Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Barbi!
Tényleg szuperek a képek, nagyon szép helyen voltatok! :D
Nolcsi tiszta apja! Nagyon helyesek a fiúk! :D

Tünde!
Ti mikor indultok? :)
Megfejtetted a zuzapörkölt rejtelmeit? :roll:
Tényleg balszerencsés napod van, de remélem azóta jobbra fordultak a dolgok!

Ancsi!
Köszi! :)

Ma mi is szerencsétlenkedünk. :(
Natit elvittem tornázni, hát olyan balhét csapott, mint még soha. Hisztizett, sikítva sírt még akkor is, amikor a gyógytornász hozzá sem ért. Folyamatosan a kezembe kapaszkodott, szörnyű volt.
A gyógytornász nem sokat látott az új tudományunkból, így abban maradtunk, ebben a hónapban még viszem kezelésre. Hát, nem vagyok boldog. :(
Ráadásul tegnap óta tökre fáj a fejem, fel kellett hívnom Apát, hogy jöjjön értünk, mert úgy szédelgek, hogy nem merek hazaindulni a gyerekkel. Alig értünk be a lakásba, kitaccsoltam, pedig nem is ettem ma még szinte semmit.
Ne találgassatok, nem vagyok terhes! :D :wink:

Ti mit csináltok a gyerkőcökkel, ha veszett hisztibe kezdenek?
Nati nagyon ki tud akadni, ha valamit nem engedek neki, vagy mondjuk pelenkát merészelek cserélni rajta.
Kb. 2 hete csinálja ezt. Átléptük a bűvös 1 éves kort???

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Nem tudom, mi van velem, eszméletlen fáradt vagyok. Ja a bulizást már Andris előtt sem bírtam, úgy látszik most még annyira sem. Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor lefekvés nélkül csináltam mindent tovább! Már évek óta egy hétig is eltart mire magamhoz térek egy ilyen parti után. De Lili is 15 órát aludt egyvégtében, amikor vasárnap elhoztuk a szüleimtől. Na mindegy, majdcsak túllendülök.

Tünde!

Remélem, a folytatás jobb lett!!! :):):)

Barbi!

Tényleg szép helyen voltatok és nagyon helyes a család!
Az usánkás-télikabátos képről nem asszociálnék egyből az Adriára :lol: . De szerencsére, ahogy olvasom ez nem volt gond :). Mármint a hűvösebb idő

ayse

Sziasztok Lányok!

Áéünk ám még, csak apa szabin van holnapig és kirándulgatunk.

Tegnap voltunk Veresegyházon a mackóknál meg a farkasoknál, alvás után meg lementünk a Duna-partra fagyizni.

Ma meg elmentünk Vácra. Onnan a két Balázs hajóval, Laci meg én kocsival (komppal) mentünk Visegrádra. Felmentünk a nyáribobra utána meg megebédeltünk a Silvanusban. Szerencsére a bobnál van egy másik rész is, ami csüvün megy és alul is rögzítve van, úgyhogy tuti nem lehet kirepülni vele. A Balázsok nagyon élvezték.

Most futok főzni, mert estére vendégeink jönnek. Majd megpróbálok kicsiníteni és dobok fel még képeket.

Barbi
Még nekem is vannak rólatok képeim, majd felrakom, csak nem akartalek megelőzni. Gondoltam, hogy Te sokkal jobb képeket csináltál a fiúkról is mint én.

Kép
Kép Kép
sildike

Képzeljétek, a tornán, miután Nati végig ordított, volt alkalmunk belenézni a szájába és a gyógytornász megállapította, hogy több helyen is duzzadt Nati ínye. Délután aludt egy nagyot és uzsinál vettem észre, hogy bizony-bizony már több is van egy fogacskával!
Már 7 fogú a csajszim! :)
Remélem minden foga ilyen könnyen bújik ki! :D

Ildi!
Jó kis programjaitok voltak! :)
Bírom, hogy nálatok így pörög az élet! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

A hisztihez:

Mostanában Laci mindig ilyen fejet vág, ha rászólok valamiért.

Hozzám beszélsz vaze?
Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Na végre készen vagyok a vacsival, úgyhogy van pár percem feltenni a mai képeket.

Reggel:
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Aztán hajóra szállt a két Balázs és irány Visegrád:

Kép Kép

Aztán a fiúk boboztak:

Kép Kép

Addig Lacika a fűben hancúrozott:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Ildi
Nagyon aranyosak a fiúk. Lacika lassan akkora mint Bazsika :lol:
És tökre hasonlít Rád szerintem.

Davailla
Panda is irtó édes. Meg a diszkrét pocid is.

Tünde
Hogy alakult a napod hátralévő része szegénykém?

Benianyu
Hogy vagy így TEsó "nélkül"?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Megártott a nap.

A szöveg változatlan, a képek pedig a kövezkezők:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Davallia!
Kösziköszikösziköszi!!!!!
Kép

Naná, hogy érdekel, ott figyel a fagyasztóban a sok zuza, recept hiányában. Fel kell darabolni, vagy egészben csinálod? Milyen köret való hozzá?

Ildi, tök jók a képek, de vmit eltoltál. :wink: :lol: :lol:
Vendég

Ildi, látom közben javítottál. :D:D:D

Juci,
nem történt semmi extra, igaz, még van pár óra a napból.
Olvastam, Marci is hisztizik. Elárulom, Zita tud toporzékolni is, na nem állva, de fekve vagy ha a kezemben van, rúgkapálva éli át a nagy hisztit.

Van egy új játéka: üreges dolgokat pl kisvödör, digit.lázmérő tokja odatartja a szájához, és belekiabál. Nagyon tetszik neki, hogy így más a hangja. Na, ezt most este továbbfejlesztette úgy, hogy a tusolófülke elé térdelt, és oda kiabált be, egy idő után sikított. Neki nagyon tetszett, nekem kevésbé. :lol: :lol: :lol:

Gyere kutyus, megyünk pancsolni:

Kép Kép Kép Kép

Anya, hozd már azt a kaját!!!

Kép
Vendég

Sziasztok! :lol: :lol:

Ma voltunk Danit leméretni. 8540 gramm és 71 centi. Ebben a hónapban nem hízott semmit, viszont nőtt 2 centit. A hízás miatt nem aggódom, vannak arany tartalékai és eszik is rendesen. Kb egy éves korára fogja megháromszorozni a születési súlyát (3050), ami a normális a nagykönyvek szerint. Pedig meztelenül nagyon nagyon daginak néz ki. Olyan pocakja van még mindig, mintha napi 4-5 sört bevágna és a combjai is igen hurkásak. Olyan beleharapnivalók! :)

Tünde,
Húú, de szörnyű napkezdés! :( Az éjszakázásról már nem is beszélve! :( Közben már olvasom, hogy a nap hátralévő része már relatív nyugiban telt.
Zita nagyon megnyúlt, hová tűntek a hurkái? Régen olyan kis husi volt, mint Dani. Persze, he elfelejted megetetni… :wink: :lol: :wink: .

Barbi,
Üdv újra itthon! Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralásotok! Megnéztem én is a képeket, szenzációs jók! A fiúk annyira édesek! :) :) :) És az egész családotok nagyon helyes, mosolygós! :)

Duda,
Gratula Nati 7. fogacskájához! :)
Sajnálom, hogy a mai torna nem sikerült. Nati biztos elszokott tőle, amiatt sírhatott annyira. Vagy esetleg éppen fordítva, eszébe jutott, hogy mi lesz, mikor meglátta a dokit?
Dani is szokott mostanában hisztizni, ha elveszek tőle olyat, ami nem neki való és a peluscsere is balhés. Mindig próbálok valami cseredolgot a kezébe nyomni, hátha azzal is beéri. Nem mindig....

Sildike,
Laci tényleg olyan fejet vág, ahogy írtad. "Mi van anya, szóltál valamit? "
Nekem is a kép tetszik, ahol a két csibész együtt kakaózik reggel. De a kirándulósok is nagyon jók! :)

Juci,
Köszi az érdeklődést, nem vagyok annyira jól tesó nélkül, nagyon hiányzik, de már beszéltünk telefonon és megkaptam az ő képeiket is mélben.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu, Danikának boldog hófordulót!
Vendég

Benianyu, a múlt hónapban Zita se nagyon hízott, viszont 4 centit nőtt, szóval van igazolásunk, hogy már nem olyan hurkás. De itt egy szintén ma esti kép, itt azért látszik, hogy nem kell még aggódni. :)
Milyen gyakran (ritkán) találkoztok a tesóddal? Nekem nagyon hiányozna az enyém, ha messze(bb) lenne.

Kép
Vendég

Sziasztok lányok!

Nagyon édesek a babák! Én megint kicsit kihagytam, itt vannak nővéremék (a 7 hónapos Annával) így szinte mindíg csavargunk, vagy játszunk, este meg már csak bekukkanok! :oops:

:?: :?: :?: Viszont, az a bajom, hogy Tüncsinél most kb 1 hete a fürdetések után kb 10-15 perccel tiszta csalánkiütés lesz a keze és az arca! Fogalmam sincs mitől, a tusfürdőre nem gyanakodtam, mert hónapok óta azt használjuk! A kaja sem igazán, mert este mindíg olyat kap, amire tuti nem lehet allergiás! A nappali kaják, meg nem hiszem, hogy kiváltják, mert túl sok idő telik el...jaaaaaaa, és ha nem fürödtünk este, akkor nem jött elő! Fürdés előtt mindig kimossuk a kádat, fertőtlenítővel, jól kiöblítjük, majd jön a pancsi a megszokott fürdetővel SZERINTETEK HOL A HIBA? Én először a víz klórtartalmára gondoltam, most hogy voltak ezek a vízfertőzések, talán jobban klórozzák...de mikor nem tusfürdőztünk, akkor csak 2-3 pötty jött ki?! Mi lehet a baj szerintetek!?????? :?: :?: :?:

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok:)

Én még a múltkori talinál tartok, ami Sisnél volt. Azóta nem sikerül átküldenem neki azt a pár képet amit sikerült csinálnom, úgyhogy inkább felteszem ide. Kis kedvcsináló a következő talihoz :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
hari

Prüntyi, nem lehet, hogy marad a bőrén tusfürdő? Abból indulok ki, hogy Zita a kádban se marad nyugton, így elég nagy melő a csutakolás. Vagy muszáj minden nap kifertőtleníteni a kádat? Ti is abban fürödtök?
Vendég

Tünde
Édes-aranyos Zita! :lol:

Prüntyi
Fertőtlenítőszer? És akár a tusfürdő is sztem. Azért mert eddig nem jött ki az allergia rá sztem simán lehet attól.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Tünde,
Köszi a gratulációt!
Tényleg megvannak még azok a hurkák, annak ellenére, hogy Zita jól megnyúlt! :)
Az öcsém tavaly ilyenkor volt itt legutóbb. :( Már hozzá vagyok szokva, nagyon sok éve nem él itthon és tényleg ritkán jön. Bár most a barátnője annyira belezúgott a fiúkba, hogy azt ígérték, hogy idén még jönnek még egyszer. :)

Hari,
Jobb későn, mint soha! Jók a képek! :)

benianyu

Tünde, igen mi is ott fűrdünk...nem fürdik minden nap pont ezért (is), a tüsfürdő, (amely csak zabkivonatot tartalmaz ), ez a babe nevű, bőrgyogyik által kifejlesztett hypoallergén...holnap arra gondoltam, hogy a babé-val mosom ki a kádat, és gyógyszertárival fűrdetem...van mégegy egész tubus...és ha a klórral van a baj? ne fűrdessem Tüncsit??? :roll:

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, én nem fertőtleníteném a kádat minden nap, elvégre gondolom nem vagytok fertőző bőrbetegek...
Vagy fürdesd Evianban, mint a sztárok :D:D:D:D:D
Azt tudom, hogy a Babét használjátok, mi is, nemtom hány hónapja, és nincs semmi problémája azóta Zitának.
Vendég

Halihó!

Naaa, hol vagytok????? :cry:

Ildi!
tudom, már elmondtad, de elfelejtettem, a Gulliver játéknagykerbe kártya nélkül is lehet vásárolni? :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Hahó, én itt vagyok!

Tegnap este megint nagy bömbi volt, most bekentem Zita ínyét Dentinox-al, és aludt reggelig. Kb 2 hónapja 8 fogú, már most jönnének a kisőrlők? Tegnap és tegnapelőtt volt kis hasmenés, de nem nyálzik.
Mondjuk ha választani lehet, akkor jöjjenek azok a fogak, és azért legyen fent éjjel, minthogy 11 hósan romoljon el az alvókája. :? :shock:

Juci, ha jól emlékszem, Marcid nyerte az első helyet fogzásban. Nálatok nincs semmi jele, hogy jönne újabb fog?
Vendég

El is felejtettem megköszönni a névnapi dicséreteket: köszönöm :) Igaz, nem most tartom, de azért jólesett! Apától is kaptam virágot, pedig tudta, hogy nem most van a napja.

Tegnap találkoztam egy lánnyal, aki ikreket vár, a 33. hétben van. Azt mondta, neki a 21. héten nem volt ekkora a hasa...no comment :oops: Legközelebb, ha valaki "viccesen" megkérdezi, ikreket várok-e, azt fogom mondani, hogy akkor nem lenne ekkora hasam.

Pocakosok, tudjátok már, milyen nemű lesz a csemete? Én még nem.

Hiszti: Julcsi pár napja kezdte, de nem vészes. Igaz, még belehúzhat. Ő nem annyira ordit, inkább csapkod a kis kezeivel, hevesen. Leginkább akkor, ha nem teljesitem a kérését. Itthon is és a parkban is állandóan olvastatni akar, és néha kifáradok, akkor begerjed. Hozza az újabb könyveket, amit a többiektől szerez, hogy olvassam azt is. Én meg bőszen bégetek, nyávogok, ugatok, de nem birom sokáig.

Tünde, nagyon gusztusos kis popója van Zitának még mindig :) Én úgy hallottam, hogy a 8. fog után van egy kis szünet a növekedésben. Julcsi még csak háromfogú.

Barbi, szuperek a képeid! És Leonka megint mennyit változott! Egyre helyesebb kiskrapek.

Hú, nem emlékszem semmi többre és most csak az új oldal van előttem.
Jaj, de, a másik Lacika, aki hihetetlenül gyorsan változik mostanában. Ahogy elkezdenek új mozgásokat, egészen megváltozik a viselkedésük, nem?

KépKép

KépKép
majola

Majola, én is emlékszem kis szünetre a fogak között. Lehet, hogy csak 2 hónap volt nálunk? Majd megemlítem a védőnőnek, hétfőn megyünk mérlegelni magunkat Zitával.
Ne aggódj, nekem is tök nagy a hasam az előző terhességhez képest, de most ez így "normális", pláne, hogy az enyém vissza se ment Zita után. :cry:
Nézem a csíkjainkat, Neked pont 30 nappal van kevesebb hátra a szülésig. :D:D
Vendég

Lányok, gyorsan megosztom Veletek, amit most küldött apa:

Megtörtént esetek:

Színházba indultunk a férjemmel, és taxit hívtam. Mielõtt a kocsi
megjött, kiraktam a macskát a házból, de azonnal visszaszökött, és
felrohant a lépcsõn. A férjem a macskát kereste, amikor megjött a
taxi. El akartam titkolni a sofõr elõl, hogy a ház õrizetlenül marad,
ezért azt mondtam:
- A férjem rögtön jön, csak felment elköszönni az anyámtól.
A férjem néhány perc múlva jött is, beült mellém a taxiba, és azt
mondta:
- A vén dög az emeleti szobában az ágy alá bújt. Egy fogassal kellett
kikergetnem.

Réges régen, a tv hõskorában esténként még a nõk olvastak fel esti
mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó
pillanatban a bemondónõ rosszul lett, és helyette az egyik férfi
kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendõen az ötvenhárom éves
szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli
felvételen látszik, hogy az operatõr megbillenti a statívot a
röhögéstõl. A mesélõ, nagydarab szakállas figura folytatta:
- ..és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a
hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a
folyosóra, majd összeesett a röhögéstõl. Utolsónak az operatõr
maradt,
aki a következõ mondat után hagyta el a stúdiót:
- ...és a fészekbõl kilóg a szép villás farkam...

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!
Nagyon jót nevettem Lacika első képén, a hozzám beszélősön :)!
Szerintem is tök jó, hogy ennyit mentek! Visegrádot mi is imádjuk.

Tünde!
Jajj, de jópofa lehet Zita, ahogy kiabál az üreges dolgokba! (bár elhizem, hogy Neked ez nem annyira tetszik!) Tényleg látszik rajta, hogy nyúlt, szép kislány!

Képzeljétek, Andris megtanult fütyülni, és fütyürészve négykézlábazik!

ayse

Sziasztok Lányok!

Este még jövök bővebben, csak most gyorsan egy szó.

Prüntyi

Nem lehet, hogy új mosószert, vagy öblítőt használtok?

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, nem, ugyan azt használom, mint eddíg, de lehet, hogy nem öblítettem most 2-3 x ki és az is baj, de még mindíg azt nem értem, mért csak fürcsi után jön ki...?
Mindegy ma nem fürcsizünk, majd holnap...

Kép

Kép
prüntyi

Zitával nem tudom, mi van (Benianyu, nem mondtam neki, amit írtál), de zabagép lett. Vacsira benyomott 2 dl gyümilevest, Sinlac pépet kb 1,5 dl-t, és fürdés után 2,5 dl tápit. Most köszöni, jól van, alszik.

Ayse, és hogyan fütyül Andris? Gondolom még nem rendesen?
A nagyim tuti mondaná, hogy lakásban (házban) nem fütyülünk. :D
Vendég

Tünde!

Azta, jó huzata van a lánykának!!!

Andris úgy fütyül, hogy összecsücsöríti a száját és erőteljesen fújja ki a levegőt, ami ha nem is felnőttszintű, de jól kivehető fütyülő hangot ad.

ayse

Ayse, Lili jobban eszik, amióta Andrissal versenyezhet? :D
Vendég

Tünde,
Zita tényleg szép adag bevágott vacsorára! De legalább nem fog felébredni, hogy éhes! :) Remélhetőleg a foga sem fogja bántani!
Daninak is vannak nagyon kajás napjai és vannak kevésbé. ma én is spenótot adtam neki, tőled vettem az ötletet. Kb két hónapja már próbáltam, de akkor nem ízlett neki, ma megette szépen. :)

benianyu

Tünde!

Lilinek tök jó az étvágya!
zerintem a nyári jó levegő, szaladgálás, nyugi miatt is.
Iszonyúan megnőtt. 115 cm. Ezt már írtam, de olyan büszke vagyok. Asszem megyünk Flocikához, új garnitúráért...

ayse

Felteszek egy-két hétvégi tesós képet! :)
Kép
Kép
Kép Kép

Drukkoljatok, hogy holnap kánikula legyen, ahogy ígérték. Megyünk Mogyoródra a viziparadicsomba. Danika az Anyuval marad, ő még nem élvezné, én viszont sokat szeretnék csúszkálni. :)

benianyu

Ayse,
De jó, hogy Lilinek így megjött az étvágya! :) Olvastam valahol, hogy nyáron sokkal többet nőnek és híznak a gyerekek. Aranytartalék télire. :)

benianyu

Benianyu, de nagy hancúr volt Nálatok!!!!
Megy a drukk holnapra, de itt elég ramaty volt az idő délután-este, remélem nem arrafelé megy.
Vendég

Benianyu!

Jó kis hancúr, tényleg!!!
Daninak szőkés a haja?
Nézem a tesódat (jó kis pasi :oops: ), mert írtad, hogy nagyon hasonlítottatok egymásra gyerekként. Azért ez már nem annyira egyértelmű, vagy rosszul látom? Olyan kivi vagyok, hogy milyen fiúcska lesz Andris, mert egyelőre még tiszta Lili).

ayse

Képzeljétek a Discoveryn láttam ma egy filmet, ami arról szólt, hogy egyes férfiak is tudnak szoptatni. Az elejét nem láttam, de valami olyasmi volt, hogy van, akiknek van mirigyállományuk és egy magas ösztrogénszinttel párosulva működik a dolog!
Állítólag egy meleg pár is tudta szoptatni az örökbebabát!

Teljesen elképedve ültem a képernyő előtt.

ayse

Tünde, Ayse,
Tényleg nagy volt a hancúr! :) :) :)

Ayse,
Danika tényleg szőkés. Kiszívta a haját a nap.
Még mindig hasonlítunk egymásra a tesómmal, csak ő kopasz és szőrös, de a vonásaink hasonlóak. Dobok még egy képet.
Beni nem volt hajlandó már többet jönni fényképezkedni, így csak hárman vagyunk rajta.
Kép

benianyu

Köszönjük a dicséreteket képek ügyében! :)

Tünde!
Hú, nem semmi, hogy milyen sokat eszik Zita! :shock:

Benianyu!
Ma én is spenótot csináltam, mind a két fiú bevágott egy nagy tányérral, meg mi is azt ettünk. :)
Sőt, Leon vacsira is azt evett, leöblítte egy kis joghurttal. Én se panaszkodom az étvágyukra, főleg Nolcsi lett jobb evő mostanában.
Képek nagyon tutik, tesód irtó jóképű pasas! :wink:

Ayse!
Flocikához én is szeretnék majd menni, Nolcsinak kellenek őszi ruhák. Te mikor szeretnél menni, esetleg mehetnénk együtt is. :)
Na most olvasom, hogy neked is bejön Kriszta tesója........ :D

Én ma a Ráday utcában voltam koktélozni a barinőmmel, nagyon jó volt, de hamar hazajöttünk, ő holnap megy dolgozni.
Augusztus végén kiköltözik Németországba, a pasija már kint van, ott dolgozik. Barinőm is most keres munkát, már van tapasztalata, két évet már melózott kint. Nagyon fog hiányozni, szar lesz, hogy csak havonta egyszer jönnek haza, akkor se bizti, hogy mindig tudunk talizni. :(
Két évet szeretnének maradni, anyagilag mindenképpen megéri.
Jól kidumáltuk magunkat, lehet hogy egyelőre utoljára. :(

Holnap meg jön egy másik barátnőm este, de nem megyünk sehová, csak itthon dumcsizunk, max. keverünk valami jó kis piát. :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hahóóóóóóó!

Hol van mindenki?
Vagy ebben a dög melegben mindenki strandol????

Fiúk Gabi anyukájánál vannak, a nyaralások miatt már 4 hete nem voltak, alig várták már őket. :D ű
Én itthon pihengetek, meg a nyaralás maradékait, ruhákat, stb tüntetem el.
Holnap megyünk a telekre, remélem jó idő lesz hétvégén is.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu, a közös képen látszik a hasonlóság az öcséddel, de Danika olyan, mintha csak kölcsönkértétek volna, és nem is a Tiéd lenne. :lol:
A tesód most látta először Danit?
Azért Te már sejtettél valamit, ugye, hogy csak akkor merted feltenni a képeket, amikor elutazott az öcséd? :lol:
Vendég

Új bébiszittyónk van:

Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én totál elfelejtettem, hogy ma takarítós napunk van. 7-kor csengetett a Kornélia én meg még egy bugyiban meg pólóban kavartam itthon.

Viszont szerencsére kivasalta az összes kimosott nyaralós ruhát és még szép rendet is csinált. Egy angyal.

Most várjuk anyut, mert visz át minket hozzájuk (a kocsit ma elvitte apa). Apukám tenger gyümölcse spagettit főzött.

Barbi

Megyünk akkor holnap strandra? Ebéd előtt vagy után menjünk? Esetleg valakinek van még kedve kijönni a Csillaghegyi strandra?

Duda
A Guliverbe nem kell kártya, de ha nem akarsz magyarázkodni, mond, hogy kaptál egy V60000-es kártyát, de otthon felejtetted. Most már gyereket is be lehet vinni, csak alá kell írni egy papírt, hogy saját felelőségedre viszed be.

Tünde
A mosógép nálunk is menőbb mint a tv, és a centrifugázás 7 perce alatt Laci tuti nem mozdul el előle. :lol: :lol: :lol:

Benianyu
Szerintem nagyon-nagyon hasonlítotok egymásra a tesóddal. Fiúk szokás szerint nagyon aranyosak. :lol: :lol:

Folyt köv. megjött anyukám.

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde!
Mosó Zita csuda édes. Szakácsnőről váltani fog? :lol:

Ildi!
Igen, menjünk. Főleg, ha ilyen az idő, mint ma.
Te mikor mennél? Én nem is tudom, mert mostanában nagyon sokáig alszanak a fiúk, szóval én lehet a délutáni alvást ki is hagyom Nolcsinál, Leon meg alszik a babakocsiban.
1/2 10 körül kelnek fel, mire elindulunk, már jó késő van, szóval rögtön a strandra mennénk. Délután mire felkelnek, már nem érdemes kimenni.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu!
Látom, már megjöttetek a strandolásból :D
Itt settenkedsz közöttünk :lol: :lol:
Jól drukkoltunk, ugye? Jó strandolós időtök volt.
Holnap nincs kedvetek a csillaghegyi strandra kijönni?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok! :) :) :)

Barbi,
Igen, nemrég jöttünk meg, vagyis csak én. Most egyedül vagyok, (még egy pár percig) és netezem. Danit mondjárt hozzák az Anyuék, Beni meg elaludt a kocsiban, így ment Apával tovább, hazavinni a nagy tesókat.
Nagyon király volt a viziparadicsom! Gyönyörű volt az idő, csak nagyon sokan voltak. A legtöbb időnk sorbanállással telt, de megérte, mert nagyon élveztük. Beni is csúszott velem a nem nagyon vad "nagycsúszdákon", a gyerekmedencéből meg alig lehetett kiszedni.
Sajnos nem lesz kocsink holnap, mert Apa viszi vizsgáztatni, így nem tudunk strandolni. Meg annyi mindent beterveztem már holnapra, azokat kell intéznem.

Tünde,
Mosógép-bébiszitter :) :) :) Zita nagyon bűvöli. A legjobb, mikor centrifugáz, igaz? Az Dani is bírja. :)
Ugye, mondtam, hogy hasonlítunk a tesómmal. Dani meg tiszta apja, de azért nem kértük kölcsön. :) Tényleg jóképű pasi, de foglalt. :) És végre ő is komolyan gondolja. Úgy néz ki, hogy 32 éves korára kezd benőni a feje lágya. :)

benianyu

Danika nem volt velük, de Beniről azért feldobok egy pár képet. :)
Kép Kép
Kép

benianyu

Ez még lemaradt. :)
Kép

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: