Új privát üzeneted érkezett!

Na, mire kijavítottam volna, már elküldte ezt a marhaságot! Szóval nem Septim, hanem Septum, csak nem tudom, az mit is jelent. Bocs, hogy félrelátok, biztos a szuritól van, aminek a helye még mindig sajog, ugyanis ma kaptam a 2. adagot.
Vendég

Áfi!
Hát én sem. Majd személyesen elmondja, hogy szerinte miért kezeltek rosszul. Nekem gőzön sincs.

Szezsó!
A HSG nem fáj, ha türelmesen csinálja a doki. Az enyém sietett. 40.000.- ért

A P3-as citológia miatt akart műteni kontroll lelet nélkül, lézerrel 150.000.- ért,ami felmehet 250.000.- re, ha közben mást is kell csinálni - mondta.
Én meg mondtam, akkor kérem szépen az eddigi leleteimet!
Oszt csókolom.

A P3 gombás fertőzés miatt volt - mint később kiderült. Ja és közbe megjött a p2-es kontroll leletem is, de azt eltitkolták, hogy lehessen műteni!

...és még sorolhatnám!

Kép
zölddisznó

Coca,
az jó ha elmondja miért kezelnek rosszul (nem hiszem hogy rosszul kezelnek) de azt nem fogom megtudni hogy akkor most szedjem a progit vagy ne szedjem a progit. Mindegy, holnap reggel teszt,ha negatív abbahagyom. Köszi hogy megkérdezted nekem! :)
Vendég

Athiz!

Itt a septum osztást (sövényt)jelent, vagyis hogy kétszarvú, az nem jelent gondot, de ha középen van sövény, az bafolyásolhatja!
Bocsi, oda kellett volna írnom!

Lerajzoltam paitbe:

Kép

Áfi!

Hát sajna nem tudok nyilatkozni, de nem akartam nagyon zavarni, mert épp indultak valami meglepire a szülinapja alkalmából. Ha holnap el tudom csípni, akkor kivallatom, hogy szerinte miért nem jól kezelnek Téged.
Bocsi

Kép
zölddisznó

Zöldi, milyen mocskok, csak úgy eltitkoltak egy fontos dolgot, hogy pénzhez jussanak! Undorító!
Vendég

Sziasztok!

Hát Athizon kívül senki más nem elemzi a görbémet??????
Köszi Athiz.
gizmixxx

Szép rajz Zöldi, habár az százalékos esélyeimet nem tudtam meg. Mivel már ugye van egy gyermekem, így az nyilvánvaló, hogy nem a rajzon feltűntetett méhfélém van szerintem, legalábbis az ultrahangos képen nem láttam, és nem is mondták, hogy középen lenne sövény! Na mindegy! De már ennyivel is bölcsebb lettem. :D
/Mellesleg nem hasonlít ez a méh egy nőre széttett lábakkal? :oops: :lol: / Vagy csak nekem intenzív túlzottan a fantáziám?! :shock: Mégegyszer köszike
Vendég

Ez tényleg durva, hogy eltitkolták a leleteket, kicsit kinyílt a zsebembe a bicska... A másik amiért sokkot kaptam, azok az árak... :shock:

Purc

Kép

Kép
purc

Nincs mit Gizmi, remélem, azért más is hozzászól a görbécskédhez!

Sajna mennem kell csucsukálni, ill. egyenlőre csak a fiamat altatni, mert még eddig a Mazsola és Tádét nézte!
Jó éjt mindenkinek, holnap talizunk!
Remélem, holnap pozitív tesztet fogok itt találni! :wink:
Vendég

Sziasztok Lanyok,

Csak gyorsan benezek, mert mennem kell aludni, faradt vagyok.

Gizmi, parancs ertettem :) . Szerintem is 18. eselyes lehet, ha meg kuszik a hod felfele, legyel turelmes :) .

Athiz, Afi olyan aranyosak vagytok, olyan edesen tudtok civakodni. :D
Szerintem is tobb fele velemeny van, mindenki eldontheti hogyan kezeli oket. Egyebkent ezek a gorbek is olyanok mint a szerelem, soha nem lehet roluk igazan velemenyt mondani, mert a legrosszabb gorbebol is lehet gyonyoru baby-ke. :)

Zoldi Anya, Te voros demon, nem semmi vagy. Ez a rajz :) Aranyos vagy, hogy segitesz masoknak is, ritka ilyen emberekkel talalkozni :) .

En, mar egy kicsit jobban vagyok, a tickeremet meg nem tudtam atjavitani 1cn-re. A mensi oromere elkezdtem megint dietazni, remeljuk sikerrel.

Puszi mindenkinek es jo ejt.

Melcsi

Kép
melcsi6

Juhee, a ticker sajat magat vezeti, szuper.........szoval 1cn, ahogy a baby baba is mutatja lent. Na de mar eszrevehetne, hogy mit irtam neki "come on baby"!!!!!! Gyerunk babak, igyekezni, egy csomo jo anyukajelolt var ratok siessetek! :) :) :) :)

Kép
melcsi6

Athit!

Ha nincs sövény, akkor tuti a kérszarvú méhecskéd is, nincs vele gáz!

ja, és még egy bicskanyitogató!

HSG utáni napon nagyon fájt a hasam. Felhívtam a kórházat, hogy bemehetek-e, hogy mengele megnézze. "Hát persze" volt a válasz. Bementem 12-re. Vártam, vártam. Szóltam is, hogy én vagyok az.... vártam, vártam. 14.00 lett. Kikerültek az asztalra a kávé, tea, apró sütemények, cukorka...egyre jobban öltözött nénik jöttek, akiket keresztnevükön szólított a nővér, majd körbement egy lap, amin alá kellett írni, hogy tudomásunk van róla, hogy 14.00-tól a FŐORVOS ÚR magán rendelésén veszünk részt! Itt. A kórházban. Munkaidőben. Fasza mi? 12.000.- "Ja, ez szokott fájni néhány napig" volt a diagnózis. Hát, ezt telefonba is elmondhatta volna!!!

Vazzze!

Kép
zölddisznó

Megyek én is fürdeni, meg ilyenek. Lefekvés előtt még benézek!

Kép
zölddisznó

Sajnálom Coca hogy ennyire kifogad :( Nem csodálom hogy rossz véleményed van az orvosokról.
Melcsi,
nem is a többféle véleménnyel van a baj, hanem a személyeskedő jelzők használatával és még sok egyébbel... :?
Vendég

Á, Fonya!

Nem, ez alapján nem általánosítok. Ez egy meddőségi centrum vezető főorvos fütyije. Undorító.
A dokiellenességem nem általános, és nem ellenük, hanem a tudományuk ellen szól - a vitaminmániám óta egyre felerősödve.

Kép
zölddisznó

Zölddisznó!

Teljesen kibuktam a fenti árak láttán egy HSG-re képesek 40000Ft-ot elkérni, ez azért abszurdum, akkor mennyit kér el egy szülésért????
Helyileg merre volt ez az orvos???
A hozzáálásáról már ne is beszélve.
Teljesen eggyet értek veled orvoslás téren.

Athiz!

Ha véleményt írnak ne vedd mindig magadra, nagyon érzékeny vagy mostanában, lehet, hogy baba van a dolgok mögött.
gizmixxx

Zölddisznó! :wink:
Ez elég durva.
Klassz az ingyenes egészségügy! :evil:
zsazsóka73

Juhéjjjj!

Végre egyszer első! Jó reggelt Mindenkinek!

Áfi, Áfi!

Mit pisiltél? Nagyon izgulok!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt mindenkinek!

Ma csak a második vagyok.
A mai hőm 36,5, ezek szerint tegnap volt pé-m?????
Kellemes napot mindenkinek.
gizmixxx

Szép napocskát!

Gizmi, az biza lehetséges, hogy tegnap ovuláltál! Remélem, volt valami ungabunga!

Melcsi, sajnálom és örülök az új ciklusnak, mert új reményeket táplál majd! A fogyizás jó dolog, már belekezdtem én is párszor, de valahogy nem megy. A civakodásról inkább nem beszélek, pedig lenne hozzá mit fűznöm, de nem akarom a mai napot is ezzel rongálni! :roll:

Szóval a hőgörbémet felteszem, hátha kielemzik szép és mindent látó szemek, hozzátenném, aki csak szeretné, elemezze! Köszi

Kép
Vendég

Athiz!

Ebből még bármi lehet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid??? (24 ???)
Igen tegnap volt akció remélem jókor
:lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Miért pont 24, Gizmi? Hát pár hónapja nem voltak ennyire összevisszák, mint mostanában, nagyjából 27 napra tehető az átlag ciklushossz nálam. De már semmin nem lepődöm meg. Mivel most elég későn volt az ovum, lehet, hogy hosszabb lesz ez a ciklus, ezért is írtam a tickerbe 29 napot!

Remélem, akkor elkaptátok az időpontot, és meglesz a várva várt eredménye is! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Tisztára el vagyok kenődve. Eddig 14-16. napon esett le a hőm vagy volt PÉ-m. De most már a 17 napon tartok és sehol semmi. Mitől lehet, vagy 1-2 nap miatt ne essek kétségbe?

A gőrbém:
Kép

Kiváncsi vagyok, mit mondotok.

Sziasztok
Ági
ági 76

Athiz!

Bocsi de a dátumot néztem a ciklusnapok helyett! :o :o :o
Most a 20. napnál tartasz még van egy hét hátra, bízzunk benne, hogy holnap fel megy és fent is marad. :P :P :P :P :P
gizmixxx

Köszi Gizmi! Remélem!

Ági, lehet, hogy még csak most lesz pé-d, szerintem kár még lehervadni, nekem is hamarabb szokott lenni ovulációm, de ebben a ciklusban a 17. napon lett. Szóval nyugi, és bízz! Valakinek csak a 21. napon van ovulációja! :wink:
Vendég

Coca,
köszi az érdeklődést, nagyon rosszul aludtam éjjel, így csak most keltem (meg hajnalban mikor ment apa dolgozni, akkor teszteltem is). A tesztem negatív, a hőm a béka segge alatt, nincsenek ikrek. Abbahagyom a progit, had jöjjön meg és elkezdem az újabb stimus hónapot.
Ágika,
én a helyedben nagyon kétségbe nem esnék, miből gondolod hogy nem ovuláltál most a 14. napon? :) Ha csak az a baj hogy az ugrás csupán 2 tizedes, hát igen, kicsit kevésnek tűnik, de elötte stabilan lent majd stabilan fent van, szerintem igenis volt PÉ, remélem volt más is :wink:
Athiz,
ha annyira van mit mondanod írd meg bátran akár priviben is, ha szeretnéd tőlem megbeszélhetjük a problémánkat egymás közt is. Ha nem szeretnéd úgy is jó, legfeljebb csendben békénhagyjuk egymást és kész. Nem kell mindenkinek mindenkit szeretni (soha nem is volt, nem is lesz olyan közösség!).

Mingyárt rakok gyászos görbét is.
Vendég

Ági!

Egy két nap nem számt, lehet, hogy már holnap le is esik, ha nem szokott rendszeres lenni a ciklusod akkor végképp ne ess kétségbe.
Nekem is később volt pé-m két nappal ebben a hónapban.

Üdv: Gizmi
gizmixxx

Áfonya!

Nagyon sajnálom!!!!
gizmixxx

Köszi Gizmi. :(
Én is nagyon sajnálom. Mindegy túl szép is lett volna ha elsőre sikerül... a nagy baj az hogy ha most se akkor műtenek, és én rettegek tőle :(
Megnéztem egy oldallal visszább a görbédet, nagyon valószínű hogy tegnap ovuláltál, (akkor volt a kis leesés) ma már progit termel a sárgatest (attól ugrik a hő). Mégpedig 4 tized, az szép, nem is kell több! :) Szorítok! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Görbe:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a bíztatást. Türelmesen várok, hátha leesik, de ha Áfonyára hallgatok, akkor a ciklus végét várom türelmesen, hogy mi lesz a végeredmény.

Majd pár nap múlva újra felrakom a görbét. Akkor már én is (valószínű) többet fogok tudni. De hát ez a kései peteérések hónapja.

Egy hónapja szedek méhpempőt, lehet, hogy az is befolyásolja a PÉ-t?

Sziasztok
Ági
ági 76

Sziasztok!

Mikor kell a begyázódásnál leesnie a hőnek????

Áfonya!

Miért műtenek???

Athiz, Zölddisznó mi ez a csönd????
gizmixxx

Afonya:
Sajnalom a gorbedet nagyon. :( Akkor az ujabb honapnak szurkolok!

Agi:
Meg koran tartasz a ciklusban, majd lesz meg peteeres...

Athiz:
A Te gorbed formaja jo, bar lehetne neked is kicsit forrobb vermersekleted... En is ilyen hideg voltam ebben a ciklusban....

Ezekhez az orvosi arakhoz, meg a trukkozos orvosokhoz nem is szolok hozza. Viszont a mai vilagban ugy erzem az sem fair az orvossal szemben, ha valaki mondjuk oda jar terhesgondozasra a nem magan rendelojebe, aztan elvarja, hogy a doki bemenjen az o szulesere akar ejjel, akar hetvegen es a vegen nem ad semmit meg egy koszonomot sem. Pedig ilyen is elofordul...
baratodildi

Gizmi,
a beágyazódást a megtermékenyülést követő 6-10. napra teszik.
Hát a műtét "csak" egy lapar, átjárhatóságot néznek és a petefészkeim felszínét borító apró cisztákat műtik le.
Ildi,
köszi. Épp nemrég telefonáltam be hogy nem megyek holnap UHra, mert mikor múlt hét pénteken kiírattam a szurikat azt hittem megjön, és rögtön UH időpontot is kértem. És ahova járok, ott dolgozik a világ legaranyosabb asszisztensnője, mikor bent voltam is példátlanul rendes volt, most is mondta mennyire sajnálja, meg biztos nem vagyok-e terhes hogy nem jött meg, meg hogy ha nem jön meg 1 héten belül menjek be és beszéljek orvossal, sőt emlékezett rám!!! Nem magánrendelésre járok! Nekem ez annyira jól esett!
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Sajna csak ritkán tudok jelentkezni... de annál jobb híreket hozok. Még nem jött meg és a hőm is fent van, úgyhogy nagy esély van rá, hogy lakik bennem valaki. :D

Mikor kell leesnie a hőmnek, ha esetleg összejött a dolog ezt tudjátok?

Estére felrakom a hőgörbémet is.
szerika

Erika,
ha összejött a dolog egyáltalán nem kell leesnie a hődnek!
Nagyon nagyon szurkolok, nem tudom hol tartasz időben mert tickered nincs, de ne csigázz, tesztelj ha ott tartasz! :D
Babaragacs: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

Áfi,

tegnap kellett volna megjönnie, ma vagyok a 29. napon. Még azért várnék a teszttel két napot, mert nem akarok koppanni.
Bár szabályos 28 napos ciklusaim vannak, viszont már volt hogy megszívatott a menszesz és 35 napra jött meg.
A HCG-t (ugye ez a neve?) már most termeli a szervezetem? Van, aki már a menszesz elmaradása utáni napon pozitívat tesztel?
szerika

Áfonya!

Ha összejönne a dolog akkor már nem kell leesnie a hőmnek???
Légyszi írd már le, hogy a hőtáblámból, hogyan következtethetek a tuti sikerre, mert elvesztettem a fonalat.

Előre is köszike:

Gizmi

Erika!

Nagyon kiváncsi vagyok minnél hamarabb tedd fel a táblád :roll: :roll: :roll:

Athiz, Zölddisznó!

Merre vagytok???
Athiz remélem nincs baj????
gizmixxx

Erika,
van aki a mensi számított napja elött 2-3 nappal pozitívat tesztel. A HCGt pedig a beágyazódástól kezdve termeli a szervezeted. De ha biztosra akarsz menni várj még, te tudod mi esik rosszabbul a negatív teszt vagy a várakozás. Én várni nem bírok, van aki inkább vár de biztos legyen a teszt eredménye.
Ha tesztelsz reggeli első pisiből tedd, az a legtöményebb hormonkoncentráció szempontjából.
Vendég

Gizmi,
ha azt jelenti az összejött a dolog hogy terhes lett valaki, akkor bizony a hő fent marad.
Ez azért van, mert a magasabb hőmérsékletet a progeszteron nevű hormon okozza, izgatja az agy hőközpontját. Ha nincs terhesség, a progiszint leesik, leesik a hő is, megjön a mensi. Ha van baba, a HCG fenntartja a progitermelést, és így a hő is fennmarad. Kisebb nagyobb ingadozások persze lehetnek főleg ha nem egyenletes a progitermelés, mert ilyenkor még a sárgatest termeli, csak a 12. hét körül veszi át ezt a feladatot a méhlepény.
Vendég

Gizmi, köszi az aggódást és érdeklődést, nincs különösebb gond, csak Szilivel játszótérre mentünk.

Áfonya, nem hinném, hogy van mit megbeszélnünk, egyszerűen nem értünk egyet a világ dolgaival, én arról vagyok meggyőzve, hogy szándékosan belémkötsz, ill. a mondanivalóimba, Te pedig arról, hogy nem vagyok őszinte, és személyeskedem. Az lesz a legjobb, ha megpróbálok elsiklani a kötekedéseid mellett, és nem reagálok majd ezekre. Ettől még nem jelenti azt, hogy haragszom rád, vagy utálnálak, továbbra is drukkolok neked, és még az is lehet, hogy helyeslem, amit másoknak írsz, tanácsolsz, csak majd nem teszem közzé. Ennyi.

Erika, nagyon szurkolok neked, hogyha tesztelsz, az 2 csíkos legyen! És remélem, ha az lesz, majd felteszed nekünk a tesztet, hadd lássunk mi is valami pozitívat! :wink:

BIldi, azt gondolom, hogy ebben a ciklusban sem leszek babás, habár tudom, még bármi történhet, akár csoda is, de valahogy úgy érzem, hogy most sem sikerült.
Vendég

Athiz,
a kötekedést határozottan visszautasítom!
Sajnálom ha úgy érzed nincs mit megbeszélnünk, én felajánlottam, többet tenni nem tudok. Akkor megpróbálunk elférni egymás mellett. Én sem utállak.
Vendég

Sziasztok !
Áfonya, Athiz!
Lányok ne csináljátok már olyan rossz olvasni mikor vitatkoztok, ráadásul nem is igazán értettem, hogy min, szerintem tombolnak a hormonok!
Szerika! nagyon-nagyon várom a teszted eredményét (talán emlékszem a mi görbénk hasonlít nagyon,avval a különbséggel, hogy én még csak a 21. napon vagyok. ) Képzeld el ma már 37, 1 volt a hőm, sőt most is teljesen olyan érzésem van, mintha hőemelkedésem lenne. (lehet hogy csak betegség bújkál bennem???? de szinte soha nem vagyok beteg)

Lányok, én nem írom a görbére, hogy hány órakkor mérem a hőm, de azt azért nem gondolom, hogy fél-egy órás eltérések olyan nagyon számítanának, elvégre olyan nincs hogy valaki percre pontosan ébred. (Persze nem több órás eltérésekre gondolok!)
Nem az a lényeg, hogy amikor felébredek mocorgás nélkül, rögtön mérjem a hőm?
Üdv Mindenkinek Fanny
Kép
fanny01

Sziasztok!

Nekem ma 1. cn.. :cry:

Mindenki másnak drukk!!
zsazsóka73

Zsazsóka,
nagyon sajnálom :(
Fanny,
percek nem számítanak, 2-3óra már igen.
De tényleg az a lényeg amit írtál, hogy ébredés után azonnal :)
Vendég

Zsazsó, sajnálom a rossz hírt! De fel a fejjel!

Fanny, szerintem szép a hőtáblád. Azt hiszem, hogy a fertilityn az időt, ha bejelölöd, és már fél órával a normál idődtől (amikor ált. mérni szoktál) eltérsz a méréssel, akkor nem színes golyót rajzol be, hanem fehéret, ezzel is azt hangsúlyozva, hogy számít az a fél órácska is. Persze én sem kelek mindig ugyanakkor, főleg, ha éjszaka nem alszom sokat, mint már 2 éjszaka. De mivel nálam elég láthatóan történik meg az ovuláció, vagyis többnyire több tizeddel megy fel a hőm olyankor, ezért akkor is látszik, ha nem mindig időben mérek.
Vendég

Csajok!
Megjött anyátok!

1. Ki tud nekem azonnal egy jó kis padlizsános receptet, mert a holnapi elutazásig ki kell ennem a hűtőt!

2. Én, mint a topic rangidőse, felhatalmazva érzem magam, hogy önérzettől duzzadó, hormonverézlésű ifjonc nőtársaimat buzdítsam egy levezető iszapbirkózásra (alias privipárbaj).
Veszem a bátorságot, hogy a többiek nevében is beszéljek, miszerint iszonyú boldogsággal töltene el mindannyiunkat, :D ha drága A&Á - miután meggyőződésünk, hogy nem úúúútálják egymást - nem az egymásmellettelmenős taktikát válsztanák, hanem egy óriási nyelés után újra, és szeretetben köztünk maradnának, mert szükségünk van rájuk.
Mindegyitekben mást szeretünk, és ez a topic lyukas lenne NÉLKÜLETEK! Úgyhogy angard! ...de tényleg! :D

3. annyira jólesett, hogy többen is hiányoltatok!!! :oops:
Sajna beindult a taposómalom. A héten vettem át kb 10000 tankönyvet 8 mó forint értékben, amit a jövő héten kezdek el árusítani, úgyhogy 6-18-ig robot!
Valószínűleg csak esténként leszek, és akkor is csak rádőlök a billentyűzetre és nyomom a qwertzuio.....ket (felsősor! :lol: )

Mindjárt válaszolgatok részletesebben is!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Áfi, Zsazsóka nagyon sajnálom, de fel a fejjel!

Szerika, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz az eredménye a tesztnek, tájékoztass majd minket.

Nekem még marha sokára lesz esedékes a tesztem, igaz nem türelemmel, de már várom :)

Purc

Purc

Kép

Kép
purc

Íme a görbém:

Kép

Csajszik! Köszi a bíztatást és a kedves szavakat mindannyiótoktól olyan jól esik :D
Nem akartam hétvégénél hamarabb tesztelni, de így, hogy már ti is várjátok az eredményt úgy döntöttem holnap reggel lesz az én napom, így már beszereztem délután egy Lily tesztet. Remélem, hogy elindítom itt a topikon a babainváziót és utána ti is példát tudtok rólam venni és követtek :lol:

Fanni, igen, tudom, hogy hasonlítunk, remélem ugyanolyan szép lesz a vége a tiednek is, mint az enyémnek, eddig nagyon szép a görbéd :P
szerika

Zöldi, tudod mi a vicces? Hát az, hogy a párbaj nekem is eszembe jutott, csak nem épp a privire gondoltam. :shock:
Igazán kedves tőled, hogy úgy gondolod, nélkülünk nem lenne teljes a topic, pedig erőteljesen arra gondoltam, hogy kiszállok innen, vagy újat nyitok magamnak, és akik kedvelnek, azokat szívesen látnám. Mert én itt 1 kivételével mindenkivel kijövök, sőt, bátran állíthatom, hogy nagyon is kedvelem a társaságot, az újakat is beleértve, szerintem olyan kedves kis csapat ez. De nagyon nehezen viselem, ha keményen elbírálják azt, amit én szívből írok valakinek. 1. nem hozzá írtam, 2. joga van hozzá, hogy Ő is elmondja a véleményét, de én mégsem szólnám le porig alázva, ha netán valami olyat írna, amit én nem úgy gondolok 3. úgy tudom, ez nem kifejezetten az Ő topicja, úgy érzem, teljesen ki szeretné sajátítani, mint pl. az nem tetszett neki, hogy én választ adtam Cuncocska kérdésére, és én is feltettem neki egy kérdést, mire Cunci azt nekem válaszolta meg. Dehát miért ne nekem szegezte volna a mondandóját, hiszen én kérdeztem Őt. És ezért kapta fel Áfonya a vizet. Nem tudom, nekem miért ne lehetne olyan véleményem, ami az én meglátásom szerint helyes, sőt mégcsak biztosra sem mondtam a válaszomat pont azért, mert nem szerettem volna, ha Cunci ebből azt vonja le, hogy neki tutira volt peteérése. Márpedig ezt NEM MONDTAM! Szóval nem teljesen világos, erre miért írta nekem Áfonya azt, hogy én nem mondok valós, helytálló dolgokat! Aztán már azt is, hogy Ő őszinte. Ezek szerint én pedig hazug vagyok. Na erre már én is haraptam, mert nem vagyok az a fajta csaj, aki csak úgy hagyja magát lebaszni. Régen meghunyászkodtam, de már nem teszem, mert nekem is van lelkem, méghozzá sokkal nagyobb, mint az többen hiszik, és érzékeny is vagyok, úgyhogy ne haragudjon meg senki, de ezután sem hagyom magam! Mert lehet, hogy túlzottan tudok lelkesedni, de soha nem vagyok hazug! Ezt rám senki ne mondja, és ne is írja. A privipárbaj pedig nem fog menni, mert egyrészt ilyenekre nem érek rá, másrészt nem szeretném még jobban felidegelni magam olyannal, aminek se füle, se farka. Úgy fest, mi Áfonyával nem fogunk sosem kijönni, mert nagyon különbözik a rálátásunk dolgokra.

Mindenkitől elnézést kérek, hogy hosszan írtam, és erről nem szeretnék többet beszélni vagy írni, mert azt gondolom, ezzel csak elriasztjuk az ide írókat vagy akik ezentúl szeretnének csatlakozni. Pedig ez egy jó kis topic! :wink:

Áfonya, ezennel megkövetlek, amennyiben személyeskedésnek vetted amiket írtam azért is. Ezentúl nem említem a neved, ha másnak válaszolok, vagy írok, de ugyanezt szeretném tőled is kérni! Ha neked írok, azt majd megpróbálom körültekintőbben tenni, remélem viszont!
Vendég

Athiz,
én ezt a dolgot már rég lezártnak tekintettem, te hozod újra meg újra elő. Alapvető tévedésekben leledzel, azt hogy én őszinte vagyok arra írtam hogy te leridegeztél!!! Kicsit sem akartam azt mondani ezzel hogy te hazug vagy! Mellesleg az egészet te kezdted, olvass csak vissza, én Cuncától kérdeztem Ő hol látja a PÉt, hozzád sem szóltam, TE kötöttél belém!!! Mellesleg én is egyetlen kivétellel kijövök itt mindenkivel, tehát ezzel sokat nem mondtál! És marha tisztességtelen dolognak tartom azt is hogy másokata távozásoddal zsarolsz, meg azt is hogy hosszú monológokon át engem szapulsz, miután megegyeztünk már (azt hittem) hogy békénhagyjuk egymást!
Tehát 1: Én sem hozzád szóltam
2 nem aláztalak porig, üldözési mániád van
3 valóban nem az én topikom és eszemben sincs kisajátítani! És nem tetszik hogy ilyenekkel vádolsz!
Szerintem én mindent megtettem a békéért, te kapsz bele újra meg újra. Fejezzük már be, elférünk itt ketten is csak hagyj már békén!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?