Sziasztok Lányok!
Edus, Kata, én nem bánom, ha jó sokat írtok, úgy hogy hajrá!!!!
Lányok még egyszer köszönöm én is a tippeket és ha valami még eszetekbe jut írjatok, nekem nagyon hasznosnak bizonyul!
Timi, tegnap voltam a dm-ben és nem találtam azt a bizonyos alátétet, be van valahogy csomagolva picire, vagy hogy kell elképzelni, bocsánat az értetlenkedésért, de gondlom ez teljesen más, mint amit mindenhol lehet kapni, olyan vastag műanyag pelenkázóra való (vagy nem?)
A léghajót végeztétek el?
Melba, a fürdő áll! A szerelő nyaral, aki meg tudja csinálni és olyan számlát ad amit a biztosító is elfogad....... Mi is próbálkozunk ingatlanos segítségével, de én eléggé csalódtam bennük, mindenki addig lelkes amíg nem írjuk alá a megállapodást, de remélem van kivétel is
Kata, köszi a szalag dolgot, én is a Tiedet szoktam nézegetni, meg azt hogy hűha már nincs sok hátra
Ilyen mell alatti szúrások nekem is vannak, a doki és a védőnő, meg itt a lányok azt mondták, hogy ez valóban annak az oka, hogy a szervek feljebb kerülnek, de irtó kellemetlen tud lenni, nekem éjszaka szokott belenyilalni.
A hely átadás, hát az nem semmi, mi már úgy szállunk fel a párommal a villamosra, hogy no lássuk milyen lesz a mai statisztika. Pl. kedden is mentünk a Jánosba a tanfolyamra és ketten is álltunk kismamik, és azért lehet látni a pocit, de senki nem állt fel...........
Enci, ez a Bálint fiú tündéri!!! Nekem az utolsó mosolygós kép nagyon bejött
Zsófi! meghatódtam a szülés történeteden, és klasszok vagytok a Pároddal hogy végig bírtátok hallgatni a plusz 3 szülést...... Kedden éppen szülőszoba látogatás volt, egy picit paráztam, és végig arra gondoltam, hogy milyen volt a Te szülésed.
Samu egyszerűen fantasztikus kispasi!!!!! Nagyon édes, és azok a pólók, annyira cool-ok!!!!!
Neked is köszi a tippeket. ettől a bezártságtól egy picit én is tartok és ahogy Kata írta, ugye mi majd októberben szülünk, akkor azért már hideg és rideg is lesz....
Kki, nagyon édes lett a vonalzód!!!!
Orsi, nagyon szép a lányod, remélem Benedekről is teszel fel majd képet
és megy a nagy nagy drukk!!!
Mi tegnap voltunk Baltschiknál, minden ok!
Csak azért vagyok egy picit szomorú,. Mert az egyik főnököm (kettő van) nem akarja tudomásul venni, hogy én szept. 4-től már nem szeretnék dolgozni……. Tudom megtehetem azt, hogy egyszerűen csak kiíratom magam, de nem akartam így elmenni, meg nem is gondoltam volna, hogy ez lesz a reakció…….. de ez életem egyik legfontosabb eseménye, biztos, hogy nem fog érdekelni, hogy mit mond….
Na most én is jó hosszúra nyújtottam a szót……
Mangó