Új privát üzeneted érkezett!

Coolasa :lol: :lol: :lol:

Helyesbítek: ezek nem a keletkezés pillanatai, azt azé' nem fotóztuk végig. :wink:

És az utolsó (vagy nem :oops: )
a hazaérkezés után, az első otthoni szopi után. Kicsit sem voltunk fáradtak, ugyan!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Coolasa,
én is így voltam. Mint amikor a halott ember fentről nézi, hogy mi történik vele. Bocs a morbid hasonlatért, de nekem ez jutott eszembe akkor is. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus, bár a halott ember családunk nemzedékekre visszanyúló földhözragadt világnézete szerint már semmit nem néz sehonnan, de azért értem ám. Mintha kívülről láttuk volna a szitut.

Kép Kép
coolasa

És tessék mondani, melyik nővérke készítette a sassoon hajvágást (utolsó :oops: kép) a kisdednek?

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
jaja, sztem sem néz semmit a halott ember, sőt a közértbe sem megy már le, de értjük egymást! :wink:

Frizkó sk. fésülés!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na akkor az előző hsz. kedd vagy szerda? :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

kop-kop
be szabad jönni? :lol: :lol: :lol:

Coolasa,
nehogymán ( :lol: ) bocsánatot kérjél :lol: :shock: :D
szerintem tök jól elbeszélgetünk :lol: :lol: :lol:

Gabuska,
nagyon szupi a fotó sorozat :P
Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

Mancs,
muffin recept:
muffin sütő
sütő
és valaki aki megcsinálja :lol:
ennyit értek hozzá :lol: :lol: :lol:
de enni azt szeretek :P

A talira 10-re kell menni?
És mit vigyek?? :lol: :lol: :lol:
Balázska mondtam már..... :lol: :lol: :lol:

Eszti,
nagyon cuki a kis Benyóka. Hihetetlen mennyit fejlődött.

Natasa,
nagyon szépek vagytok.
Olyan szép fogsorod van, elmehetnél kolgét reklámba :lol:

Majdnem kész vagyok a pakolással.
Erre a drága egyetlen kislányunk , nem kipakolt :lol: :lol: :lol:
kicsit nem figyelek oda és pakolás a francba van :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

Sajtiné,
köszi neked is! Most látom, a vonalzón is megjelent! Tök izgi!

Hajrá Zsófi! Ne hagyd magad, pakojjjá csak! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

lesz nagy családi buli az első szülinapon?

Kép

Kép
sajtine

Livicsek! Fanfárok, vörös szőnyeg, vadakatterelő juhász!!
Na jó, megyek aludni, nagyon álmos vagyok, de ez asszem az előző mondaton is látszott..

Kép Kép
coolasa

Livicsek, boldog 1. éves szülinapot!

Livianyu, köszönjük a képes beszámolót, olyan jó nézegetni. Még. :) És ma lesz ünneplés, meg ajándék? Mi? (Livicsek ezt még úgysem tudja olvasni...) :lol:
Vendég

Drága Livike:
Kép

abszolúte kialudtam magam
Kép

Zsófi is meg van rogyva :lol:

Ma pedig még megyünk a DM-be.
Aztán holnap apával még megyünk vásárolni.

MÉGEGYSZER KÉRDEZEM:
10-kor kezdődik a buli?

Köszike a választ :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

mivanmáááá?
senki nincs itt??? :lol: :lol: :lol: :lol:
kezd gyanús lenni a banda 8)
- nem mondják meg az időpontot
- nem válaszol senki
- lehet, hogy el kell hagynom a körletet? :lol:

nembaj majd Mancs kinyomozza :lol: 8)

Kép

Kép
sajtine

Sajtine,
igen, jöhetsz 10h-től, legalább Marci csajozik egy kicsit!!!
Nem tudom a többiek mikor jönnek, remélem ők is minélelőbb!!
Mi is annyira szarul aludtunk. Olyan hülyeséget álmodtam, hogy 3h-tól fél5h ig nem aludtam.

Vaníliával (akit az álmomban Gabinak hívtak!!!! :roll: :oops: :? ) és egy szellemmel, meg egy ollóval. Meg egy rottring ceruzával.

Majd ha lesz ma egy kis időm leírom, de teljesen gáz!!!!
Na pussz, megyek mert MArci már teljesen éberen itt matat a lábamnál, és közben döngicsél, mint valami méhecske....

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, én úgy 11 körül érkeznék, Bencével természetesen.
Csajok, akkor senkit ne furvarozzak? Én Gödöllőről fogok érkezni.
Vendég

Lívicsek! Boldog szülinapot!

Bubek ! Én (és még a nevemet sem tudud :twisted: ) rottring, ceruza nameg szellem. Mire véljem ezt? :lol:

Kép
vanília

BOLDOG SZÜLINAPOT LIVICSEK!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Livike!
Nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Kép
Beni, Erika és András

Kép
Kép
Kép
ilba

Mi van Mancsok?????????
Ennyire lefárasztottalak Benneteket?????????? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Esztipeszti? Gödöllőrőőőől? Igazából az úgy irányban felénk van (persze fogalmam sincs, Gödöllő és Pest között merre kanyarodsz, meg hogy tervezted az utat, és ezt még csak elképzelni sem tudom, mert én nem vezetek, így bkv szemléletű vagyok.... szóval nem akarom bonyolítani az életed, meg izébizé.... de akkor talán nem is vagyunk oly messze. Te gödöllői vagy???)

Bubek, én is olyan késő délelőttre gondoltam, hogy összekészülödünk addigra, ja Sajtiné ez inkább neked szól, hogy nehogy hajnali 6kor verd fel Bubeket csak mert itt senki nem állt veled szóba az érkezési időpontot illetően...

Kép Kép
coolasa

Ilba, nyugodtan valld be, mit műveltél Mancsékkal, nekünk elmondhatod...

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Köszi a diccseket! Sajtine én csak Esztit tudom idézi és szerencséd van, hogy nekem is van humorérzékem! A fogsorom tökéletes LENNE ha nem férne át a pesti gyors a fogaim között (főleg a felső fogsornál). Viszont CSAK egy lyukas fogam volt, de azt kihúzták :D Azóta csak 3/4 részt vagyok bölcs :oops:
Coolasa, én körkérdést intéztem a barátaim körében,...IKEA katalógust mi nem kapunk soha. Én lenyúlni szoktam ha arra járok :lol:
Gabus én nagyon nem vagyok egy picsogós nőszemély és Szonja sem tett azzá, de ahogy a képeket nézegettem,....szóval vmi furcsa érzésem volt toroktájékon :roll:
LIVINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT és a szülőknek is sok-sok boldogságot!!!!!
Ildicsi, Domi olyan vagány srác ahogy ott ül a kanapén! Szupi ruhákat kapott!
Vuka, jó nyaralást! Petra kész mosolygyerek :D És nagyon nőcis!

N.

Kép Kép
natasa1975

Ja Ilba, lebuktatok! Felfedeztem az utolsó képen a gyerekcserét!
Hehehe :P

Kép Kép
natasa1975

Jelentem megvagyunk, Ilba nem nyírt ki minket :D

Ilba,
köszi a képeket, a 7-es nem jött át, amelyiken a gyerkőcökkel vagyunk. Tényleg kár, hogy ilyen messze lakunk egymástól! 8-ra értünk haza, de út közben megálltunk a budai alsón a Parlamenttel szemben egy gyors szopira, mert ordított, mint a sakál :shock: Megnézted a filmet? Vélemény?

Livicsek,
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!

Gabi,
én bizony megkönnyeztem a képeket :cry:

Majd még jövök, de megint flúgos... Ilbára ne hallgassatok, tényleg gáz Petike napok óta, énmeg egyre jobban kivagyok... :shock:

Kép
mancs

Gabus! Úgy irigyellek, hogy azonnal a kezeid közt tarthattad a manódat. Ádit sajna azonnal el kellet vinni.Így csak fél percig volt nállam. Azóta sajnálom, hogy így alakítottam a dolgokat. Lehet ezért nem tudtam magaménak érezni hónapokig szegényt. :cry:
Mint ahogy írtátok, nem is velem történt volna meg. Amúgy a képes beszámoló, hát sírhatnékom volt annyira jó látni.
Legközelebb tuti nem így lesz. :lol:

Kép
vanília

Natasa, én Sajtiné véleményét osztom (mert ugye ő jön holnap, kituggya, talán hoz valami finomat), de amúgy is,. Szóval nekem is a káprázatos fogsor volt az első ami feltűnt a szépia képen.
Szóval akkor elmondom, hogy az ikea katalógusban (amit a mi környékünkön mindenkinek bedobnak) van 2990 huf-ért etetőszék biztonsági ővvel. Antilop fedőnév alatt, aszonyga 90 cm magas, ebből ülésmagasság 55 cm. Fehér és ezüst színben. (32. old, ha valakit érdekel). De mivel nagyon a lap közepén van a kép, ahol lefűzik, nem sok látszik belőle, csak az, hogy valszeg nem dönthető, mert a fejrésznél, legalábbis a képen látható méretű gyerek fejénél már nincs semmi támla, tehát gondolom ülnitudás kell hozzá… nektek is ilyen van? Mik a tapasztalatok?

Ilba, ha úgy alakul, hogy lenne időd megnézni a Mancsfilmet csütörtökig, akkor a kazettát szemetesbe való iktatás helyett nem hoznád el Bubekékhoz nekem?

Kép Kép
coolasa

Vanília,
mi történt Ádámmal a születésekor, hogy el kellett őt vinni? Le vagyok maradva...

Coolasa,
mindjárt megnézem a prosiban az etetőszéket. Bár én még mindig a 2 részes fa mellett állok, azt később is nagyon ki tudja használni.
Mamcsfilm :lol:

Kép
mancs

Livicsek!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép

(azért elmondanám, hogy valamiért küzdelmes volt nagy piros betűket csinálni, köszi bnet)

Ilba
Mancs elfelejtette, hogy Petike a Parlamentet meglátva szopi közben véleményt nyilvánított, de nem tettük újból tisztába.
Aranyos a kis Benike (tudod, a nagyobb ponty) :lol: :lol:

mire hazaértünk, a fáradtság és a szaros pelenka kombinált hatására odáig fejlesztette a tombolást, hogy kivéve 1. izzadt, mint egy maratoni futó; 2. úgy hüppögött, hogy megijedtem, nincs e valami baja :shock:
aztán Mancs felidézte bennem, hogy kiskoromban valószínűleg én is sírtam úgy, hogy a végén már csak a levegőt kapkodtam :idea:
utána viszont nagyon kedves baba lett, a vetkőztetést, fürdést vigyorogva végigcsinálta, az utána való öltöztetés az meg a szokásos minitombival zajlott :)

Ilba
Tényleg kiváncsi vagyok, hogy mit szoltok a filmben látható nagy cula gyerek táplálása láttán (Andris szavait is idézheted) :)

Liviapu
el vagy tűnve... pedig már kész a konyha, fürdőszoba, minden, van a gépen szkájp is...

itt egy kép, Petike a multkori sétánál bealudt az ölemben :)
Kép

Kép
Kép
mancsbá

Mancs, a 2 részes fa az hol látható? Én is fapárti vagyok (ami persze nem látszik, mert ugye ahhoz, hgoy etetőszéket készítsenek belőle, ki kell vágni őket..)

Mancsbá, riadó, mayday, mayday, bejelentkezet a nevedben és visszaél jogosulatlanul az identitásoddal olyasvalaki, aki elmulasztott beszólni nekem! Vigyázat, veszélyes alak!

Huh, Bubek, meg holnapi lányok, úgy alakul a holnapom, hogy lehet, hgoy még is 10re ott leszek a talin, hogy lássak is belőletek valamit, mert most kaptam meghívást holnap 4re egy étterembe a nagyfőnököm szülinapi zsúrjára...és mivel terveim vannak még a céggel....

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Gabuska
Gyönyörűek vagytok!
Nagyon boldog születésnapot!
Isten éltesse a lánykát!

Jó régen voltam... nemtudom emlékszik-e rám még valaki! :) :lol:

A lakás miatt rengeteget kell rohangálni, ügyintézni....már teljesen ki vagyunk bukva....kb féléve, hogy belevágtunk.... szörnyű ami ebben az országban van... senki nem tudja a dolgát.... katasztrófa.... hiába kérdez utánna az ember a következő ügyintéző már mást mond és kezdhetjük elölről az egészet.... annyi pénzünk rá ment már, hogy össze sem merem számolni. már vagy négyszer módosítottunk szerződést....

Ezen kívül a családi képeket próbálom rendezni ami szintén heroikus küzdelem... az egész lakást képek borítják....

...és persze a gép is vírusos lett....

Megint tali lesz?
Jó mulatást! sajnos holnap mi valószínűleg a Balatonra megyünk! :)

Ilba
Képzeld az iwiw-wn találtam közös ismerősünket (a babaneten kívül :) )
Kacsó Esztert honnan ismered?
Nekem általános iskolás osztálytársam volt!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac, üdv újra, gondoltunk rátok sokat. Velem is van közös ismerősöd, a dévaizsófi, oké, tudom, ő 1x megjelent itt a fórumban fedina lauráról informálódva (Ilba küldte hozzám), de azóta tartjuk hevesen a kapcsolatot emailen, sőt már akár barátnőnek is nevezhetném, ha nem állítana meg ebben azon lényegtelen nüansz, hogy még soha nem találkoztunk személyesen. Veled meg együtt végzett az iparművészetin, ugye?

Igen, az államigazgatásban az a borzasztó (többek közt), hogy az ügyintéző pillanatnyi hangulatán áll vagy bukik élethalál kérdés. Imádtam, mikor anyukám nyugdíj előtt bement a nyufig-ba (nyugdíj folyósító igazgatóság, nektek még nem kell ismernetek ezt a rövidítést), és 2 különböző alkalommal 2 különböző ügyintéző mást számolt ki arra a kérdésre, hogy mennyi is lesz majd a nyugdíj, amit kap. A különbség 5jegyű volt... (A helyes választ természetesen egyikük sem találta el, mert egy 3. megoldást hoz havonta a postás..)

Kép Kép
coolasa

Mancsbá, nagyon nagyon jó ez a kép a fiacskáddal, gyönyörű (mármint Petike).

Mancs, nem lehet, hogy ettől a hülye időtől ilyen gyagya Petike?

Coolasa, nem vagyok gödöllői, ott van a munkahelyem, és holnap reggel kiugranék elintézni a gyedemet, és onnan jövök vissza. Valószínű, hogy a régi 3-on megyek ki és be, mert nem vagyok hajlandó matricát venni. Szóval ha valahol fel tudlak kapni, szívesen. Te merről közelítesz? Azt már tudom, hogy a XVII. kerület. Ott a Naplás tó és környékét ismerem, oda szoktam járni. Amúgy tavaly még a XVI. kerületben laktunk, szóval szeretem azt a környéket.

Mamacka én még emlékszem rád. :) Képeket!!! :)

Mancs, Ilba, jók a képek, tényleg tök hasonlítotok egymásra a képen, de szerintem a fiúk is (már az öregebbikek). :wink:

Most megyek, csók
Vendég

Szép jó napot!

Natasa,
Gyerekcsere: :D
Bár vihették volna Benit is, amit este itt előadott. Persze csak 1 órára, amíg kipihentem volna magam. :wink:

Mancs,
Akkor azért hazafelé már jobb volt a forgalom, nem?
Kicsiponty :D azért itt tényleg a legaranyosabb formáját hozta. Oké, ha nem bírsz már vele, gyertek ide! :wink:
Sajna még nem volt időm megnézni, majd este.

Mbá,
Valami Casio Exilim EX-S700. Szóval ez lenne az. Amit nem tudtam tegnap.

Vanília,
Tényleg mi volt Ádusszal?

Coolasa,
Tiéd a kazi, amint megnéztem a filmet. Egyébként már tegnap felvetettem, hogy nem a szemétbe dobom, hanem inkább elviszem, hátha érdekel még valakit. Ugyi Mancs?
Takarót megvárni, hééé! Kb. délben érkezik.

Mamac,
Együtt dolgoztunk. Nem egy cégnél, de egy emeleten és a rendszergazdáink cégénél volt a hibaelhárításon. Sokszor hívtam. :D
És együtt voltunk pocakosok is, csak neki korábban jött a Sárája. Napokban lesz 1 éves.
Még Anyukája is ott dolgozott.

Kép
Kép
Kép
ilba

Coolasa,
közel laksz az Újlak utcához?
Oda sokat jártam meccsekre.

Eszti,
aha, az "öreg"fiúk totál hasonlítanak egymásra, az összes képen Mbá van. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Eszti,
most néztem meg, az összes az egyet jelent ebben az esetben. :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Esztpeszt, mi a Naplás tó mentén vezető Naplás út egy keresztutcájában lakunk, 3 percre a tótól... viszont nekem most eléggé úgy tűnik, hogy nagyon hamar kell lelépnem majd a társaságtól, és akkor bonyolult a logisztika, mert hogy oldom meg azt, hogy ugye a te kocsidban autós ülésben utazzon Noki, visszafelé meg majd cipeljem bkv-n az ülést Nokistól? A szándék megvan bennem, de próbáltam már gyakorlatban, és ahhoz azért nehéz, hogy így meneteljek vele. Vagy viszek kengurút is, és abban hozom őt haza, az üres kocsiülést meg lóbálom...? Kérdés hegyek.

Kép Kép
coolasa

Coolasa, az élet megoldotta a helyzetet, mert nem megyek Gödöllőre, ugyanis nem lesz holnap a hr-es csaj, aki intézi a cuccost, csak jövő héten....
Vendég

Ilba, nem, az újlak u. az rákoskeresztúr, mi meg rákosliget, a vasút túloldala, felfelé a dombocskán.. Hova jártál meccsekre, én ott csak az ált. isk-t ismerem...annak a tornatermébe esetleg? vagy van ott vmi pálya?

Kép Kép
coolasa

Eszti, éljeeeeen, akkor erre csomót kötöttünk, kengurúval nyomulunk, és slusszpassz.

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
etetőszék pl. itt: (én ezt néztem ki nekünk)
http://www.interstore.hu/cgi-bin/inters ... =__Bobas_1
vagy itt:
http://www.brumimaci.hu/aruhaz/index.ph ... mPath=3_21
vagy itt:
http://www.minimano.hu/index.php?main=m ... op=details
A legelsőnél láhatod, hogy előnye ennek az, hogy a későbbiekben szétszedhető és a gyerkőc kedvére ehet, gyurmázhat festegethet vagy bármi mást csinálhat rajta.
Én ismerem a Nyugdíjfolyósító rövidítését, bibibííí! :)

Mamacka,
pont eszembe voltál, hogy vajon mi lehet Veletek... Hogy vagytok? képet! Képet! Képet! Bürokrácia: :(

Petike laza 1 órás ordítás után végre elaludt. Úgyhogy most reggelizem, miközben ezt írom. Nem tudom mi a franc van, nézegetem a fogát is, de nem látom, hogy be lenne durranva neki. Hogy kellene kinéznie, ha a foga jönne? Nagy vörös ínyt képzeljek el?

Kép
mancs

Ilba,
a forgalom tök jó volt, haladt a rakpart is. És láttam soksok szép szállodahajót amikre rengeteget jártam föl. Hiányoznak... :cry: Ez a Mbá tök gyagya, pontyhoz hasonlítja a gyerekeinket. De lehet bennne vmi. Aszota, olyan, mintha egy 1 kilós meg egy 4 kilós pontyot kéne fárasztanod. :lol:
Ezt a gépnevet én se tudtam volna megjegyezni. Még kimondani se. :)

Gabi :?: :!: :?: :!:
hogy van Livicsek? Jobban van már? Lesz ma hepaj? Vagy a hétvégén? Majd egyszer valamikó össze kéne hoznunk egy minitalit, visszaadnám a rucikat. :)

Coolasa,
takarót és kazit megvárni!!!!!!! :wink:

Kép
mancs

Mancs
Akartam írni, hogy a mi fiunk is visszafejlődik... pár hetesen átaludta az éjjszakát,most mgitt kukorékol három óránként.

Ilba
Kicsi a világ! :)

Coolasa
tényleg járt erre a Zsófi???
Ezek szerint babás? ...és az Istvánban készül szülni???
nahát :shock: :shock: :shock:

Eszti
megpróbálom a képeket, ha hagyja a törpe...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac, bizony, kb okt-ben fog Zsófi ....-nemű gyermeknek életet adni. A kipontozott helyre én ugyan tudom a választ (bibii), csak nem akarom lelőni a poént, hátha ő akarná inkább elmesélni a saját sztoriját ....meg persze személyes adatok védelme is létezik a világon ugye...

Mancs, Ilba, csigavér, elvégre én is csigavérű vagyok, tudjátok, cool as a, szóval a pokróc nélkül nem távozom Bubekéktől egy tapodtat sem, becsszó.

Tényleg, körkérdés, titeket visszavesz az exmunkahelyetek? Ki hogy van ezzel? Én pl azért is megyek el mindenképp holnap arra zsúrra, hátha befolyásolja munkáltatómat, hogy takarítószemélyzetként vesz-e vissza, vagy előléptetett pozícióba az eddigihez képest. Az élet meglátásom szerint ugyanis ilyesmiken múlik.

Kép Kép
coolasa

Tegnap folytattam a habtapi apró darabjainak beragasztását, melynek eredménye: hozzáragasztottam a tegnapi Blikket a fehér íróasztalhoz. Nem tudom, mivel tudom leszedni. A kezemen folyt végig a pillanatragasztó, ennek darabait Ilbáékhoz menet vakargattam (rágcsáltam) :oops: le ujjaimról 8) DE: már csak 3 van hátra!!!! :lol:

Coolasa,
ismered az én mhelyemet, nálunk ez úgy megy, hogy vissza KELL venniük :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Sziasztok!
Coolasa, az az! Az Antilopos etetőről beszéltem. Könnyen kivehetők a lábai, elég magas egy normális asztalhoz (én azt szeretném ha Szonja majd együtt enne velünk az asztalnál). Nem nehéz, könnyen tisztítható. Az ára is kafa.
Egyébként jól látod, nem dönthető. De, egyenlőre úgy is babaszékban eszünk. Mire az etetőszék használatba lép addig Szonja ülni fog. És nem kívánom tartósan benne ültetni csak az evés erejéig. Ez nálam ugyan úgy működik mint a kiságy. Csak alvásra használjuk. Ismerősöknél bejött és most nyaraláskor is minden nap találkoztam vele, szóval én elhatároztam,....
Ha extra sok pénzem lenne akkor vennék Stokke etetőszéket.
Egyébként anno én is a fáról álmodoztam, de azóta kinéztem a szintén IKEA-s kisasztalt, támlás széket és az jobban megtetszett.
Nálam a faimádat a játékokra korlátozódik azt hiszem. Most rendeltem anyámtól Szonjának fa tornyot :D

Mamac, PONT MA (is) gondoltam rátok, mert (nem vagyok egó) Szonja kék lepedőn kékben pompázott és eszembe jutott a ti mimikris képetek :lol: Meg láttalak egy másik helyen, de ott csak olvastam és már régi hsz-ed láttam.
Az ügyintézések miatt nem írígykedem bár, ma nekem 30 perc alatt adtak új TAJ-kártyát! :lol:

OK csajok, mától jobban vigyázok a fogaimra. Lehet egyszer eljön azaz idő, amikor én is szépnek találom őket :oops:

Eszti, tegnap Szonját este is megetettem. Azért v nem azért DE CSAK 2x kellt és at is már hajnalban. Van remény!

N

Kép Kép
natasa1975

Mancs, mh, ja tényleg, én meg itt a farkasordító kapitalizmusban gondolkodom. Ott is muszáj persze visszavenni a kedves exdolgozó anyukát. I mean 1 teljes napra. Ugyanis másnap már meg lehet válni tőle könnyes szemmel, tekintve, hogy már nincs gyed(s)-en..

Kép Kép
coolasa

Apropó munkahely. Én úgy tudom, hogy vissza kell venniük! Az már más kérdés, hogy meddig tartanak meg, ugyebár. Ez az, amit én nem tudok. Igaz azt sem, hogy vissza akarok e majd a régi helyemre menni. Anno a t.köm (pardon) tele volt az egész bagázzsal. Azóta cserélődtek le emberek, de most nem tudom milyen a helyzet. Egyenlőre két évet tuti Szonjával maradok aztán majd kiderül. Minden esetre nem nagyon érdeklődnek hogylétünk felől.

N

Kép Kép
natasa1975

Natasa, mért fontos, hogy kivehetők legyenek a lábai? Nekem kiskoromban az összes babámnak kivehetőnek bizonyultak a lábai, mégsem örült ennek senki más a családban..
Beleborzongok ebbe az éjszakai 2x kelésbe, engem Noki mostanság fél 9kor kelt..uuupsz, egy repülő etetőszék láb.., szálltában azért láttam, hogy kivehető és ikea, úgyhogy lebuktál Natasa!

Kép Kép
coolasa

Coolasa :D Hát pl ha nincs mega -autótok akkor könnyebb pakolászni :lol: Meg így csak pl beleteszed a fürdőkáda az ülés részt és lezuhanyzod ha nagyon dzsuvás :lol: Stb.,stb. :lol: De, megnyugtatlak,..ha pl a nlc-én elolvasol pár etetőszék leírást akkor kiderül, hogy mindnekinek más jön be. Azért ha az indoklásaimmal megfogtalak akkor annak örülök :wink:

Csak nem te is szadiztad a babáid? A helyes menetrend: levetkőzteted, kitekered a végtagjait, benyomod a szemeit :D /Apukám anno profi játékbabaszerelőnek bizonyult/
N

Kép Kép
natasa1975

Coolasa,
az a világ 8. csodája lenne ha én bárkit is felébresztenék reggel 6-kor

hozok valami finomat, mondjuk.....mmmm... vizet? :lol:

Natasa,
nekünk IKEA-s etetőszékünk van.
Szerintem tök jó. Kell hozzá egy tálca is elé az + 1000Ft.
Összesen 4000 Ft.

Kép

Kép
sajtine

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?