, mert itt volt egy holland DJ Siófokon, és mivel én nem mehettem - egyedül ment a barátaival. Tegnap bevackoltam magam egy csomó dvd-vel..úgy érzeztem magam mint a gimiben :lol:
Ma kutyasétáltatás,- fürdetés, bevásárlás..és végre kész vagyok mindennel!!

Szép délutánt mindenkinek!

Tűzmanó és kicsi Jázmin Zoé
Vendég

bocs egy kicsit elcsúszott a gépelésem

Szóval a szegény kis Manó rész még a CTG alá akart kerülni, nem Gesztenyéhez!!!
Vendég

Sziasztok!

Ezt olvastam ma reggel egy másik topikba, ahova Bujka-Melinda is szokott írni:

Ma éjjel 0:50-kor megérkezett közénk Benedek! Súlya 3610 g, hossza 58 cm. Nem utolsó sorban, gyönyörű baba. Mindketten jól vagyunk! Puszi, Melinda!!!

A jelek szerint napra pontos baba?

Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!

Barbi
maass

Bujka! :) :) Nagy gratula a kicsi fiúhoz és minden jót Nektek!!
Vendég

Lányok!
Most indulunk a kórházba, mert folyamatosan szivárog a folyadék! Fájdalmam vagy görcs egyáltalán nincs. A szülésznőt hívtam fel, ő mondta hogy csomaggal együtt irány a kórház. Lehet, hogy valóban már a magzatvíz, de az is lehet hogy bővebb folyás (ezt nem tartom valószínűnek mert egész más az állaga).
Egyébként a színe már nem rózsaszín, hanem teljesen áttetsző. De egyértelműen a hüvelyemből jön.
SZORÍTSATOK!!!! NAGYON BE VAGYOK SÓZVA!!!
Puszi mindenkinek, ha nem jelentkezem egy darabig, akkor szülünk! Bár úgy lenne! Apukája is nagyon várja már!
Bujkának nagy gratula!
Sziasztok!

Kép
mamy

SZiasztok!

Mamy
SZtem is ez már az előjele hogy jön a baba. De már biztos a kórházban vagytok. És már nincs sok hátra. :lol:

Siba
Jajj, de rossz lehet szegénykém. Én mikor megfáztam az is ugy levert a lábamrol. Jobbulást :!:

Sz Kata
Hát tényleg nem normális az az ember aki beledudál szegényke fülébe. Mintha nem tudná hogy még nekik milyen érzékeny a kis fülük meg minden. Biztos megijedt a drága. Felébreszteni picurt ilyen kegyetlenül, én biztos leordítottam volna. :twisted:

hettie

Mamy!
Hajrá!!!!!!! :D

Bujka!

Gratulálok!!! De jó neked....... :D

Sz_Kata!

Ez hülye!!!!!! Nálatok ezek szerint nem biciklizni kell, ha nem mozog? :)

Livi

bali78

Sziasztok!

Ma reggel én is megijedtem egy kicsit. Elmentem pisilni és kevés véres nyálkás valamit találtam a pisimben. 1 órával később megint ezt tapasztaltam. Mindkét esetben elhanyagolható mennyiségű volt csak. A dokimat én sem hívtam még fel, mert azóta nem produkáltam újra. Szerintem kezd kinyílni a méhszáj. Szerintetek? Volt már valakinek ilyen? Ugye még nem kell aggódnom? Vagy igen?

Bujka
Gratulálok a kis csöppséghez! Kívánok jó egészséget és sok-sok tejcsit Nektek! :D

Mamy
Drukkolok Nektek! Hajrá! :D

KépKép
ranpo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?