Na jóestét,
A lakás egészen rende lett téve. Nehogy megszóljatok..
Nem sütöttem meggyest, inkább csináltam túrótortát mandarinnal. Remélem megeszitek.
Gyerekek, annyi kajánk lesz, hogy majd mindenki viheti haza. Megenni szerintem tuti nem fogjuk mindet annyi minent hoztok!
Persze, lehet pancsi, reggel már oda teszi apa a kis pancsolót, a másikat meg majd felfújjuk. Ugaz kilukadt a legfölső ....izéje....nem tudom a nevét (az a karika, amibe a levegő van...) - szóval lyukas a legfölső, de ettől még lehet benne pancsizni szerintem. MAjd kiderül.
Sajtine, mondtam - ne hozz vizet. Vigyázz, mert még as végén haza is viszed!
Na és az (rém)álmom:
Abban a lakásban, ahol gyerek voltam, ott aludtunk Vaníliával (akit az álmomban Gabinak hívtak, ki tudja miért...), és egyfolytában felébredtem mindenféle neszezésre, és éreztem, hogy valaki van a közelemben, de nem volt ott senki. Aztán felkeltem, és elkezdtem a sötét lakásban mászkálni, és egyszer csak megbotlottam Vaníliában, aki a földön feküdt egy párnán (se takaró, se ágy, csak párna) és egy bazinagy olló volt a kezében, meg valami lista, olyan hogy jobb oldalra is kellett írni bele valamit, meg bal oldalra is. Azaz így két lista volt egy papíron. Ámbár az nem derült ki, hogy mi van a listákon, de arra emlékszem, hogy ez is a szellemmel volt kapcsolatos . Álmomban azt hitem ott pisilem össze magam, annyira megijedtem tőle.
Aztán jó megbeszétük, hogy ő bizony tudja hogy van itt valaki, egy szellem, és meg is mutatja. Na ettől még jobban megijedtem. Lementünk együtt az emeletről (kétszintes sorhában volt mindez), és lent az alsó szobában a függönybe beleszúrta az ollót, és akkor a függöny bazi nagyot libbent, és valaki felkiabált, hogy AÚÚÚÚÚ!. De nem volt ott senki. És akkor az asztalról én is felkaptam egy rottring ceruzát, és én is mentem a függöny felé, de akkor már nem volt ott az a valaki. És ekkor egyszerre kérdeztük meg VAníliával, hogy ugyan már ő ki is valójában, de mire választ kaptunk volna, felébredtem. ÉS tökre féltem. (összebújtam MArcival is - persze ő meg már legurult az ágyunkra közben-, Apával is. Egész jól viselték mind a ketten.
)
Na szóval ez volt. ÉS még most is tök sz@r, mert egyfolytában eszebe jut, és biztos jön majd éjjel a függöny mögül.....