Új privát üzeneted érkezett!

Kincs!

Én is Csakegy javastatára kezdtem el enni. Ő a Dr. Chan féle ampullákat ajánlotta (ginzeng is van benne). Nagy piros lapos doboz, 10 adag van benne, inni kell, 300 mg/adag. Lelőhely: DM, Rossmann...és gyógynöbény ill. bio-boltok. Az én kedvenc boltomban 620.-, DM-ben 800.-

Remélem, segítettem!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Íme a mai görbém:
Kép

Csajszik! Mindenkinek drukkolok ezerrel ++++++++++++++++

Melcsi, te mikor akarsz tesztelni?
szerika

Erika,
megkapod a hónap görbéje címet! Nagyon szép!
Drukkok ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Én teszteltem ma, 14. DPO de sajnos nagyon negatív a teszt :( Este már nem is ittam hogy minél töményebb legyen a minta, de hiába minden, negatív. Na most kéne az okos tanács, van-e értelme folytatni a progipótlást és húzni vele tovább ezt a ciklust, és ha igen meddig? Vagy merjem-e végre abbahagyni, és ezzel biztos mensit csinálni?
Kép
Vendég

Sziasztok!

Erika, hát ez tényleg gyönyörű, még1-2 nap és teszt, én már holnap tuti reggel megtenném! +++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Áfonyám, bár épelméjű tanácsot tudnék neked adni, de nem tudok. Én még 2 napig bírnám, de igazából egy doki lenne az igazi, ha megvizsgálna, mert tapintással Ők már elvileg érezhetik a bébit, ha van, vagy UH-gal is talán valamit már látnak! Szerintem, ha 2 nap múlva sem jön meg neked, akkor még egy teszt, és ha negatív, akkor lehet, hogy abbahagynám a gyógyszert! Bocs, de jobb ötletem sajna nincs! :roll:

Nos nekem végre megemelkedett a hőm, de már egyszerűen nem is hiszek abban, hogy sikerülne a baba! Nem tudom, miért, ez van. Ráadásul tegnap már nem is hunciztunk apával, úgyhogy még kevesebb az esély! Azért itt a görbusz:

Kép
Vendég

Athiz,
ne hülyéskedj már! Ez tök jó! :) Megvolt végre az ovud a 17. napon, a 16.on meg még huncutkodtatok! Minden de minden esélyed megvan a babára! Nem nekikeseredni, mennek a babaragacsok ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Apa egyébként ugyanazt mondta amit te, hogy még 2 napot várjunk, újabb teszt, és ha az is negatív akkor hagyjam abba a progit. Hát van benne valami, még 2 napot kibírok, az már 16. DPO lesz, ha akkor is negatív akkor biztos hogy nincs baba.
UH (ha ki tudnám is járni) egyelőre felesleges, ahhoz kéne minimum még 1 hét.
Vendég

Igen Áfi, igazad lehet az UH-gal kapcs, habár ha nem is babát látnak, azért valami támpont, talán egy kis pötty, amit már valaminek lehet értékelni. És nem vagyok meggyőződve, hogy a 16. DPO-n feltétlen 2 csíknak kell lennie, ha terhes vagy, talán már olyat is láttam a fertyn, hogy a 18. napon lett csak zebrás a teszt, a 16-on még nem! Persze semmiképp nem azt mondom, hogy van ott neked valaki, csak remélem! :wink:

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Vendég

Ja igen, és hát az is lelombozott kicsit, hogy tegnap beszéltem a védőnővel, gondolván majd felíratok vele Duphastont, ahogy tanácsoltad, de hosszas beszélgetés után azt mondta, talán keressek fel egy másik nődokit, és vele dumáljam meg, mit tegyek, teljes mértékben nyugalomra intett, hogy ne kapkodjak ide-oda! Mert azért mégiscsak hormonokról van szó. Továbbá a még 2 hét várakozás az andrológusra sem olyan jó hír. Meg ha netán el is megyek egy másik nődokihoz, akkor is a következő hónapban már nem tudom megcsináltatni a hormonvizsgálatot, mert ugye a ciklus 3., 15., és huszon valahányadik napján kéne kb. vért vetetni, de mi szeptemberben nyaralni megyünk, ha minden igaz, úgyhogy csak a köv. ciklusban lehetne, az meg majdnem 2 hónap kimaradás! A fene vinné! Na jó, nem panaszkodom most már, csak kicsit elkenődtem, rosszul viselem a várakozást! Anyám meg azt mondogatja mindig, hogy Ő ezt nem érti, mert Ő mindig félt attól, hogy teherbeesik, én meg attól, hogy nem esem teherbe! :shock: Meg Ő is azt mondja, legyek türelmes! Na de meddig??? Én nem 10 év múlva szeretnék babát, hanem most! :(

Bocsi, hogy ennyit nyűglődök, de már arra gondoltam, a köv. hónapban azértsem fogok hőmérőzni, inkább megpróbálok arra öszpontosítani, hogy jól érezzem magam. Már az is felvetődött bennem, hogy mi a fenének akarok még egy gyereket, már van egy gyönyörű fiam, és élni is lehetne popsitörölgetés helyett. De ez már olyan önző dolog, hogy rossz belegondolni. És ilyenkor mindig gyomorgörcsöm lesz, hogy akkor valami hiányozni fog az életemből, egy kislány! :roll:
Vendég

Sziasztok Lanyok,

En sem jovok jo hirrel :cry:

En is teszteltem reggel, de meg csak halvany csikos sem volt. Pont mint Afie. A hom 37, mensi meg sehol. Pedig annyira ereztem, hogy ez most "mas".

Afi, en is azt mondom, hogy varj meg ket napot.

Athiz, nyugalomra intenelek, de en sem tudok nyugodt lenni. Meg csak 4 honapja probalkozunk, de olyan mintha evek lennenek. En is most szeretnek babat.Mindketten szerencsesek vagytok Afival, hogy mar van egy gyonyorusegetek.

Ma van apa szuletesnapja, jo lett volna egy pozitiv teszt ajandekba. :(

Kép
melcsi6

Athiz,
ez nem nyavalygás, nagyon megértelek.
Nekem még a lábujjaim is ökölbe szorulnak ha valaki türelemre int, betegségre gyógymód kell, nem türelem. De te nem vagy beteg (ha jól emlékszem :oops: ) így az aktív próbálkozáson kívül egy ideig nincs mit tenni. Egy idő után meg kivizsgálás kéne, hátha mégis van valami bibi.
A Duphastonra nem bíztatni akartalak,csak láttam hogy Utrogestant keresel, arra írtam hogy nehéz találni, jó a Duphaston is helyette.
Most egyelőre gondolj a nyaralásra, milyen jól fogjátok érezni magatokat! :) Utána meg jöhet az összes dokibácsi akit csak találsz! :wink:
Vendég

Melcsi,
:( :( :( Hát sajnálom hogy mindketten így jártunk. Azért apa szülinapját ünnepeljétek meg! Mit kap tőled?
A lányom miatt én is szerencsésnek érzem magam (na nem folyamatosan, de időszakonként :lol: )
Hát ha ennyien mondják várok még 2 napot, azon már úgysem múlik semmi, legalább nyugodt lesz a lelkiismeretem.
Vendég

Köszi csajócák, mint ahogyan Gesztiék mondták: várok, várok, fel és alá járok...

Melcsi, nem volt még nálad is korai az a teszt? Sajnálom, hogy nincs 2 csíkocska, de még hátha lehet nálad is!

Mi ugye Szilire 4 évet vártunk, mire beavatkozás nélkül sikerült. De annyit én nem akarok most várni!
Az Utrot azért nem is írtam Áfi, mert ugye nem is lehet kapni, tehát fölösleges lenne vadászgatni rá, ha van más megoldás is! Azért bibim ugye van, a kétszarvú méhem, a méhszájsebem, mondjuk legalább ezen lehet segíteni, de az elsőn nem. Tehát valószínű, ezek nehezítik a teherbeesésemet, de ezt a 2 hónapot mindenképpen meg kell várni, csak utána tudunk lépni ha kell, és ha akarunk.
Vendég

Athiz,
csak azért írtam le az Utros dolgot, mert azt írod én tanácsoltam hogy írass magadnak Duphastont, vagy legalábbis így is lehet érteni, de ez nem igaz, nem akarom hogy bárki is azt higyje hormonokat tukmálok rá valakire.
A 4 év rengeteg :( Hát komolyan sajnálom, és persze hogy nem akarsz ennyit várni újra. Hát ez a 2 hónap most adott, de nyaralás alatt sok csoda történt ám már! :) Lehet nem is kell dokihoz mennetek. Ha meg mégis tudnak segíteni. Ez biztos. :)
Vendég

Melcsi: ne keseredj el, ez még nem jelent semmit. Ma kellett volna megjönnie, de nem jött meg, ugye??? A teszt ilyenkor még nagyon nem biztos, korai volt szerintem.
Ha nekem nem jön meg holnap, akkor tuti várok péntekig. Jó lenne, ha addig neked sem jönne meg és egy napon tesztelnénk. Szorítok!!! :lol:

Áfi, Athiz: köszi a dicséreteket. És szorítok nektek is nagyon-nagyon +++++++++++
szerika

Jó reggelt Mindenkinek!
Felteszem a mai görbém, érdekes most megint betette a két vonalat és így már egész kétfázisúnak néz ki. Bár a 15. napi pé teljesen kizárt, de ha előtte volt akkor van reményem. Reménykedni szabad, igaz?
Szerintem egész hasonlatos a görbém Szerikáéhoz, csak magasabbról indul. Márpedig az ővé nagyon bíztató.
Szép napot, Fanny Kép
Csak így tudtam lekicsinyíteni, hogy az eleje lemaradt. Talán nem zavaró.
fanny01

Fanny,
tényleg hasonlítunk :P
szerika

Fanny, helyes a hozzáállás, jó ez a görbe szerintem! Nekem sem annyira egyértelmű, mikor volt a peteérésed, de biztos volt! :wink:

Áfonya, már megint a félreértés. Nem gondoltam, hogy bárkire is rátukmálnád a hormonokat vagy bármit, csak tul.képp meg akartam ezzel köszönni, hogy rámutattál, Utro helyett mit tudnék felíratni, ha lenne dokim. Kijelentem, hogy én akartam hormont, nem Áfonya akarta rámbeszélni! Így már megnyugodtál? Hidd el, hogy semmi rosszat nem akarok! Pussz xxxx¤¤¤¤¤¤¤ :wink:
Vendég

Athiz,
persze hogy nem akarsz rosszat!!! :) Nem is hittem hogy igen! Csak féltem hogy valaki félreérti, és nekemesik hogy mit erőltetek én másra hormont! Volt már rá példa sajnos, nem itt hanem egy másik oldalon, nagyon csúnyán nekemestek egy hormonügyben (szerintem szándékosan) félreértett mondaton. De így pontosítva persze már jó :)
Vendég

Sziasztok!

Erika nagyon szép++++++++++++++++++++++++++
Nekem a mai hő és a tegnapi is 35.9 elég furcsa ez a hónap nem szokott ilyen alacsony lenni a hőm. 19 cn- tartok foggalmam sincs, hogy mikor volt lesz pé-m. Lehet, hogy még nem volt, mert a hőm még nem ment fel.
gizmixxx

Szasztok Csajok!

Nekem is egy aaakkkkkkoraaaaa lovam lett zebre helyett, hogy csak na! Hőm lent, derekam leszakad, megyek nézem az örökbefogadós honlapokat :lol:

Kép
zölddisznó

Coca,
sajnálom :( Te vagy ma a harmadik - tesztes, ez valami nagyon szerencsétlen nap! Ha találtál örökbefogadós honlapokat nem küldenéd el privibe a címüket? Köszi!
Vendég

Gizmi, kitartás, lehet még itt peteérés! Mérj szorgalmasan ám!

Zölddizsi, sajnálom, hogy levedlett az a fránya zebra, de még visszacsíkosodhat, nem? :lol:
Vendég

Zölddisznó!

Hanyadik napon vagy?????? :?: :?: :?:
gizmixxx

Gizmix!
28. 14 DPO

Athiz!
Mit érne ez a nagy "állatkert" :lol: ha mindenhol csak zebrák szaladgálnának?!

Áfi!
Egyszer már kigyűjtöttem, csak a saját gépem megadta magát. Ha találok valamit, küldöm!
Nincs kérdésed a puncológus ismerősömhöz? Ma találkozunk.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Beleolvastam a levelezésetekbe, így, mint "gyakorlottak"-tól szeretnék tanácsot kérni:
- Hőmérőzéshez jó a hagyományos is, vagy inkább a digitális a jobb?
- Hőmérőzési görbét honnan tölthetnék le?
Előre is köszi a segítségeteket!
macsek 44

Macsek,
tökéletesen megfelel a hagyományos hőmérő is, de amivel kezded a hónapot azzal vidd végig, ne válts hőmérőt menet közben.
Görbét nem letölteni kell (először én is azt hittem) hanem vannak ilyen oldalak ahol regisztrálsz és tudod vezetni. fertilityfriend és wunschkinder
A másik hőmérős topikban összegyűjtöttünk néhány dolgot, olvasd el az utolsó 5-6 hozzászólást és ha még van kérdésed gyere.
Vendég

...már csak megszokásból:

Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Páromnak 30-án lesz a szülinapja, jó lenne ha ajándékba egy kis zoknit vehetnék neki a jóhír jeléül. Addigra pont kiderülne tutira, hogy pozitív a teszt. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Gizmix, tényleg szép ajándék lenne, drukkolok!++++++++¤¤¤¤¤¤¤

Zöldikém, szerintem szép a hőgörbéd! Igaz, hogy még negatív, de lehet még pozitív is talán! Amúgy azért szívesen elkapnék már egy magányosan kóricáló zebrust! :lol:

Szia Macsek, én digittel mérek, az egyszerűbb és gyorsabb! Egyszer kipróbáltam, hogy mindkét fajtával egyszerre mértem, és nem volt különbség. Töltsd fel ide a hőtábládat, ha sikerült megcsinálni, szívesen kielemezzük neked!
Vendég

Coca örül Gizmix optimizmusának!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!
Az az igazság, hogy idáig még nem hőmérőztem, nem figyeltem magam.
A párommal nagyon szerettünk volna babát, így belevágtunk...
Sajnos (3 hete) ,méhen kívüli terhesség miatt laparoszkopián vagyok túl.
Ez volt az első próbálkozásunk, sajnos így sikerült.
Azóta nagyon figyelek magamra, így belevágok a hőmérőzésbe is.
A műtét óta már 2x megvolt (utolsó az igazi, dátum szerint is), így innentől vezethetem a hőmet.
macsek 44

Coca megy dolgozni kicsit. Sziasztok!

Kép
zölddisznó

Macsek, sajnálom a méhen kívülit, ez olyan szörnyű, de itt a lehetőség, hogy újra nekivágjatok, most épp hőmérőzéssel! Nagyon várom a hőgrafikonodat, akár tickert is készíthetsz, én nagyon szeretem ezeket! :wink: Mikortól is próbálkoztok babával?

Mazsola, munka, és munka... Ajjaj, hát azt is kell, dolgozni??? :shock:
Vendég

Coca,
jó munkát! (már ha van olyan :D )
Macsek,
én is sajnálom a méhenkívülit :(
Hőmérőzz szorgalmasan! Egyszer engem is műtöttek (még a lányom elött) laparral méhenkívülire, de koszos lehetett az UH mert nem is volt semmi :D
Vendég

Sziasztok!

Mi is éppen babagyártásban vagyunk, már nyolc hónapja, de még semmi. Az egésznek a Depo-provera az oka (fogiszuri). Már oké vagyok, olyan szinten, hogy rendes a görbe, és 26 napos a ciklus, csak baba nincs. Mondjuk most jöttem helyre. Van már egy kisfiam, aki véletlenül jött össze, most meg hiába szeretnénk :( nem megy.
Remélem, legalább esély van, drukkoljatok, mert eddig hiába próbálkoztunk.
Ha normál a működésem, szerintetek lehet az, hogy a szuri hatása bennem van még? (Sorvasztja a méh nyálkahártyát, és lassan ürül ki, kb. fél évet mondanak)
üdv
duo

Duo!

Mi ez a depo-provera ,mire adták neked?????? Milyen mellékhatásai vannak ennek a gyógyszernek pontosan? Mit jelent az, hogy már rendes a görbéd?

Üdv: Gizmixxx
gizmixxx

Duo,
én sem hallottam még erről. Biztos hogy ez a szuri kavart be neked? És mi ez meg miért pontosan?
Vendég

Sziasztok!

Athiz,
segítenél honnan, hogyan készítsek hőgörbét?
Bocsi, de kezdő vagyok még ebben, kicsit kínai ez nekem.Előre is köszi.
3 hete volt a műtét, kicsi pihi, aztán lehet. Elsőnek 4-6 hónapról hallottam, ez nagyon sok.
A múlt heti kontrollon a doki azt javasolta, hogy szeptember végéig "vigyázzunk", utána próbálkozzunk.Sajna a jobb oldali petevezetőmet nem tudták megmenteni, így minden 2. hónapban van lehetőség... :roll:
macsek 44

Macsek, persze, hogy segítek, csak konkrétan írd le, hol tartasz, de szerintem priviben, ne untassuk ilyennek a többieket!
Vendég

Sziasztok Lányok! Már egy ideje olvasgatlak Benneteket, rengeteg infó gyűlt össze ebben topicban :)
Nekem ez a 3. ciklusom, hogy hőmérőzök, de már a 11., amiben próbálozunk.
Most lenne hozzátok egy konkrét kérdésem: szerintetek, ha nincs semmiféle peteérésre utaló jelem, sőt, az ovulációs teszt is negatív, attól még lehet peteérésem? Egyedül a hőmérsékletváltozás szokta jelezni a peteérést...
Köszi előre is!
Szezso
szezso

Szezso,
a kérdésedre biztos választ egyedül egy UHos cikluskövetés tud adni.
Esetleg tudnál tenni egy görbét vagy akár kettőt, és azt tudnánk véleményezni.
Vendég

Kicsit később visszatérek görbékkel...be kell szereznem egy programot, ahol átméretezem a képet...
köszi előre is, ha véleményezitek :D
szezso

Kép görbe1

nem tudom mekkora lesz, remélem nem nagyítóval kell nézni :lol:
szezso

Athiz,
köszi, küldtem privit
macsek 44

ez egy másik: Kép
szezso

Szezso,
ez a görbe 2 fázisú egyértelműen.
LH tesztet milyen gyakran csinálsz? Mindig negatív? Hányadik napokon szoktad csinálni? Vannak akármilyen betegségre utaló tüneteid? Voltál már terhes? Szültél, vetéltél már? Tojásfehérje szerű nyákod nincs a ciklusod közepén? Voltál már dokinál? Ha igen mit mondott? És még minden egyéb ami eszedbe jut :D
Vendég

ez a mostani, a temérdek negatív ovulációs teszttel :( Kép
szezso

Szezso,
itt az augusztusinál majd még csak most lesz PÉ! Az előző kettőnél is LH teszteztél?
Vendég

Sziasztok!

Gizmixxx, Áfonyaaa!
A Depo-provera fogamzásgátló szuri, amit három havonta kell beadni. A szülés után azzal védekeztünk, és van egy olyan mellékhetása is, hogy nem jön meg. Elvileg tavaly dec. 20-án lejárt a szeptemberi szuri hatása, azóta összevissza jött a miki (két hetenként). Voltunk dokinál, de semmi nem használt. Írtam a netdoktornak is, aki azt válaszolta, hogy ezzel a megoldással inkább azok védekezzenek, akik már nem, vagy nem a közeljövőben terbeznek babát, és hogy kb. egy év, mire minden oké lesz pontosabban eddig nem eshetek teherbe, mert a szuri nyújtott hatású. Várjuk, hogy ürüljön ki végre :)
Meglepő módon júliusban egyszer csak rendbe jöttem, van hőm. emelkedés, peteérés, és 26 nap lett végre a ciklus, csak baba nincs. Most kicsit para van, hogy akkor még mindig nem lehet, és dec.-ig ürül ez a cucc?
Ennyi röviden. A férjemmel nagyon szeretnénk testvérkét, és azért próbálkozunk.
Ja, a nődoki szerint egészséges vagyok, és annak is érzem magam. Talán majd most aug. végén összejön.
üdv
duo

Naszóval:
1. ebben a ciklusban 11. naptól kezdtem az ov. tesztet, totál negatív, pedig már 4-et csináltam (tegnap 2-őt), korábban is csináltam már, de én még pozitívval nem találkoztam
2. tünetem semmi, se betegségre, se ovulációra
3. semmi terhességgel kapcsolatos dolog nem történt még velem
4. amióta figyelem csak májusban volt egyszer tojásfehérjém, az is egyetlenegy napon, elég kevés
5. dokinál még nem voltam, még ez a ciklus, meg a következő, aztán megyek
Igazából azért állok értetlenül az eddigi kudarcok előtt, mert a ciklusom normális hosszúságú, ezek szerint normális görbékkel és amúgy semmi rendellenes nincs bennem, pedig 10 évi szedtem fogamzásgátlót....
szezso

Áfonya,
teszteztem már két ciklussal ezelőtt is, de mind negatív...akkor 7-8 tesztet használtam el a 9. naptól kezdve (ferty-ben nem jeleztem)
a 13. napon szokott lenni pé-m, akkor már az ov.tesztnek pozitívnak kellett volan lennie ma...vagy nem jól gondolom?
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?