Sziasztok Lányok!
Bocs, hogy csak most jelentkezem, hisz már szombat óta itthon vagyunk, de csak annyira volt időm, hogy nagyjából elolvasgattam amiket írtatok.
Majd reagálok ám én is dolgokra, de most sincs túl sok időm.
Elször is Drága Szabus!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves Anna!
Neked kicsit megkésve, de reméljük nem haragszol érte!
BOLDOG NÉVNAPOT!
Szóval, jól telt a 2 hét.
Első héten dédiztünk, ott volt anyukám is...arany életem volt nekem is...
Csak azt a hülye szomszédot tudtam volna felnyársalni...reggel 5kor indította a betonkeverőjét...persze Artúrt ez mit sem zavarta...
Második hét is jól telt, bár a szálloda színvonala hagyott némi kivánnivalót maga után.
Úgy kezdődött, hogy amikor odaértünk (nem túlzok) 50 fok volt a szobában...
Ráadásul, egy ablakot lehetett nyitni...2.emelet...tetőtér...
Erre mi volt a válasz? Nem jeleztük, hogy klímás szobát szeretnénk. Mi meg mondtuk, hogy nem is kérdezték, holott tudták, hogy kisbabával megyünk...
Az agyunk ott durrant be, (és még csak fé órája érkeztünk...) amikor szopiztatni akartam a Mincsit és felhajtottam az ágytakartót, hogy kivegyek egy párnát és a párna tiszta poros volt...felnéztem a plafonra, hár egy akkora pókháló volt, hogy rosszul lettem.
Na a párom, (aki egyébként is elég kötekedős, vagyis inkább úgy mondom kinyílvánítja a véleményét) lement a recepcióhoz, hogy kerítsen egy takarítónőt. Erre az volt a válasz, lévén, hogy hétvége van, nincs takarítónő. Elhültem, mikor kezében a söprűvel jött vissza...
A kiságyat már nem is részletezem amit kaptunk. Még jó,hogy a kocsiba mindig van szerszámoskészlet, a párom szerelte meg, hgy szét ne essen...
Na, másnap jött végre valami góré, a Csabi (párom) lement, hogy elecsetelje hogy milyen körülmények között kell nyaralnunk.
Az lett a vége, hogy kaptunk másik szobát, ami hűvösebb volt és minden téren jobb volt.
Utána már jól is éreztük magunkat, de ha akkor nem kapunk másik szobát szerintem haza is jövünk.
Egyébként egy tök szép szálloda, tök jó bútorokkal, és szerintem takarítva is van rendesen, amikor elmennek a vendégek. Lehet, hogy az a szoba is szépen ki volt takarítva, de hogy 1 hónapja nem lakott benne senki az tuti...
Volt 3 medence és ebből 1 kifejezetten gyerekmedence volt. Ebben fürdött Mincsi is és nagyon élvezte.
Azért már 2 hét után jó volt hazajönni, a kicsi sem aludt már rendesen az utolsó 2 nap és ezt itthon is folytatta még 2 napig...de ost már úgy néz ki kezd visszaállni a régi kerékvágás. Most meg persze vinnem kell az utolsó oltásra, mert mi egy hónappal később keztük.
(ja, csak úgy....tegnap volt fél éves...nem dicsekszem, de azért büszke vagyok
)
még pár képet teszek fel aztán mennem kell. remélem hamarosan tudok a ti hozzászólásaitokra is reagálni.
No még annyit, hogy tegnao vettünk neki etetőszéket, meg utazóágyat...
puszi
Gombócka
anyucikámmal
apucikámmal
beeeeee