Sziasztok
Mi is vagyunk,eppen itthon. Tul vagyunk a nagy utazason
Megjartuk USA/Kanada turankat.Hat mit ne mondjak mozgalmas egy 9 nap volt
Alex a repulot nagyon elvezte,nem volt nyugos,aludt is 2 orat,ugyhogy jol eltelt a nagy gepen toltott 10 ora. A kicsi meg mar rovid volt szerencsere.tobbszor megallapitotta: Jo messze laknak a Zsuzsiek
Fiuk nagyon orultek egymasnak,egesz nap ment a jatszas,noverem az elmult masfel evben amiota nem voltam naluk ovodanyi mennyiseg uj jatekot vett,ugyhogy Alex nagyon elvezte.
Aztan par nap utan mentunk kocsival Torontoba a ferjem novere csaladjahoz,akikkel en most talalkoztam szemelyesen eloszor.Nagyon elveztuk ott is a vendegeskedest,Alex meglepo modon 5 perc utan kommunikalt a fiaival (7 es 8 evesek )pedig nem volt kozos nyelvuk.A masodik nap meg mar angol szavakat is hasznalt a jatszashoz
Mindig jott kerdezte mit hogy kell mondani es mondta, megtanulta nagyon hamar.Azota itthon is hasznalja meg oket es nevet nagyokat hozza.
Aztan vissza a noveremekhez es ott meg 2 napot voltunk majd jottunk haza.Nagyis csak en Alexxal mert a fejrem meg tovabb utazott mashova.Tarttotam a az uttol,de Alex megint csak egy okos nagyfiunak bizonyult,semmi de semmi hiszti nem volt,pedig haztol hazig 16 ora volt az ut. A nagy gepen mindenkivel ismerkedett (szokas szerint
)meg is jegyeztek hogy szeret beszelni
, aztan aludt is 3 orat,es a kicsin meg vegig aludt.Az idoeltoldas odafele nem volt gond rogton atalltunk.Visszafele mar macerasabb,11-ig fent van este aztan reggel 10-ig nyomja
Ma mar csak 8-ig aludt,es delutan is sikerult lefekteteni,meg mar most is alszik ugyhogy remelem visszaall a rend.
En a napokat lehetoseg szerint pihenessel,vasarlassal toltottem.Kepzelhetietk amikor 4 gyerekkel mentunk be az aruhazba...Na de ott ez nem meglepo,altalaban 3-4 gyerek az atlag ugyhogy senki nem nezett rank csunyan, hogy nagy a hangzavar
En holnaptol dolgozom ,O meg megy a Balatonra Zalannal meg a nagyszulokkel csutortokig, aztan jon haza vagy mi megyunk hozza,idotol fugg,remelem meleg lesz azert.Nekunk kint vegig jo idonk volt fura volt megerkezni erre az esos idore
Gumicukor
Hat erdekes apukad,azt hinnem hogy talan veletek azert volt ilyen mert nem talalta a kozos hangot lanyok leven,de Danival sem,akkor sajnos tenyleg ilyen tipus.Apukam imadja a fiukat,sot nagyon orul hogy mind fiu,mert neki 1 fia melle lett a ket lany.Nagyon jol eljatszik veluk,es hallgatnak ra nagyon.
latom Alsopahok azert annyira nem jott be,pedig ugy dicserik,de meg en sem voltam. Alexnak mar nem kell bababarat hely,ezert nemmentunk csak medence legyen az mar eleg neki egy szallodaban.Egyebkent a multkor Egerben mi sem voltunk odaig,pedig 4*-os volt a szalloda.
Panda
Remelem gyorsan megoldodik a helyzet es be tudtok koltozni.Noeminek sok sikert a sulihoz,de jo hogy ilyen lelkes.
Banyoci
Na ezt akartam hallni, de jo mert Rit is es masik ismerosom akiknel 4 ev a korkulonbseg, ugyanezt mondtak,hogy semmi feltekenyseg nincs.Erre nagyon kivancsi vagyok en is,most aradozik a tesorol ,meg hogy mindent odaad neki es mar alig varja a novembert.Hat remelem igy is lesz
Conti
Ovikezdes sima lesz hidd el,ha szerette a bolcsit akkor tuti
Gondolom hogy hianyozott Betti.Most azert mar megszokta a szitut?Gyorsan atall ha hazaer?
Sasha
Pihenj csak,most van ra idod,hazi munkazni akkor is kell ha mar ott lesznek a fiuk.
Rit
Ismeros,ha nincs kozelben gyerek,anya csak 1-2 oraig jo jatszotarsanak,pedig en lennke,mertha vele vagyok masto sosem csinalok.Tehat nem razom le.Sot kepes a mamaeknal a jatekkal teli udvaron is dunnyogni hogy jojjon mar valami gyerek ,mert jatszani akar
Bar en nagyon seretem hogy nem anyam asszony katonaja es siman elvan nelkulem is.O nagy kalandor,igenyli a jovest-menest (hogy kitol orokolte
).Jo is mert a mamanak osszsen 2 munkahetet van a nyaron,de ha otthon lennek sem tennek maskent ,mert szeret oda jarni,meg plane a Balatonra.Persze gyerek fuggo,lehet hogy kifogok en is egy labba kapaszkodo kettesket (bar nem is tudom hogy hogy viselnem.... ) de neki is jobb ha konnyen teremt kapcsolatokat,mindig van valami uj amit felfedez es tanul belole.Egyedul alvasra meg mar 1 evesen raszokott ugyhogy ezzel sincs baj.Apukammal pl atlaszt, nezegetnek allandoan es tanul sok mindent,aztan biokerteszkednek,gyumocsot szednek...stb amit velunk ugye nem tesz,meg ha videken elnenk sem,mert egyikunk sem ilyen tipus
.
Ne aggodj fognak egyutt jatszani a lanyok,en sok mindenkitol hallom hogy a fiu-lany paros soha vagy csak modjaval jatszik egyutt.Es ez sem baj,mert allitolag meg ha veszekednek is lehetnek 20 ev mula jo tesok...
de az egynemu tesok jobban osszeszoknak,tobbet jatszanak egyutt,azonos az erdeklodesi koruk.
En sosem jatszottam a batyammal es koztunk 4 ev van...azota persze felonttkent jol elvagyunk,de a noverem az igazi testver kapcsolat es vele 2 ev a korkulonbseg, es szinte mindig egyutt jatszottunk,persze veszekedtunk is,de 5 perc mulva mar nyoma sem volt.
Ilke
Szegenyek,27 az nagyon sok.Nalunk 19-en vannak,pont ezert is irattam ide mert a masikba 25 a letszam.Jaj meg etnikum is,plane a neveletlen fajtabol.Remelem Lili majd azert megvedi magat,mert szuksege lesz,ra ezek altalaban a felenkebbeket pecezik ki...
Forti
Levi tenyleg szep nagyfiu mar.
Magdi
Na akkor mar at is koltoztetek. Meselj a masikrol is par szot,mikor lesz kesz ,hol?
A gyerekek majd megszokjak hidd el.Bar nalunk azert van kert-jtszoter, a kozos es oda sokat jarunk ezzel lehet karpotolni ha mar unja bent.Nagy slager a BKV,apjaval szokott menni ha epp nincs program szombat deleott es en fozok.
Alex beszolasai:
Anyukam telefonon beszelt es egy targyalast mondott le es kicsit aggodott a dolog miatt.Alex megkerdezi a vegen:-Na mama,hogy oldottad meg a kerdest vegul???
Szokatm neki mondani:Alex neked a sorbarakas a maniad.Tudjatok mar meseltem,meg kepet is tettem fel rola.
Szoval,speizot takaritottunk a nagyimnal es a befotteket vittuk vissza a helyere, Alex nagyon sokat segitett (kb 60 uveget vitt be egyenkent ) es megkerze egyszer csak a mamatol:-Mama ,neked is a sorbararkas a maniad???
Na megyek mert regeny lett,de almos megegy cseppet sem vagyok,pedig holnap cukros vervetelre megyek reggel.
pusza
Kata