Zöldi, tudod mi a vicces? Hát az, hogy a párbaj nekem is eszembe jutott, csak nem épp a privire gondoltam.
Igazán kedves tőled, hogy úgy gondolod, nélkülünk nem lenne teljes a topic, pedig erőteljesen arra gondoltam, hogy kiszállok innen, vagy újat nyitok magamnak, és akik kedvelnek, azokat szívesen látnám. Mert én itt 1 kivételével mindenkivel kijövök, sőt, bátran állíthatom, hogy nagyon is kedvelem a társaságot, az újakat is beleértve, szerintem olyan kedves kis csapat ez. De nagyon nehezen viselem, ha keményen elbírálják azt, amit én szívből írok valakinek. 1. nem hozzá írtam, 2. joga van hozzá, hogy Ő is elmondja a véleményét, de én mégsem szólnám le porig alázva, ha netán valami olyat írna, amit én nem úgy gondolok 3. úgy tudom, ez nem kifejezetten az Ő topicja, úgy érzem, teljesen ki szeretné sajátítani, mint pl. az nem tetszett neki, hogy én választ adtam Cuncocska kérdésére, és én is feltettem neki egy kérdést, mire Cunci azt nekem válaszolta meg. Dehát miért ne nekem szegezte volna a mondandóját, hiszen én kérdeztem Őt. És ezért kapta fel Áfonya a vizet. Nem tudom, nekem miért ne lehetne olyan véleményem, ami az én meglátásom szerint helyes, sőt mégcsak biztosra sem mondtam a válaszomat pont azért, mert nem szerettem volna, ha Cunci ebből azt vonja le, hogy neki tutira volt peteérése. Márpedig ezt NEM MONDTAM! Szóval nem teljesen világos, erre miért írta nekem Áfonya azt, hogy én nem mondok valós, helytálló dolgokat! Aztán már azt is, hogy Ő őszinte. Ezek szerint én pedig hazug vagyok. Na erre már én is haraptam, mert nem vagyok az a fajta csaj, aki csak úgy hagyja magát lebaszni. Régen meghunyászkodtam, de már nem teszem, mert nekem is van lelkem, méghozzá sokkal nagyobb, mint az többen hiszik, és érzékeny is vagyok, úgyhogy ne haragudjon meg senki, de ezután sem hagyom magam! Mert lehet, hogy túlzottan tudok lelkesedni, de soha nem vagyok hazug! Ezt rám senki ne mondja, és ne is írja. A privipárbaj pedig nem fog menni, mert egyrészt ilyenekre nem érek rá, másrészt nem szeretném még jobban felidegelni magam olyannal, aminek se füle, se farka. Úgy fest, mi Áfonyával nem fogunk sosem kijönni, mert nagyon különbözik a rálátásunk dolgokra.
Mindenkitől elnézést kérek, hogy hosszan írtam, és erről nem szeretnék többet beszélni vagy írni, mert azt gondolom, ezzel csak elriasztjuk az ide írókat vagy akik ezentúl szeretnének csatlakozni. Pedig ez egy jó kis topic!
Áfonya, ezennel megkövetlek, amennyiben személyeskedésnek vetted amiket írtam azért is. Ezentúl nem említem a neved, ha másnak válaszolok, vagy írok, de ugyanezt szeretném tőled is kérni! Ha neked írok, azt majd megpróbálom körültekintőbben tenni, remélem viszont!