Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Jelentem a holnap megjelenőknek, hogy muffon kész, keksztekercs is sőt a konyhát is romeltakarítottam. A leves fő, a lasanya a sütőben, gyerek alszik. Tuti vagyok! :lol:

Ádusszal a helyzet csupán annyi voltszületésekor, hogy nagy babó volt és hiába mondták hogy kéne levegőt venni nem tudtam úgy. Na most a kettő együtt vagy külön v.melyik nem tom de olyl lila volt a drágám mint a szilva és levegőt venni sem akart úgy hitrelen. Naszóval volt pánik, de miden ok. Csak rosz volt egy fényképet nézegetni miközben a utómunkálatokat végezték. (szépen fogalmaztam nem?)

Coolasa Eszti akkor rendeződött az eljutásotok Bubekékhoz?

Mancs mi van muffin ügyben?

Natasa nálunk a sminkeljük ki a babát filctollal és a szárítsuk meg a haját a bekapcsolt lámpa alatt című játék dívott. Így volt egy csomó randa és kopasz babám. :? De már tudom hogy kell hajat szárítani.

Én úgy tom, hogy a munkahelyre kötelesek visszavenni és csak 30 nap után mondhatnak fel.

Kép
vanília

én minden babámnak levágtam a haját :lol: :lol: :lol: :lol:
Apu mondta, hogy nekik nem fog kinőni, vazzeg bejött neki :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

Hurrá Sajtine, akkor te gyakorlatban is tapasztalod gondolom azt, amit én csak elméletben futtatok egyenlőre. Így tőled elsőkézből lehet infót gyűjteni. Lehet majd pár hét múlva élek is vele :wink:
Ja, ez a vizes dolog rossz ötlet, mert Coolasamég kitalálja, hogy neki egyenesen a szegedi Anna-forrásból kell a víz :lol:
N.

Kép Kép
natasa1975

:D nálam apám nyírt meg egy babám, mert spéci ecsetet gyártot. Nekem meg így legalább lett egy fiú bébim is. Zsoltinak hívták és még most is "él".
No, miközben én a fürdőszobaberendezéseket vizslatom addig Szonja nyög aláfestásként. Azt hiszem pelenkacsere következik :lol:
Lehet áttérek a hálóra, hátha elalszik.
Ja, ma nyit a borfalu és addig erősködtem még megyünk :) Erre én leszek a sofőr :? Majd gyűjtök pár bormolekulát a levegőből :P
N.

Kép Kép
natasa1975

Ujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjé, micsoda termés! :o

Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat, és hogy ne hagyjátok abba a sírást:
1 évvel ezelőtt délután 3-kor
Kép

Hepaj ma este lesz hármasban, a többiek felköszöntötték a keresztelőkor.

Jól van, köhécsel, de jó hangulatban teszi. :lol: :wink:
7,63 kiló (bejött a tipp most is), 74 centi, ihat tejet, meg tuképpen ehet mindent, csak nem túl fűszeresen, nem túl zsírosan és lehetőleg nem sok tartósítószeres cuccot (pl. felvágottból inkább a frisset a hentestől, mint az előrecsomagoltat.)

Itt van Anyukám, most csak ennyi, este jövök még. Mégeccccer köszönjük a sok jókívánságot (a telefonost és az e-mailest is)!

Mamacka,
jó, hogy újra jelentkeztél, csak tudnám, hogy ki is vagy tulajdonképpen. :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

elhozom a világ végéről is a vizet, hiszen Coolasáról van szó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de csak egy cseppet :lol:

Kép

Kép
sajtine

etetőszéket keresők, ezt találtam:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=121406278

Kép
----------------
B&M
bubek

Coolasa,
enyém munkahely felszámolás alatt. :shock:
Hát látjátok, eljöttem ... :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem oda nem megyek vissza. :D De ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, akkor 5 évig ez még tárgytalan.

Holnapi buláj: :oops: :oops: :oops: vettem pogit és ilyen perec féleséget, de nem vagyunk otthon, most ennyire futja.

Gabi,
meglepink még készül, de sajna mivel nem vagyunk otthon, így lehet, hogy a következő szülinapra lesz kész. :shock: :D

Na, megyek, majd jövök.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

Mancs elment vásárolni (úgy sejtem, nekem vesz ajit szülinapomra :oops: ), én vigyázok Petikére:)

és végre hosszú idő után, itt egy várva várt értelmesnek tűnő szülői kérdés (vagy inkább tünetleírás, és reakcióvárás)

azt vettem észre, hogy Petike ugyan eddig is tömködött rongyokat a szájába, de most nyűgösködés helyett minden alkalommal elkapta a kezem, és a kisujjam elkezdte rágni... és nem úgy, hogy közben szívta is, hanem szabályosan rágcsálta. Majdan leraktam a járókába, és kiválasztottam egy kimondottan rágásra szánt gumiterméket (ami hűthető is), és ez nagyon tetszett neki, rágja mint állat.

Na jön a lényeg: lehetséges, hogy tényleg érez valamit fogilag, és ez magyarázat is lehet a nyűgire, illetve elképzelhető ennyi idős korban fogkinövés időszerűsége?

Persze lehet, hogy Mancs erről olvasott (ő a tájékozott, én meg a figyelő), és majd leb@sz, hogy dehát ezt tudnom kéne :oops: :roll: :twisted:

Kép
Kép
mancsbá

Mbá: simán! :)

Én Bubekkel egyeztetve holnap viszek mélyhűtött pizzát, kis édességet, ezeket gyorsan lehet falni.

Most meg lecsót kotyvasztok, oldalamon Benyóka.... :roll:
Vendég

Mielőtt Coolasa lecsapna: természetesen a pizzát sütés után lehet falni.... :wink:
Vendég

Sziasztok!
Értünk 10re jön Mariann,11re tuti(?)odaérünk. :wink:
Ugye Mariann? :lol:
Én viszek üdítőt,csomagolt sütit,azt a szalonnás izét(bár nem reagáltatok rá semmit :evil: )és szeletelt kenyeret(akinek kell eszik hozzá).Plusz Domeszomnak viszek gulyás levest.

Mancsbá!
Szerintem IGEN ez a mindent rágcsi lehet fogacska miatt!!!!
Domi pontosan 5 hónapos volt amikor az első kibújt és rá 4 nappal jött a második. :wink: Alul középen keresgélj,lehet,hogy már érezni is egy kis recés élet! :wink:

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! :lol:

Livike!
Nagyon Boldog Szülinapot Kivánunk!Dia&Domi :lol:
Kép
Mindenkinek pussssssz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ja ezt nem írtam.
DOMI 9 FELÉ ELALUDT,MAJD ÉJFÉLKOR FELÉBREDT(SZOKÁS SZERINT)5-10 PERC SZUNYA VISSZA.2KOR FELÉBREDT ÉS KÖZÖLTE,HOGY KAKAÓT KÉR :shock: ,MEGKÉRDEZTEM NOOOOORMÁLIS E :lol: UGYAN MÁR ALUDJON TOVÁBB.ERRE KIMENT A KONYHÁBA ÉS OTT KÖVETELTE TOVÁBB A KAKAÓJÁT,MIRE KIVÁNSZOROGTAM ÉS ELEGET TETTEM A KÉRÉSÉNEK. :roll: 2DL EGY SZUSSZANATRA ELTÜNTETÉSE UTÁN ALUDT 7IG AMIKOR KÖZÖLTE,HOGY NA ENNYI NEM ALSZOK TOVÁBB. :evil: :roll:

EZT CSAK AZÉRT ÍRTAM LE,HOGY TUDJÁTOK KÉSŐBB SE LESZ SOKKAL JOBB AZ ÉJSZAKA. :twisted: :twisted: CUPP!

Kép
Kép
lldicsi

Halihóka!

Mindenki (holnap úgy néz ki jó idő lesz) ti visztek pancsolós cuccot? :wink:

Bubi (Bubek) lesz pancsolás?

Megyek értetek Dia! Én úgy fogalmaznék igyekszem tízre menni. :lol:

Kép
vanília

Na jóestét,

A lakás egészen rende lett téve. Nehogy megszóljatok.. :lol:
Nem sütöttem meggyest, inkább csináltam túrótortát mandarinnal. Remélem megeszitek.

Gyerekek, annyi kajánk lesz, hogy majd mindenki viheti haza. Megenni szerintem tuti nem fogjuk mindet annyi minent hoztok!

Persze, lehet pancsi, reggel már oda teszi apa a kis pancsolót, a másikat meg majd felfújjuk. Ugaz kilukadt a legfölső ....izéje....nem tudom a nevét (az a karika, amibe a levegő van...) - szóval lyukas a legfölső, de ettől még lehet benne pancsizni szerintem. MAjd kiderül.

Sajtine, mondtam - ne hozz vizet. Vigyázz, mert még as végén haza is viszed!

Na és az (rém)álmom:
Abban a lakásban, ahol gyerek voltam, ott aludtunk Vaníliával (akit az álmomban Gabinak hívtak, ki tudja miért...), és egyfolytában felébredtem mindenféle neszezésre, és éreztem, hogy valaki van a közelemben, de nem volt ott senki. Aztán felkeltem, és elkezdtem a sötét lakásban mászkálni, és egyszer csak megbotlottam Vaníliában, aki a földön feküdt egy párnán (se takaró, se ágy, csak párna) és egy bazinagy olló volt a kezében, meg valami lista, olyan hogy jobb oldalra is kellett írni bele valamit, meg bal oldalra is. Azaz így két lista volt egy papíron. Ámbár az nem derült ki, hogy mi van a listákon, de arra emlékszem, hogy ez is a szellemmel volt kapcsolatos . Álmomban azt hitem ott pisilem össze magam, annyira megijedtem tőle. :roll: Aztán jó megbeszétük, hogy ő bizony tudja hogy van itt valaki, egy szellem, és meg is mutatja. Na ettől még jobban megijedtem. Lementünk együtt az emeletről (kétszintes sorhában volt mindez), és lent az alsó szobában a függönybe beleszúrta az ollót, és akkor a függöny bazi nagyot libbent, és valaki felkiabált, hogy AÚÚÚÚÚ!. De nem volt ott senki. És akkor az asztalról én is felkaptam egy rottring ceruzát, és én is mentem a függöny felé, de akkor már nem volt ott az a valaki. És ekkor egyszerre kérdeztük meg VAníliával, hogy ugyan már ő ki is valójában, de mire választ kaptunk volna, felébredtem. ÉS tökre féltem. (összebújtam MArcival is - persze ő meg már legurult az ágyunkra közben-, Apával is. Egész jól viselték mind a ketten. :D )

Na szóval ez volt. ÉS még most is tök sz@r, mert egyfolytában eszebe jut, és biztos jön majd éjjel a függöny mögül..... :(

Kép
----------------
B&M
bubek

Mancsbá,
Livi is 4 hónapos volt, mikor ugyanezt elkezdte. Igaz, hogy fog csak a 8. hónapban bújt ki, de már jóval előtte nyomta az ínyét.

Lányok, jó talit nektek holnap, gondolunk rátok!

Megvolt a bulllllllej, Livinek nagyon bejött az autó, bár nem ül rá, hanem csak tologatja, de azt nagyon! Szegény maciját jól el is ütötte. :lol:

Túrótorta is ízlett neki, na meg utána a vacsoránk... (tarhonyás hús.)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezek pedig a keresztelőről, fényképről szkennelve:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubuek,
én tegnapi álmom: többen a topikból babástól, férjestől együtt vagyunk egy házban, elvagyunk, minden oké, egyszer csak egy hatalmas robbanás. Elkezdtem keresni Livit meg Zolit, sehol nem találtam persze őket. Aztán még egy robbanás. (Nagyon élethű volt.) Utána filmszakadás, a következő kép, hogy sok ember mászkál a romok között és valaki hozza felém Livit. Ilyen hülyeséget álmodni a szülinapunk éjszakáján! Brrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek!
Álom. :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Örülök, hogy nem vagyok elfelejtve! :)

Irigykedem a tali miatt! Biztos nagyon jó lesz! :) fürde, eszem-iszom.... nem semmi! :)

Hű lányok ennyi rémálom... :shock: :shock: :shock: ...nem esztek ti véletlenül túl sokat vacsorára??? :lol:

Mancsbá
Mi is rágunk már mindent pár hete.... unokatesónak ennyi idősen már két foga volt, így nem számítok semmi jóra.... pedig mondom a kölöknek, hogy ne izzítson annyira azokra a fogakra mert hat hónapos koráig úgyis csak szopi lesz! :) :D :lol:

Mancs kedvéért még egy fotó a rendőr esküvőröl... :)
ugyanis az Áronfotókat le kellett a gépről törölni a vírus miatt... így az várat magára...
Kép

Mindenkinek puszi... pár napig megint nem leszek... utánna megpróbálom feltenni a képeket...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gabi,
tök jók a képek. Hogy te milyen csini vagy mosatnában!!!!
Nagyon jól áll ez a fehér pántos micsoda. (az izmi karjaid kificcennek belőle... :lol: :lol: :lol: )

Gabi, ha meggondoljátok magatokat, akkor gyertek. Annyi kaja lesz, hogy jöhettek ebédre...Jól meg is cibálnánk Livicsek fülét. (Na jó, csak a lábujját. :wink: )

Na megyek, mert mincgyárt vége a meccsnek. Ausztria - MAgyarország 2-0 (legalábbis ennyi volt a félidőben, amikor még láttam) A Dunán van- ha valakit izgat... :wink:

Jó éjt, hurrá holnap találkozunk!!!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Dia,
hűűűűűűűűűű, de gonosz! :twisted: :twisted: :twisted:

Mamac,
most 3 szelet túrótortát toltam be, lehet, hogy mondasz valamit. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na! Alszotok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek,
nem is láttam a hsz-ed. Köszönöm a dícséretet :oops: , nem is én vagyok a képeken! :twisted: :twisted: :twisted:

Köszi, arany vagy, de épp előbb néztem be Livihez, megfogtam a homlokát, hááááát, mit mondjak, nem hideg. Nemtom be dugjam-e a mérőt a hóna alá, felébresszem-e. Ha nagyon lázas lenne, úgyis felébredne rá. Gondolom.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én nem, de nem érek rá, szkájpolok. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Már nem sokáig, most ráztalak le, ha nem vetted volna észre! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
ilba

Mbá,
Kép Kép
Boldog szülinapot!

Kép
Kép
Kép
ilba

Na, Gabi tényleg lerázott, megyek én is aludni, ki tudja mi vár rám az éjjel. :roll:

Rossz hír: nem, ne örüljetek, megyek holnap :lol: , de a kazit nem néztem meg, sorry, majd legközelebb (jövő héten?) viszem.

Jóccakát!

Kép
Kép
Kép
ilba

Mbá,
és ne felejtsd el megírni mit kaptál!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Jó bulájt a talizóknak!!! A kaját meg csak egyétek meg mind, hogy ne csak én küzdjek súlyproblémával :lol:
Gabus, nagyon aranyos a macitologatós kép. Naná, hog nem ül a gyerek a motoron amikor, TE ülsz rajta :D Ugye, nem volt lázas Livi?
Mancsbá, boldog szülinapot!
Enyém lányomnak a 19. héten jött ki a két alső metszője. Mostanában már nem engedem ujjat harapdálni, mert nekem nagyon fáj ő meg röhög ha jajgatok :shock: Szerencsére szopikor kíméletesebb.

No, lassan mi is indulunk. Szép hétvégét előre is. A kánikulaimádók készüljönek állítólag jön vissza a nyár! Hakrrrrr :evil:

N

Kép Kép
natasa1975

Hellósztok,

Bubek, kajaügyileg ne aggódj!! :)

Natasa, jó nyaralást nektek! :)

Mbá, boldog szülinapot! Mit kaptáááááál?

Gabi, ez igazán aranyos ajándék, nemsokára már futhatsz utána az utcán, olyan gyorsan fogja hajtani! :)

Megyek pakkerolni. Pussz
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert mindjárt indulunk az UH-ra és én még itt vagyok hálóingben.

Bubek,
Úgy néz ki, megyünk. Lehet, csak dél-1 körül érünk oda, nem tudom, mikor végzek, csak hosszas könyörgésre szuszakoltak be mára, annyian vannak, a Ruti persze szabin. Az emilt megkaptam, csak a telcsiszám kerülte el a figyelmemet, de ha benne van, akkor oké.
Látom lesz pancsi is, viszünk akkor vizipelust. :)

Coolasa,
Le kell törjelek, nem sütöttem (pedig rendes vagyok amúgy, majd meglátod :D ), tegnap csak percekben volt mérhető az itthonlétem, de viszek egy kis gyümölcsöt (mondjuk mérgezett almát :twisted: – ezt sokszámos Jucus írta, a gonosz). :D
A szemészet most már rutin a terheseknél, a védőnő mondta, de nekem amúgy is kellett volna már, 10 éves koromtól rövidlátó vagyok, és a korral egyre rövidebb. Most -5-nél járok, szerencsére már nem nagyon romlik. A csajok sajnos örökölték.

Drága kis Livikének NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT kívánunk!

Most rohanok.

Pussz

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733

Halihó talizók!!!

Úgy tűnik nem megyünk. :cry: :cry: Ugyanis megyünk a Balcsira. Már hétfő óta készülünk, csak a rossz idő közbejött. Brühühü.
Nagytali lesz és nem leszünk ott. Na majd bepótoljuk. De ha véletlenül másképp lesz, akkor eccercsak megjelenünk, de vajmi kevés esély van rá.

Gabus:
Livicseknek nagyon boldog szülinapot, neked meg jó nosztalgiázást. :D :D

Valaki kérdezte a lakást.
87 m2, nappali, étkező, konyha wc az első szinten, 3 hálószoba és fürdőszoba az emeleten.
Tegnap átvettük végérvényesen a lakást, kezdhetjük a felújítást. Megismerkedtünk a jobboldali szomszéddal :twisted: kiakasztó öreglány, már felajánlotta, hogy megfőz, vigyáz a kölökre stb. Az ilyen szomszédtól mentsen meg a jóisten. Na majd csak észreveszi a kimért stílusomat :twisted: nekem nem kell a szomszédba mennem egy kis hidegségért :shock:

Szijjasztok. Pusz.
Vendég

Jányok,

majd 25-én lesz enyém szülinap, de köszi előre is. addig nem tudok az ajiról referálni, még a kutaszkodás is meg van tiltva. :twisted: (de nem is szoktam)

Petike sajna már 22:40-kor kezdte az éjjeli ébredéseket, hajnalban állítólag már óránként kuruttyolt, igaz erre én nem emléxem. Aztán negyed héttől tutujgattam fél nyolcig, utána nekiállt a műsorának :evil: :evil: szegény Mancsot sajnálom, már az én kötélpályás idegrendszerem is nyűgösen reagál elsőszülöttünk magánszámaira, neki meg egész nap szinte ez megy... :cry: remélem hamar túlesik ezen a nyűgi koron, mert őt is sajnálom ám miatta, csak a sok ordiba miatt előjönnek a kétségek, hogy biztos nem miattunk sír-e (nem foglalkozunk vele eleget, éhes, fázik, melege van, stb, stb.)

Abban bízok, hogy Zalakaroson az új ingerek kicsit kizökkentik őt is a napi menetrendjéből.

Kép
Kép
mancsbá

Nnna, én vagyok az első fecske, aki megérkezett a taliról. Hát Bubekrezidencia gyönyörű, a hangulat már eleve úgy kezdődött, hogy tetőfokára hágott, csak mint Bubek szemrehányóan megjegyezte, én mindig kirábban lelépek. Teljesen igaz, bár mind2x remek volt az alibink (félreértés elkerülése végett valós indokok álltak távozásunk hátterében, mert akkor védőnőhöz kellett mennünk, ma meg ugye a főnöki zsúr). De azért ezt meg is lehet ám fordítani, mivel a múltkor is meg most is 2.5 órát utaztunk egy 1.5 órás ottlétért, ezt is tessék értékelni, mert ebből látszik a lelki elkötelezettség a talik irányába! Uff.

Én a Vanília féle mufflont és a Dia gyártotta béjkönös csodát minőségellenőriztam amúgy, hát nem irigylem azt, aki az ő főztjük mellett szánja rá magát a diétára...

Mivel a mi fotóáppárátunk apukánál van, nem tudtunk fényképezni, ezért a távolmaradottakkal egyetemben mi is visszafojtott lélegzettel várjuk a képeket!

Biztos rengeteg mindent nem írtam még a benyomásokból, ja Ilba, jó volt beszélgetni, főleg ilyen hosszasan, a többiek irigykedtek is, hogy csak egymással foglalkozunk, és egymás szavába vágva sztorizunk, legközelebb majd a zulu belpolitikai helyzetet is kivesézzük remélem, mert tényleg már csak az maradt hátra... (távolmaradottak: Ilbáékkal a kapuban futottunk össze, mert sajnos pont akkor kellett elindulnunk, mikor érkeztek, így azt tudtuk egyeztetni, hogy mi a nevünk, meg egy biz. kék pokróc cserélt gazdát...)

Többiek, hol vagytok? Gabus, Livicsek jobban érzi magát?

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Még mindig köszönjük a köszöntésket! :D

Ne áruljátok el senkinek, de nem mértem meg a lázát Livinek :oops: , mert nem volt annyira forró a homloka, hogy ezért felébresszem, fél kilencig aludtunk, első mozdulatom a homlokára irányult és tök normális volt, szal valószínűleg olyan 37,5-37,8 lehetett a hőemelkedése este. (Nem őrültem meg, csak mikor volt a három napos láza, meg előtte a meghülése, akkora tapasztalatra tettem szert, hogy már lázmérő nélkül is tudom...)
Szóval köszi kérdéseteket, jól van, csak köhög.
Remélem Sziszkó nem vett át belőle a délelőtti közös bevásárlás alatt.

Szupi időtök van, biztos jót pancsolnak a gyermekek! Jucus, miattad és Bogesz miatt triplán fáj a szívem, hogy nem mentünk, kivi vagyok, megmondták-e ma a legkisebbed nemét.

Tücsimami,
jó felújítást! Aztán rendezni egy talit az új pecóban! :twisted: :wink:

Mancsbá,
Livivel aug. 25-re voltam kiírva. :lol:

Egy évvel ezelőtt ugyanekkor:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vagyok én is, de ne tudjátok meg, milyen napunk van... :shock: Az éjjelek katasztrófálisak, 2 óránként ébredt, hajnalban meg már óránként. Nem tudom mit csináljak. Minden alkalommal megszoptatom amikor felébred, de attól félek, hogy rákap az éjjeli szopikra és ezért ordít éjjel is. Eddig is kibírta éjjeli kaja nélkül, most miért nem? Ma még egyetlen percet se aludt. Leraktam, de fél óra üvöltés után meguntam és kivettem a kiságyból. Szinte egész nap üvölt, esély a kussolásra csak akkor van, ha ölben van, de akkor se mindig. Az ínye nincs bedurranva, úgyhogy értetlenül (és szétroncsolt idegszálakkal) állok előtte. Nagyon kivagyok.

Gabi,
örülök, hogy kicsit jobban van már Livicsek! Meddig áll szándékodban megbőgetni az újabb és újabb képekkel? :wink: (vicceltem, olyan de olyan jó nézegetni őket, pláne, hogy ezek nekem tök újak, én akkor még nem voltam itt)

Coolasa,
örülök, hogy létrejött a tranzakció :D Főnöknek ezt csináld ezerrel: :P :P :P :P (nyalizz) :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Tényleg, minden baba csíkszeműként jön a világra :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Ez hülye. Mármint a Bnet. Előző hsz-em dátuma: 2006 június 30 péntek 1:41 :shock: :roll:

Kép
mancs

Mancs,
ilyenkor csak egyet tehetsz, összeszeded minden türelmedet, esetleg benyomsz egyet-kettőt a temérdek vodkás üvegből a polcról. :wink: Annyi oka lehet ennek, eltalálni a megfelelőt szinte esélytelen (éhes, szomjas, ez fáj, az fáj), szal kitartás! Lehet, hogy csak az élet fáj neki. Ezt egy ismerősöm mondta régebben, hogy van, amikor ezért bömbölnek, időnként, ha Livi is egész nap ordított, ezzel nyugtattam magam. Több-kevesebb sikerrel...

Csak neked:

Icipici Livi naaaaaaaaaaagy ordítása (ráadásul vendégségben...)
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, és Mancs, igazatok volt, tényleg kis babakocsit kellett volna venni Livinek. :lol: :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
:lol: :lol: :lol: :lol: Köszi a képet. Most kb. fél órája csend van, azaz kisebb-nagyobb nyögések és elégedetlen ordítások vannak. A járókában van és dumál. Hol a játékoknak, hol gondolom magát szidja hogy mindig hasra fordul, aztán fordulhat is vissza. :roll:
Valami pia tényleg jól jönne! Nem vicc! 8)

Kép
mancs

Komolyan? Miért? Nem jött be neki a kisautó? :cry:

Kép
mancs

de, csak tologatja. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek (néni :D )!
Nagggggyon szépen köszönjük a vendéglátást, szuperul éreztük magunkat. Remélem nem hagytunk nagy dzsumbújt magunk után. :roll:
Máskor is megyünk szívesen, de remélem akkor még többen lehetünk.
Ja! Imába foglalom este Dia békünös izéit, Mariann tekercseit, Bubek joghurtos tortáját és Jucusék sárgabariját.
Mást sajnos nem kóstoltam. :D
Íme néhány képecske is.

Kép
Kép
Kép
ilba

1. Tökcsajos Zsófi és Donhuán
Kép Kép

2. Bogibébi és Bencebébi
Kép Kép

3. Kukucs és szülei
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

1. A HERCEG
Kép Kép

2. Az igazi férfitest és gazdája (hihetetlen, evéshez tátog!!!!)
Kép Kép

3. Olvasás és merengés
Kép Kép

4. Hazafelé
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek néni, kösszencs a szép napot, nagyon jó volt nálatok, tényleg! :) Olyan jól éreztem magamat, és a túrótortád valami isteni, szerintem én ettem a legtöbbet belőle! :oops:
Dia, a békönös szilva is fincsi volt, meg a muff is, dőzsöltünk, mint a fene. Ennyi kaja még egy talin sem volt. :wink:

Jucus, örülök, hogy megismerkedtünk, tök jó fej vagy. :) És szépen alakul a pocika. :)

Ilba, és pizzát nem is ettél??? :wink: Amúgy ilyen hangosan nem sokszor szokott Bence nevetni, ezt vedd nagy bóknak! :)

Na, megyek, ma este először Bencével kettesben vagyunk, apa csapatösszetart.

Pusszancs
Vendég

És a mai nap házigazdái:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

....
Bubek,
nagyon rendi voltál, hogy rohangáltál miattunk ennyit, este biztosan nem kell altatót bevenned. :lol:

Coolasa,
tényleg jót dumáltunk. :wink:
Noki tündéri ari, kár, hogy csak lógva láttam. :D

Jucusés,
szuper jófejek vagytok, nagyon jó, hogy eljöttetek, kis balerína kék szemétől odavoltunk (persze Livikéjé ugyan ilyen szép :D )
Meghívásnak mi nagy örömmel eleget teszünk. Kertésznek meg utánakérdezünk.

Na, eszem valamit, mert ma még nem sokat ettem. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?