El is felejtettem megköszönni a névnapi dicséreteket: köszönöm
Igaz, nem most tartom, de azért jólesett! Apától is kaptam virágot, pedig tudta, hogy nem most van a napja.
Tegnap találkoztam egy lánnyal, aki ikreket vár, a 33. hétben van. Azt mondta, neki a 21. héten nem volt ekkora a hasa...no comment
Legközelebb, ha valaki "viccesen" megkérdezi, ikreket várok-e, azt fogom mondani, hogy akkor nem lenne ekkora hasam.
Pocakosok, tudjátok már, milyen nemű lesz a csemete? Én még nem.
Hiszti: Julcsi pár napja kezdte, de nem vészes. Igaz, még belehúzhat. Ő nem annyira ordit, inkább csapkod a kis kezeivel, hevesen. Leginkább akkor, ha nem teljesitem a kérését. Itthon is és a parkban is állandóan olvastatni akar, és néha kifáradok, akkor begerjed. Hozza az újabb könyveket, amit a többiektől szerez, hogy olvassam azt is. Én meg bőszen bégetek, nyávogok, ugatok, de nem birom sokáig.
Tünde, nagyon gusztusos kis popója van Zitának még mindig
Én úgy hallottam, hogy a 8. fog után van egy kis szünet a növekedésben. Julcsi még csak háromfogú.
Barbi, szuperek a képeid! És Leonka megint mennyit változott! Egyre helyesebb kiskrapek.
Hú, nem emlékszem semmi többre és most csak az új oldal van előttem.
Jaj, de, a másik Lacika, aki hihetetlenül gyorsan változik mostanában. Ahogy elkezdenek új mozgásokat, egészen megváltozik a viselkedésük, nem?