Sziasztok!
Köszi lányok,aranyosak vagytok
!
Voltunk tegnap a státuszvizsgálaton(huh,két gyerekkel egyszerr,jó volt...
),Villő 9360 gr és 76 cm és úgy tűnik,mégsem lesz köldöksérve...illetve visszahúzódott
!Megkapta az agyhártya oltást is,de baromira nem tetszett neki,hogy a dokinéni vizsgálgatja...úgy lökte el magától,hogy csuda...
:(Mondjuk nem volt jó passzban,szt a fogai miatt.
Dokinéni mondta is,hogy hűűűű,mindjárt kint lesz neki még 2 foga...erre én közöltem,hogy ilyen neki 3 hete
.... Szegény,nagyon sajnálom,mert baromi rossz lehet neki...igaz,ettől függetlenül elég jól viseli,eszik is,alszik is
.
Timi
10 órám van,ez a félállás(felállás
:D:D),természetsen szinte csupa végzős,így amit más elbarmolt,azt hozhatom helyre érettségiig...
Anyum Villőzik(régi magyar népszokás
),legalább is addig,amíg Apa meg nem érkezik mint főállású apuka a télre
!
Egyébként heti 3 nap és elég hamar hazaérek talán(órarend majd holnap
),meg havi 2 nap az egyetem...hát majd meglátjuk,mert újabban igen anyás lett a csaj...
Remélem,elmúlik neki,mert néha elég nagy fesztivált rendez
!
Orsi
Szuper,hogy minden rendben veled
.Nem is értem,miért nem Rubint Rékát csinálsz
?....
:D:D.....
Azért csak óvatosan,tudod,hasi seb meg minden...
Testvérkocsi,milyet vettetek?PP-t?Tényleg...és a másikak?Lassan bababizit nyithattok Ti is
!
Dodgem....körhinta...akkor egy jót kocsiztatok
!
Nemsokára írhatod,hogy Franciska pakolja a cd-állványt,Joci pedig asszisztál
!
A suli elvileg (utóbbi forrásból) szept 15-16-án lesz először.Nem tudom,hogy létszámfüggő volt-e,de mondták,hogy itt lesz.Ettől függetlenül hallottam a beíratkozáskor két csajt mögöttem,akik szintén Vp-ből jöttek,de Szegedre fognak lejárni...most vagy nem tudják,hogy van ez a lehetőség,vagy nemtom...
egyenlőre a tantárgyelfogadást hajtom,hátha kevesebbet kell tanulnom
!
Te mikor folytatod?Halasztasz 1 évet,vagy beleveted magad?
Na,még egy botrány a végére...
Másik topikba írtam már meg,ide csak bemásolom...
Nálunk éppen a ház előtt egy új Eu-s játszótér épül,gyönyörű,bekerítve stb.Még nincs kész,elvileg el is vcan kerítve,nincs még átadva sem,de a környékbeli(egyébként elvileg jó környéknek számítunk) nagy lakli kamaszok(15-16 évesek) ide járnak állatkodni.Több van a mi lépcsőházunkból is.Az erkélyünk pont arra néz,így nap mint nap látom,mit művelnek.Vmelyik nap pl a kiskutyájukat vitték be!!!!És cxsúszdáztatták!!!!! Akkor kiszóltam,hogy vigyék ki a kuytát,nem itt van a helye(ja,és ez volt az a kölyök,aki múltkor---talán írtam---- bevágtázott előttem az ajtón,amikor ott álltam két gyerekkel babakocsival....).Kivitték,semmi gond.Tegnap látom,hogy az építmény tetejére felmásznak és onnan ugranak másfél métert bele a 10 centis kavicságyba.Ez önmagában is elég veszélyes és még az építményt is tönkreteszik,mert ugye nem erre és nem az ő 60 kilójukra tervezzték.Kikiabáltam nekik,hogy ugye ezt nem gondolják komolyan?Ezt nem nekik készíteték és nem ilyen haználatra.Egy-két gyerek el is takarodott,de a házbeliek,mint akik nem hallanak.Még mérgesebb lettem és kiszóltam,ha nem hallanak jól,vagy nem akarnak hallani,akkor megvárhatják,hogy kihívom a rendőrséget.Erre az apjuk kipattant az erkélyre és odaszól nekem:lehet bemmeni!!!! Azt hittem,rosszul hallok.Akkor rászólt a fiúkra is,amikor elkedztem mondani,hogy tán nem gondolja,hogy helyénvaló,amit a 16 éves fiai csinálnak??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lányok,nekem a gyomrom is belefájdult az idegességbe,de komolyan.Ráadásul ugye egyedül vagyok itthon,ilyenkor baromira hiányzik a férjem,hogy megvpdjen....
Minden esetre legközelebb találkozok vele,kikérem magamnak,ahogyan hozzám szólt....
Puszi