Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem nagyon van időm mostanában írni, ha meg lenne is, nincs kedvem, inkább olvasgatok nyugiban, meg ilyesmik.

A képek csudajók továbbra is, rakjatok fel méééég sokat :)

Voltunk mázsáltatni Mátét, éppen 9 kg, és 76 cm. Kérdeztem a dokinénit a tejtermékekről, azt mondta, hogy mivel mindkettőnk családjában van allergia, várjunk velük egy éves korig.
Viszont szerintem Máténak már herótja van a sok répától meg krumplitól :)

Segítsetek nekem plz! Aki külön főz a babájának, leírná nekem a recepteket ide?
Köszönöm szépen előre is!

Jövő héten ki jönne hozzám talizni? És melyik nap lenne jó nektek?

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Na írtam egy csomót és elszállt......persze most nem notepad-ra...... :( :(

A lényeg!

Ildi!
Nem jó holnap a strandolás, mert hólyaghurutom van. :( :(
tegnap se voltam már a toppon, de ma délután már véreset pisiltem, lementem a dokihoz és ez van. Most meg már baromira fáj is, egy bazi nagy tena betéttel járkálok, mert nem bizti, hogy elérem a klozit időben. :(
Szóval a pancsolás ugrott. :cry:

Benianyu!
Látom Beni élvezte nagyon a csúszdázást! Örülök, hogy jó időtök volt. :D

Sis!
Mi mennénk szívesen, a kedd, vagy a szerda lenne a tuti! :)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu!

Nagyon helyes Beni a képeken! Tényleg jó lehetett a nap!
Dani napközben már nem szopizik?

Barbi!
Jó, menjünk egy időpontban! Lehet, hogy a két szomszédasszonyom is jön, ha nem baj.
Az én barinőm, akivel egymás mellett ültünk a gimiben négy évig, Londonba ment férjhez. Neki :), nekem :(.

Sis!
Szép nagy Máté!
Mért nincs kedved írni?
Van kedved írni róla? :lol:

ayse

Jajj szegény Barbi!
Hólyaghurut hess!!!!
ayse

Zita bébiszittóján kinyúltam!!! :lol: :lol: :lol:
ayse

De jó, hogy mindenkinek tetszik Zita bébiszittyója! A centrifugálást már nem látta, éppen csukott szemmel egyenletesen vette a levegőt az ágyában. :D

Sis,
nincs fagyi tejed? Én a tejet megoldom tápszerrel, tojásosat meg nem kap, minden mást igen, és imád kajálni, főleg, ha tőlem kunyerál. :D

Benianyu,
de jók a képek! Én nem is voltam még ilyen víziparadicsomban. :(

Barbi, jobbulást Neked! Milyen antibikát kaptál?
Vendég

Ildi,
nekem is ok a szerda.

Többiek?

Barbi,
jujj, nem irigyellek :( Volt már részem benne, nagyon kaki állapot.
Vudu megy ezerrel!!! :)

Ayse,
csak látom, hogy lassan vége a nyárnak, őszi szelek járnak, ilyesmi, és inkább kihasználom az időt a kismanómmal, mászkálunk mindenfele, szombaton utoljára strandolunk egyet anyuval, vasárnap grillparty barinőm telkén, apának levágom a haját, mert már borzalmas, és cimbi nem tudta elvállalni a rasztásítást, mert be van táblázva, és különben is az elmúlt három napban megettem két tábla milkát, pedig én aztán nem vagyok édesszájú, most meg mégis.
Ez van :)

Tünde,
az elején fejtem, aztán rájöttem, hogy én ehhez rohadt lusta vagyok, úgyhogy nincs :D De lehet, hogy megpróbálok reggelente fejni valamennyit, amikor épp kell. Utoljára akkor csináltam, amikor Máté az első krumplipüréit ette :D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok,
képzeljétek, ma voltam a barátnőmmel moziban, ketten, nagyon jó volt! Bevallom, hiányzott Tüncsike, de nagyon jó volt már csavarogni kicsit. éééééééééééés persze hogy elcsábultam a C&A-ban és vettem Tüncsinek egy frankó szerelést :)úgyis jön a szülinapja :lol:

Benianyu, csak nem a mogyoródi aquapark? Mi is megyünk szombaton, ha még jó időnk lesz :)

Kép

Kép
prüntyi

Jó reggelt!

Fejfájósok, hogy vagytok?
Nekem tegnap reggel óta fáj a fejem, de az éjszaka kegyetlen volt, szinte nem is aludtam.
Brrrrrrrrrr

Más:
Nektek isznak a babók pohárból?
Mi nem cumisüvegezünk, Lili se kapott. Akkor is nehéz volt rászokni a pohárra, most se piskóta. Egy kifeléhajló szélú kispohárból itatom, Andris mindig szopizni akarja, így elég sok mellé megy. Azért befelé is jut. A csőrös pohárral csak játszik.

ayse

Sziasztok! :) :)

Prüntyi,
Igen, a mogyoródi Aquarénában voltunk. :D Még szombatra jó időt mondanak, csak szerintem nagyon sokan lesznek. Talán ez lesz az utolsó nyári hétvége. :(

Ayse,
Napközben már nem minden nap van cici, a hajnali és az esti maradt meg állandónak. Ha a délutáni alvásból sírva ébred, vagy még olyan félálomban, hogy kicsit nyűgös, akkor van még délután is, de Dani már nem igényli igazából. Főleg, hogy annyi minden mást imád enni. :)

Sis,
Tejpépet vagy rízspépet adsz már Máténak? Én például a spenótot tejpéppel csináltam Daninak és nagyon ízlett neki. :(

Barbi
Mielőbbi gyógyulást neked!

Tünde,
Érdemes kipróbálni jövő nyáron a viziparkot nektek is! Olyan, mint egy nagy színes játszótér felnőtteknek! :D Imádom! :) Kár, hogy ennyire drága és hogy nagyon sokan szoktak lenni, ennek ellenére.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Davallia!

Egy gyerekkori barátom suttyomban kiiatta a felnőttek poharának az alján levő lötyiket. Akkor figyeltek fel rá, hogy milyen jókedvű :lol: :lol: :lol:

ayse

Jó reggelt Lányok!

Akkor folytatom onnan, ahol tegnap délután hirtelen abbahagytam.

Barbi

Basszus a hólyaggyulladás jó szar. Nekem egyszer volt egy nagyon enyhe felfázásom, nem is fájt semmi csak folyton pisiltem, de már az is nagyon rossz volt.

Benianyu

Én is imádom a vízividámparkokat, csak mostanában valahogy beszaribb lettem. Régen simán lecsúsztam bárhol, bungee jumpingoltam, motoroztam, szikláról ugráltunk stb. Most meg már a mélyebb vízben is rossz érzésem van.

Brigi

Nálatok is jól besűrűsödtek a programok. Mi is próbáljuk kihasználni az utolsó szép napokat, bár szerintem szeptemberben lesz még meleg. Én Lacit még halászgatyában és strandpapucsban mentem szülni tavaly októberben.
Nekünk jó a tali bármelyik nap a csütörtök kivételével.

Apropó mindenki. Csütörtökön Parndorfban (lehet hogy egész Ausztriában, de mi csak ezt tudjuk biztosan) midnight shopping lesz. Este 11-ig vannak nyitva az üzletek és 77 %-os leértékelés lesz.

HA-s tejpépet nem próbálsz adni Máténak? Esetleg csinálhatnál neki kaját tej helyett HA-s tápszerrel.

Ayse
Pont a nyaralás alatt került szóba, hogy a szop-tanít készülékkel férfiak is simánt tudnak szoptatni. Arról viszont, hogy lennének pasik akik csak így simán szoptatnak arról még nem hallottam.
Nekem eléggé morbid, hogy pasi szoptasson. Az meg pláne, hogy meleg pár örökbe fogadjon gyereket. Szerintem ezt nem lenne szabad megengedni. Nem azt vitatom, hogy nem adják meg ugyanazt a szeretetet, mint egy hetero pár, de azért mégis. Milyen család modell lesz az ilyen gyerek előtt?
Én is mindig mezítláb vagyok, még télen is. Van úgy, hogy a boltba is úgy szaladok ki, hogy nem húzok zoknit, csak beleugrok egy cipőbe. A teraszra még hóban is simán kimegyek mezítláb. ÉS még soha nem fáztam fel.

Davalia

Jó duma. :lol: :lol: :lol: Tea miiiii???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyszer a hugom egy vendégség végén kiitta a maradék vermutos poharakat a szomszéd kisfiúval. Mit ne mondjak, fetrengtünk a röhögéstől. Szerencsére nem sok volt benne, úgyhogy csak pár percig tartott a műsor utána meg nagy durmolás volt.

Nálunk
Nagy pörgés várható a hétvégére.
Ma kalandtúrába fogunk délután a fiúkkal. Apa elvitte reggel a kocsit, mi pedig vonattal bemegyünk a városba. Utána elmegyünk metróval a Deák térig. Ott vár minket Balázs keresztmamája, akivel átsétálunk a Lánchídon (szerintem inkább szaladunk a jó kis szmog miatt) és felmegyünk a Várba. Ott találkozunk apával. Az Újvilág kertben van egy gyermekjátszó-pihenő, ahol ma 1/2 5-től lesz egy gyerek vándorszínház, a Vándormuzsikust adják elő, utána pedig a Mátyás király meséi lesznek. Laci ugyan még pici hozzá, de őt majd leköti a nyüzsi, Bazsi pedig már élvezi a bábozást. Egészen 8-ig különböző bábelőadások lesznek.

Holnap tesóm 30. szülinapi bulija lesz. Meglepetés bulit szerveztünk neki a barátjával. Reggel csinálok gyorsan salátákat, utána elszaladok a Guliverbe lufikért, meg Happy Birthday feliratért. 5-re megyünk feldíszíteni a lakást. 7-re jönnek a tesómék haza. Utána grillezünk, bulizunk. Bazsika már alig várja a bulit. Sajna gyerekesek leszünk, mert anyuék mennek Tihanyba.

Vasárnap reggel amikor Laci felébred mi ketten útra kelünk és bejövünk a városba kocsival. Balázs keresztszülei a Lánchíd utcában laknak egy tetőtéri lakásban. Évek óta náluk vagyunk 20-án. Onnan nézzük a repülőket, meg a tüzijátékot. Ott le tudom fektetni a fiúkat is napközben. Egyszóval jó kis családi banzáj lesz. Testületileg elmegyünk valahova ebédelni. Utána a Balázsok szerintem lemennek megnézni az Air Race-t. Aztán Bazsika is lefekszik aludni, hogy bírja a tüzijátékot. Tavaly nagyon nagyon tetszett neki. Kíváncsi vagyok idén Lacinak hogy fog tetszeni. Már ha egyáltalán felébred.
:lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

Szupi programok!
Néha én se húzok a csizma alá zoknit, de csak rövidtávra.

Tegnap hallottam a rádióban egy nagyon jópofát: már a pár hónapos babáknak is feltűnik a számtani tévedés!
Ezt úgy bizonyították be, hogy egy paraván mögé eldugtak két babát, majd jól láthatóan elvettek egyet. Ezután megmutatták, mi van a paraván mögött. Ha egy baba volt, akkor minden oké. Ha viszont kettő, akkor a babák agya ugyanolyan hullámokat mutatott (EEG-vel mérték), mint a felnőtteké, amikor rossz számításokkal szembesülnek!

ayse

Ayse

Erről egyszer a Spektrumon is volt egy sorozat. Ott is egészen pici babáknak mutogattak bohócokat és azok a babák is visítoztak, meg csodálkoztak, ha nem annyi volt, amennyinek kellet lenni.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Én megint dögrováson vagyok, jól megfáztam. Úgy kell nekem, minek ülök a klíma alá! :?

Barbi!
Húú, ez elég rosszul hangzik, remélem gyorsan helyrejössz!

Benianyu!
Nagyon jók a képek és olyan szép ez a Beni fiú! :)

Ildi!
Isten éltessen a húgodat! :)
Jó sűrű hétvégétek lesz! :D

Davallia!
Oké, hogy Panda csak teát ivott, de mit kevertél bele? :lol:
Nagyon édes! :D

Ayse!
Szegény Lili és Apa! :(
Tényleg tök bosszantó ez a parlagfű dolog!
A Balatonon kertrendezés zajlott nálunk és hozattunk földet.
A föld tele volt a parlagfű magjaival, ami el is kezdett szépen nőni.
Tiszta idegek voltunk, mert előtte nem volt, alig győztük vágni! :(
Nekem szerencsére most nem fáj a fejem. Épp elég, hogy nem kapok levegőt....
Nati már tud pohárból inni, a csőrös itatóval ő is csak játszott.
De a kedvence egy ikeás pingvin, amin nem szelepes az itató.

Sis!
Nekünk a kedd nem jó, Natit tornázni viszem. Ha esetleg más napon lesz a tali, hogy lehet eljutni hozzátok?
Addig gondolom meggyógyulok!

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Én náthásnak lenni útálok a legjobban.

Te sem bírod a klímát? Balázs is nagyon érzékeny rá. Szerencsére engem nem zavar.

Ha gondolod hozzánk becsatlakozhatsz Sis talijára.

A parlagfüvet a mi szomszédunk sem irtja, pedig az egész családjuk allergiás. A kertjükben még csak-csak, de az utcafrontjukon már nem. A múltkor az önkormányzat fel is szólította őket. Akkor nagy duzzogva lenyírták.

Kép
Kép Kép
sildike

Andi
Köszi a szülinapi jókívánságokat.

Amikor megszületett a tesóm utána sokáig azt hittem, hogy ezért van a tüzijáték. 20-i csak szombaton tartjuk a bulit.

Voltál a Guliverben?

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Egyszer mi is eljutunk egy víziparadicsomba. :) Tegnap mondtam Apának, mutattam Benianyu képeit, és mosolyogtam szépen, nagyokat pislogva. Erre Apa azt mondta, hogy tegyek a kádba paradicsomot, engedjek rá vizet, és máris meglesz a víziparadicsom feeling... :cry: Neki nagyon tetszett, sztem meg egyáltalán nem volt poénos. :wink: :lol: :lol:

Davallia, nézd csak, milyen cipőt vettem két hete Zitának: :D:D:D

Kép

Képzeljétek, ma tök szarul lettem a boltban. Szerencsére nem voltam egyedül, meg ittam kólát, ettem csokit, de elég sokára tértem magamhoz. A hasam is összeugrott egy labdába, elég rossz érzés volt. Apát hívtam, hogy jöjjön, vigyen haza, de nem tudott jönni, mérges is lettem, így hogyan számítsak rá????
Végülis jobban lettem, és szerencsésen hazaértünk, pihentem egyet, de a hasam nem az igazi, pedig már 4 db Magne B6-ot bevettem. :cry: Biztos a front is közrejátszik, itt Győrben baromi nagy szél van, és hőség.

Ildi, de jó programjaitok lesznek!
Vendég

Tünde, vigyázz magadra! Lehet, hogy a nagy hőségtől van, ezt normál állapotban is nehéz kibirni. Én nem vagyok rá nagyon érzékeny, viszont iszonyú allergiás lettem pár napja. Ez ma délelőtt még tetőzött, mint kiderült azért, mert görögdinnyét ettem és az keresztallergiát okoz a parlagfűvel. Nagyszerű. Imádom a göröggdinnyét :(

Doktornéni lemértte Julcsit, 8 kiló. A kakitéma nem tetszett neki, vissza kell vinnem két hét múlva, kakispelus kiséretében. Remélem, nem talál semmi gyanúsat.
Szerintetek sem soványka, ugye?

Kép

KépKép

KépKép
majola

Naaaa, már megint rossz helyre kattintottam. Folytatom:

Kép

Sis, mi is szivesen mennénk, ha valakihez becsatlakozhatnánk. Barbi, ha jössz, asszem most nem esünk útba, de esetleg Boráros tér?

Hú, Barbi, a hólyaghurut elég kellemetlen lehet, remélem, hamar elmúlik.
Andi, hess a megfázásnak is!

Sildike, ti aztán pörgős család vagytok! Én ma sütöttem egy sütit, és ettől úgy kidőltem, hogy alig van erőm összepakolni. megyünk a Balcsira, hétfő reggelig, én szivesen kihagyom a pesti augusztus 20-át.

Davallia, Panda elég gyanúsan vigadozik :D Lehet, hogy csak ilyen tipus, nekem sem kell alkohol, hogy végigkacagjak egy estét.

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa

Tavaly én is így éreztem. Miután augusztus 20-án végigsétáltuk a Várat azt hittem másnap megszülök.

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde!

Hú vigyázz magadra!
Elájultál, leesett a vércukrod, vérnyomásod?
Hát ez nagyon rosszul hangzott!!!
Itt is orkánerejű szél van, Andris ébredezik, nem tom, hogy kiviszem-e, mert utálja a szelet, meg akar fulladni tőle (halálra tudom röhögni magam rajat).

A fejem még mindig kegyetlenül fáj. :(:(:(

ayse

Ayse!
Fejfájás :( :( :( . Te szegény, át tudom érezni, nekem mindig korábban jelez, én szerdán délelőtt végig hánytam, és nem bírtam kimenni úgy fájt a fejem. Meg még tegnap reggel is, aztán nagy hirtelen elmúlt. Advil ultrát próbáltad már? Bár szopi alatt azt nem lehet most jut eszembe, bocsi. Nekem néha bejön, viszont a gyomrom kicsinálja.
Itt is fúj a szél, mint állat, a két leánderem már elhevert a teraszon, mert elfelejtettük kikötözni, de most már úgy hagyom őket, így legalább nem cincálja a szél. :) :roll:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok.

Bejöttem már a lakásunkat megnézni hogy hogy áll,ihy most gyorsan eltudom küldeni a már igért nyaralási képeket.

Ne haragudjatok,de visszaolvasni nincs időm,mert itt minden a feje tetején áll.

Képek kommentár nélkül:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi a helyfoglalásért,de már olyan régen szerettem volna megmutatni nektek. :oops:

Puszi.

ancsi26

Márti!

Köszi az együttérzést!
Ilyenkor Te mit tudsz csinálni Bendegúzzal? Én eléggé alapjáraton működöm :(.

Ancsi!
Jó kis nyaralás lehetett!

ayse

Ja az advil a kedvencem, de most nem lehet :(:(:(

ayse

Sziasztok!

Tünde!
Hú, remélem jobban vagy már! Próbálj pihenni, bár tudom, ez
gyerek mellett nem könnyű.
Tegnap délután hőemelkedésem volt, elég vacakul voltam és próbáltam volna ledőlni, de Nati mindig rámmászott, azt hitte birkózunk. :)

Ildi!
Nem voltam végül a Guliverben. Nem is voltam jól, meg nem bírtam magam rászánni, hogy elinduljunk. Férj sokat dolgozott a héten, így bkv-val kellett volna menni, úgy meg azt sem tudom, merre induljak. :roll:
Ha csatlakozhatunk hozzátok Sisék talijához, nagyon megköszönöm! :)
A klímát elvileg bírom, van itthon is, de kedden, amikor hazaértünk a tornából és kitaccsoltam, lefeküdtem és pont rám fújt. Nem volt erőm felkelni. :?

Ancsi!
Csuda helyes kis család vagytok!
Nyugtass meg, hogy a második képen Melike nem sört iszik, ugye? :shock:

Ayse!
Legalább a fejem nem fáj!
Remélem neked is septiben elmúlik! :)

Zsuzsa!
Te szegény! Érdekes dolog ez a keresztallergia!

Márti!
Még nem írtam a tápszeresben, de tegnap este olvastam, mi történt Bendegúzzal! Jaj, annyira fájt érte a szívem! Örülök, hogy már jobban van! :)

Olyan érzékeny vagyok mostanában. Tegnap a szomszéd csajszival és a kisfiával elsétáltunk a bölcsi felé, mert a kisfiú októbertől oda fog járni.
A gyerekek az udvaron játszottak és egy kicsi gyerek, még járni sem tudott, megütötte magát és elkezdett sírni. Senki rá sem bagózott, annyira sajnáltam szegényt.
Belegondoltam, hogy mi lenne, ha Natival lenne ilyen és sírva fakadtam. (persze tudom, hogy egyrészt nem tudnám meg, ha ilyen történne, másrészt valósznűleg kerül majd ő is hasonló helyzetben, ha máshol nem, az óvodában)

Felteszek egy képet róla, a Balatonon készült. A kendőt a sógornőmtől kapta:
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Köszönöm az együttérzést, már jobban vagyok. A vérnyomásom tuti leesett, talán a vércukrom is, jót tett az ücsörgés, kóla, Mars szelet. A nagyobb baj az, hogy a pocakom is bekeményedett, és még mindig nem az igazi, bár már nem kemény. Nem ájultam el.

Andi, de cukikácska Nati a kendőcskében! :lol: :lol: :lol:
Nem vagy terhes???? Én akkor vagyok ilyen érzékeny. :wink:

Majola, sztem nem sovány Julcsi, de azért régebben hurkásabb volt. Belefér simán, hogy már többet mozog.

Ancsi, képek nagyon jók!
Vendég

Tünde!
Volt egy ilyen gyanúnk, de aztán egy csíkot produkáltam és ugyan két hét késéssel, de meg is jött. Igy hát nem vagyok terhes!
Örülök, hogy már jobban vagy!

Andi&Nati

KépKép
duda

Ákom – Bákom Gyermekruha Börze!!
Itt az új őszi ruci csomag!!!

Márkás mosott angol, olasz, svájci új és alighasznált ruhák 0 – 128-as méretig

adams, GAP, George, Ladybird, MARKS & SPENCER, NEXT,

L.O.G.G., REBEL, Benetton, MEXX, stb

2006. 08. 23.-30. között nálam

Előzetes időpont egyeztetése után szeretettel várok mindenkit.
Írjatok PÜt

Kép
flocika

Láttátok az m1 híradót? Mo. fertőzi fél Európát parlagfűvel! Körülöttünk mindenhol kevesebb van, mi vagyunk a gócpont. Szégyen!

Ma egyébként is vacak napom van. Megfigyeltem, hogy ha a férjem vidékre megy, akkor tuti fáj a fejem és a gyerekek is sokkal nyűgösebbek emiatt. ANdrisnak felmentése is van: napok óta nem bírja áttörni az ínyét a jobb első kettes, pedig tiszta fehér már.

Hogy valami jót is írjak: azt játszottuk, hogy Andris a Kakaós Palacsinta. Kitekertük, betekertük, megkakaóztuk, megsütöttük, megporcukroztuk és hamm-hamm, jól megettük (egy kicsit több hengergetéssel készült a palacsintánk a szokásosnál). Persze Lili is Kakós Palacsinta lett. Annyira élvezték! Andris mutogatta is, hogy még csináljam.

ayse

Sziasztok!

Prüntyi,
tejpépet nem merek neki adni, lévén dokinénink mondta, hogy a savanyított tejtermékekkel is várjak egy éves korig, mert mindkettőnknek van allergiája.

Máté iszik pohárból, csak itatni kell, egyedül még nem próbálta. Így majdnem cseppmentes :) Megy közvetlenül a palackból is, én mutattam meg neki, hogy kell :)

Davallia,
Panda igazi bulihuligán :D
Egyedül kanalazás szép lehet, Máté újabban a gyümidarabokat eszi egyedül, ha ki nem csúsznak a kezéből :D

Ayse,
én is jártam úgy, mint a gyerekkori barátod :D Nem lehetett lelőni utána :shock:
Nagyon komoly a kicsik számtani logikája!
Kakaóspalacsinta :D:D
Fejfájásvudu indul!

Ildi,
szerintem most sokan néznek, hogy ki az a Brigi :D:D:D
HA-s tejpép receptköteles, igaz? A Sinlacot kérdeztem, Tünde úgy tudja,vény nélkül is lehet, de úgy tűnik, mégsem.
Viszont kaptam ma Milupa 7gabonás pelyhet, az jónak tűnik gyümivel keverve.
Mezítláb a hóban??? Brrrrr, én már múlt héten is végig zokniban jártam, fázós vagyok. Viszont lehet, hogy ennek köszönhetően nem fáztam fel még soha :)

Duda,
vuduzok ezerrel, hogy meggyógyulj szerdáig, de aztán gyertek ám! :)
Máté is nagyon szereti, ha lefekszem mellé, ugrál a hasamon, meg ráül a fejemre, miközben pusztító erővel feszíti szét a szemhéjamat :D
Dunaharasztin lakunk, a többi megy körbe mélben! :)
Nati pillantása mesébe illik!

Tünde,
vuduzok neked is! :(
Reméljük, nem lesz semmi baj!

Majola,
allergia :(
Julcsi soványka? Tök jól néz ki, ne aggódj sztem! Máté is sokszor kakil naponta, és kb egy súlycsoportban lehetnek, ha hozzáadjuk, hogy ő ugyebár robosztus férfiú, Julcsi meg törékeny kishölgy :)
Juuuj, nagyon örülök, hogy ti is jöttök szerdán! :D

Ancsi,
szépek a képek, de a sörös nekem is durva volt kicsit :shock:

Márti,
fejfájásvudu neked is megy ám!

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis, tejpépben is van HA-s milupának, síma és vaníliás.

Jaaaaaaaaaaaaaj, lányok, Tüncsinek ma du-ra megint begyulladt a feneke, most időben észrevettük és el kezdtük kezelni...megint a foga? vagy valami kaja?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
azt vágom, de recept nélkül is kapható?

Szegény Tüncsi :(
Nem adtál neki új kaját, amit még nem evett? Esetleg egy kicsit fűszeresebb valamit?

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Duda!

Ez a tekintet és ezek a szempillák!!!

ayse

Jó estét Lányok!

Andi
Nagyon szívesen elviszünk Natival. Nagyon nőcis azon a képen, a szemei pedig változatlanul gyünyürűek. Pont passzolnak egymáshoz Lacival. Nati nagyon barna, szép kis bogár szemekkel, Laci pedig egyre szőképp szép kék szemekkel.

Brigi
A Sinlacot én már a DM-ben is láttam. Ha gondolod viszek egy csomagot próbának. Nekünk mindig van itthon tarcsi.
A HA-s tejpépek valóban vény kötelesek.

Ayse
Nálunk is akkor nyűgösebbek a gyerekek, amikor apa sokat dolgozik, de szerintem mi ragasztjuk rájuk a nyűgibb hangulatot.

Tünde
Vigyázz magadra.

Prüntyi
Gyanakszol esetleg valami kajára? Volt a napokban valami új, vagy nem megszokott Tüncsi étrendjében? Nem evett esetleg a Ti kajátokból? Lehet hogy kicsit fűszeresebb volt valami.
Persze lehet szimplán a foga is. Az nagyon csúnya dolgokat tud művelni.

Nálunk
Ma bementem a fiúkkal vonattal a városba (ez tisztára csehovi: bemegyek a váááárosba). Nem volt egyszerű mutatvány, de rosszabra számítottam. A kőcöknek nagyon tetszett:

Kép Kép

Aztán felmentünk a Várba, amit úgyszintén élvezett mindkét fiú. A báb előadásokhoz Bazsi még egy kicsit kicsi volt, de szaladgált össze vissza, volt cirkuszos sátor, körhinta, repülő stb. Aztán gondolta, hogy unalmas az előadás és inkább majd ő bemutat valami magánszámot a nagyszínpadon. Aztán kapott egy faragott szekeret 2 lóval és utána azt toligatta a földön. Lacika szimplán a társaságunkat és a kulináris élvezeteket habzsolta.

Kép Kép
Kép Kép

Ha ilyen lassú a feltöltés, akkor lehet hogy a maradék képet csak holnap teszem fel, mert megőszülök.

Kép
Kép Kép
sildike

Na itt a többi kép is:

Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Ildi,
imádlak, kérjük a Sinlacot! De miért mondták akkor, hogy vényköteles??? Ha érteném... Holnap felhívom a védőnőt, és megkérdezem tőle is.

Képek szuperek, és jó időtök volt ma tényleg. :)
Bár engem kikészít a szél, nem bírok látni benne.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Brigi

Szerintem holnap ne hívd mert szombat van. :lol: :lol: :lol: Hacsak nem Neked is jó ismerősöd.

Kép
Kép Kép
sildike

Ja, tényleg szombat lesz... :D:D:D

Akkor majd mittomén :)

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sildike!

Jajj, nagyon jó képek!
Mi holnap megyünk, amúgy is minden évben várom, de most még nagyobb kedvet csináltál!
Milyen igazságos az élet: az egyik fiú tiszta apja, a másik, meg tiszta anyja!
Lacika megint annyit változott! Nagyon aranyos!

ayse

Ildi, nagyon jók a képek! És Bazsiapa milyen imádattal nézi Lacikát!!!! KisBazsi az utsó előtti képen a himnuszt készül elmondani? :wink:
Vendég

Sildike, Barbi, Ayse!
Meg akinek már van rendes autósülése a gyerkőcöknek. Milyent érdemes venni, Nálatok a nagyobbaknál mi vált be, ami kényelmes, nem izzad bele a gyerek, jól tisztítható, biztonságos, könnyen dönthető esetleg alváshoz, és ami előnye még lehet egy gyerekülésnek, de én még nem tudok róla.. Ja, és az ára sem mellékes.. :) Előre is köszi.
Holnap készülünk nézni Bendegúznak, mert a hordozójában már nem marad meg, kimászik mielőtt becsatolnám, egyébként meg ordíít, mint a kissakál, ha belekényszerítem.

Ja, nekem meg kijött ma délután anyóséknál a macskaszőrallergiám, tüsszögök, viszket a szemem, folyik az orrom, uuutálom. Remélem tényleg az és nem valami pollen, mert a macskákat könnyebb elkerülni, mint a polleneket. :lol: Viszont együttérzek minden parlagfűallergiás szegénnyel. :(

Ayse,
remélem jobban vagy már.

Sildike!
Képek szuperek, Te tényleg nem semmi vállalkozókedvű csajszi vagy két gyerkőccel. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sis, az is receptes.

Sildike, nem igazán volt, vagy ha volt nem fűszeres...de mintha másfajta lenne a kiütés mint a múltkorinál...

Elmerjem így vinni a strandra?

Kép

Kép
prüntyi

Lányok, hol van mindenki????

Kép Kép Kép

Kép
Vendég

Kéééééééééééééééééépzeljétek, Tüncsi ma megtette az első önáló lépéseket! pontosan 5 lépésig jutott el, és lelkesen gyakorolja!

Tünde, nagyon édes a kis Zitus, és a fülbevaló! Mindig volt neki? :oops: :)

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, gratulálok!!! 2 hósan lett fülbevalója. Nem tudom, emlékszel-e, anno írtam, hogy fehér-arany fülit vettünk neki (ezt), és nem bírta, erre is érzékeny volt, tiszta piros volt a pofija, ha betettük. Szerencsére ez is a múlté, és hordja pár hónapja.

Tegnap Zita kb 1/2 10-éjjel 1-ig bulizott. :( Sis azt mondja, biztos elindul, vagy elkezd beszélni, hát nem tudom. Amennyit bulizik mostanában, illene legalább két mondatot mondania egy héten belül, és oda-vissza átsasszézni a lakáson.

Prüntyi, Majola
: amikor alvástanítás volt Nálatok. Vagy Duda/Andi? Meddig hagytátok sírni? Nekem úgy tűnik, Zita sírna reggelig, ha hagynánk. :(
Vendég

nem sokáig...de sírástól függő volt, most sokszor látom, hogy én kellek nek, és ha beteszem az ágyba aludni, és rögtön kijövök, akkor elkezdi az annnyaannyaannyannya, sírást és akkor visszamegyek melléülök, kicsit játszom vele, beszélek hozzá, vissza-vissza fektetem, és amikor kb 1/2 óra után már nem pattan fel ülésbe, vagy állásba, hanem "fetrengve" nyökög, akkor megsimogatom, és kisétálok csendben, és olyankor már elalszik magától. De nálunk már sokszor van olyan, hogy látom, hogy azért megy a hiszti, mert nem akar aludni (ált. délután) és olyankor megkérdezem, hogy "tente baba, vagy nem tente baba" és lelkesen bólogat, hogy nem, és olyankor engedek a kis akaratának, és kiveszem. Bár kb utána 1 óra múlva már ő jön cucli-ujjával a szájában és fekszik az ölembe, hogy álmos.

szóval nálunk kialakult az "adok-kapok" kompromisszum. :lol:

persze vannak túlpörgős napok, olyankor apja lóbál rajta 8-10-et és már alszik...nálam megszokta, hogy nincs ringatás :)

de sajnos éjszaka még 1x általában felkel.

Kép

Kép
prüntyi

Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi ilyenkor a teendő. Szerencsére eddig nem volt ilyen gond. De tegnap is megtettem mindent, bekentem az ínyét Dentinox-al, kapott még tápit, hátha éhes, melege nem volt. Ha bementünk, örült, vigyorgott, ahogy léptem el az ágya mellől, már sírt keservesen. Simiztem a hátát, arcát. Ringattam, de úgy nem alszik el. Amikor mi kidőltünk, átvittük hozzánk, ott meg térdelve ugrált, mert szereti, hogy puha az ágyunk és rugózik. Persze tök álmos volt, dörgölte a szemeit és a fülét. Valamikor 1 után elaludt, aztán én felriadtam, mert azt álmodtam, hogy a metróban Apa másik vonatra tette, és sírtam, hogy elvesztettük. Szóval már aludt, és átvittem az ágyába.
Az elalvással nincs gond, csak ha felébred, nem tudjuk visszaaltatni. :cry:
Vendég

Tüncsi is csinált ilyet, (még csinál is néha)szerintem próbáld ki azt, hogy picit hagyod sírni, kimész, majd ha nagyon nem hagyja abba, bemész megvígasztalod, akár kicsit kiveszed kézbe, elmondod neki, hogy kimész, de alvás után ismét lesz anya...bla...bla, majd visszateszed, de nem mész ki rögtön, hanem még tovább simogatod egyre lassabban,lassabban, majd abbahagyod, és picit figyeled a reakciót, majd kimész. és ezt újra és újra, és ha kijössz, és már nem sír, hanem csak panaszkodik, vagy dumál, akkor ne menj vissza, csak ha sír.

Tüncsi ugrálókája a reggel 5 kori ébredés után van :) ugrál kb 1/2 órát és együtt visszaalszunk, már a nagy ágyban, jó esetben 1/2 8 ig :)

Kép

Kép
prüntyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?