Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bibar,
örülök, hogy jól telt a nyaralásotok és hogy jó időtök volt! :)
Igen, én is nagyon örülök, hogy túl vagyok a hsg-n, köszönöm, hogy velem örülsz :D Remélem a dokim is jó híreket mond majd szerdán :)

Puszi,

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,
lehet szerdán találkozunk?
Szerintem én is megyek szerdán...
Ha gondolod, MSN-n tudunk beszélni!
Tegnap bejelöltelek, csak elfelejtettem írni...

Bibar, örülök neki, hogy jól telt a nyaralásotok, és szép időt fogtatok ki!
Én holnap reggel megyek újra, már biztos sokat nőttek a tüszők, iszonyatosan feszíti, szúrja a p.fészkem, de elviselem! :wink:
Sajnos holnap egyedül kell mennem, párom ügyeletes, így most mindjárt nekifekszem, és a vonatjáratokat megnézem, hazafele pedig a buszt...
Vendég

Sziasztok csajok/fiúk,

mi ez a nagy csend???? :shock:

Csak azért írtok, hogy képzeljétek, megrendeltem Bencsik Andrea: Várva várt babák c. könyvét a neten, a héten fog megérkezni, remélem jó lesz :) Nagyon kíváncsi vagyok rá már elég rég óta.

Puszi mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
szuper könyv,legalább 4-szer olvastam már el.leirja magát a lombik folyamatát,és vagy 12 történetet,ami mind jól végzödött mert ott a babó.szóval én amikor megzuhantam mindig ezt vettem elő és ebből meritettem erőt.

bibar

Sziasztok!!!!

Itt vagyok!Sikeresen megjártam Bp-et!Életemben először voltam egyedül Bp-n, de sikeresen végeztem!
Húú, hát szépen beindultam, van 17 mm-es, 15 mm-es(ebből van azt hiszem7 db, )és van 13 mm-es(ezek elég kicsik!Vagy nem??)
a hétvége alatt szinte a duplájára nőttek!Kb. 12 db van összesen.
Méhnyh-a:13 mm(azt mondták, ez nagyon jó!)
Szerdán újra kell menni, és ha minden jól megy, akkor pénteken punkció, és hétfőn transzfer!!!!!
Bár Koncz tanárúrral úgy váltunk el, ebből pénteken meglesz a leszívás, és hétfőn transzfer!!
Remélem megnőnek addig a kicsik is!Vagyis a kisebbek.

Zsókuci, köszönöm a navigálást, majd elmesélem, hogyan jutottam el.Nem is olyan bonyolult.Szerdán találkozunk! Viszem, amit ígértem.

Hol van mindenki?
Régen írt Lukrécia, Tvmaci(bár ő nyaralni volt, de szerintem már visszajött),Lanett, Juc, Anikó, macika...és többiek!!!
Mindenki nyári szünetet tart?
Vendég

Íme egy friss táblázat!

Kép Kép
Vendég

Kriszti
ez szuper,ne aggódj meg fognak nőni a kissebbek is,nekem is igy volt,aztán leszivtak 11 gyönyörüt.a méhnyálkahártyád is tökéletes,nekem is 13as volt az utolsó pár napra,és a doki nagyon dicsérte.már célegyenesben vagy!!!!!!!!!
tv-maci még nyaral,Lukrécia nagyon elfoglalt mostanában.
vigyázz a tüszőcskékre!

bibar

bibar,
én is reménykedem benne, hogy megnőnek...hisz még van 4 szurim hátra(puregon,+luveris), vagyis csak 2, mert 2 -t most szúrtam be....
Szerdán minden kiderül, de szeretnék már utána lenni, olyan vagyok mint egy tűpárna :lol:

Most viszont lefekszem, hisz nagyon korán keltem, majd holnap jelentkezem.
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok,

Bibar,
hú, örülök, hogy jó a könyv, már nagyon várom, hogy megérkezzen :)
De remélem, hogy erőt meríteni legfeljebb csak az első lombik előtt kell belőle, és többet nem - max. majd a kistesóért :):):)

Kriszti drága,

szép eredmények, gratulálok!!! :) Meglátod a kisebbek is behozzák a lemaradásukat! :) Örülök, hogy sikerült könnyen oda-vissza találnod, és annak is, hogy segíthettem. Köszönöm előre is azt, amit hozol :lol:
Jó pihit! :)

Mindenkinek szép álmokat, legyetek jók, és írjatok sokat :D
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Hello Lányok!

Bocs az eltűnésért! Hétvégén sátoroztunk, az épülő kis hétvégi házikónknál, na nem egészen nyaralási célból hanem hogy ne lopják el a betonkeverőt :wink: :lol: szomorú, de ez van. Jobb résen lenni.De most gyorsan visszaolvastalak Titeket!

Kriszti!
Nagyon ügyes vagy! Ez nagyon jó!
Majd meglátod még megnőnek a picikék is, hiszen még van idejük.

Szerdán én is ott leszek. Lehet hogy találkozunk? :wink:

Zsókuci!
A "Várva várt babák" nekem is megvan. Sokszor olvastam már. Remélem mi is nemsokára ilyen pozitív példák leszünk. :wink:
Te is szerdán jössz?

Bibar!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Képzeljétek!
Egy barátnőm áradozott egy dokiról még régebben, csak elfelejtettem a nevét, és ma beszélgettünk Róla újra és kiderült hogy Wiegrant dokiról van szó. Úgyhogy szerintem ha lehet hozzá fogom kérni magam.

Lányok!
Még egy kérdés!
Szerdán fogunk először odamenni és nem tudom hogy mennyi pénzzel készüljek. Ez most magánintézmény olyan mint a Kaáli és mindenért fizetni kell?
És a dokinak adjak pénzt? Vagy van valami gyakorlat erre?
Előre is köszönöm!
lanett

lanett
itt nem kell fizetni semmiért,én csak a leszivás és a beültetés után csúsztattam a dokinak,de van aki az ultrahangnál is csusztat,szerintem ennek nincs jelentősége,az én dokim velem is ugyanugy bánik mint aki mindig ad neki.

bibar

Sziasztok Lányok!

Bocsi,hogy így eltűntem ,de itt nyaralnak az unokatesók/6,8 év/ és a három gyerek maximálisan lefáraszt.Nem irigylem a nagycsaládosokat :!:

Úgy látom mindenki nagyon szépen halad előre,lehet ,hogy hamarosan "nagy babaáradat " lesz ezen a topicon?

Lanett,szerintem is elég ha a beavatkozások alkalmával adtok,meg esetleg akkor,ha sikerült!Mi is így csináltuk.

Zsókuci,érdekelne engem is ez a könyv,hol szerezhetném meg?Előre is kösz!

Kitartás mindenkinek!

Jó éjt ! :roll:
taptau

Sziasztok lányok :)

Kriszti nagyon ügyes vagy, és hogy repül az idő :) Már itt is a leszivás meg beültetés, nagyon szurkolok értetek, bár amit érzek felőled hogy mennyire pozitiv vagy ( remélem igy is marad :) ) tuti sikerülni fog :)

Zsókuci drága szerdán kiderül mikor is kezdtek, na ezt várjuk már január óta :) tessék a cigit lerakni itt az ideje, ez már a célegyenes, látod a feliratod ugye :)

lanett hát szomorú, de tényleg ez van, az ember nem lehet elég óvatos a mai világban, ami mozditható viszik. Sátorozás ebben az időben ?:) nem fagytál meg?
Én nem adtam pénzt semmiért, és Szűcs doki ugyanúgy kedvesen bánt velem, sőt mivel Én túl is lettem stimuzva és mindennap találkoztunk még figyelmesebb volt, még vasárnap is bejött miattam. Szóval Szűcs dokiról csak jókat tudok mondani, nagyon rendes pasi, és lelkiismeretes, nem a pénz motiválja.

Mindenkinek további szép napot :)
chesti

Szép jó napot mindenkinek!!
Bár itt nálunk elég borús ma reggel.

Kriszti!! :D Nagyon jól reagálsz a szúrikra, ne izgulj mindegyik nagyra fog nőni!Ügyi vagy, jó pihenést!
Zsókuci!Engem is érdekelne a könyv, csak netről lehet rendelni?Ki a szerzője?Sok sikret szerdára!!Szorítok!

Bibar! :D Ma délután megyünk beadatni a szúrikat a férjemmel(Gynevac),Nem ciklus függő igaz?Itt mindegy, hogy mikor kezdem mert nem hormonális?Előre is köszi!
Chesti!! :D Lesz még képed Nikiről?Nagyon szép kislány gratulálok!Hogy vagytok?
Mindenkinek mega drukkok!!

Üdv

Brigi :D
brigii

Sziasztok!
Először is nagyon köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást! :D Olyan jó látni, hogy mindenki szépen halad előre, és lassan tényleg beindulhat a babaeső! :D
Én is teljesen izgatott vagyok a csütörtöki megbeszélés miatt, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a javaslat!
Lanett, Te már holnap mész, majd mesélj, jó? Én elvileg Zekéhez szeretnék majd kerülni, de mivel most szabin van, a megbeszélést Wiegandt-hoz kértem. Nála voltam nőgyógyi vizsgálaton és szimpinek tűnt... :)
Képzeljétek, van egy barátnőm, ő is BMC-s volt, Zekéhez járt, és most 3 (!!!) baba csücsül a pocijában!!!! És mindez inszemmel! Én mondjuk megelégszem egyszerre egy babával is, csak jöjjön már... :)
mamm

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Lányok!Egy nagyon idióta kérdéssel fordulok hozzátok, lehet tud valaki segíteni... :oops: :oops:
A Konc tanárúr szerint tegnap kellett volna "rosszalkodni", de sajnos a munka elszólította párom, mire én hazaértem, így nem jött össze. És már ma nem lehet... :cry:
Kérdésem a következő:
Mennyi ideíg életlépes a sperma az ondóhólyagban? (MI már pénteken a 12. napon leszünk)
Vajon nem gond, hogy majd 2 hete no sex, és így megyünk a megtermékenyítésre?
Valahol azt olvastam, minél tovább van "a férfiban", annál rosszabb a minősége!Igaz ez? (így sem valami fényes!)
Annyira szomorú lettem, nem akarom, hogy ez miatt ne sikerüljön!
Ha valaki tud valami okosat mondani, megköszönném, mert sehol nem találtam erről anyagot!
Vagy hívjam fel őket? MIt tegyek? Kép

Köszi a válaszokat
Vendég

Sziasztok!

Most csak a melóhelyről írok, úgyhogy csak gyors választ írok a könyvről érdeklődőknek:

könyvesboltban nem kaptam, bár úgy tudom, hogy elvileg ott is lehet kapni.
A könyv írója: Bencsik Andrea, és én az Alexandra Online áruházban rendeltem, 2175 Ft-ért. Már nagyon várom, hogy olvashassam :D

Puszi, este jelentkezem!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Kriszti,
Igaz,nekem még nem volt lombikom de úgy gondolom lehet,hogy jobb lenne ha ma még akcióznátok (minél hamarabb). Az igaz,hogy így kevesebb lesz a spermiumszám, de legalább jobb minőségű (frissebbek,életképesebbek) lesznek.
Pussz!

Kismoni
kismoni

Kismoni,
köszi a választ, de sajna majd csak délután jön haza...Ha itthon lett volna, nem gondolkoztam volna egy percet sem a kora reggelen... :lol:
Vendég

Brigii
teljesen mindegy mikor kezditek,nem ciklusfüggő és nem zavar be semmibe.mi szerdán fogjuk a 2.-at.

Kriszti
szerintem is jobb ha még ma együtt lesztek,nehogy azért legyen gond mert túl hosszú időt vártatok ki.egyébként nekem is volt ilyen,akkor mi kihagytuk az akciot,de szerncsénk volt,mert a párom anyagát átlagon felülinek minősitették,ezen azóta is jókat rötyögünk.
Mamm
én is a Zekéhez járok,nem egy bájvigyor de hát nem is jopofizni járunk oda,szakmailag viszont nagyon jó.

bibar

Sziasztok!
Ezer éve nem írtam, mert nálunk semmi, de tényleg semmi történet nincs. A férjemet kicsit megviselte az egymás utáni múlt hónapokban lévő időzített akciózás (értsd alatta, h 4 nap kivárás, majd órára l'amour), úgyhogy most "ahogy esik, úgy puffan" hónapunk van, és ilyen lesz a következő is :( Ez nem túl jó, de már nekem is kellett a lazítás.
Abban reménykedek, amit sokaktól hallottam, hogy egyszercsak egy ilyen szünet-féleségben becsússzan a Pirinyó. (Ez Piri nyanya tökéletes ellentéte:D )
Ööö
Kriszti, kérdezted, hogy jó-e ha sokáig maradnak a spermiumok a párod birtokában :) - úgy tudom, hogy nem. Max.4-5 nap, utána jót tesz a frissítás. "Pazarlás"nak hat, de ha nem tudjátok megoldani az együttlétet, ő akkor is meg tudja ám oldani / a célért mindent :)
Ha számít az én véleményem, mindneképpen jobb egy 2-3 napos team, mint egy másfél hetes.
edua

Bocsánat Kriszti, félreérthetően írtam, azt szerettem volna mondani, hogy ha muszáj, és mindenképpen meg kell oldani, hát akár saját magának elintézi a frissítést :oops: :oops: :oops: , természetesen nem azt, hogy mással oldja meg az együttlétet. Ahogy elolvastam ismét, amit írtam, félek, hogy így is lehet értelmezni. Persze, hogy sosem írnék le ilyen hülyeséget :oops: még egyszer ne haragudj.
Azért mertem tanácsot adni, mert nekünk volt már olyan, hogy az uram üzleti úton volt külföldön, és kénytelen voltam neki szólni, hogy emlékezzen kicsit a kamasz időkre, hiszen nekünk 5 nap múltán termináltan együtt illik lenni a siker érdekében. Az más tészta, hogy a siker elmaradt. :roll:
edua

Bibar, köszönöm neked is a választ, de én csak nem voltam biztos magamban, ezért felhívtam őket!
Azt mondta a doktornő, nem gond, majd "kiválogatja", de semmiképp ne rosszalkodjunk ma, mert akkor nem lesz jó...
Nagy kő esett le a szívemről. Bár ezek után, örülnék, ha mégsem növögetnének a tüszőcskék, és áttevődne hétfőre a punkció....
Akkor biztos nem lenne hosszú a karencia idő sem!De azért köszönöm lányok!
Vendég

Edua, köszi, de szerintem amíg te írtál, én felhívtam Kanyó dr.-nőt...
Annyira bosszant, hogy így alakult. Tudom, hogy nem tesz jót neki, ha sokáíg van a páromnál :lol: , de a friss eredményünk talán lehangolóbb...Csak azt nem tudom, ha letelik a 4-5 nap, és nem "ürít"mi lesz vele???Hisz folyamatosan termelődik.Nem ?
Abban bízom, hogy lesznek jól mozgó kiskatonák is a régiek mellett!
Ja, és nem értettem félre! :lol: :lol:
Vendég

Végre találtam egy cikket:
http://www.vital.hu/themes/sex/sex5.htm
Szerintetek?
Vendég

Sziasztok!

Kriszti!

Nagyon nagyon szorítunk Nektek!! :)
Sikerülni fog!!!!

Pihi és sok folyadék!!!! :) Kép
mot

Mot! :)
Nagyon köszönöm!! :)
Vendég

Szia Kriszti!
Igaz, én nem számoltam a "kiválogatással", hisz mi még mindig csak a természetes módszerekkel (max. kis rásegítéssel) variálunk, eszembe sem jutott az a bizonyos válogatás+feljavítás, amit inszem előtt gondosan megcsinálnak.
edua

edua,
beszéltem Chestivel, megnyugtatott, hogy még ha 7 milllió is van/ml, és 30 % mozgó, akkor is van 2 millió, abból csak találnak 10-12 db-ot! :lol:
Valamint amikor több mint 5 nap karenciánk volt, akkor 19 millió volt, 52 % mozgóval, mikor betartottuk az 5 napot, akkor a 7 milliós...
Lehet nekünk pont az a jó, ha több mint 1 hét???
Nagyon bízom a Dr.nőben, hogy a legjobbakat válogatja be a "csapatba"!
Párom is nagyon pozitív, szerinte most sikerülni fog!Bízom benne, lassan rám is átragad a pozitivitása...

Zsókuci,
kérdezted, milyen a lelki állapotom...Hát, most elég ramaty, tegnap óta, depi, sírás, de Chesti azt mondja, ez a stimutól van...Szóval rajtam most jött ki, hogy mekkora "házisárkány "vagyok.
Keresem a hibákat, minden idegesít, és kezdek, vagyis kezdtem parázni!De már lenyugodtam, hisz tényleg biztos találnak 10-12 db-ot!
HOlnap találkozunk!Kb. 7.45-re érek oda a BMC-be.

Lanett,
küldj fotót, és akkor jobban figyelek, én úgy is hamar végzek(csak vérvétel, Uh,) de sajnos az eredményre kb. 1-íg várni kell!Remélem összefutunk!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, nagyon szorítok nektek ,szerintem minden oké lesz!/No meg a többieknek is!/ :wink:

Ha már a könyvek is szóba kerültek,ajánlanék én is egyet:Gabriele Grünebaum:Gyereket akarok /nagyon jól körbejárja a meddőségi okokat,a további természetes és mesterséges lehetőségeket egyaránt ,sőt a jogszabályokat is pontosan feltünteti a végén./
Nekem sokat segített! :!:
Jó éjt!
taptau

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Krisz!!! :)

Nyugi-nyugi és csak pozitívan!!! Most jön a lényeg, erre vártatok, hogy végre eljöjjön a nap amikor megtörténik a "segítség"!!! Sikerülni fog, csak erre szabad gondolni!!! És sikerülni is fog!!! A GONDOLATNAK TEREMTŐ EREJE VAN!!! :)

És még egy közhely: 1 db sperma kell, egy tündér pocaklakóhoz!!!!!

Nálunk a 11 leszívott petikéből 7-et termékenyítettek meg!!!! 6 indult másnap osztódásnak!!!!!!

Tehát nyugi!!!!!

:)
mot

Sziasztok!

Nem rég értem haza a BMC-ből! :) Hú, hát tényleg felgyorsultak az események :D :D

A menetrend:
08.22. Zo-vizsgálat, hogy megnézzék, nincs-e benne baci, valamint a jövőhéten el kell mennie a drágámnak urológushoz is, merthogy az eddig kimaradt
08.28.-09.03.-ig (a nyaralás alatt) szednem kell a Norcolutot
09.05. kell mennem vizsgálatra, és ha minden rendben, kezdődik a stimu! :):):):)

Mondta Wiegandt doki, hogy vagy short vagy antagonista protokoll lesz. Úgyhogy lányok, várom az ezekkel kapcsoltos tapasztalatokat és persze árakat :oops: légyszi osszátok meg velem, nagyon kíváncsi vagyok! :)

Találkoztam Krisztivel is - nagyon aranyos! :) Szerintem Ő is írni fogja ma az Ő jó híreitl :D

Kriszti drága,
még egyszer nagyon köszönöm a csomagot, nagyon tündér vagy!
Írok mindjárt pü-t :)

Hú lányok, izgiii :)

Puszi mindenkinek, még jelentkezem! :)

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
szuper,mindjárt a célban leszel.
nekem long protokoll volt,kérdeztem a dokimat melyiket javasolja és azt mondta hogy ennél 1 %-al nagyobb az esély a megtapadásra.
ez kb 30000-ft drágább mint a short és ezt a 20. nap tájékán kezdik,
nekem tüszők szempontjábol nagyon bejött,egyszer 12,a másodiknál 11-et szivtak le.
sok sikert a továbbiakhoz!!!!!!!

Kriszti
mik a jó hirek????????
hogy állnak a tüszők?

én ma megkaptam a 2. gynevac szurit,jo lenne ha segitene.
drukkolok értetek.

bibar

Hello Lányok!
Hazaértünk a BMC-ből, baromi kalandos útunk volt de erről majd később.

Ami a legfontosabb: Szóval, el vagyok ragadtatva a helytől...de komolyan. Én még ilyennel nem találkoztam,hogy ilyen aranyos kedves mosolygós és segítőkész mindenki. Hihetetlen pozitív érzésekkel jöttem el!!!

Arni dokinál kezdtünk, már összekészített mindent mire odaértünk sok sikert kívánt és a lelkünkre kötötte, hogy jelentkezzünk néha hogy mi van velünk. Nagyon aranyos volt!

Aztán kissé eltévedtünk, majdnem 1/2 1 volt mire odaértünk, pedig a környéken járkáltunk, de amerre az útvonaltervező írta az utat az le volt zárva.
Szóval odáértünk, be is hívtak minket szinte azonnal Újvári doktor bácsival kellett elmondanunk az előzményeket, ő nagyon aranyos volt.Ő tipikusan egy olyan édes kis öregúr aki azért van szerintem hogy ne izguljon az ember. Nem volt olyan mondata hogy ne lett volna benne a "kedves" szó.
Azt már akkor nyugtáztuk, hogy mindenünk megvan, Arnold doki nagyon alapos volt és "készre "csinált minket.
Aztán várnunk kellett, de nem sokáig, és dr. Konczhoz kerültünk. Mondjuk én nem is láttam másik dokikat, igaz annyira izgultam hogy jóformán körül sem néztem.
Koncz doki is eszméletlen aranyos volt. Megnézte tüzetesen az összes leletünket, és mondta hogy bevesznek minket és mivel 28 vagyok már amint lehet rá is startolunk a dolgra. Egy spermavizsgálatot kért, és mondta ha már a férjem úgyis jön és akkor meg szeretne nézni engem is csak egy általános nőgy. vizsg. ra semmi különösre.
Szóval augusztus 28-án megyünk spermavizsgre és valami genetikai vérvételre amit át kell vinni az Istenhegyi útra (gondolom a Kaáliba) az egy hét amire eredmény van, és akkor megbeszéljük a stimut és fel is írja a gyógyszereket.
Poénkodott még egyet Arni dokin, hogy ugye ha nem síelte volna szét magát akkor most itt lehetne, de azt mondta hogy tényleg mindent nagyon alaposan előkészített.

Kriszti!
Bocs, de csak reggel 9-kor amikor indultunk akkor láttam hogy írtál, hogy küldjek fotót!
Nem tudom találkoztunk-e, fekete nadrág volt rajtam és fehér rövidujjú felső amin kék virágminta volt, a férjemmel és a húgommal voltam. Magas vagyok és jó nagydarab,barna hajam van.Amikor kijöttünk az első dokitól már csak nagyon kevesen voltak. Nem tudom ott voltál-e?
És mi újság a pici petikékkel?

Zsókuci!
De jó!Látom Nálad is felpörögtek az események! :lol: :lol:

Szóval a hazafelé utunk, kezdődött azzal hogy szeretetcsomag várt a szélvédőn, jó tényleg rohantunk be, a fene se nézte hogy van-e ott automata. Nekem fel se tűnt, de a fák alatt tényleg ott volt. 1265 Ft bünti...
Az M7-sen jöttünk, előttünk a melettünk levő sávban egy Ford mikrobusz utánfutóval és valahogy az utánfutó elkezdett ide-oda járni és az rángatta magával az autót is, és látszott hogy egyre jobban egyre jobban és a sofőr nem tud mit csinálni és annyira hogy felborultak.
Gyerekek... és ez a szemem előtt, ha a férjem nem satuzik, lehet hogy minket is elért volna az a leszakadó utánfutó. Én még az életben nem láttam ilyet és szerintem nem ijedtem meg ennyire.
Rohantunk oda, szerencsére zúzódásokon kívül nem lett senkinek bagyobb baja. Szegények a Szigetről mentek haza, szerintem ott büfézhettek.
Még most is görcsben áll a gyomrom amikor rá gondolok...
Ja a hab a tortán a párom Siófokon belefutott egy trafipaxba 71-el az 50-es táblánál. 5000 Ft helyszíni...

Na jó hosszúra sikeráltam.
Most asszem elteszem magam az ágyikóba mert nekem úgy fáj a fejem mintha baltával hasogatnák. Nem is ettem normálisan, izgultam, meg még a baleset... hát ilyen utunk még nem volt.

Mindenkinek további szép napot!

Azért még a Krisztit miatt bekukkantok még később. Remélem jó hirekkel jön.
lanett

Sziasztok Lányok, és Mot papa! :lol:
Sikeresen hazaértünk!
Nekünk nem volt olyan kalandos utunk mint Lanettnak, de annál nagyobb örömmel jöttünk!
Szóval a helyzet a következő:
Szépen növögetnek, bár én még kicsinek ítéltem meg őket, de a doki azt mondta, pénteken punkció, és lesz ebből sok szép tüszőcske, számoljunk rá!!! :lol: Fülíg ért a szám!
Az uh közben mondogatta a számokat, arra emlékszem, hogy 1db 18-asom van csak, nagyon sok kb. 7-8 17 mm-es, és még egy pár 15-16 mm-es!
Szóval, remélem lesz belőle legalább 2 gyerek! :lol: :lol:

Aztán, ha minden jól megy, hétfőn már kapom is vissza őket!
Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat, ez most bejött! :wink:

Zsókuci,
kedves vagy! Nagyon örülök neki, hogy találkoztunk, csak azt sajnálom, hogy nem volt sok időnk beszélgetni.....Majd legközelebb! És én is hasonló jókat tudok csak mondani rólad, bár a fénykép alapján egy visszahúzódó csajszinak gondoltalak, ehelyett egy igazi belevaló csajjal találkoztam ma!!! :lol:

Lanett, szerintem láttalak, mentetek hátra a z Újvári doktorral...Te és a férjed is. Én ott ültem a székeken, csak azt elfelejtettem( :wink: ) még megírni, hogy szemüveges vagyok, csak a képeken mindig csalok! :wink:
Szerintem Te is láttál, majdnem utoljára mentem be, kék halász naci, vajszínű poló, vajszínű táska...Kb. 3-an ültünk a székeken, egyedül én voltam szemüveges!

Bibar, ezek a jó hírek, hogy nagyon belehúztunk!Remélem a tüszőcskék is úgy gondolják majd, hogy épségben lejönnek, és elkezdenek osztódni!
Neked pedig szorítok a gynevachoz, remélem szerencsét hoz! :)

Mot,
ugyan nem sok kiskatonánk van, de biztos találnak annyit amennyi nekem kell! És ma már pozitívan látoma dolgokat, remélem elmúlt a depis korszak(2 napíg tartott), és nem is jön elő többet! Boldog babavárásra koncentrálok, és MINDEN RENDBEN LESZ!!!!

Puszi mindenkinek,majd még jövök, csak közben fő a kajám, a pizza meg sül, és nem akarok égett pizzát enni!Bár amilyen boldogok vagyunk, szerintem nem is éreznénk! :wink: :lol:
Vendég

Krisztikém, fantasztikus hírek!!! Nagyon örülök! :lol: :lol: Annak főleg, hogy ennyire pozitívan állsz hozzá. Csak így tovább! No para, és tuti siker. És, ahogy Mot is írta, egyetlen kiskatona is elég a sikerhez. A tüszőcskék pedig még péntekig sokat fognak nőni.

Zsókuci, ejha! Felgyorsultak nálatok is az események! :lol: :D Most már aztán nincs megállás. Hazajöttök a nyaralásból, és mindent bele.

Lanett, örülök, hogy ilyen jó benyomásod volt a BMC-ről. Így aztán szívesebben fogsz majd feljárni.
Az utánfutós kaland hátborzongató. :roll:

Bibar, segíthet a szuri. Ti mindent megtesztek.

Lányok, mindenkinek nagyon drukkolok! Izgalmas időszak elé nézünk.
share

Kriszti!

Jaj de örülök!Ezek csodálatos hírek!
Hidd el lesz ott még több gyerek is!
Fantasztikusan reagálsz és fantasztikus a pozitív hozzáállásod is. Szerintem tuti a siker! :wink:
Szorítok Neked nagyon!

Húúú Kriszti! Bocs,de én annyira izgultam, hogy körül sem néztem.
lanett

Lanett,
a pozitivitást részben Chestinek köszönhetem.."Virtuális rázást "küldött, mikor annyira mélyponton voltam, és 2 napíg csak bőgtem...Sokat segített!!!
Úgyhogy azóta megint a jó oldalát nézem a dolgoknak! Mostmár tényleg itt a vége, és hiába ezt vártam, kicsit bepánikoltam!De túlvagyok rajta, csak egy egészséges kis para van bennem! :wink:
Nem semmi amin végígmentetek, mire hazaértetek!
Sajnálom, hogy nem találkoztunk, majd legközelebb!
Zsókuci!
Nagyon szuper hogy nemsokára kezdessz!
Majd átírom a táblázatot is, kb.-ra!

Share,
nagyon köszönök Neked is mindent, ez biztos, a csodahozó szuridtól lett így!!!! :lol: :lol:
Mostmár tényleg csak napjaim vannak hátra! :lol: :lol:

Ma éjfélkor kell pontban beadnom a tüszőrepesztőt! De vajon miért 2 ampullát kell? Vajon olyan soka tüsző, hogy 1 nem elég?
Na, mindegy, ezen már nem aggódom, hogy most 1-el többet kell szúrjak! :lol:
Vendég

Szia Kriszti!

Amikor inszemem volt, akkor nekem is 2 ampulla tüszőrepit adtak be egyszerre. Úgyhogy szerintem ez a bevett mennyiség.
Én is remélem hogy legközelebb találkozunk!
lanett

Lanett, akkor jó, csak volt aki 1-et, 1.5 -et kapott...És nem tudtam mire vélni a dolgot. :lol:

Zsókuci,
válaszoltam...
Ilyen vagyok most: Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek! :D

Zsókuci, :D Kriszti! :D
Nagyon ügyesek vagytok! Csak így tovább!!Hajrá!!!

Lanett! :D Jó kis napod lehetett tegnap!Pihend ki az izgalmakat, lesz még benne részed!!

Üdv
Brigi :D
brigii

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Kriszti :)

Hajrá-hajrá!!! Nagyon régen írta valaki ezen a fórumon, hogy sikerült azt az 1000-ből egy doboz tüszörepit megvenni amiből hiányzott a por, csak a folyadék volt benne!!! És éjszaka rohangáltak ide-oda a cuccért!!! Ezért mi amikor kiváltottuk a tüszőrepit ott kibontottuk a dobozt és megnéztük, hogy minden megvan-e!!!

A lényeg, hogy nézzétek meg a dobozt!!!!!

Sok folyadék!!! :)

Ma kiderül az AFP eredménye!!!!
mot

Kriszti
ezek szuper hirek,akkor holnap lesz a nagy nap,ezerrel fogok szoritani :D :D
gondolom fáj már a hasad rendesen.nekem sok tüszőm volt és a végén már ülni alig birtam ugy fájtak a petefészkeim

lanett
örülök hogy ilyen jó tapasztalataid lettek,hát az utatok meg elég drága mulatság volt....

nem ide tartozik csak leirom,tegnap kutyamat kivittük a mezőre,és képzeljétek találtunk egy gyönyörü fajtiszta golden retriever kutyust,okos is volt.2 orán keresztül telefonálgattunk,nem volt szivünk otthagyni,és bár éjszakára végeztünk de találtunk neki egy gazdit.annyira boldog voltam!!!!!!!!!
bocs a nem ide tartozo témáért...

bibar

Egyszer mi is találtunk egy nagyon okos németjuhász kutyut a gáton!!! 3 napig lakott nálunk, de meglett a gazdi!!!!

mot

Jó reggelt :)

Zsókuci :) hát végre elérkeztek a várva-várt dátumok :) Mindent bele szoritok érted :)

lanett :) örülök, hogy tetszett BMC :) a kalandos útról annyit, hogy csőstűl jön a baj mindig. AMugy tegnap mi is az M7-n mentünk, és asszem az a baleset előttünk vagy 3 perccel történhetett...nagyon durva volt. Egy fiatal lányt láttam ült és látszott sokkot kapott...én azonnal elsirtam magam ahogy megláttam, szegények. Jó hogy nagyobb baj nem volt. Mikor jöttünk hazafelé úgy rá 2 órára, a sor kb az M1-M7 bevezetőnél volt.....

Kriszti holnap nagy nap :) Nagyon örülök nektek, és örülök, hogy segithettem kicsit megnyugtatni téged :)

Brigii drága nagyon aranyos vagy :) Talán szeptemberben lesz még kép Nikiről, de tény és való ez eddig a legszebb róla :) Mi jól vagyunk jönnek a parák, a szokásos "úristen mindjárt szülök" feeling :) Niki tökéletes, mindene olyan amilyennek lennie kell :)
Te hogy vagy? Lassan itt aszeptember :) Szurkolok értetek :)

Többieknek további kitartást, és sok sok babaesőt :)
chesti

Szép jó reggelt mindenkinek!!

Mot,
kicsit beparáztam, hogy olvastam soraid, hisz tegnap(vagy ma) pont éjfélkor adtam be a tüszőrepesztőt....És persze olyan kómás voltam, nem is néztem, milyen "alkatrészek" vannak benne. De most megnéztem, és szerencsére ez előretöltött volt, így biztos benne volt minden!!! :roll:
AFP-vel pedig biztos minden rendben lesz!!!!! :)

Bibar,
hát fájdogál a hasam, olyan teltségérzésem van, és néha iszonyat erősen bele nyilall!De ennek biztos így kell lennie! :)
Holnap már úgy sem fog fájni, így ezt az egy napot fél lábon állva is kibírom! :wink: :)

További szép napot mindenkinek!
Vendég

Kriszti :)

Nem akartalak megijeszteni!!! Bocsika!!!! Nekünk összekeverős cucc volt!!!!

mot

Sziasztok Lányok és Mot!

Látom itt is felpörögtek az események!
Kriszti, nagyon szorítok nektek :!: :!: :!: :!: :!:

Lanett,legközelebb parkoljatok a kórházon belül,az csak 400 ft.

Most mennem kell,mert felébredt a Máté.
További szép napot!Azért este még utánaolvasok.
taptau

Sziasztok!!!

40/7 Ng/ml
805 pont

MOM 1,3 (0,7-2,5)

Király eredmény!!!

148-as szívverés!!!!

Hurráááá!!!!

mot

Mot, :)
Gratulálunk! Gondoltuk, hogy nem lesz gond!!! :lol: :lol: