Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Most mentek el a gyerekeim nyaralni anyihoz.A Brigi meg a Bence ment,a Dávid maradt.Azt mondta a hármat nem meri vállalni.
Régen mindig csak a Brigit akarta elvinni,én meg mondtam neki,hogy vagy mind a kettőt elviszi,vagy egyiket sem.Azóta megy a Benyus is.
Nekem így is jó,van egy kis nyugalmam.
Azon gondolkozom mi legyen ma az ebéd,de még ötletem sincs.

Itt is volt esső,de szerencsére nem volt vészes.

Most megyek mert a legkissebb szétpakol mindent.

Puszi:Móni
memó

Hello Móni!

Nem jó ez a kivételezgetés, én is tudom. :cry:
Anno a nagyszüleimnél én voltam az ász és mindig lelkiismeretfurdalásom volt Öcsi miatt. Pedig igazán egy égedelem volt, felmászott a polc tetejére, meg odarohant az utcán vadidegen bácsihoz :shock: -azt hitte a nagypapám :lol: - megfogta a kezét és ment vele le a metróba, és még sorolhatnám. Kedvenc időtöltése az én gyepálásom volt. :cry: Így a Mamám nem szívesen vállalta. Természetesen itthon meg anyám ezért engem szapult, tehát főleg én ittam meg a levét, mivel Öcsit meg agyonkényeztette. :cry:

Én milánóit csináltam. :wink: fini..... :wink:

azért most jobban tudsz pihenni, igaz? :roll: mégiscsak kettő gyerekkel kevesebb. :wink:

Puszi

Kép
dianab

Sziasztok!!

Dia:
Anyós nem semmi :cry: meg a barátnői :cry:
Képek nagyon jók, szépek voltatok!!

Móni:
Jó pihenést!!

Ildi:
Jó ez a kis kocsi :wink: de én nem szeretem amit nem lehet egy kézzel tolni.

Judit:
Milyen lett a lakás??

Mi is kipakoltunk. Hétfőn este már jártunk a Bethesdában :cry:
Flóra lázas lett és fájt a pocakja. A doki semmít se írt fel csak adjak neki vitamint meg igyon sokat :roll:
Éjszaka nagyon sírt , gondoltam, hogy nem csak vitamint kéne neki adni :cry:
Reggel nek álltam gyorsan itt a neten megkeresni a legközelebbi gyerekorvost. Sikerült is megtalálni a körzeti dokinőt. Elis vittük Flórát. Már sárga válasékos volt a torka .Kapott gyógyszert.Ma már jobbn van. Hazafelé egy barom autós nőci majdnem elütött a zebrán :evil: :evil: Az egyik autós átengedett a villamos sínek közepén a köv sávban meg odaszáguldott a nyanya vagy hetvennel, fékezett mint az állat :evil: :evil: fölborította az utépítök kordonnyát is.. A barom nem hiszem, hogy nem lát meg 2 nagy darab felnőttet az út közepén akik egy babakocsit tolnak :idea: :?:
Meg mit gondolt miért áll a sinen az autó :?: :?:
Na rendesen megijedtünk.. a munkások is odajöttek, hogy ez nem normális :!: :!: Gyógyszertárba bementem ott is mondta a gyógyszerésznő , hogy látta mi volt,és , hogy mindenki száguldozik azon az úton.( Erzsébet kir-né út) Na legközelebb nem arra megyek az tuti. Este 8-ig rendel a dokinő így ha menni kell megtudom várni apát és kocsival eltudunk menni.

Jó kis eső volt tegnap.az összes garázs beázott.Reggel mindenki lapátolta ki a vizet. Milyénkben is áll a víz , de nekünk nincs bennt semmi ami szétázhatna, a kocsi kerekének meg nem árt a víz. 40 cm magasan állt a víz a garázs ajtóban.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Találtam egy helyet ahol nagyon jól főznek és az árak is jók.Évi te biztos tudod,a Béke söröző és étterem.Tegnap onnan hoztunk ebédet isteni finom volt.Ma is megyünk.
Tegnap voltunk kirándulni is,csak egy kicsit későn jutott eszünkbe,mert este 1/2 8-kor indultunk és éjjfélre értünk haza.Elmentünk az Auchanba Fehérvárra,levásároltuk a beiskolázási utalványunkat,majdnem mindent megvettünk belőle.
Fele annyiba került ott mintha itt vettük volna.Meg megcsináltuk a nagybevásárlást is.A Dávidnak nagyon tetszett,már majdnem hazaértünk akkor aludt el.Megvettük az iskolatáskát is 4000 ft volt,micimackós,szabadidőruha mellényes 1500 ft.

Most megyek mert még elkell mennem pár helyre.

Puszi mindenkinek:Móni
memó

Hali!

Ilyen táskát vettünk a Briginek. Kép

memó

Sziazstok!!

Móni:
Igen tudom :wink: Én meg kénytelen vagyok főzni :lol:
Amúgy nekem is fáj a fejem, délután leis kellett feküdnöm, er nem bírtam.

Jó dolgokat vettetek!! Táska nagyon jó!!

Többiek mi van veletek??

Még mindig nincs netünk nem jöttek a szerelők. :cry:

Kicsit unalmas itt. Gyalogosan elég nehézkes,de majd megszokjuk. :wink: Bkv-ni még nem merek , még az utcák, terek et sem bírom betájolni :oops: :wink: :lol:

Ma is jó nagy eső volt. Pont akkor voltunk boltban teljesen eláztunk :cry:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok !

Móni
Nagyon jó a táska,mi még nem kaptuk meg az utalványt :(
Dia
Nagyon szépek vagytok a képeken.Gyönyörű a ruhád :DDDD
Évi
Sajnálom,miért is indulna jól minden?Ezt nem értem.,de Flóra erős baba biztosan hamar meggyógyul :) küldünk neki tündérkét:)
Nyanya jogosítványát meg vette? Őrület mik vannak.

Dius kapott szülinapjára "lórit" akit Gyurikának hívunk és reggelente nem szeretem ,mert korán rikácsol.Majd megtanítom jó reggelt kívánni :P
Holnap állatkertbe megyünk,majd teszek fel képeket papitól is :))
Judit képek nincsenek lakásról?
Pusz Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!!!

Végre többen vagyunk!!!! Csajok, jó hogy írtok!!!! Végre!!! Kép

Flórának egy gyógytündérke/angyalka: Kép
Remélem hamar meggyógyul!!!!

Évi,
igen, Budapestet meg kell szokni :cry: , de utána jó lesz, hidd el!!! :wink: És most már tudunk jobban talizni! :wink: :D
Emlékszem, mi itt a 18. ker-ben laktunk 16 évig és minden héten többször is mentünk a belvárosba, mert a Mamámék ott laknak. Mikor leköltöztünk Szigetcsépre, nehéz volt még nekünk gyerekeknek is. :oops: Aztán hozzászoktunk! :wink: Kb 4-5 éve jöttem vissza, felköltöztem a Deákra a Mamámékhoz, most meg 2 éve itt vagyok megint a 18. ker-ben. Eleinte picit szokatlan volt a csend, főleg, mikor utsó hónapban a picivel a pocimban nem tudtam 20 percnél messzebb menni, mert mindig pisilnem kellett :oops: .... na akkor éjjel nappal itthon... :oops: de most már megszoktam! :wink: Most ha egy héten egyszer megyünk Tökivel a Mamámhoz, hát... :oops: nagyon nem szeretem a belvárost!!!!! Koszos, büdös, zajos, úgy sajnálom olyankor a fiam, hogy lenn kell kuksolnia a kocsiban a büdiben. :oops:

Mindegy, ettől még megyünk, mivel imádom a Mamám és Gabika is, és Őket ha együtt látom... hm... az olyan klassz érzés! 8)

Móni,
jó a táska nagyon!!!! 8)
Tegnap voltunk séta közben az egyik barátnőmnél, boltban eladó, és most tele van iskola táskákkal. Hát én teljesen elájultam! Mondom, ezért megérné újra sulisnak lenni! :lol: Olyan szépek és jók!!!! Persze nem egy olcsó üzlet, igaz. :oops:
Emlékszem, mikor én kezdtem a sulit, hm... 20 éve... :roll: ... szóval, akkor semmi választék nem volt, viszont ha találtál egyet, hát el nem tudtad nyűni. :D Kaptam egy sárga tégla táskát és azt hordtam 6!!!!!! komolyan!!! 6 évig. :!: :!: 6.-os koromban már könyörögtem Anyuéknak, vegyenek már egy komolyabbat, mert az már ciki. :lol:

Kép
Bevallom őszintén, örülök ennek a hűvösebb időnek, mert már kezdtünk megfőni. :oops: Igaz, most az öltöztetés nehézkes. Mit adjak rá, biztos elég-e, stb....
Tegnap elött délután lementünk sétálni és eléggé/számomra legalább is eléggé felöltöztettem a Tökit. Erre hazaérünk, veszem ki a kocsiból és a lába meg a keze tök hideg. :oops: Jaj, nagyon megijedtem! :oops: Mondom, ha most miattam megfázik.... :oops: De semmi baja! :D Éjjel - nappal 25 fok van, 31-33 helyett. Muszáj vmennyire beöltöztetnem, mert én fázom a nagy hőmérsékletkülönbség miatt. :oops: Csak hogy tudom fokozatosan hozzászoktatni???? :roll: Mert télire- őszre olyan 24-et akarunk belőni. :roll: Most kicsit tanácstalan vagyok.... :oops:

Kép Persze az árvíznek nem örülök... :oops: Nálunk is kimosta a homokot a járdára, meg kinn az uttestek is tele vannak, ha kisüt a nap, tiszta beach hangulatom lesz. :lol: Persze nem akkor, mikor összelapátolom. :oops:

Kép
dianab

Még egy kép, átöltözés elött:
Kép

Kép
dianab

Hello!

Judit,
hát én nem, csak a férjem. Tavaly 26-28 fok volt, majdnem kigyulladt a gatyám itthon. :lol: :oops: :lol: :oops:
Aztán mikor kijöttünk Gabikával a kórházból, majdnem megfagytunk itthon, pedig 28 fok volt mindig. :shock: :? :shock: :? Gondolom a kórházban lehetett vagy harminc.... :oops: úgyhogy elég nehéz volt visszaállni vmi normális hőmérsékletre. Most meg ezt a 24-et én találtam ki, a férjem csendesen beleegyezett, most, hogy még nincs fűtés, aztán ki tudja mennyi harc árán fogom tudni megvalósítani. :roll: Most nyáron, hogy 31-33 fok volt még éjjel is, férjecském gyapjúpléddel takarózott, mert neki kell. :shock: :shock: A téli paplanját eldugtam, különben azt is magára húzná. :lol: :shock: És ez most nem vicc, tényleg ilyen. :oops:

Gabika hideg keze:
hát most de kivittem, jól felöltöztettem, pokróc, lábzsák plusszba és így is hideg volt keze-lába. :? Pedig a zokni fölé kismamuszt is adtam. :? Szóval, lehet hogy ilyen típus. Nem akarom agyon bebugyolálni, mert nehogy fázós legyen. :? Ha majd tipeg, mit adok rá, ha már most tele van ruhával. :?

A lakásotok miatt meg ne aggódj, majd szépen idővel lesz új bútor, stb, nem ciki!!!!!!
Nálunk csak azért szép minden, mert én hoztam otthonról a legtöbb bútort.
A szekrénysoromat 16 évesen kaptam a michelfeit-ből, mázli, hogy nem látszik rajta a 10 év, se kopás, se divat ügyileg. A francia ágy is az enyém, 5 éve vettem. A konyhaasztalunk egy irógépasztal, amit szüleim szereztek egy bankból kb 2000 Ft-ért. :lol:
Mivel pici a hely, nem sok bútor fér be a lakásba. :oops:
Ja, a komódunk 8500 Ft volt az auchanban! :lol: Nem látszik rajta hogy gagyi, belül meg jó tágas, igaz kétszer leesett már a felső fiók eleje, de Gábor megcsinálja és kész.
Szőnyegünk még nincs, mert azt igazán jót akarok, pénzünk sincs rá, és olyat akarok, ami igazán tetszik. Szóval, lehet hogy még egy évig nem lesz. :lol:
egyedül a függönyeink "jók", mert a bétexben vettem őket tavaly és tényleg szépet akartam. :roll:

Kép
dianab

Sziasztok!!

Jucus:
Már megszoktuk, hogy nem megy minden könnyedén. Flóra már javul.Most éppen barbyzik az apjával.

Mi vasárnap megyünk az állatkertbe vagy honap.

Dia:
Hát igen Budapestet megkell szokni:) a belvárosba nem szándékozom bemenni. Nekem az a furcs, hogy otthon mindenféle boltot, üzleteket 15-20 perc alatt elértem.Most meg buszoznom kell ha normális dologt akarok venni.:( Na majd megszokom.

Nekem is sárga tégla táskám volt 20 éve. Hogy elment az idő.....

Judit:
Tényleg mutizzd már meg alakást, ne szégyenkezz!!!!!!!!! tuti, hogy most sokkal jobb mint amikor sógor ott lakott!!

Nem tudom mit nem értesz a történeten????:) Az egyik autós átengedett a másik meg majdnem elütött. Vagy melyik rész nem vili???

Láttam én is a térképen, hogy az uzsoki kórház itt van a közelben.És jókat hallottam róla itt a neten.

A telepes utcában lakunk a Rákos patak közelében.Egy nyolc lakásos társasházban.

http://www.utcakereso.hu/map/utcakereso ... =keres%E9s

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Új monitorunk van 19"-os.Imádom,ezen legalább lehet látni mindent. :lol:

Legalább ágyból tudjuk nézni a filmeket. :D

Ma megvettem a maradék suliscucc nagy részét,már csak tornacipőt meg benti cipőt kell vennem.Most tartunk 23 ezernél,még jó,hogy a könyvek ingyen vannak. Kép

Megyek pakolni.

memó

Évi

Telepes utca? Ott lakik a volt pasim a 22-ben.Micsoda véletlen :)
Nem kuksizod majd meg 1× nekem?Még le kéne verni rajta kb.150000 FT-ot :evil:
Mi is holnapra napoltuk ,de csak ha jó idő van ,ha nem akkor vasárnap esz belőle.Talizhatnánk ott:)))

Judit
Képeket fel.Szégyellni semmit nem kell :) nekem sosem az volt a fontos kinek milye van ,hanem milyen az ember.
Még mi sem vettünk meg mindent amit akartunk újonnan,majd lassacskán :(
Móni
23000 ??????Úristen nekem is ennyi lesz a vége?Ne már :))
Habár ha a táskát nézem meg a füzeteket, stb 2oldalas listát kaptunk suliból :( akkor a gatyám othagyom a végére.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Ja
Dia tök jó a hajad színe és szépek vagytok Gabikával nagyon :)
:D :D :D

Kép

Kép
jucu

Évi!
Jöttök ma?Küldj üzit, ha igen :)
Privi ment

Kép

Kép
jucu

Hali!

Jucu,még ehez hozzászámolhatod a könyveket az kb még egy 10-es.
Tegnap a Tescoba mentem megvenni a maradékot,a polchoz allig fértem oda annyian voltak.De ahogy néztem az Auchanan jobbak az árak,nem bántam meg,hogy oda mentünk.
Két év mulva megint végigkell csinálnpm,akkor a Bence megy suliba.
De addigra profi leszek iskola ügyben. :D Kép

A Dávid is most kelt fel ( 9:35-kor)

Megyek csinálok reggelit.

memó

Hali!

Nagyon jó a polód Judit. :lol: :lol: :lol: Kép

Jó éjjszakát mindenkinek.

memó

Sziasztok!

Tegnap hála istennek szép időnk volt így elmehettünk az állatkertbe.
Évi
Flóra tündéri kiscsaj.És milyen nagy?Nem gondoltam volna :shock:
Apa kérdezte " ugye nem ijedtek meg tőlem "?
Mi utána amikor elváltunk még egy kicsit sétáltunk ,de kifelé vettük az irányt ,mert fáradtak voltak a gyerekek.Azért még a Vároligetbe trambulinoztak kicsit :lol:
Judit
Pólód nagyon jó!
És Bencike ? Kis pasi,de tuti :wink:
Móni
Én nem gondoltam volna ,hogy ennyi.Nekem van egy ismerősöm aki papír írószeres, nekünk ő összerakja lista alapján az összes cuccot ,csak a táskát mentünk le kiválasztani.Abból tutit akartam ,mert sokáig hordja majd.Néztem nem is drágább mintha én mentem volna beszerezni bárhová és még kényelmesebb is.
Tegnap hívott a barátnőm,hogy Árkádba van tuti jó bőr cipő kislánynak 18000.FT helyett 2000.-ért.Ma megyünk ég egy két cuccot beszerezni tesiórára meg ami lemaradt itt,utána benézek milyenek a cipők.
KÉpet majd dobok fel ,csak anikót kell megkérnem kicsinyíteni.
Na pusza
Ildi neked is pusza.Mekkora a pocid már?Jól vagytok,biztosan jobban viseled ezt a kellemesebb időt?

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Jó drága ez a suli kezdés!! Én még semmít se vettem az oviba:( , mert még nem tudom, hogy mehet-e. Zárva van minden ovi itt a környéken. Igaz oviba csak negyed annyi cucc kell mint a suliba.

Jucus:
Telepes utca igen:):) Majd elsétálok arrafelé:)
Jó volt talizni az állatkertben!!!! Legközelebb összehangoljuk, hogy ho talizunk pontosan:) Szívesen talizunk veletek bármikor.
Nem ilyedtünk meg a férjedtől:):) Tényleg szimpik vagytok!!!!
Azért nem mentünk veletek, mert mi már kétszer megnéztük a zebrákat. Mi is mentünk haza csak elmentünk megnézni a gorillákat. Flóra elaludt a kocsihoz menet.
Árkádban olcsó cipők??????? Írd már meg, hogy melyik üzletben plííízzz:)

Judit:
Tuti a pólód!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A városliget tényleg közel van, de még tömegközlekedni nem merek. Az még várat magára:)
Talizhatunk!!!!!!!
Benci annyira aranyos!!!!!!!!!!!!!

Délben jött egy csajszi a kislányával bemutatkozni:) Nagyon szimpik voltak. Fent laknak a tetőtérben. Legalább flórának lesz kivel játszani. 2 gyerek van a házban:(

Kedden jönnek bekötni az adsl-t. Már jó lenne, így nem tudok képeket feltölteni:(

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello csalszik!

Gyorsan írom, hogy sikerült beszélnem Csillával, és jövő hét után szabin van a férjem és akkor megcsinálja a gépét. Telefonbeszélgetésük alapján csak újra kell telepíteni a gépét és jó lesz!
Szóval már nem kell sokat várnunk és Csilla újra itt lesz!!!!!

puszi

Kép
dianab

Helló lányok!

Ma körbebarangoltuk Tolnát-Baranyát..:))/Árkádban/
Most voltam másodszor ,de nekem elég is volt.
Évi
A villamos szintjén/asszem 1 emelet/ bal oldalt Woodoo-ba 2000.-Ft ért vettnk Diusnak cipőt.Igaz csak háromféle volt akciózva ,de 10000 helyett megérte.
Nem vagyok márka buzi ,de apa mondta ez jó.Vettünk még egy hosszúújjú felsőt is tök ari :)
Majd teszek fel képet róla.
Tornacipőt nem kaptam viszont tornanadrágot ,tolltartót sikerült vennem.Táskák horror áron kaphatók. :evil:

Kép

Kép
jucu

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 720.77.jpg[/img]

Remélem nem oltam sok,de örültem ,hogy végre megengedte a gép a kicsinyítést.juppi,juppi,juppi

Kép

Kép
jucu

Kép
Kép

Kép

Kép
jucu

Jó reggelt! :D

Judit,
jó a pólód! :lol: Szerintem egy anya, föleg ha elsőgyerekes, állandóan görcsöl, és persze hogy nemcsak a Töpin, hanem a Vele kapcsolatos dolgokon is, ami tulajdonképpen minden, hiszen a Pici mindennel kapcsolatban áll. :lol: De majd fogsz lazulni!!!! :lol: Optimistának kell lennem, magam miatt is. :wink: :lol:
Benci nagyon édes, hogy fenn ül az ágyon! Gondolom mindenhova oda, be, ki, el mászik, szalad, bújik, stb. Kis örökmozgó, jól kondiban tart! :lol: :lol: :lol:

Hőmérséklet:
nálunk 26 fok van, Töki szobájában 24. Töki kitakarózva alszik, az egész baba jó meleg, mi meg mint két fókabébi olyan hidegek vagyunk a Párommal és vastag takaró fölöttünk. :lol:

Jucu,
jók a képek!!!! :D Dius annyira szép kiscsaj, klassz a tortája is... nyami!!!!! :wink:

Évi, Jucu,
Az állatkertért meg irigy vagyok! :lol: Mi még nem megyünk idén, szerintünk nem élvezné még a Töki. :cry: Majd jövőre... :wink:

Évi,
Mi is bármikor készek vagyunk talira! :wink: Ha sokat kimozdultok mindenfelé, szépen megszokjátok majd Bp-et. :wink:

Tényleg lányok, mikor lesz újjabb összeröffenés??? :roll:

Móni, Jucu,
hát nem irigyellek Titeket a sulis vásárlásért. :oops: Jó sok pénz... :oops:

Most mesélek:
képzeljétek, férjem szombaton elvitt ebédelni. :o Teljesen meglepődtem. :o Ezt találta ki házassági évfordulónkra. :D Olyan kis édi! :D Nekem semmi nem jutott az eszembe, Gabika egész héten nyafogott, örülök hogy élek :oops: erre apjuk ilyen jót talál ki. :wink: Utoljára szülés elött egy héttel voltunk "kettesben", így ez a másfél óra életmentő volt. :lol: Jól éreztük magunkat, a kaja is fincsi volt, szóval igazán örültem ennek a programnak. :D
Persze a Tökire anyós vigyázott.... :cry: :oops: hát nem szívesen hagytam itt, főleg a keresztelő után.... :oops: :cry: de nem akartam a hangulatot elrontani, Gábor annyira aranyos volt, így inkább bekockáztattam, és szerencsére jól sült el.
Indulás elött megtömtem ebéddel :lol: , így csak vizet kellett anyósnak adnia, és mást úgyse tudott volna belenyomni, mert nem ette volna meg. :wink: Ugyanis mostanság anyós mindenfélével meg akarja etetni a Picit :? , mondván, már ezt is adhatsz neki, meg azt is, én meg csak nézek nagyokat :shock: , mert a védőnő és a dokinéni semmi ilyet nem mondott... :? hm..... :?
Szóval édi volt a férjem hétvégén, és általában mostanság, csak ha este lemegy anyóshoz, és visszajön, akkor mogorva. :shock: Azt vettem észre, anyós éppen lekenyerezni akrja a fiát, pl, bőr pénztárcát vesz neki előre :shock: karácsonyra!!!! :shock: ... Hol van még a tél????? :shock: :shock: :lol: :lol:

Kicsit aggódom. :? Lehet azért csinálja, mert eladás alatt van a Gábor egy telekrésze, és az abból befolyó lóvéra fáj a foga. :? :?: Nem tudom... :? Nem sok pénz-500.000 Ft-, de arra elég lenne hogy a külön feljáró- bejáratot megcsináltassuk, és akkor végre lehetne anyós mentes napom is. :roll: Anyós viszont a ház eredeti bejáratánál levő teraszt akarja beépíteni, üvegháznak, hogy mégtöbb virága legyen, meg az olyan szép, stb... :? Csak mivel azt se takarítaná, igazi dzsungel lenne ott, pókokkal, pókhálókkal, bogarakkal :? szóval annyira nem buli tisztaság szempontjából. Meg hát ez a Gábor telke/része, most miért ilyen? :? Persze Gábor közölte, ad belőle az anyjának is, mert megérdemli. :? Majd odaadja a jehovásoknak. :lol: És akkor buli lesz! :lol:
A másik teoriám, hogy anyósnak előjött a lekiismerete és szégyenli ahogy viselkedett. :? De akkor nekem miért nem nyalizik? :lol: Lehet hogy csak a fiát akarja megpuhítani mégis.... :?
Nehéz ügy! :oops:

Gabika Anyuméktól két csomi habtapit kapott keresztelőajándéknak. Letettük a szobánk egy sarkába, rá a Picit... hát mit művelt! :lol: És olyan jó színes, nagyon bulisan néz ki! Majd ha lesz gépünk teszek fel képeket róla! :wink:
Ja, persze anyóstól semmit se kapott. :lol:

Na mennem kell, felébredtünk, indul a nap! :D

Puszi mindenkinek! :D

Kép
dianab

Sziasztok!

A Balatonról jelentkezem egy internet kávézóból ,csak gyorsan beugrottam egy pár percre. Látom nem tétlenkedtek,nincs is időm végig olvasni a hsz-eket,mert rohanok.

A képek nagyon jók. :D Én is csináltam már egy csomót.

Elég rossz idő van,de ezáltal sokat kirándulunk. Voltunk már Tihanyba,Veszprémbe az állatkertbe,jelenleg Lelléről írok.... Ma cirkuszba megyünk,remélem a hétvégén már fürdeni is tudunk.

Sokszor puszilok mindenkit.Vigyázzatok magatokra!!!!

Jók legyetek,hétfőn ha minden igaz már otthonról jelentkezem.(Nem biztos,hogy lesz netem még hétfőn,mert valami megosztás lesz a két szint között,na mindegyj hosszú......amint tudok jövök.)

Ildikó
ilgya1

Hali!

Végre süt a napocska,már nagyon hiányzott.
Ma megint az úram nélkül kell aludnom,ma is éjjszakás.
Igaz tegnap velem aludt a Brigi is meg a Dávid is.Mind a ketten megvannak fázva,a Dávidnak fél éjjel szivogattam az orrát.
Nagyon nem bírnak magukkal,rohangálnak össze-vissza,biztos örül az alattunk lakó. :lol: :oops:
Kép

Megyek,ma nagyon hosszú napom volt.

memó

Sziasztok!!

Tegnap végre bekötötték az adsl-t. hurrá, hurrá :lol: :lol:

Jucus:
A Woodoos cuuccok tényleg jók!! Nekünk is van onnan pár ruhánk , cipőnk.
Állatkertes képek nagyon jók :) A szülinapossak is!!

Dia:
Flórát mi vittük 8-9 hónaposan is az állatkertbe meg tavaly is.sokkal, de sokkal jobban élvezte mint most.

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!

Ildi:

Örülök, hogy a rossz idő ellenére jól érzitek magatokat!!
Mi is megyünk holnap a balatonra.

Móni:
Nem irigyellek egyedül aludni, olyan rossz :cry: Még jó hogy van aki birtokolja az üres helyet :wink: :lol: Mi most a kanapén alszunk így amikor jön flóra éjszaka akkor apa megy a gyerekszobába aludni :) Nem férünk el hárman :oops:
Gyerekek , hogy vannak?? Flóra is még náthás+köhög.

Judit:
tőled akarom kérdezni, hogy azok a mintás tehenek hol vannak kiállítva?? Te bíztos tudod...
Apa megint felhozta a tesó projektet?? Nem baj ha később születik mint ahogy Benci betölti a kettőt?? Látom a te férjed is sokat változott.az enyém is.Otthon ha mentünk valahova olyan durcás fejet szokott vágni,hogy azt elsem tudom mondani.Ezt szerencsére otthon hagyta, nem duzzog ha boltba kell menni,igaz flórával való foglalkozás még mindig nem megy, de szoktak barbyzni együtt. ami elég muris :wink: :lol:
De hosszabb időre nem lehet őket együtt hagyni, mert mindig történik valami.Tegnap elszállt Flóra lufija a konyha ablakon keresztül.

Flóra sokszor hisztis mostanában amit a költözésre fogok.Már nem mondja, hogy menjünk haza, de azért emlegeti a házat.Pedig tényeg mindent megteszek, hogy hamar megszokja ezt a helyet. Festettem matricákat az ajtajára , ugyan azok a dolgok vannak a szobájában ami Kaposváron. Párszor már elmagyaráztam neki, hogy most itt lakunk egy kicsit aztán veszünk egy házat ahol megint lesz udvar. Talán ez hiányzik neki legjobban??
Az ovit se tudom megkérdezni, mert zárva vannak :cry: Nem fűzök túl nagy reményt hozzá, hogy felveszik :cry:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Judit!

Azt hittem ezek a tehenek egy helyen vannak kiállítva???? (én kis naív) hahaha
a lufi kiszállás viccces volt,csak Flórának nem :cry: bömbölt szegény gy jó darabig :cry:
Ráadásul fönt akadt a szomszéd fáján...

Berendezkedtünk igen, de még szokom az új életet.a boltba és az orvoshoz eltalálok.Amúgy meg fogalmam sincs mi hol van és hogyan lehet eljutni.Nulla a tájékozódási képességem :cry:
Flórával meg nem is szeretnék Bkv-ni, mert ugyan azt az elvet vallja mint Benci :lol:
Ha érdeke van akkor gyalogol, ha már elszállt az ihlet akkor cipelhetem(18 kg)

Aranyos Benci nagyon, jó sok mindent tud!!!

Flóra egyre hisztisebb sokszor fogalmam sincs, hogy mit kezdjek vele :cry:

Na megyek is, mert lelök a székről :lol: :roll:

Ez a vonalzós kép nagyban:
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Halihó!

Judit:
Én inkább tolom üresen a kocsit ha sétálni akar, de nem vagyok hajlandó vinni!!! a múltkor motorral jött a gyógyszertárba tök közel van.Viszsafelé már nagyon nem akart jönni, még a motorral se. 4-5 házra voltunk az eső elkezdett esni. úgy kellett kézenfogva hazavontatnom.Jól néztünk ki gyerek üvölt, hogy vegyem föl ,szakad az eső. De, hogy a francba cipeljem a motort és Flórát??? Kénytelen voltam hazavontatni :x
Mikor beértünk a lépcsőházba kettesével lépett a lépcsőn már nem volt semmi baj,hírtelen elmúlt a fáradsága :wink: :lol: :shock:

Gondoltam én is szoktatom, hogy sétáljon :wink: De úgy kiborít amikor bömböl, hogy vegyem föl!!! Ráadásul tudom, hogy nem fárad el, mert ismerem, csak ha nincs kedve akkor így csinál :shock:

Na befejezem, apa mindjárt itthon van és indulunk.

Örülök, hogy jó perceket szereztem neked a lufis storyval :lol: :lol: (csak ne lett volna olyan drága)

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Csináltam én is vonalzót,hogy tudom felrakni?

memó

Hali!

Sikerült felraknom a vonalzót,most nagyon büszke vagyok magamra.

A változatosság kedvéért ma megint esik az esső,nekem meg fáj a fejem.

Kép

Befejezem,mert megyünk ebédér.

Kép
memó

Hali!

Ma megint egyedül alszom. :cry:
Holnap jönnek vendégek,a sogórnőm,a völegénye és az ő testvére.
A Kami Londonból jön a testvére meg Párizs mellől.

Hol vagytok?

Megyek mert megigértem anyunak,hogy bemegyünk hozzá.Viszem a nyomtatványt ami kell a szocotthonhóz.

Kép
memó

Sziasztok!!

Móni:
Látom sikerült felrakni a vonalzókat :lol: Dávidos kép nagyon ismerős :wink:

Délután jöttünk haza a balatonról, jó szar idő volt :cry: Majdnem megfagytam. Flórának persze csak egy hosszú nadrágot vittem :cry:
Voltunk ma Pólusba és az Ásia centerben. Flórának rózsaszín szandit kellett venni :lol: :wink: igaz ez szandalcipő , de nagyon jó.
Most amíg még jó idő van aztán benti cipőnek. 3000ft-volt.
a kínaiaknál meg vettünk szintén rózsaszín szabadidőt meg nadrágot és egy barbys polót.
tök jó dolgok vannak ott :lol: :lol:

Többiek merre jártok??

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

SZiasztok!

igen,megjöttünk,csak előbb a beszámolót szerettem vona megírni és aztán jelentkezni,de olyan kevés időm lett hirtelen,hogy még nem volt időm összedobni,de dolgozom rajta :D

Most éppen megint babakocsi eladási lázban égek,meg is hírdettem több helyen a Pierre Cardin-t,és tök szupi mert már jelentkeztek is rá,még nem biztos persze,hogy elmegy,de azt hittem,hogy senki nem fog hívni ilyen gyorsan pláne nem(tegnap raktam fel :wink: )

Most nem irok név szerint senkinek,majd apránként visszafolydogálok a rendes kerégvágásba,ha nem bánjátok.

Ígyekszem a beszámolóval és a képekkel. Puszika mindenkinek!!!

Ildikó Kép
ilgya1

Sziasztok!!

Csajok ne írjatok ilyen sokat, mert nem győzöm olvasni :wink: :lol:

Judit:
Én sem indulnék útnak Bkv-val az tuti. Még autóval is nagyon messze volt.

Ildi:
Örülök, hogy visszajöttetek!!
Jó vot a nyaralás?? Pocakbaba mekkora?? Pocifotót is kérünk :wink: :lol:

Jucus:
Jól vagytok??

Dia:
Mi van veletek?? Csilla gépét sikerült megcsinálni??

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi!Sok boldogságot!
Kép
ilgya1

Ildi:

Köszi!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Lefőtt Kép szindróma! Kép
ilgya1

Ildi:
Az az :roll:

na nem mutizol pocis képet?? És nem mesélsz merre jártatok?

Judit:
Flóra is ilyen ha van érdeke akkor jön, ha meg nincs akkor rinyál, hogy vegyem föl.Túrórudit kinder pingvint őis tudja hol van :mrgreen: :mrgreen:
jó meredek az utcátok

Mi pénteken megyünk Kaposvárra, este lesz a búcsú ivászat az István volt m.helyén :P Kép

Kép

Amúgy már egész jól érezzük magunkat itt. Egyedül is már mászkálunk erre arra. Tegnap találtunk egy játszót is :lol: és az ovit is megnéztük., hogy hol van.
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi!

Az tök szupi,hogy már ilyen jól ki ismeritek magatokat a környéken! Megkuksiztam ám az új helyeteket :wink:
Folyamatban vannak a képkicsínyítéseim! :oops: de hozom!

Judit!

Jók a képek!
Szerencsére nekünk nincs gondunk a sétával,Dávid órákig képes gyalogolni,nem is tudom miért akarok neki esernyőbabakocsit venni Kép

Ildikó
ilgya1

ilgya1

Hali!

Évi nagyon sok boldogságot kívánok. Kép

Mindenki jól van?
Nekem fáj a torkom,olyan a hangom mint a morgós medvének.
Elment a rokonság pihizhetek egy kicsit.Szombaton meg esküvő lesz,ha minden papírt sikerül beszerezni.Nem egyszerű külföldivel Magyarországon házasságot kötni.Tegnap megnéztük a házat amit a sogórnőmék vettek Pusztakovácsiba,a ház jól néz ki,csak a régi tulajjal vannak gondok,azt is elpakolta amit ott kellett volna hagyni. :x

Megyek főzni,ma nem hozunk kaját.

Kép
memó

Sziasztok!!

Ildi:
Szép kis pocakod van már :wink: :) Jó neked, hogy annyit sétál Dávid. Flóra és Benci érdek "emberek" :lol: :lol:

Móni:
Köszi!!

Mit főzöl??

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Ma sárgarépa krémlevest,édes-savanyú mártásos csirkemellet és rizst csináltam.

Kép
memó

Jó reggelt lányok!!!!!!!

Nem tudjátok hol lehet megnézni, hogy mi lesz a program 20-án??

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

ilgya1

Hali!

Rakok pár képet. :lol:

Kép Kép

A Dávid meg ül az ágyon és barbizik. :D

Nem akarok esküvőre menni. :cry:

Kép
memó

Judit!

Mikor lesz a verseny???

A magyarorszag.hu -n nem találtam semmi infót az ünnepi műsorról :cry:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

:oops: bocsi megtaláltam :wink: :lol:

megyek aludni :shock:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Ne haragudjatok ,de kicsit elkenődött hangulatom volt mostanában azért nem jelentkeztem.De lassacskán összeszedem magam.:)

Ildi

hogy neked mekkora már a pocid?Jól viseled a terhességet így a picuri mellett?Mesélj!!
A beszámolót meg egyenesen követelem :)

Judit

Bencike ezt a felfelé vezető utat mindig megmássza?Le a kalappal a kiskrapek előtt , én visszafordulnék ha meglátnám.
A képeid még mindig csodásak,tessen sokat feltenni! :lol:
És sok sikert a babaprojekthez :D

Évi

A végén még megszereted Budapestet?Annyit fogsz csavaogni Flórával ,hogy magad is csodálkozni fogsz!
Tudom én is Diussal mentem felfedezőótra minden nap.

Üres a lakás ,tegnap Anikóék elvitték a Diust magukkal balcsira 4 napra.Már este hiányzott :( , de tudom jó helyen van és szereti őket a gyerek nagyon.
Képzeljétek elkezdtem beadatni a "gynevac" injekciót amit a tv-ben a fókuszban mutattak.Remélem jó hatással lesz rám is.
Közben nem is írtam megvolt a szövettani eredményem és krónikus méhnyálkahártya gyulladást mutatott ki,vszínű ezért volt a vetélésem.
Ez van ,...lépünk egyet megrázzuk magunkat......nem keressük a miérteket.......sírunk egyet a este a párnánkon,de fel a fejjel és nemsokára megint próbálkozunk.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?