Hello Lányok!
Hazaértünk a BMC-ből, baromi kalandos útunk volt de erről majd később.
Ami a legfontosabb: Szóval, el vagyok ragadtatva a helytől...de komolyan. Én még ilyennel nem találkoztam,hogy ilyen aranyos kedves mosolygós és segítőkész mindenki. Hihetetlen pozitív érzésekkel jöttem el!!!
Arni dokinál kezdtünk, már összekészített mindent mire odaértünk sok sikert kívánt és a lelkünkre kötötte, hogy jelentkezzünk néha hogy mi van velünk. Nagyon aranyos volt!
Aztán kissé eltévedtünk, majdnem 1/2 1 volt mire odaértünk, pedig a környéken járkáltunk, de amerre az útvonaltervező írta az utat az le volt zárva.
Szóval odáértünk, be is hívtak minket szinte azonnal Újvári doktor bácsival kellett elmondanunk az előzményeket, ő nagyon aranyos volt.Ő tipikusan egy olyan édes kis öregúr aki azért van szerintem hogy ne izguljon az ember. Nem volt olyan mondata hogy ne lett volna benne a "kedves" szó.
Azt már akkor nyugtáztuk, hogy mindenünk megvan, Arnold doki nagyon alapos volt és "készre "csinált minket.
Aztán várnunk kellett, de nem sokáig, és dr. Konczhoz kerültünk. Mondjuk én nem is láttam másik dokikat, igaz annyira izgultam hogy jóformán körül sem néztem.
Koncz doki is eszméletlen aranyos volt. Megnézte tüzetesen az összes leletünket, és mondta hogy bevesznek minket és mivel 28 vagyok már amint lehet rá is startolunk a dolgra. Egy spermavizsgálatot kért, és mondta ha már a férjem úgyis jön és akkor meg szeretne nézni engem is csak egy általános nőgy. vizsg. ra semmi különösre.
Szóval augusztus 28-án megyünk spermavizsgre és valami genetikai vérvételre amit át kell vinni az Istenhegyi útra (gondolom a Kaáliba) az egy hét amire eredmény van, és akkor megbeszéljük a stimut és fel is írja a gyógyszereket.
Poénkodott még egyet Arni dokin, hogy ugye ha nem síelte volna szét magát akkor most itt lehetne, de azt mondta hogy tényleg mindent nagyon alaposan előkészített.
Kriszti!
Bocs, de csak reggel 9-kor amikor indultunk akkor láttam hogy írtál, hogy küldjek fotót!
Nem tudom találkoztunk-e, fekete nadrág volt rajtam és fehér rövidujjú felső amin kék virágminta volt, a férjemmel és a húgommal voltam. Magas vagyok és jó nagydarab,barna hajam van.Amikor kijöttünk az első dokitól már csak nagyon kevesen voltak. Nem tudom ott voltál-e?
És mi újság a pici petikékkel?
Zsókuci!
De jó!Látom Nálad is felpörögtek az események!
Szóval a hazafelé utunk, kezdődött azzal hogy szeretetcsomag várt a szélvédőn, jó tényleg rohantunk be, a fene se nézte hogy van-e ott automata. Nekem fel se tűnt, de a fák alatt tényleg ott volt. 1265 Ft bünti...
Az M7-sen jöttünk, előttünk a melettünk levő sávban egy Ford mikrobusz utánfutóval és valahogy az utánfutó elkezdett ide-oda járni és az rángatta magával az autót is, és látszott hogy egyre jobban egyre jobban és a sofőr nem tud mit csinálni és annyira hogy felborultak.
Gyerekek... és ez a szemem előtt, ha a férjem nem satuzik, lehet hogy minket is elért volna az a leszakadó utánfutó. Én még az életben nem láttam ilyet és szerintem nem ijedtem meg ennyire.
Rohantunk oda, szerencsére zúzódásokon kívül nem lett senkinek bagyobb baja. Szegények a Szigetről mentek haza, szerintem ott büfézhettek.
Még most is görcsben áll a gyomrom amikor rá gondolok...
Ja a hab a tortán a párom Siófokon belefutott egy trafipaxba 71-el az 50-es táblánál. 5000 Ft helyszíni...
Na jó hosszúra sikeráltam.
Most asszem elteszem magam az ágyikóba mert nekem úgy fáj a fejem mintha baltával hasogatnák. Nem is ettem normálisan, izgultam, meg még a baleset... hát ilyen utunk még nem volt.
Mindenkinek további szép napot!
Azért még a Krisztit miatt bekukkantok még később. Remélem jó hirekkel jön.