Jó reggelt Lányok!
Akkor folytatom onnan, ahol tegnap délután hirtelen abbahagytam.
Barbi
Basszus a hólyaggyulladás jó szar. Nekem egyszer volt egy nagyon enyhe felfázásom, nem is fájt semmi csak folyton pisiltem, de már az is nagyon rossz volt.
Benianyu
Én is imádom a vízividámparkokat, csak mostanában valahogy beszaribb lettem. Régen simán lecsúsztam bárhol, bungee jumpingoltam, motoroztam, szikláról ugráltunk stb. Most meg már a mélyebb vízben is rossz érzésem van.
Brigi
Nálatok is jól besűrűsödtek a programok. Mi is próbáljuk kihasználni az utolsó szép napokat, bár szerintem szeptemberben lesz még meleg. Én Lacit még halászgatyában és strandpapucsban mentem szülni tavaly októberben.
Nekünk jó a tali bármelyik nap a csütörtök kivételével.
Apropó mindenki. Csütörtökön Parndorfban (lehet hogy egész Ausztriában, de mi csak ezt tudjuk biztosan) midnight shopping lesz. Este 11-ig vannak nyitva az üzletek és 77 %-os leértékelés lesz.
HA-s tejpépet nem próbálsz adni Máténak? Esetleg csinálhatnál neki kaját tej helyett HA-s tápszerrel.
Ayse
Pont a nyaralás alatt került szóba, hogy a szop-tanít készülékkel férfiak is simánt tudnak szoptatni. Arról viszont, hogy lennének pasik akik csak így simán szoptatnak arról még nem hallottam.
Nekem eléggé morbid, hogy pasi szoptasson. Az meg pláne, hogy meleg pár örökbe fogadjon gyereket. Szerintem ezt nem lenne szabad megengedni. Nem azt vitatom, hogy nem adják meg ugyanazt a szeretetet, mint egy hetero pár, de azért mégis. Milyen család modell lesz az ilyen gyerek előtt?
Én is mindig mezítláb vagyok, még télen is. Van úgy, hogy a boltba is úgy szaladok ki, hogy nem húzok zoknit, csak beleugrok egy cipőbe. A teraszra még hóban is simán kimegyek mezítláb. ÉS még soha nem fáztam fel.
Davalia
Jó duma.
Tea miiiii????
Egyszer a hugom egy vendégség végén kiitta a maradék vermutos poharakat a szomszéd kisfiúval. Mit ne mondjak, fetrengtünk a röhögéstől. Szerencsére nem sok volt benne, úgyhogy csak pár percig tartott a műsor utána meg nagy durmolás volt.
Nálunk
Nagy pörgés várható a hétvégére.
Ma kalandtúrába fogunk délután a fiúkkal. Apa elvitte reggel a kocsit, mi pedig vonattal bemegyünk a városba. Utána elmegyünk metróval a Deák térig. Ott vár minket Balázs keresztmamája, akivel átsétálunk a Lánchídon (szerintem inkább szaladunk a jó kis szmog miatt) és felmegyünk a Várba. Ott találkozunk apával. Az Újvilág kertben van egy gyermekjátszó-pihenő, ahol ma 1/2 5-től lesz egy gyerek vándorszínház, a Vándormuzsikust adják elő, utána pedig a Mátyás király meséi lesznek. Laci ugyan még pici hozzá, de őt majd leköti a nyüzsi, Bazsi pedig már élvezi a bábozást. Egészen 8-ig különböző bábelőadások lesznek.
Holnap tesóm 30. szülinapi bulija lesz. Meglepetés bulit szerveztünk neki a barátjával. Reggel csinálok gyorsan salátákat, utána elszaladok a Guliverbe lufikért, meg Happy Birthday feliratért. 5-re megyünk feldíszíteni a lakást. 7-re jönnek a tesómék haza. Utána grillezünk, bulizunk. Bazsika már alig várja a bulit. Sajna gyerekesek leszünk, mert anyuék mennek Tihanyba.
Vasárnap reggel amikor Laci felébred mi ketten útra kelünk és bejövünk a városba kocsival. Balázs keresztszülei a Lánchíd utcában laknak egy tetőtéri lakásban. Évek óta náluk vagyunk 20-án. Onnan nézzük a repülőket, meg a tüzijátékot. Ott le tudom fektetni a fiúkat is napközben. Egyszóval jó kis családi banzáj lesz. Testületileg elmegyünk valahova ebédelni. Utána a Balázsok szerintem lemennek megnézni az Air Race-t. Aztán Bazsika is lefekszik aludni, hogy bírja a tüzijátékot. Tavaly nagyon nagyon tetszett neki. Kíváncsi vagyok idén Lacinak hogy fog tetszeni. Már ha egyáltalán felébred.