Jó reggelt!(vagy már napot
)
Nika
Ezt a gyes dolgot nem értem?!Miért kell dolgoznod okt.1-ig?
Muszkuru
Szerintem azt nem tudja,hogy mit álmodsz,csak azt érzi,hogy te hogy érzed magad.Megérzik a jót is és a rosszat is.
Amikor anyu terhes volt velem,én már akkor "rosszul voltam "a pocakban amikor apu beindította az autót.Hát még akkor amikor eliindultak.Állítólag feszítettem mint pók a sarokban.
Na ez a megszületésem után sem volt másképp.A mai napig csakaz apu,a párom és saját magam mellett nincs hányingerem.Kiskoromban rendszeresen nyakon hánytam a a sofőröket,imádtak
Közjegyző
Amikor felolvasta a közjegyző bojtár(vagy hogy hívják) a papírokat Apát folyamatosan Csonka ANDRÁSNAK mondta
pedig levolt írva rendesen a neve.Az elsőnél még szólt,hogy nem András,utánna már nem.Ha mindeegyiknél szóltunk volna még most is ott ülnénk.És mi is kifizettük a piri pénzt.
Bea
Ejnye-bejnye
Micsoda álmok.De lehet,hogy az elmúlt napok feszültségét vezetted le.Mit álmodtál?Megnézzem neked az álmoskönyvben?
Kis_plutó
Adri tudja már,hogy kistesó lesz?
Hoppá
Ti már bejelentettétek a családban a babát?
Meli
Mi is a Tiszához megyünk!Füredre! Ti hol lesztek?
Megyünk Hortobágyra a Hídi vásárba,Zsiszsik is jön!!
Megyek,mert tegnap vettem észre,hogy június 16.-án lejárt az útlevelem.
Szeptemberben meg mennénk Horvátországba.Ráadásul nem bízom benne,hogy simán megkapom,úgyhogy muszály leszek sűrgősségivel kérni.Dupla illetékért
Így jár aki nem figyel...
Tegnap volt nálunk egy csaj a Fundamentától.Kötöttünk egy szerződést.Mindent Máténak
A legjobb az egészben,hogy ezt a fajta befektetést nem terheli a kamatadó.Ha meg fel akarom venni a hitelt akkor a befizetett önrészemet az állam megtámogatja a befizetés 30%-ával,kamatmentesen,visszatérítés nélkül.Azért ez nem rossz.