Sziasztok Lányok!
Mint Gesztenye írta, kiszabadultam a kórházból. mindjárt írok élménybeszámolót, csak előbb örülök Nektek!
Hettie!
Ne törődj a nagymamával, az én családom is ezt mondja egyébként, bármi, amit szeretnék: az minek? cumisüvegmelegítő
ott a mikro, sterilizáló
ott a mosogató, légzésfigyelő
úgyis hallod mi van, kapucnis fürdőlepedő
van nagy törölköző, pelenkázótáska
bármilyen táska jó... szóval meghallgatni, aztán nem foglalkozni vele!
Rolex!
Vége a kőművesmunkáknak, vagy még jönnie kell?
Gabriel!
Jó lett a cukrod?
Viola!
Gratuálok! Nem semmi, hogy Ádám 58 cm!
Nózi!
Zsolti nagyon szép kisfiú! A front miatt indult be a szülés?
Boróka!
Ez a keresztanya költözködés tényleg nem a legjobbkor jön, de nem lehet, hogy anéni is fog tudni segíteni Nektek? vagy annyira leépült már szegény?
Tűzmanó!
Jó nagy a pocid, szerintem nekem is akkora, kicsit talán nagyobb. Én kicsit vagyok előtted, és tegnap a kórházban megkérdezték, hogy ugye most szülni jöttem be...
Sz_Kata!
Tök jó, hogy sztárok lesztek! Én már jól levágattam a hajam egész rövidre, mesterfodrásznál voltam, aki garantálta, hogy fél évig nem kell majd hozzányúlni. Most olyan fiús ugyan, de babával úgysem megyek majd.
Jadey!
Én is szeretnék talizni! Szinte mindig ráérek, max ha dokis védőnős nap van, akkor nem.
Melódia!
Rengeteg infóm van a Schöpf-Méreiről, ha érdekel, szívesen mesélek, jobb előre felkészülni!
Á_Kata, Csengő!
Jó, hogy újra itthon! Majd fotókat tegyetek föl, ha lesz időtök!
Vivi!
A kórházban borzasztó dolgot mesélt egyik lány, aki nem tudta, hogy a magzatvize szivárog -e, és mire megnézték elfolyt mind (ő középidős volt). Nem ijesztgetésként, de menjél gyorsan ultrahangra! Ne húzzad sokáig! Bár Te a végén vagy, úgyhogy sok a magzatvized, biztos észreveszed, ha jobban szivárog.
Krisszi!
Cilike a bátor cica
Piciza!
Szívesen mentem volna szigetre, de azt a hangzavart rosszul viselte volna a baba! Majd jövőre...
Siba!
Tök jó a babaszoba világítás
Baboka!
4 kislány! Tök jó! Mi is 4 gyereket szeretnénk, de azért fiú is tervben van, aztán majd meglátjuk...
Piciri!
Én 160 cm vagyok és alapjáraton sovány és keskeny csípőjű. Engem eddig csak a védőnő ijesztget császárral, a doki még nem. Viszont a nagymamám 140 valahány centi, és anyukám 4 és fél kiló volt. A nagymamám nem is repedt, és akkoriban meg gátmetszés nem volt. Szóval van remény!
Ranpo, Bujka, Krisszi!
Ki lesz a következő? Ti már nagyon finiseltek!
Bocs, akit kihagytam, de mindenkit puszilok!