Sziasztok!
Coolasa, az az! Az Antilopos etetőről beszéltem. Könnyen kivehetők a lábai, elég magas egy normális asztalhoz (én azt szeretném ha Szonja majd együtt enne velünk az asztalnál). Nem nehéz, könnyen tisztítható. Az ára is kafa.
Egyébként jól látod, nem dönthető. De, egyenlőre úgy is babaszékban eszünk. Mire az etetőszék használatba lép addig Szonja ülni fog. És nem kívánom tartósan benne ültetni csak az evés erejéig. Ez nálam ugyan úgy működik mint a kiságy. Csak alvásra használjuk. Ismerősöknél bejött és most nyaraláskor is minden nap találkoztam vele, szóval én elhatároztam,....
Ha extra sok pénzem lenne akkor vennék Stokke etetőszéket.
Egyébként anno én is a fáról álmodoztam, de azóta kinéztem a szintén IKEA-s kisasztalt, támlás széket és az jobban megtetszett.
Nálam a faimádat a játékokra korlátozódik azt hiszem. Most rendeltem anyámtól Szonjának fa tornyot
Mamac, PONT MA (is) gondoltam rátok, mert (nem vagyok egó) Szonja kék lepedőn kékben pompázott és eszembe jutott a ti mimikris képetek
Meg láttalak egy másik helyen, de ott csak olvastam és már régi hsz-ed láttam.
Az ügyintézések miatt nem írígykedem bár, ma nekem 30 perc alatt adtak új TAJ-kártyát!
OK csajok, mától jobban vigyázok a fogaimra. Lehet egyszer eljön azaz idő, amikor én is szépnek találom őket
Eszti, tegnap Szonját este is megetettem. Azért v nem azért DE CSAK 2x kellt és at is már hajnalban. Van remény!
N