Sziasztok!
Na jó sokat termeltetek, visszaolvastam 2 napi adagot
Hettie!
Te babád lesz, akkor alszol vele amikor akarsz, te dolgod. A rokonokat meg le kell állítani. Tudom könnyű mondani, mert én is kerülök ilyen helyzetbe néha. És pont akkor ott abban a pillanatban megszólalni sem tudok és utána otthon idegesítem magam meg rágodom. A párom néha mellettem sem áll ki amikor ki kellene. Vagy felfújom a dolgokat, de néha így érzem. Még ha vmikor nincs is igazam akkor is álljon mellettem ha olyan a szitu.
Hát igen 40-50éve más világ volt és ha akarnánk sem tudnánk visszaforítani az idő kerekét. És a nagymama nem volt igénytelen, hogy szalmán aludt? Akkor az volt a természetes, most meg ez.
Személy szerint én is fogok együtt aludni a babával, de mértékkel.
És még annyit, hogy mi 24-28.hét között szinte mindent megvettünk és nem bánom, mert most 35hetesen nem tudok mászkálni, minden bajom van. 32hetesen kezdtem lassulni.
Csukás: nekem alul szokott csuklani, kb1-2 sec-ként kisebb lökést érzek, pár percnél tovább nem tart. Vmikor egy nap 3x is csuklik a kis drága
Amúgy látom szinte mkinél szépen alakulgat a baba szoba, baba sarok
Örülök.
Titi!
Szurkolunk Neked minden rendben legyen. Nem tudok semmi okosat írni, úgyhogy kitartást és fel a fejjel. Várunk mihamarabb vissza.
Tűzmanó!
Én vettem párnát, paplant, fejvédőt. Egyben volt (bár lehetett kölön is venni), de mi fogjuk használni ha nagyobb lesz a baba. Kb.1éves, akkor még bőven jó lesz ez a takaró. Nem is paplan mert vékonyka inkább takarónak nevezném, addig a lábnál lesz összehajtogatva, vagy ha megyünk vhova, arra fektetem. Amíg pici, addig a fej alá pelenka, és hálózsákot fogunk használni.
Rolex, Sz-Kata!
Nektek sok energiát és kitartást a felújításhoz. Hogy bírjátok? Nem lehet könnyű és még idegeskedni a hülye munkásokkal (bocs).
Melódia78!
Üdv itt. Hát igen, nehéz visszaolvasni, nekem is 2napot kell most
Ákata!
Örülök, hogy minden rendben veletek. Majd teszel fel képet a lányokról?
„Liza lányom kreol, nagy sérójú kis tündér, Lili fehér bőrű, szőke aranybogár.”- jaj, nagyon megható, alig várjuk a képeket:J C&A-ban lehet kapni 50-es rucit, babybellben meg 44-t is láttam.
Mamy!
A lényeg, hogy 2hét és a kezedben tarthatod a gyönyörű kislányodat. Mindegy, hogy csaszi vagy természetes szülés a lényeg, hogy biztonságban legyél. Mindegyiknek van előnye, hátránya. De ha a doki ennyi mindent felsorolt a csaszi mellett, lehet, hogy igaza van. Jobb ha felkészülsz erre lélekben, mintha derült égből villámcsapásként érne a kórházban aznap a hír, hogy csaszi. Különben még van ideje elhelyezkedni a baba fejének, és ugyis csinál majd UH-ot hátha nincs is téraránytalanság. Inkább egy csaszi, mint egy fogós, vákumos szülés.
Minden rendben lesz, hidd el! Meg a dokid nem zárkózott el a természetes szüléstől ez is jó jel. Úgy látom a javadat akarja.
Krisszi!
Ha sokat hízol az a baj, ha kevesebbet akkor meg az. Mindig van vmi amibe belekötnek az emberek, rokonok, utca emberei, szomszéd!!! Mert ők olyan okosak tudnak mindent. Nekem a szomszéd ma kérdezte (cigi kilógva a szájából…)még egyben vagy? Kicsit flegmán válaszoltam még szép, van 5hét. Aztán mondja szépen megnőtt a hasad, de már száll le nem? Huu, majdnem belerugtam…(bocs) Meg, nem félsz a szüléstől?? …
Nekem is mondták minek annyi UH, anno sem volt és az árt. Meg, hogy mivel van UH, minden baba egészséges mert mindent látnak nem úgy mint régen!!!!!! Szép mi?
Tina73!
BPD normális amit írtál. Nekünk 85mm volt. De tudod 1-2mm is számít, meg ilyenkor nem egyformán fejlődnek már a babák.
Magzatvízfolyás: szülésznőm azt mondta, ne betétet tegyen be az ember, mert az beszívja. Inkább WC papír vagy papírvatta, meg ilyesmi, mert azon látszik ha van szivárgás. De tényleg lehet kapni a gyógyszertárban vmit ami kimutatja ha van szivárgás nem tudom.
Sue!
Megértelek. Én is kiakadnék a kisággyal kapcs. Sikerült összerakni vagy mi a helyzet? Figyelj legrosszabb esetben, amíg a kórházban vagy a párod kénytelen elpakolni, kitakarítani. Nálunk is ez lesz. Nem izgat semmi, majd akkor megpucolja az ablakot, mert ugye addig mindig van kifogás…Focizni jár heti 3x stb…
Nózi!
Nagy-nagy gratula a babához, nagyon aranyos Zsolti baba. Várjuk a születéstörténetet J
Na a többieknek is sok puszi, most már eldugulok….
Este jelentkezem a nődoki után, izgulok nagyon…
Edit (34+4)