Sziasztok!!!!
Végre többen vagyunk!!!! Csajok, jó hogy írtok!!!! Végre!!!
Flórának egy gyógytündérke/angyalka:
Remélem hamar meggyógyul!!!!
Évi,
igen, Budapestet meg kell szokni
, de utána jó lesz, hidd el!!!
És most már tudunk jobban talizni!
Emlékszem, mi itt a 18. ker-ben laktunk 16 évig és minden héten többször is mentünk a belvárosba, mert a Mamámék ott laknak. Mikor leköltöztünk Szigetcsépre, nehéz volt még nekünk gyerekeknek is.
Aztán hozzászoktunk!
Kb 4-5 éve jöttem vissza, felköltöztem a Deákra a Mamámékhoz, most meg 2 éve itt vagyok megint a 18. ker-ben. Eleinte picit szokatlan volt a csend, főleg, mikor utsó hónapban a picivel a pocimban nem tudtam 20 percnél messzebb menni, mert mindig pisilnem kellett
.... na akkor éjjel nappal itthon...
de most már megszoktam!
Most ha egy héten egyszer megyünk Tökivel a Mamámhoz, hát...
nagyon nem szeretem a belvárost!!!!! Koszos, büdös, zajos, úgy sajnálom olyankor a fiam, hogy lenn kell kuksolnia a kocsiban a büdiben.
Mindegy, ettől még megyünk, mivel imádom a Mamám és Gabika is, és Őket ha együtt látom... hm... az olyan klassz érzés!
Móni,
jó a táska nagyon!!!!
Tegnap voltunk séta közben az egyik barátnőmnél, boltban eladó, és most tele van iskola táskákkal. Hát én teljesen elájultam! Mondom, ezért megérné újra sulisnak lenni!
Olyan szépek és jók!!!! Persze nem egy olcsó üzlet, igaz.
Emlékszem, mikor én kezdtem a sulit, hm... 20 éve...
... szóval, akkor semmi választék nem volt, viszont ha találtál egyet, hát el nem tudtad nyűni.
Kaptam egy sárga tégla táskát és azt hordtam 6!!!!!! komolyan!!! 6 évig.
6.-os koromban már könyörögtem Anyuéknak, vegyenek már egy komolyabbat, mert az már ciki.
Bevallom őszintén, örülök ennek a hűvösebb időnek, mert már kezdtünk megfőni.
Igaz, most az öltöztetés nehézkes. Mit adjak rá, biztos elég-e, stb....
Tegnap elött délután lementünk sétálni és eléggé/számomra legalább is eléggé felöltöztettem a Tökit. Erre hazaérünk, veszem ki a kocsiból és a lába meg a keze tök hideg.
Jaj, nagyon megijedtem!
Mondom, ha most miattam megfázik....
De semmi baja!
Éjjel - nappal 25 fok van, 31-33 helyett. Muszáj vmennyire beöltöztetnem, mert én fázom a nagy hőmérsékletkülönbség miatt.
Csak hogy tudom fokozatosan hozzászoktatni????
Mert télire- őszre olyan 24-et akarunk belőni.
Most kicsit tanácstalan vagyok....
Persze az árvíznek nem örülök...
Nálunk is kimosta a homokot a járdára, meg kinn az uttestek is tele vannak, ha kisüt a nap, tiszta beach hangulatom lesz.
Persze nem akkor, mikor összelapátolom.