Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!
?Málna,milyen igazad van!!!MOst pont korrepetáltam,egy 190cm magas 16 éves srácot....akinek az agya helyén egy tál cseresznye van :twisted: :twisted: kikészítette az idegeim.....jövő hét kedden fog pótvizsgázni és nem tudja mi az hogy my.....az hittem leszedem a hajamat!!!!De rájöttem,hogy nem idegesítem magam,mert megárt a szépségemnek :oops: :oops:

Kép Kép
meli1118
 
 


Málna!
én is mostanában a turiban jobb dolgokat találok mint máshol.

Bea!
Az én barátnőmmel pont hétvégén beszélgettünk erről neki vagy 2 picurja a fiú 2 éves lesz ő egész nap mocorgott a pocimban ment mint a villám. Most is ilyen. A kislány ő 3 hónapos s ő nyugodtabb baba volt a pocakban, s az életben is ilyen.

Zene:
Mozartot hallgatunk, plussz torna után vagy ha nem tudok elaludni van egy jógás buddhás zeném s azt szoktuk hallgatni.
Kb. 2-3 hete majdnem mindeneste mesélek neki.

Itt olyan szép idő van alig akartam visszajönni ebédszünetről.

Nekem még nem volt semmi bosszantó.

Sok a melóm nem volt időm visszaolvasni.

Puszi mindenkinek.

Kép
nika04
 
 


Na,végeztem mára az angollal :roll:
Megyek ki a kertbe teszek-veszek!!!!

Nekem egy halom ruhám van a turiból(nem érdekelt soha,hogy ki mit gondol erről)és jobbnál.jobb ruhákat szoktam ott venni potom pénzért....mondta is tegnap a drágám,hogy inkább mentem volna a Rákóczi útra a turiba....tudja hogy onnan mindig jókedvűen és jó cuccokkal felszerelkezve jövök el.....van olyan farmerszoknyám,Miss Sporty,amiben benne volt az árcédula....szóval jövő héten egy délután felmegyek....

Bea,tényleg sokkal fiatalabbnak néztek ki a korotoknál!!!HIHI jól tartjátok magatokat 8) 8) 8)

Most bocsi,de nem írok mindenkinek külön-külön,rohanok gazolni!!!!!Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118
 
 

 
 

Ja,még Zsizsinek annyi,hogy nem is vagy duci!!!!!És a férjed olyan tipikus vadász....pont ilyennek képzelek el egy vadászt :lol: :lol: a kiscsaj pedig gyönyörű,látszik,hogy nagyon kiegyensúlyozott gyerek :lol: puszi

Kép Kép
meli1118
 
 


Meli

Van egy kis gazolni valóm...Te olyan lelekes vagy...Nincs kedved?!

málna2162
 
 


Ismét itt vagyok!!Ledőltem az ágyra,egy kicsit aludtam is,de túúúl kényelmetlen volt a póz,ezért felkeltem!!Szilvéztam egy jót,aztán ittam rá egy pohár jó vizet,és most teljesen jól vagyok!!
Nem is meséltem!A Bankban hátravittek minket egy irodába,egy Közjegyző fiatal csajhoz,és végig kellett hallgatni,ahogy elolvas betűról-betűre vagy 60 oldalt!ezzel ment el háromnegyed óra,egy max.ra kapcsolt klimás helységben!! :x Már Apa sem nagyon tudta,hogy-hogy üljön,majd elaludt,Ádika még az elején rugdosva hallgatta a "mesét",majd annyira monotonnak találta a tralalázást,hogy Ő is elaludt!!Megunta!!! :x Borzasztó volt!
A kiselőadásért fizetni kellett 40.000Ft-ot! :x Aztán jött a Bankos nő!!Őt már ismerjük!Ő is magyarázott egy sort,meg aláiratott még egy pár oldalt velünk,és végre eljöttünk!!Szegény Apa,meg nemgyőzi magát utolérni a munkába!Most volt itthon ebédelni,de mennie is kellett tovább!!
Még azt sem momdtam,hogy volt fennt az üzletben az Anyjánál,és bejött az egyik fodrász csaj,és kérdezte,hogy mi újság van velünk?Fiúnk,vagy lányunk lesz?Aztán Apa egy fiúval válaszolt! :) És csak erre fel kérdezte meg a Drága anyós,hogy,és mi újság van velünk??Pedig TÖKRE NEM ÉRDEKLI ŐT!!!Na mindegy!!megkaptam az összes pénzemet Tőle,igy már nem kel örökké feljárnia apának hozzá!!Hála Istennek!!

Kép
bea27
 
 


Bea, mi ugyanígy vettük a nyakunkba a hitelt két éve.
A közjegyzőnek kötelessége felolvasni, nekünk pedig kötelességünk végighallgatni.
Az összeget én is enyhén szólva sokallottam (hogy nem enyhén szólva mit mondtam, nem részletezem), szóval a lényeg, hogy egy előre meígrt formátumban változtatnak néhány nyomi számot és betűt, és felmarkolnak egy csomó pénzt.
Ha hozzáveszem az óradíjat, a papírköltséget, a nyomtatófestéket, az áramot, ja és a nyomtató amortizációját, akkor se jön ki a matek.
Hát ezért töltődnek a közjegyzői pozíciók kihalálos módon...

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Szia Muszkuru!!
Mindegy!!Az a lényeg,hogy már túlvagyunk rajta!!Kicsit megijedtem hirtelen,hogy vajon miből fogjuk visszafizetni,de RÁJÖTTEM,hogy nem olyan nagy gáz,amennyire besz@rtam!!
Még kell két papirt vinni a bankba,egy lakásbiztositásost,meg egy eladó által valamilyet!!Arra már nem emléxem!Csak arra,hogy nekem már nem kell mennem!! :D
És vajon ezekután mikor kapják meg a pénzt??
Nálatok,hogy volt??

Kép
bea27
 
 


Nálunk a társasház építőjénél landolt az összeg, az épület készültségi fokának megfelelően, kisebb-nagyobb adagokban.

És hát volt olyan, hogy késtek, mondván: ők még bevárják a következő készültségi fokot és a következő utalást...
És akkor Csaba leordította a hajukat, hogy b@rmok, a mi kötbérünkkel és késedelmi kamatunkkal játszadoztok, és akkor végre fizettek... :evil:

Amúgy mondtam már, hogy következő életemben közjegyző, vagy öleb-állatorvos vagy nőgyógyász szeretnék lenni?
Rövidke életem (32 év) alatt úgy mértem fel, hogy ezek nyúlják a legtöbbet a legkevesebb munkáért...

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Na, egy kicsit én is itt vagyok.
Próbáltam délután aludni, de 3 :twisted: gyerek mellett ez képtelenség. A 3. anyósom :twisted: Ugyanúgy krimpírozott nekem mint a gyerekeim, és felkiabált, hogy kinnt van a barátnőm anyja, nem mintha nem lehetett volna neki mondani, hogy pihenek. :cry: Én ezt nem értem. :roll: Úgyhogy mint valami narkós úgy mentem kifelé, ja, és Erzsike néni semmi érdemlegeset nem mondott, lehet, hogy ennyire ijesztő voltam :roll: :?:

Turkáló 1000 éve nem voltam, legalábbis a nyáron nem. A gyerkeknek nekem is sok ruhájuk van onnan. Nem egyszer komplett szabadidő-együttest v. pizsomát hoztam nekik nagyon jó állapotban.

Musz miért csak a következőben :lol: Gyerekek mellett tanulás? Nem vonz?
Én igazság szerint még most sem tudnám megmondani mi az a pálya amit tiszta szívemből szeretnék csinálni :oops: Én annakidején konduktornak jelentkeztem, nagyon tetszik az a pálya, viszont, hogy majdnem nekem is segítségre szoruló gyermekem lett...hát nem tudom.
Ja, most az anyaság tetszik legjobban természetesen :D

na, most ennyire futotta :oops: olyan sz@r a gyomrom, vajon mi nem tetszett neki :?: :roll: Úgy megettem volna a csirkepaprikást, de mire készen lett, nem is esett olyan jól :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Hello csajok, bár látom senk nincs, azért írok. Előszöris a turkiról: ha lehet ilyet mondani, a hobbim a turkizás (természetesen nem az orrom.... :lol: ) Szóval kb 10 éve volt egy turkink pár évig, azóta imádom. Van pár bolt ahol ki lehet fogni bmbajó cuccokat. A ruháim kb 85-90 %-a onnan van, ha szégyen, ha nem. De senki nem mondja meg, hogy onnan öltözködöm...

Bea, nálunk nem kellett végighallgatni a közjegyzőt, "csak" fizetni kellett :?

Pár napja fáj a derekam, most meg ráadásul voltunk anyósnál, aki délben halat sütött :? Amúgy smmi bajom a rántott hallal, de azóta is hányingerem van :x

Nem tudom már ki kérdezte, meddig szeretnék dolgozni, de őszintén mondom, nem sokáig. amúgy tartok a suliban a téli influenzajárványtól meg úgy gondolom, elvagyok én itthon. Szóval majd meglátjuk. Tegnap azt mondta az uh-s doki, ne akarjam sokáig igazgatni a kollégáimat, és készüljek fel arra, hogy lassan nem fogok dolgozni. Hááát, majd meglátjuk, mit mond a magándokim...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Ez érdekes, azt írta csütörtök reggel 6.48 van,??? Meg van ez hülyülve, hiszen szerda este 19.54 van.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


jó estét Mindenkinek !

jól vagytok ? babák ? pocaklakók ?

párom anyukája már várja az unokát, de még várnia kell

elfelejtettem terhességi tesztet venni, melyik a legjobb szerintetek ?

az egyik barátnőm elküldte a hathónapos kislánya képeit, tisztára besárgultam..
vvviki
 
 


helló !

én nagyon szeretek turkálóba járni, a ruháim 80 %-a onnan van ! a múltkor láttam egy csodaszép kismama felsőt !
vvviki
 
 


Sziasztok!

Létszámellenőrzésre jelentkezem :wink: :lol:

Ma elmentek a vendégek, ami részben :( részben pedig :lol: :oops: .Nagyon elfáradtam ebben a pár napban... 10év történéseit kellett kipletyizni, későn feküdtünk és "korán" keltünk, legalábbis házigazda révén nekem illett elsőnek kikelni az ágyikóból. Ráadásul Dani éjszakánként 1-2-szer riasztott :?

vvvki
Üdvözöllek a topicban :lol:

Mára ennyi mert kiguvadnak a szemeim :roll: , holnaptól visszaaktiválom magam a normál kerékvágásba :wink:

Ja Málna!
Hivhatlak pelus ügyben????

Kép
Kép
mókuska
 
 


Helló! Itt az éjszakás! 8)
Napközben már olvastalak benneteket, végre írni is tudok. :) Igaz, még vár a vasalni való. Este 8-kor elkezdtem bepakolni (4 nap Balcsira ), de még nem végeztem. Egész nap főztem, hogy ott ne kelljen, csak pihenni és :oops:Hű, nem akarom túlragozni a dolgot, de már nagyon várom.
Mókuska, akkor most rádfér egy nagy pihenés!?
Viki, nemsokára nekünk is lesz!!!
Kata, én a vasút melletti angol turiban voltam és a budai úton az amerikaiban, mindegyik nagyon jó. Anyukám az összeset ismeri, ő szokott nekem vásárolni, ha megyünk. Már kismama cuccokat is vett.
Kismamaik, pihenjetek sokat (dolgoztassátok apát) :wink: a hétvégén!
A többieknek mindent bele, babásodjatok :oops: én is igyekszem.
üdv : Mamen[/img]
mamen
 
 


Jó reggelt!
Végre kicsit kipihentebbnek érzem magamat :wink:

Hoppá
a halat én is imádom, viszont Krisztivel még az illata sem tetszett nekem sem. :cry:
Viszont a nagyáruházakban azt a halszagot ami az élő haltól van azt azóta is utálom :(
Ja, és szerintem ha van rá lehetőség maradj otthon, úgyis olyan gyorsan eltelik ez a pár hónap, és addigra legalább kipihened magadat :D :wink:

Mókuska
jók lettek az új vonalzók :wink:
Gyerekek jól vannak?

Mamen
kellemes hétvégét nektek! Használjátok ki az utolsó idei meleg-hulllámot :wink:

Mi hétvégén megyünk haza anyuékhoz. Végre szeretnék bevásárolni Adrinak a sulikezdésre, még semmit nem vettem meg :oops:

Vvviki
nekem most 25-ös érzékenységű tesztem volt, de a nevére nem emlékszem. Valami holland, és nem tesztcsík, hanem kazettás. :)

Na, felébredt a kis herceg, megkezdődik a mai nap :wink:

Szép napot mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Mamen!
Nagyon jó pihenést kívánok jó időt mondd használjátok ki ki tudja lesz-e még?
Mi szombaton délután megyünk vhova horgászni gyűtjök egy kis D vitamint.

Mókuska!
Rokonság vendégek: Mi szerettünk volna egy romantikus hétvégét. Mivel a 94 éves nagypapám már csak fekszik s nemeszik, így hazajönnek Orosházáról ki tudja meddig láthatják. Vasárnap+Hétfőn én leszek a vendéglátó.

Hoppá!
Én is egyre többször kelek azzal a gondolattal, hogy miért kell nekem dolgozni menni? S már is ki is számoltam, hogy a Gyes miatt mennyit kellene okt1-ig. Az a baj, hogy még nemvettek fel helyettem senkit s képzeljétek a másik kolléganőm is terhes ő a 11 hétben van. Itt 4-en dolgozunk ezen a részlegen. Nem akarom őket cserben hagyni :))

Kis_plutó!
Tanulás nekem terhesség alatt sincs hozzá semmi kedvem angol s extra lusta vagyok hát még gyerekek mellett. Úgy vagyok vele tanultam eleget s mire mentem vele?
Ilyenkor eszembejut, hogy mennyit költöttem nyelvre nem használom. Sőt még mindig megyek angolra. Novemberbe elmegyek nyelvvizsgázni s kész. Akár sikerül akár nem. Elég volt soha többet tanulás.

Bea!
Hitel tavaly ilyenkor mi is átestünk rajta. Futkoztunk eleget s ültünk eleget a közjegyzőnél is. Szörnyű volt. Ráadásul anyámék is jöttek velünk Kanizsáról, mert jelzálóghitel volt a telek miatt. Szept.3-án házasodtunk s szept.4-én már levonták az első törlesztőt.
hat hetet kellett várni a pénz átutalásra.
Ez a bürokrácia sajnos.

Szép napot mindenkinek!

Kép
nika04
 
 


Jó reggelt, csak gyors bekukk, megyek dódozni. Majd jövök.

Mamen, a vasút mellettit én is bírom, meg a József utcait. Tök jó cuccok vannak ott is.

Na megyek, apa végre itthon van, bebújok mellé, mert visszabújt ey kicsit.
Ja, és anyukámék ma elköltöznek. Úgyhogy újra kettesben leszünk, Apa már nagyon várja :oops:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Jó reggelt!!!
Ma ki van itt velem??
Ha senki amkkor gyorsan lemegyek a közértbe,venni ezt-azt!
Olyan hülye álmaim vannak!HIHETELEN!!
Nevezhetjük rémálomnak is!Igyaziból "csak" annyi,hogy nem Apával mentek a dolgok!Illetve odáig el sem jutottunk,de a flört az már megvolt!És ezt vajon álmodja velem a baba is??? :oops:
Tegnap este 20:00től 23:00ig nemhagyott békén! :) Mulatott!!Nyomta a ROCK'N'ROLLT!!Demár most is ébren van velem!
Tegnap meggyőződtem róla,hogy a hugyhoólyagomon van!!100%!!Éreztem!Most vagy rátelepedett,vagy focizik!!Figyelmeztetnem kell,hogy a VB már véget ért! :D

Kép
bea27
 
 


Bocsi a helyesirási hibákért,de még alig van nyitva a szemem!! :shock: :shock: :shock:

Kép
bea27
 
 


Sziasztok!!!!Kata,ti már nem lesztek kettesben :lol: :lol: pihenj kicsit és vigyázz a halszaggal :x

Viki,én a Gabrielt ismerem és használom havonta :lol: sajna nekem még nem mutatkozott meg az érzékenysége :cry: de talán majd most!!!!

Mamen,jó 'pihenést' a Balcsin!!!Remélem,mire jössz,valaki bebabásodik,mint régen,ha távol maradtál!!!

Nika,én is így vagyok a tanulással....van egy középfokú nyelvvizsgám már 8 éve és ezalatt az idő alatt bőven meg tudtam volna csinálni a felső fokot is és akkor nem csak üresfejű hülyegyerekeket korrepetálhatnék,hanem akár nyelvvizsgára való felkészítést is vállalhatnék....de lusta vagyok,mint egy malac.....ez sajna az igazság....annyira elfáradok a mindennapokban,hogy nincs kedvem előszedni az agyamnak azt a részét.....ez van,mindig mondom,hogy majd egyszer.....

Musz,tudod,hogy kik keresnek még szemtelenül sokat??Az ingatlanokkal foglalkozók....a tesóm 20 éves,egy Pesti ingatlanirodánál dolgozik 2 hónapja,a fix.az 70EFt,de nagyon jó a jutalék...meg sem merem mondani,hogy mennyit keresett az elmúlt 2 hónapban.....és ő "csak"titkár.....gondold el,mennyit keres a tulajdonos.....szóval vannak még itt kiaknázatlan lehetőségek :lol: de ez az ölebállatorvos nagyon jó....az tényleg nem egy lestrapálós szakma....

Mi hétvégén a Tiszához megyünk,anyuék,tesómék és mi.....vasárnap este pedig a sógornőm anyuja hívott meg minket grillezésre.....jó kis fogyókúrás hétvége lesz :twisted:

Ma leszek délelőtt,gyertek sokan!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118
 
 


Szia Bea!!!Ádika rokizik a húgyhólyagodon????Az klassz!!!!!KIs táncoslábú.....biztos tőled örökölte,te is folyton táncolgatsz :lol: akkor meg ne is csodálkozz!!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Meli Drágám!!Köszike!!! :D
Majd meglátod Te is!!!!
Azért ez a fele annyira nem kellemes!De én ezt akartam,ezt vállaltam!
A neheze még hátra van!!Remélem ha kibújik,akkor nem lesz éjjeli bagoly!!

Kép
bea27
 
 


Jó reggelt!

Gabi, a múlkor kiszámoltam, 6 éves koromtól 26-ig iskolapadban ültem.
(Rosszmájúak, nem azért mert annyiszor megbuktam általánosban :lol: )
Az 20 év! Azt hiszem elég volt.
Bár néha úgy érzem, hogy a napi robot lassan medúzává alakítja az agyamat...

Én amikor még nem voltam terhes, úgy gondoltam, végig dolgozni fogok, mert megenne az unalom otthon.
Hát átestem a ló túloldalára, és reggelenként minden erőmet össze kell szednem, hogy bemásszak a munkahelyemre...
Mi lesz velem később? :shock:

Vvviki, bármelyik terhességi teszt jó, ha nagyon kíváncsi vagy és minél előbb szeretnéd tudni, akkor a legnagyobb érzékenységűt vedd, ilyen pl. a Gabriel. Ennek az ára sem borsos (kb 700 Ft a patikákban)

Bea, arra én is kíváncsi lennék, mit éreznek meg az álmainkból, vagy az érzéseinkből - pl ha megijedek valamitől, és gyorsabban kezd verni a szívem, hozzájuk mi jut el belőle? De kit tud erre válaszolni?

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Nekünk sem sokkal jobb a helyzet a szagokkal!!Bár már az öklendezésem elmúlt,mindentől a szagokat még érzem,és gondolhatjátok milyen érzés lehet az nekem,amikor 23:00 után pizzát csinál az alattunk lakó!!!! :x FÚJ!!!UNDORITÓ!!És mind az én szobámba jön be!!!! :x
Na megyek felöltözöm,és lefutok a közértbe!Mindjárt jövök!
Csak tudnám,hogy mit vagyek fel??Márcsak egy nadrág jön rám!!! :x Azt meg már rohadtul unom hordani!A kedvenc butikunk,meg szabi miatt zárva!De hétfőn már nyitva lesz!!Veszek magamnak egy-két nacit!!!

Kép
bea27
 
 


Muszkuru!!Erre én is kiváncsi lennék!!
Ezt csak a Baba tudná megmondani!!!Dehát......................!Mire beszélni tud,addigra meg BŐVEN elfelejti!!
Hol vannak a többiek??Megyek,mert megint nagyon ideragadok!
Gyorsan lefutok!
Mindjárt jövök! :wink:

Kép
bea27
 
 


ok,Bea várunk!!!!
Musz,én még nem vagyok terhes(bár már lehetek :lol: )de mégis folyton álomkóros vagyok és nincs is kedvem dolgozni sem....mi lesz velem később,ha már ketten leszünk a testemben :?: :?: Anyukám kiteszi a szűrömet az üzletből....mennem kell vevőm van!!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Megjöttem!! :lol:

Kép
bea27
 
 


Jó reggelt!(vagy már napot :oops: )

Nika

Ezt a gyes dolgot nem értem?!Miért kell dolgoznod okt.1-ig?

Muszkuru

Szerintem azt nem tudja,hogy mit álmodsz,csak azt érzi,hogy te hogy érzed magad.Megérzik a jót is és a rosszat is.

Amikor anyu terhes volt velem,én már akkor "rosszul voltam "a pocakban amikor apu beindította az autót.Hát még akkor amikor eliindultak.Állítólag feszítettem mint pók a sarokban.
Na ez a megszületésem után sem volt másképp.A mai napig csakaz apu,a párom és saját magam mellett nincs hányingerem.Kiskoromban rendszeresen nyakon hánytam a a sofőröket,imádtak :wink: :?
Közjegyző :lol: Amikor felolvasta a közjegyző bojtár(vagy hogy hívják) a papírokat Apát folyamatosan Csonka ANDRÁSNAK mondta :shock: pedig levolt írva rendesen a neve.Az elsőnél még szólt,hogy nem András,utánna már nem.Ha mindeegyiknél szóltunk volna még most is ott ülnénk.És mi is kifizettük a piri pénzt. :twisted:

Bea

Ejnye-bejnye :wink:
Micsoda álmok.De lehet,hogy az elmúlt napok feszültségét vezetted le.Mit álmodtál?Megnézzem neked az álmoskönyvben?

Kis_plutó

Adri tudja már,hogy kistesó lesz?

Hoppá

Ti már bejelentettétek a családban a babát?

Meli

Mi is a Tiszához megyünk!Füredre! Ti hol lesztek?
Megyünk Hortobágyra a Hídi vásárba,Zsiszsik is jön!!

Megyek,mert tegnap vettem észre,hogy június 16.-án lejárt az útlevelem. :shock:
Szeptemberben meg mennénk Horvátországba.Ráadásul nem bízom benne,hogy simán megkapom,úgyhogy muszály leszek sűrgősségivel kérni.Dupla illetékért :twisted: Így jár aki nem figyel...

Tegnap volt nálunk egy csaj a Fundamentától.Kötöttünk egy szerződést.Mindent Máténak :wink: A legjobb az egészben,hogy ezt a fajta befektetést nem terheli a kamatadó.Ha meg fel akarom venni a hitelt akkor a befizetett önrészemet az állam megtámogatja a befizetés 30%-ával,kamatmentesen,visszatérítés nélkül.Azért ez nem rossz.

málna2162
 
 


Szia Málna!!!Mi Tőserdőre megyünk!Tiszakécskétől 15km-re van,Holt-Tisza part!!!!Szép hely,a strand mondjuk gány,de nem is akarok fürdeni,nehogy valami fertőzést beszedjek...inkább csak sétálni a jó levegőn,csónakázni,grillezünk,napozunk...szóval igazi nyugi...igaz,hogy ingyenes rock-fesztivál lesz,szóval lehet,hogy annyian lesznek,hogy nem is alszunk semmit...de mindegy...
Nektek is jó pihenést,bár ez úgy érzem igen aktív lesz..... :wink: gondolom a kioldózsinór is eltűnik addigra :wink: :wink:

Kép Kép
meli1118
 
 


Egy régi ismerőssel álmodtam,aki már azóta kinnt él Németo.ban!Volt osztálytársam volt egyébként!!
Ezen az András dolgon JÓÓÓÓT nevettem!!

Kép
bea27
 
 


Ja!!Egyébként semmi különöset,csak flörtöltünk egymással!!Amire történt volna valami,addigra felébredtem!!Érdekes!!Az ilyen álmokat,az esetek 95%-ban nemtudom végigálmodni!!MIÉRT :?: :?:
Nehogy jóóó legyen :?: :?:
Egyébként ahogy kinyitottam a szemem Ádika már rugot is!!Lehet,hogy velem álmodott :?:
Most is tele van a lakás UNDORITÓ pörkölt szaggal!!Az állandó cigaretta szagról nem is beszélve!!! :x
Már a másik lakásunknál feltérképeztem a helyzetet,és az alattunk lakók nem DOHÁNYOZNAK!!De ne is főzzenek!!!!

Kép
bea27
 
 


Málna!!Egy heted van!!HÚZZATOK BELE!!!!
Megnézzem neked a Jónást??

Kép
bea27
 
 


Bea

Nézd meg!

Az álmoskönyv szerint:Barátot látni, és vele lenni:búbánat...
Én nem hiszek ebben a könyvben(de azért szoktam forgatni) :roll:

málna2162
 
 


Mi van??Megint elárvultam???
Dóriról tudtok valamit?? :roll:

Kép
bea27
 
 


Málna!
okt1-ig kell dolgoznom,hogy meglegyen a max gyes. Úgy tudom, hogy max 87.500 Ft az átlagfizetésed 70%-a lehet,hogy tévedek. Ha a Csöpp decemberben kibújik akkor a 2005.év átlagát veszik figyelembe ha jan.16 amire kivagyok írva, akkor a 2006. év átlagát veszik figyelembe. Rosszul tudom? S kiszámoltam az átlagom mivel van 13 nap szabim, így okt. közepéig kellene dolgoznom, hogy megkapjam a max gyest, de a papám miatt s a 4D-s felvételek + a cukros vizsgálat miatt ki kell vennem szabit még így kb.10 napom marad, s ezért kell okt.1-ig dolgoznom. Lehet, hogy egy kicsit zavaros volt. Bocsi
Utána mindennap csak ráadás a cégnek s a kollégáknak, hogy segítek nekik.

Horvátország melyik részére mentek szeptemberben?

Meli!
Jó szórakozást! Azért a 4 napra figyelj :)
Apát nem elhanyagolni.

Bea!
Ádika focista lesz.
Nálunk csak egy nap kb.3-szor jelentkezik. Én még nem tudom megállapítani, hogy mikor van ébren.

Többiek?
Vikike társamról tudtok valamit?

Kép
nika04
 
 


Nika

A max gyes attól függ,hogy a bruttód mennyi.Ha normálisan vagy bejelente akkor max gyet kapsz.Ha minimálbérre akkor nem.
Ezért nem kell dolgoznod októberig.A 180 biztosított napot is a terhesség előttől számolják.Ha évek óta dolgozol ennél a cégnél,akkor már bőven megvan.

málna2162
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok,már 7-kor fent voltam egyszer,de gondoltam még egy kicsit visszabújok,10.30-kor keltem :lol: .Úgy látszik engem most ér el az álomkor :D
Tegnap délután meg bútort vettünk a gyerekszobába.Na nem ágyat,hanem szekrényeket,de már ennek is nagyon örülök.

Muszkuru!
A terhesség kezdetén én is így voltam vele,hogy nagyon nehezemre esett elindulni a munkahelyemre.Aztán kb.1,5hónap múlva változott a helyzet,és már jó volt menni.Kivétel 1-2 zűrösebb nap.

Bea!
Tünci is mindig felelevenedik estére.Talán tudják,hogy ilyenkor teljes figyelmünk rájuk irányul,ezért jól bemutatkoznak :D
Ezek az álmok tényleg érdekesek :roll:

A turihoz annyit,hogy én is szoktam ott vásárolni,és így legalább nem fenyeget az a veszély,hogy 20 u.o ruha jön velem szemben az utcán.
A tanulásról én is azt gondoltam,hogy kihasználom,hogy baba mellett ingyen lehet,de már nem vagyok benne biztos,hogy azta kevés időmet tanulással szeretném tölteni.Inkább teljes erőmmel Tüncire szeretnék koncentrálni.

Úgy látom mindenki kihazsnálja az "utolsó"hétvégét.Mi is balcsizást tervezünk+ilyenkor van a Csopaki borhetek,ami 20.-án nagy tüzijátékkal(remélem Tünci nem fog megijedni)és utcabállal zárul.

KépKép
takido
 
 


Málna!
Azt én is akartam kérdezni,hogy hova mentek horvát.o-on belül.
Szeptember vége felé is meleg szokott lenni még a tenger?
Mi is gondolkodtunk,hogy egy hosszú hétvégére le kéne ugrani :)

KépKép
takido
 
 


Teszteld le úgy,hogy hasra fexel!!Ha nem tetszik neki TUTI,hogy kikéri magának,és rugkapálni fog!! :wink:
De ahogy telik az idő egyre jobban fogod érezni!!
Nálam ahogy lefexem az ágyra hanyatt,egyből rugdos!!
Állitólag Ők akkor mozognak,amikor mi járkálunk!Mert azzal a mozdulattal RINGATJUK őket!!Érdekes,nem??
Az előbb benéztem az Iwiwre,és tele voltam levelekkel!!De nem jelzett az e-mailemre! :shock:

Kép
bea27
 
 


Na végre DÓRI!!Csak,hogy!!
Mi van veled??
Mikor mész UH-ra??Mi van a veséddel??

Kép
bea27
 
 


Málna!!Én sem hiszek az ilyenekben!!
Érdekes,akkor a jóslatokban miért is hiszek :?: :?: Nemtudom!!
Mint ahogy azokban a hülye e-mailekben,hogy küld el 10 barátodnak,mert ha nem szerencsétlen,stb.......leszel!!! :evil:

Kép
bea27
 
 


Málna, akkor ez azt jelenti, hogyha pl. egy szupi hapsival álmodom, (aki nem apa), akkor nem fog lebuktatni, csak örül, hogy jól érzem magam? :wink:

Mellesleg be kell vallanom, történt már ilyen! Az volt a furcsa, hogy álmomban kreáltam a mukit, mert élő emberként nem ismertem.
Amikor magamhoz tértem, felültem, apa mellettem szuszogott, és csak annyit mondtam, húúú basszus… :shock:

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Azt ugye írtam,hogy hétfőn voltunk,a szíve miatt ugye,amire visszarendeltek.A vesémről nem mondott semmit.
A magándokimhoz meg ma akarok időpontot kérni a jövő hétre.Hátha ő többet mond+mostmár szeretnénk megtudni,hogy mi lesz.Mert ha fiú akkor nem akarom Tüncinek hívni :D
Te mikor mész a magándokidhoz legközelebb?

KépKép
takido
 
 


Muszkuru!
Szerintem 1x legalább az életben mindenkinek van ilyen álma.
Ugyanígy persze a férfiaknak is,sőt lehet,hogy náluk gyakoribb csak nem mindegyik beszél róla :roll:

KépKép
takido
 
 


Jövőhéten megyek a terheléses balhéra,aztán a rá következő hétfőn meg a dokimhoz UH-ra!!Aztán rá kb.2 hétre akarok menni a 4D-és UH-ra!!

Kép
bea27
 
 


Dóri, az volt a furcsa, hogy egyszer egy meg évfolyamtársammal álmodtam hasonlókat, akit viszont ébren a "bottal se piszkálnám" kategóriába sorolok!

Szóval az emberi agy képes még meglepetéseket okozni...
Vagy az én "készülékemben" van a hiba :shock:

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Már jövőhéten mész a cukros förmedvényre?
Ha jól számoltam akkor a 26.hét körül mész a 4D-s UH-ra..?
Hüvelykenet vizsgálatod mikor lesz?

Muszkuru!
Minden sajna nem stimmelhet álmunkban sem :)

KépKép
takido
 
 


Fogalmam sincs!!Neked mikor lesz??Olyan vizsgálatról még nem is hallottam!! :shock:

Kép
bea27
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?