Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést.
Nekünk mostanában elég mozgalmas napjaink voltak nem is voltunk net közelben. Csaptunk egy kis nyaralás félét. Voltunk Pakson a nagypapánál és a Szelidi tónál. Nagyon jó volt és Lizus is rettenetesen élvezte. Vettünk utazóágyat is amiben szintén nagyon szeret lenni.
Már egyedül is hagytam a dédijénél, mikor lementem a balcsira egy napra, állítolag nagyon csodásan viselkedett. Nem is hiányoztam neki.
Most szombaton lett volna a keresztelő ami végül sajna nem jött össze. Most oktoberig várhatok erre. :(
Most meg sajnos szenvedünk, ma nem igazán akart enni szinte semmit sem, nagyon nyügös kicsi hőemelkedése is van és sokat sír. Arra gondoltam esetleg

jön a foga? Szerintetek?

Gombocka:

Valóban nagyon édesek ahogy így "hasonlitanak" egymásra. Lehet hogy őket az "egymásnak teremtették". :)

Szeee:

Melinda nagyon szép kiscsajszi. Pogi is szokott így ébredni, hogy elmászik a helyéről.
Ebben a melegben mi is csak akkor megyünk ki ha nagyon muszály.

Szabus:

Grat Zalánnak. Nálunk csak 1-2 csinálta Pogi és azóta sem hajlandó újra átfordulni. :(
A nappali alvás nálunk is gondot okoz, de én nem ringatom hagyom addig fent lenni amikor már annyira elfárad hogy magától is elalszik. De még így is

előfordul, hogy napközben csak 1 órát alszik. Ringatni hál isten szinte sosem kell. Ahoz viszont mindig ragaszkodom,hogy este 8-kor ágyban a helye és ő így is

szokta meg. Mikor még velünk aludt és most a saját szbájában is 8-kor fekszik és 4-5 felé kel. Ha éppen nem vagyunk otthon 8-kor akkor is jelzi hogy ő már

álmos.

Ildikó:

Örülök, hogy minden rendben a babával. Alig várom a 4d-s képet a pocakbabáról.

Pussz mindenkinek: Anna & Alizbaba

Pár kép:

Kép Az utazóágy

Kép A dunaparton

Kép Új babaszoba

Kép Pelusmászás

Kép

Kép

Kép

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Szia Anna,

Tök jó, hogy Ti is ilyen mobilok vagytok. Mi még nem nagyon voltunk sehol a babával, csak egyszer a telken, de olyan meleg volt, hogy tök nyűgös volt...
A Szelidi tó jó hely, voltam egyszer ott.

Klassz, hogy Alíz külön szobában alszik, nemsokára mi is áttesszük Melindát szerintem. A kiságyában tök jól alszik, szerintem észre sem fogja vennni :D

Legjobban a pelusos kép tetszik, nagyon édes rajta :) Fú, Ti már 3-ast hordtok? Nem nagy? Én féltem hármast venni, pedig Melinda is már 5 kg.

Szeee
szeee

Hahó,

Anna, a fogzásra elfelejtettem reagálni. Az nlc-re is írogatok mostanában a májusi babákhoz, ott van egy kissrác, aki április 20 körül született és már fogzás hiszti van nála bőven, legalábbis az anyja ezt mondja, úgyhogy simán lehet, hogy nálatok is...
Egyébként miért maradt el a keresztelő?

Köszi a bókokat, amúgy :)

Szilvi
szeee

Szeee:
Nem nagy rá a pelus mi már elég rég óta ezt használjuk.
Néha ő is nyügi lett a nap végére, de azért ki lehetett bírni.
Szerintem se fogja észre venni. Én féltem attól hogy hogy fogja viselni, de felesleges volt.

A keresztelő azért maradt el mert a keresztapa Írországban él nem szólt előre hogy mikor jön és nem lehetett összeegyeztetni.
De nem baj jön oktoberben is, majd akkor megtartjuk.

Olvastam a nlc-ban az anyosos történeted. Nem semmi. Én simán beszóltam volna neki.

Puszi: Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Igen, anyós eléggé ki tud borítani mostanában, pedig a gyerek születése előtt nem volt különösebb gondunk egymással...
De Titeket nem akartalak fárasztani vele, ez egy más jellegű topik, szerintem.
Beszólogatni nem nagyon akarok neki, végül is a párom anyja, de azért próbálom finoman rávezetni, hogy nem tetszik, ha állandóan össze-vissza fogja a gyereket. Pl. tegnap is voltunk náluk, benn hagytam a gyereket a babakocsiban, amikor meg már nagyon kikívánkozott apósnak adtam oda inkább, meg mondtam, hogy majd én megbüfiztetem, (mert persze ő akarta) nehogy lebukja anyós vállát, stb. Remélem fogja az adást... :twisted:
Na, ezzel anyós témát le is zárom itt.

Többiek, merre vagytok??? Mindenki nyaral? (Gombóckáékat tudom...)
szeee

Szeee:

Még azt akarom mondani, hogy tök jó a pihiszéketek. :D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna,

Ja, igen. El is felejtettem mondani, hogy megvettük. Szereti, de csak addig amíg el nem álmosodik. Aludni nem tud benne, de nem is baj. Ebben ugyanis nem tud megfordulni, ő pedig már csak az oldalán vagy a hasán szeret aludni.

A páromnak egyébként azt mondták a boltban, hogy az elektromos hintás pihiszék csak hintának jó, pihiszéknek nem ajánlják. Nem tudom miért...

Szabus,
megnéztétek az Auchan-os utazóágyat?

Ildikó vajon merre?
szeee

Sziasztok!

Én is vagyogatok,de csak néha-néha,mert hol itthon vagyunk,hol nem.....most éppen itthon,de nem sokáig,pénteken megyünk a Balcsira egy hétig,úgy volt,hogy már ma lemegyünk,de nem jött össze.

Amúgy jól vagyunk,pocakom növőget persze a popóm is :oops: nem tudom azok,hogy csinálják,akik az egész terhességük alatt csak a hasukra híznak :roll: :roll:

Dávid is sokat fejlődött,olyan szépen beszél már,és énekel egésznap meg mondókákat mond.....be nem áll a szája,olyan édes. Sokszor odajön és megpuszilja a hasam,a pocibaba pedig odarúg egyet,hogy szia bátyus,én is szeretlek.....

Szombaton kerti buliban voltunk csináltam egy két videót,de ezt muszály volt feltöltenem az oldalunkra,mert haláli volt ahogy rázta a popót...
Davidbaba
Jobb oldalon meg tudjátok nézni,h érdekel....

Kicsilány!
Nagyon jók a képek,mint mindig.....jól néztek ki együtt!!!!

Tök szupi az utazóágyatok...az ernyő is hozzá volt? ,és Pogi új helye is jól néz ki,(miért új hely? Kép

Lehet,hogy jön a foga,nincs megduzzadva az ínye?
Vagy lehet,hogy ez a nagy meleg zavarja szegénykét!!! :(

Szeee!
Köszi a hiányolást! Ari vagy!

Nem szeretnénk lemaradni mi sem az anyósos sztoriról.... :oops: :( és hol van a pihiszéketek????
Arról én is tudok mesélni,ajjajj.......

Többieknek is puszika Ildikó
ilgya1

Szia Ildikó!

De jó nektek, irigykedem a Balcsira...

Nagyon ügyi Dávid, pedig a fiúk 2 éves koruk előtt nem nagyon szoktak beszélni, ha jól tudom. Megnéztem a videót, tényleg nagyon édesek, ahogy denszelnek :D

Anyós sztori röviden annyi, hogy beszólt, hogy ha nem tetszik, ahogy fogja a kicsit, akkor menjek ki... :shock: :shock: :shock:

Pihiszékről teszek fel képet.

Melinda 2 napja beiktatott +1 kaját éjjel :( Nem tudom mi van vele. Lehet hogy kell a plusz energy? Tegnap ugyanis végre kétszer visszafordult a hasáról a hátára, eddig nem csinálta, mert imád hason lenni. Úgyhogy már pörög-forog mint az őrült :lol: Az új neve Guriga.

Szép napot mindenkinek!

Szilvi Kép
szeee

Sziasztok!

Ildikó, Dávid, valami tünemény, ahogy nyomja a táncot :D :D olyan jót mosolyogtam, a kézmozdulatai meg egészen egyediek, és némi hip-hop-os beütést is felfedeztem, netán breaktáncra járatod titokban???

Szeee, az utazóágyat megvettük, 8990-ről 3990-re volt leértékelve, és nagyon klassz, majd teszek fel képet róla. Táskája is van, amibe el lehet csomagolni, más tartozék nincs hozzá, és az alja sem állítható magasságú, de amire nekünk kell, arra jó. (ha Anyuéknál vagyunk, akkor ne a kanapén legyen, mert Zalán is pörög ide-oda...)

Most még mindig a járóka után mászkálunk, a Brendonban kinéztünk egyet, de már nem volt belőle, pontosabban eltették vkinek az utolsót, egy hétre... amit elvileg nem lenne szabad, mindegy, ezen a héten újra próbálkozunk. A férjem annyira képben van, hogy az eladónak mondta, hogy: "Szeretnénk egy olyan Kansas márkájú játszókát venni" Mire az eladó nézett bután, hogy mit akar. Erre ő: "vagyis mászókát" Az eladó még mindig bután nézett, mire Tomi rájött, hogy járókának hívják, amit venni akarunk... :lol:

Persze itthon meg kifejtette, hogy hülyén van elnevezve, mert ebben a gyerek vagy játszik, vagy mászik, de semmiképpen nem jár... Na, ennyit a logikáról :D

Szeee, ha megbocsátod, én is megnéztelek a nlc-n, kitartást az anyóshoz, nem egyszerű, tudom, nálunk is vannak néha helyzetek... de egy ilyenért asszem pofán vágtam volna, de min. kiküldöm őt... Gratula az önuralmadért!!!!

Puszi mindenkinek!
szabus

Szia Szabus,

Gratula az új szerzeményhez, remélem jól fogja érezni magát Zazi baba benne :)
Igen, láttam, hogy megnéztél az nlc-n, mármint a bemoldalamat, nincs mit megbocsátani, nyilvános fórum :) Sejtettem, hogy Te vagy, aztán ki is derült :)

Csúcs ez a járókás sztori! :lol: :lol: :lol:
Tényleg mennyire logikus agya van a férfiaknak!

Mit szóltok a lehűléshez? Egész nap sétálni fogunk, bepótoljuk az elmúlt heteket :D

Üdv:
szilvi
szeee

Sziasztok lányok!

Tegnap voltunk tanácsadáson, megkaptuk az uccsó szurit is. Pogi megint nem sírt nagyon jól türte, csak itthon lett nagyon nyügi.Sajna be is lázasodott, csak ma estére lett jobban. A doktornéni kicsit aggodik 3 hét alatt megint csak 27dkg-t híztunk. Azt mondta nem lesz ez így jó. Remélem nincs igaza.

Képzeljétek jelentkezem fősulira. Csak még nem tudom milyen szakra, pedig sietnem kell. Nektek még nem is panaszoltam el, hogy elpusztult a kedvenc fekete csini anyukám. :cry:

Ildikó:
Köszönöm a bókot. :D
Haláli a video nagyon tetszik.Annyira de annyira édes, hogy az egyszerüen elmondhatatlan.
Örülök, hogy jól vagy. Nem baj ha növöget a popod is, így is csinos vagy. :P
Nem az ernyőt külön vettük.Az babakocsi ernyő, de úgy sütött a nap, hogy inkább felraktam ide is. :D
Azért van új helye,mert külön szobába raktuk, mert állítolag késöbb nehezebb lenne megszoknia egy új helyet. Habár most úgy tünik megvesszük ezt a lakást amit bérlünk. Legalábbis remélem.

Szeee:
Mit tud ez a pihiszék? Rezeg?
Nagyon ügyi már Melinda. Néha nálunk is van plussz egy kajcsi, de ez változo. Gondolom ilyenkor nőnek, vagy ilyesmi.
A lehülésnek mi is örülünk ám nagyon.

Szabus:
Jó kis vétel volt az utazóágy gratu. Alig várom a képeket.
Hát igen ez a járokás story nem semmi. Mikor a dédinél voltunk 1 hétig velem is ilyesmi történt. Jártam az ismerösöket körbe kinek van kölcsibe egy járókája. Nem volt senkinek. Aztán utolag kiderült mégis van csak a lány állokának hívja és nem tudta, hogy azt járokának hívják. :lol:

Üdv: Anna&Pogi

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Gombocka,Szabus: Ti nem gyüjtitek a Pampers kódokat?

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

Anna,
Ügyes volt Aliz baba a szurinál ismét :) Kár, hogy belázasodott, szegény...
Hogyhogy az utolsó szurit kaptátok? Nem öt hónaposan van az utolsó, aztán csak 15 hósan a következő????

Ami a hízást illeti, ezen a héten, úgy néz ki, hogy Melinda sem sokat hízik :( Tegnap ugyanannyi volt majdnem mint vasárnap... Szerintem nála most az van, hogy nagyobb lett a tápanyagigénye - állítólag 3 hós kor körül van egy ilyen ugrás, vagy nem tudom. Eddig huszon-dekákat hízott egy héten...

Milyen fősulira jelentkezel? Én is nagyon törtem rajta a fejem, hogy elkezdek egyet, használjuk ki, ha már ingyenes most nekünk, de nem mertem belevágni. Nem akarom és nem is nagyon tudnám Melindát kire hagyni, illetve akire tudnám, arra nem akarom...
Jó Nektek, hogy Aliz ilyen jól elvan a dédijével :)

Sajnálom a csiniteket :cry:

Mi is Pamperst használunk, van vmi kódgyűjtő akció?

(Bocs, hogy mióta van itthon netünk, a csapból is én folyok... :oops: :oops: :oops: )

Szilvi
szeee

Megnéztem a Pampers akciót a neten, most már értem. Ha vki gyűjti, én szívesen felajánlom a kódjaimat, majd ha midit használunk...
Bár lehet át fogunk térni a dm-es pelusra, az is bejött, majd meglátom...
Na, mostmár tényleg lelövöm magam :lol:
szeee

Szeee: szerintem tök jó hogy állandoan itt vagy. Ne kérj bocsánatot. :D

Én a Budapesti gazdasági fősulira jelkezem. Vagy pézügyi területre vagy kereskedelmire.

Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Alizbaba honlap frissitgetve.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Szeee, nem baj, ha a csapból is te folysz, legalább vki tartja a topikot, amíg mi lustálkodunk, vagy épp nem érünk rá.

Én mostanság totál ki vagyok, Zazi annyira nem marad el egyedül, ha nem lát, akkor bőg. Lehet, hogy hagyni kéne őt, de engem annyira zavar, viszont így nem tudok csinálni semmit. Az ágyat/járókát mégse tolhatom magammal a fürdőszobába, míg takarítok, meg mindenfele a lakásba. Most egy kicsit kiakadtam, az előbb lettem kész, két órát szórakoztam, és épp csak a legszükségesebbeket csináltam meg, persze Zalán végig arénázott, a kedves férjem meg elhúzott járókát venni... Pedig azt hittem, hogy végre itthon van egy nap, akkor könnyebb lesz a takarítás, de hát nem jött össze. És akkor még, ha eszembe jut,hogy kb. fél nap, és minden ugyanolyan poros... :evil:

Bocs, hogy most ilyen negatív vagyok, de annyira idegesített a helyzet. Lehet, hogy most kéne kikapcsolnom valahol? Mindegy!

Kicsilány, nem gyűjtjük, mert mi Liberot használunk. Újszülöttként vettem Zazinak Pamperst, de az nem vált be, állandóan kifolyt a kaki... Helyette áttértem a Babylovera, de annak a köv. mérete meg túl nagy, így most a Liberonál tartunk... szeritem mi folyton váltogatni fogjuk, csak nem túl gazdaságos, mert van egy fél csomag újszülött Pampers-öm meg vagy 40 db. nagy méretű Babylove... :D Én is csodálkoztam, hogy az utsó szurit kaptátok, én is úgy tudom, hogy 5 hónaposan van az utolsó, aztán egy év körül vmikor.

www.kep.tar.hu/szabus1 is frissült, majd az ágyról is teszek fel képet, de most még dühöngök magamban, nincs kedvem semmihez!!!

Puszi mindenkinek!
szabus

Szabus:

Zazi nagyon édi-bédi a képeken.Tetszenek a közös képek is. Szép nagy baba már. :D

Ne dühöngj a helyzeted hasonló az enyémhez. Én a hordozóban hordom magammal, ha mosogatok, mosok, seprek + ilyenek. Közben beszélek neki és így néha elmarad. Amúgy én se tudnék semmit sem csinálni otthon. Néha a párom mondja is hogy elkéne egy délutánra passzolni a gyereket, hogy rendesen kitudjak takarítani. :lol: :lol:
Nálunk az is bevált, hogy hétköznap min. házimunka és hétvégén mikor ketten is otthon vagyunk felváltva babázunk és takarítunk, így legalább haladni is lehet. A hétköznapi pedig elég a szintentartáshoz.
A kikpcsolodás pedig nem árt. Nekem a múlt héten volt egy lazítos napom. Pogi a dédinél volt, mi meg a párommal és a leendő keresztpapával leugrottunk Balcsira egy kis napozásra, bulizásra. Nagyon jó volt, viszont a gyerek is rettenetesen hiányzott. Sokat telefonáltam, hogy minden rendben van-e. De azért megérte.

Pussz: Anna&Alizbaba

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Szabus,

Megnéztem Zalán új fotóit, tündéri kissrác, imádom :D

Tegnap volt családi grillparti, Melinda tök jól viselkedett. Nézelődött, dumált, tetszett neki a sok ember. Anyóst is túléltem szerencsére :)
A pihiszékébe raktuk (mármint nem anyóst :lol: ), nem is nagyon engedtem kivenni onnan...
szeee

Anna,

Találtam a babaszoba.hu-n egy súlygörbét, nem tudom ismered-e. Nézd meg Aliz baba súlyát benne, lehet megnyugtat a gyarapodását illetően...
http://www.babaszoba.hu/services/percentil

Szilvi
szeee

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy csak most jelentkezem, hisz már szombat óta itthon vagyunk, de csak annyira volt időm, hogy nagyjából elolvasgattam amiket írtatok.
Majd reagálok ám én is dolgokra, de most sincs túl sok időm.

Elször is Drága Szabus!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kedves Anna!
Neked kicsit megkésve, de reméljük nem haragszol érte!
BOLDOG NÉVNAPOT!

Szóval, jól telt a 2 hét.
Első héten dédiztünk, ott volt anyukám is...arany életem volt nekem is...
Csak azt a hülye szomszédot tudtam volna felnyársalni...reggel 5kor indította a betonkeverőjét...persze Artúrt ez mit sem zavarta...

Második hét is jól telt, bár a szálloda színvonala hagyott némi kivánnivalót maga után.
Úgy kezdődött, hogy amikor odaértünk (nem túlzok) 50 fok volt a szobában...
Ráadásul, egy ablakot lehetett nyitni...2.emelet...tetőtér...
Erre mi volt a válasz? Nem jeleztük, hogy klímás szobát szeretnénk. Mi meg mondtuk, hogy nem is kérdezték, holott tudták, hogy kisbabával megyünk...
Az agyunk ott durrant be, (és még csak fé órája érkeztünk...) amikor szopiztatni akartam a Mincsit és felhajtottam az ágytakartót, hogy kivegyek egy párnát és a párna tiszta poros volt...felnéztem a plafonra, hár egy akkora pókháló volt, hogy rosszul lettem.
Na a párom, (aki egyébként is elég kötekedős, vagyis inkább úgy mondom kinyílvánítja a véleményét) lement a recepcióhoz, hogy kerítsen egy takarítónőt. Erre az volt a válasz, lévén, hogy hétvége van, nincs takarítónő. Elhültem, mikor kezében a söprűvel jött vissza...
A kiságyat már nem is részletezem amit kaptunk. Még jó,hogy a kocsiba mindig van szerszámoskészlet, a párom szerelte meg, hgy szét ne essen...

Na, másnap jött végre valami góré, a Csabi (párom) lement, hogy elecsetelje hogy milyen körülmények között kell nyaralnunk.

Az lett a vége, hogy kaptunk másik szobát, ami hűvösebb volt és minden téren jobb volt.
Utána már jól is éreztük magunkat, de ha akkor nem kapunk másik szobát szerintem haza is jövünk.

Egyébként egy tök szép szálloda, tök jó bútorokkal, és szerintem takarítva is van rendesen, amikor elmennek a vendégek. Lehet, hogy az a szoba is szépen ki volt takarítva, de hogy 1 hónapja nem lakott benne senki az tuti...

Volt 3 medence és ebből 1 kifejezetten gyerekmedence volt. Ebben fürdött Mincsi is és nagyon élvezte.

Azért már 2 hét után jó volt hazajönni, a kicsi sem aludt már rendesen az utolsó 2 nap és ezt itthon is folytatta még 2 napig...de ost már úgy néz ki kezd visszaállni a régi kerékvágás. Most meg persze vinnem kell az utolsó oltásra, mert mi egy hónappal később keztük.
(ja, csak úgy....tegnap volt fél éves...nem dicsekszem, de azért büszke vagyok :lol: :oops: )

még pár képet teszek fel aztán mennem kell. remélem hamarosan tudok a ti hozzászólásaitokra is reagálni.

No még annyit, hogy tegnao vettünk neki etetőszéket, meg utazóágyat...

puszi
Gombócka
Kép anyucikámmal
Kép apucikámmal
Kép beeeeee
gombocka

Gombocka:

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, attól a "kis incidenstől" eltekintve! Nagyon szupik a képek Mincsiről, nagyon édi. :D
Ahogy élvezi a vízet apjával az nagyon tündéri.

Gratulálunk és Sok sok puszit küldünk ennek a fél éves nagyfiunak.

Köszönöm az utólagos köszöntést.

Szabus:
Kép

Szeee:
Köszönöm már ismertem, sztem asszerint sem túl jó ütemben hízik, de ez van. Vettünk a múlt hétvégén egy mérleget és most mérem minden evés után. Ált 90-110 g-t eszik egy szopi alkalmával kivéve este meg kora reggel akkor kb 150-160g-t eszik.
Ez szerintetek normális? Az sti kaja nálunk már mindig táp. :(

Üdv:Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

na végre, valami élet! Már majdnem elkezdtem magammal beszélgetni :lol:

Szabus,
Én is boldog szülinapot kívánok!

Gombócka,
Irigyellek a nyaralás miatt! Mi tavaly jártunk Siófokon úgy egy szállodában, ahogy Ti. Olyan szobát kaptunk elsőre, aminek az ablaka 50x50 cm-es volt és be volt szögelve :shock: :shock: :shock: Mindez 30 fokban... A berendezésről nem is beszélve. Mi is új szobát kértünk...

Kicsilány,
Szerintem nem az a lényeg, hogy mennyiket eszik, mert hallottam olyan babákat, akik kevesebbet ettek, mint az enyém, mégis jobban híztak. Szóval ha elégedett Aliz szopizás után és nem kér még, akkor biztos, hogy elég neki. Melinda ki szokta verni a balhét, ha kiette a mellemet és még éhes. Ilyenkor át kell raknom a másikra (volt, hogy azt is totál kiürítette :shock: )
Egyébként szerintem normál mennyiségeket eszik Aliz. Nálunk is ilyen lehet kb. most az adag, bár már ezer éve nem mértem, hogy mennyit szopizik.
Olvastad az nlc-n a szoptatási tanácsadót?

Üdv:
Szilvi
szeee

Szeee:

Én azért nem írtam mostanába mert a párom beteg lett, így most pár napig két gyermekem volt. Ami fárasztó volt rám nézve. :lol: :lol:
Nagyon vicces volt mikor bevittem őt az ügyeletre és azt mondta a dokinak, hogy nem kér injekciot mert fél a tűtől. De én aztán beleadtam anyait apait és jól leégettem azzal hogy ha a négy hós lánya vigyorog az oltás alatt akkor ő se legyen beszari. Aztángyőzött a büszkesége, mert hülyén mutatott volna hogy ő a férfi és a lánya lepipálja bátorságban. :lol: :lol:

Remélem is hogy elég neki. Nem azt még nem olvastam, de este belevetem magam. Köszi.
Amúgy hogy vagytok?

Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Pár újabb kép Pogiról
Kép Most én választok

Kép

Kép Olvasok

Kép

Kép Mérlegelés

Kép

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!!!

Lányok, nagyon köszönöm a köszöntést, aranyosak vagytok! Így 28 évesen egész más a világ, mintha lököttebb lennék, mint valaha, na mindegy :lol: :oops:

Tegnap írtam, de elveszett valahogy, aztán már nem volt kedvem újra gépelni!

Gombócka, örülök, hogy jó volt a nyaralás, úgyis csak a jó részére fogtok emlékezni :)

Kicsilány! Megnéztem, mert egy időben én is mértem, hogy mennyit eszik Zazi, én is azt hittem, hogy keveset, mert alig hízott. Ez június körül volt, akkor volt kb. 3 hónapos és 6x evett egy nap, kajánként 90 és 130 gr között. Összeadva egy nap 6-700 gr között kajált. Nem annyit hízott, mint az "előírt" de nem mondta a dokink, hogy kevés lenne! Melinda hányszor eszik? Szerintem kérdezz rá a védőnőnél vagy a dokitoknál. Lassan Melinda is 4 hónapos lesz, lehet, hogy elkezdheted a mellétáplálást? Most olvastam, hogy aki anyatejes, az 6 hónapig szopjon, aki tápos, az 4 hónapnál elkezdhet mellétáplálni. Lehet, hogy jobb mellétáplálni, mint tápszerre átállni? Nem tudom, szerintem kérdezz utána!

Remélem,hogy minden rendben lesz!

Puszi, Sz.
szabus

Sziasztok!

Szabus,
Tudom, hogy csak véletlen keverted, de Melinda az enyém :D

Anna,

édes Aliz baba a képeken nagyon! Nem tudom, mennyi a súlya, de egyáltalán nincs rossz bőrben, sőt. Mikor kezdett el tárgyakat megfogni? Látom, hogy tök szépen fog mindent a kis kezeiben :)
Melinda még nem igazán fog meg semmit, max véletlenül, de tudatosan nem... Nem kéne már neki? Hétfőn lesz 3 hónapos.

Jó a szuris sztori a pároddal :lol:

Ja, most látom a képen a mérlegen a számot: 5,91 jól látom?
szeee

:oops: Csajok, bocsi, tényleg összekevertem a neveket, nem tudom, hogy miért, valszeg annyira kapkodtam... :oops:

Amúgy Alíz tényleg jól néz ki!

Szeee, nekem van egy könyvem, ami a 3-4 hónap közé írja, hogy elkezdenek megfogni tárgyakat, legalábbis nyúlni utánuk. Először nem fogják meg, csak kalimpálnak a tárgyak felé, így írja a könyv. Gondolom, nem olyan egyszerű becélozni még nekik. Zazi először úgy próbálkozott, hogy a feje felett mozgattam a játékot, és el akarta "kapni", nyúlt feléje. Már elmúlt négy hónapos, és most kezdi eltalálni, és megfogni, amit nyújtunk felé. Szerintem nincs elkésve Melinda. Hogyan szoktátok becézni?
szabus

Köszi Szabus.
Nyúlni nyúlkál meg kalimpál a tárgyak felé, csak megfogni nem fogja. Azt hittem le van maradva, de akkor OK.
Különben mi Rotyinak hívjuk Melindát :lol: Találjátok ki miért???? :lol:
Ennek az elképzelhető összes variációja volt már terítéken. Nagymamám pedig Csengettyűnek hívja, mert Csenge a második neve. Erre a párom legújabbja: Rottyantyú :D

A családban mindenki mondja, hogy ne hívjuk már így, mert rajta ragad, aztán milyen ciki egy ilyen név, de időközben már a nagyszülők is így hívják :lol: :lol: :lol:
szeee

Sziasztok!

Szabus:
Aliz 5 ször eszik min. naponta, de van amikor többször és van amikor kevesebbszer. A hozzátápin sokat gondolkodtam, de aztán úgy döntöttem várok még vele. Csak néha adok neki egy kis gyümit v gyümilét. Én is úgy gondolom hogy rákérdek a dokinéninél, hátha mond valami jót. Tápozni nem szeretném csak ha muszály. Nem gond hogy felcserélted a neveket értettem hogy nekem szól. :lol: Előfordul az ilyen ha siet az ember.

Szeee:
Köszönöm a bókot. Igen jól láttad már majd 6 kg, de ez sztem kevés. De az tuti hogy jó húsban van ennek ellenére. Nem tudom mi lenne ha rendesen hízna is. :lol:
Pogi 3 hónaposan már próbálkozott a tárgyak megfogásával több kevesebb sikerrel, de a védőnéni szerint az még korai volt, úgyhogy nyugi nem vagytok lemaradva. Ez a 4 hónapos kor az ideális erre nekik. Csak Pogi mindent túl korán kezd el próbálgatni.
Nagy nagy puszit küldünk Melindának a 3. hó alkalmából.
Édes a név. Sztem nem gáz nagyon és nem fog rajta maradni. Nálunk is mindenki Poginak, Pogácsának hívja Alizt. :D

Nálunk mostanába egész jól alakulnak a dolgok. Végre sikerült hátról hasra fordulnia többször is egymás után és ezt azóta is gyakorolja. Már kezdtem megijedni mert 1 hónapja sikerült neki 1* és azóta semmi. Mondtam is a védőnéninek, hogy nem baj ez, de ő azt mondta az lett volna fura ha már 3 hósan forog mint a ringlispir. :D
Már próbálkozunk gyümölcsökkel is kicsit. Poginak nagyon ízlenek.

Üdv: Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

Anna, hozzád lenne kérdésem. Tegnap volt itt a dokinő és javasolta, hogy 2 etetés között kínáljam meg a kiscsajt gyümölccsel. Na, kétszer is megpróbáltuk tegnap, egyszer sima őszibarackot, egyszer nektarint próbáltunk adni neki. Úgy húzta a száját mindkettőnél, hogy csak na... :D Mintha citrommal kínálnánk :lol: Pedig nem volt egyik sem savanyú, igaz túl édes sem. Kár, hogy nem fényképeztük le. Videot csináltunk róla, de azt nem tudom felrakni.
Szóval Te mit adsz neki? Megcukrozod a gyümölcsöt? Mert úgy sejtem, ha jóval édesebb lenne, talán megenné...

Gratula Aliznak a forgáshoz! Nálunk ugyanez van a hasról hátra fordulással. Csak párszor csinálta, azóta nem. Gyanítom azért, mert imád hason lenni :)

Más kérdés:
Nektek hullik a hajatok?
Nekem vmi nagyon durván úgy kb. 3 hete. Teljesen kétségbe vagyok esve, mert amúgy sincs sok :cry:
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy úgyis ki fog hullani, ami ki akar, a hormonok miatt???
szeee

Szeee:
Az igazi gyümi nekünk sem jött be igazán, csak alig evett belőle, úgyhogy én hippes bébidesszertet adok neki. Abból sok féle van. Meg gyümilét is imádja. Valamelyik na bevágott egy 2 dl-is s.répalét. :D
Próbáld meg te is ilyennel, hátha ízlik Melindának. Amúgy én se cukroztam a gyümölcsöt lehet hogy ő is ezért nem ette. De cukrot még nem akarok adni neki, ezért tértem át erre a megoldásra.

Nekünk nem hullik a hajunk. Ne ess kétségbe ált. a babahaj kiszokott hullani. Az a furi hogy a mienk nem hullik ki. :D
Nem tudsz vele mit kezdeni ha hullik hullani is fog. Nyugi ez nem gáz, hanem természetes.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Szeee , nekem is rohadtul hullik a hajam, épp a napokban gondolkoztam, hogy mit is csináljak. Az a fura, hogy nekem mindig is hullott, és amíg terhes voltam, egyáltalán nem!!! Aztán ahogy megszültem, és eltelt pár hónap, most megint hullik, tele az egész lakás vele, és kész vagyok tőle! Először azzal próbálkoztam, hogy abbahagytam a Cerazette szedését, pedig alig egy hónapig szedtem, mert azt hittem, hogy a fog. gátlótól van. De már több, mint egy hónapja nem szedem, és semmi javulás. Tegnap arra jöttem rá, hogy a terhességem alatt szedtem vasat, és soha előtte nem, most sem, tehát még ez lehet, hogy amiatt nem hullott. Most iratok fel, és ezzel próbálkozom, a neten egyértelműen írták, hogy a vashiány okoz hajhullást. Nem lehet,hogy ilyesmi van nálad is?

Nem akarok beleszólni, abba, amit Kicsilánynak írtál,csak pár hete én is adtam barackot Zazinak. Annyira nem ízlett neki, hogy még sírva is fakadt :D Mikor másodjára kapott, akkor meg nyelte mint a kacsa a nokedlit. Aztán abbahagytam, mert olvastam, hogy 6 hónapos kor alatt azoknál a babáknál, akik csak anyatejesek, allergiát okozhat. Ezért meglepett, hogy a dokinőtök javasolta, mert 6 hó alatt, ha van tejed, nem is javasolják a mellétáplálást. Szerintem azért nézz utána, bár ha bízol a dokinőben, akkor term. azt csináld, amit ő mond :D

puszi
szabus

Szeee, most kinek hullik a haja????? :lol: :lol: :lol:
szabus

Pák képecske a kis ördögfiókáról:

Kép áfonyás-alma evés után

Kép kevés volt a gyümi

Kép kukuccs

Kép majdnem vacsi lettem :(

Kép a ligetben

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Helló Lányok!

Bocs, de én totál kivagyok.
1. Mincsi napközben szinte semmit sem alszik, éjszaka is felkel szopizni, de szerencsére visszaalszik…
2. átrendezzük a lakást, kész káosz, felfordulás…mint aho bomba robbant. Utálom a rendetlenséget, nincs idő semmire…na jó, nem panaszkodom, csak most egy kicsit kibuktam.

Most elaludt a kisördög, hát nem tudom mennyi időt engedélyez.
Megpróbálok az előzőekhez hozzászólni, aztán majd írok magunkról.

Szeee,
látom, kihasználod, hogy van netetek…
Irigyellek, hogy Melinda (Rottyantyú…hát ez nagyon tetszik) elalszik egyedül. Mincsi is kb. 4 hónapos koráig nélkülem is elaludt, de most már kizárólag cicivel alszik. Azaz, kajál és közben elalszik.
Hónapok óta próbálkozom, hogy elaludjon nélkülem, de cicifüggő lett. Gondolom majd ezt is kinövi, legalábbis remélem.
Pedig tényleg hagytam nyűglődni, sírni hosszú időn át, de nem ment neki.

Én is olvastam az anyós sztorit…no comment.

Mincsi is kb. 4 hónaposan kezdte megfogdosni a tárgyakat, most már elég jól bánik velük és egy kézzel is tud már fogni, meg adogatja egyik kézből a másikba…legjobban a cumijával játszik mostanában. Kiveszi a szájából, dumál neki és addig addig gyömöszöli, míg vissza nem teszi, és ezt kezdi előröl. Persze ezt mindig a babakocsiban.
Úgyhogy nem vagytok elkésve, ráaadásul mi mindent később kezdünk, vagy a fene se tudja. Ülni nem nagyon akar, viszont úgy áll mint a cövek és hangosan röhög rajta…
Persze nem nagyon engedem, hogy álljon.

Becenévhez annyit (szerintem ez sokkal cikibb..):
A barátainknál amikor megszületett a Krisztián (most 3 éves) a párom elnevezte Kukacnak. Állandóan izgett, mozgott mint a sajtkukac…
Aztán a Kukacból valahogy Kuki lett….és ez azóta is így van. Mellesleg a szülei is így hívják.
Azért próbáljuk nyílvánosság előtt Krisztiánnak hívni, de valahogy annyira természetes, hogy Kuki.Hát ez cikibb, mint a Rottyantyú…

Kicsilány,
Alíz baba olyan jól néz ki. Nem látszik, hogy nem jól hízna, legalábbis a képeken.
Most elővettem a füzetemet, hogy Artúr mennyit evett, amíg volt mérlegünk addig írtam:
Ő 1 hónaposan már 60-80grammokat evett, aztán a köv. hóban 90-110 grammokat.A 3. hónapban volt olyan, hogy 150 grammokat evett, de a kórházban azt mondták, hogy az nagyon sok, úgyhogy vissza kellett csökkentenm 90gramm körülire,mert attól fájhatott a pocakja.
Engem az örületbe kergetett a méricskélés. Ha nem sír kaja után, és elégedett, akkor biztos eleget eszik.
A súlyát illetően, most 6 hónaposan 6670 gramm (súlygörbén a normál érték alatt van,) a hossza 72 cm (ami viszont a normál érték felett van). Na ennyit a görbékről…

4 hónaposan a Mincsi egyébként 5720 gramm volt. Úgyhogy szerintem nincs nálatok se gond.

Szabus,
Gratulálok az utazóágyhoz..mi lemaradtunk róla, nem voltunk itthon, viszont most mi is vettünk a Tescoba, 10000 Eftért, de ebben van emelhető belső rész is. Hát, remélem beválik majd.
Én is amiatt akartam, hogy a nagyszülőknél is tudjon rendesen aludni, mert ugye ő is forgolódik, nem lehet csak úgy otthagyni.
mondjuk érdekes, úgy látszik mi tényleg mindenben eltérünk az átlagtól. Mincsi a hátáról fordul a hasára, a hátóról még csak oldalra veti magát…látszik, hogy még mindig utál hason lenni.
Hát a férjed sztorija a járókával aranyos, jót nevettem rajta.
De végül is igaza van.
Mi is Liberot használunk egyébként és a rajta lévő figurákat vágjátok ki, mert egyszer csak majd jön a postán egy levél, hogy be lehet küldeni és küldenek valami játék teknőst…hát én beküldtem, kb. 1 hónapja…még nem ért ide, szegény teknős túl lassú.

Ildikó,
Örülök, hogy minden rendben volt az Uh-n.
Biztos eltúlzod ezt a popó témát. Én úgymond megúsztam az utolsó kritikus hónapot…,de egyébként én is a fenekemre híztam. A párom mondta is, hogy én ott hordom a gyereket.
Hogy szoktatod Dávidot a cici nélküli alvásra? Örülnék ha megosztanád a tapasztalatot, nagyon egy cipőben járunk, csak azért mi még kisebb cipőben járunk.

Niki,
ugye nem felejtettél el bennünket! Hogy vagy?

Magunkról
Nos, mi átléptük a bűvös fél éves határt, bizony nagy fiúk vagyunk már.
Elkezdük a kajcsizást, igaz én már 2-3 hete adogatom neki a gyümölcsöt. A banán a kedvenc, csak az nagyon megfogja a pociját, de szereti az almát, barackot, körtét, sütőtököt, spenótot. A krumpli, répa, borsó….hát azt utálja.pedig próbálok cselezni, de nem tudok kifogni rajta.
Tegnap be kellett fejeznem, most meg látom, hogy pont ez a téma.
Nos nálunk úgy történt a dolog, hogy először almát reszeltem le neki és csak 2 kanállal adtam neki, köv. nap 3-mal..és így növekedett az adagszám. Aztán volt, hogy egy kis banánt tettem hozzá, mert úgy édesebb…hát az a kedvenc a mai napig. De most már a gyümölcsöket megeszi a zöldségekkel nincs jóban, de próbálkozni kell egyszer csak elfogadja.
Egyébként én se értem a dokinőket, mincsi most volt 6 hónapos és elvittem a dokinőhöz, mondván, hogy az 5 hónaos oltást megkapja (mi 1 hóval később kezdtük), ahol felvilágosítottak, hogy 5 hósan már nincs oltás, majd csak 15 hósan…csak a könyv még a régi, viszont van 18 hósan is, ami meg nincs a könyvben, na mindegy nem ezt akartam, hanem tőlem meg kérdezi, hogy kap e már a gyerek állati fehérjét…???
Tudni kell, hogy eddig folyamatosan azt szajkózta, hogy 6 hónapig anyatej, nomost amikor voltunk a Mincsi 6 hónpaos és pár napos volt…Én meg mondtam neki, hogy eddig anyatejet kapott és a gyümölcsöket elkeztük, erre csak bambán nézett rám, mint ha hülye lennék.Na mindegy…

Hajhullás...hehe, nekem is hullik elég erőteljesen, de engem felkészített a fodrász, hogy szoptatás alatt számítsak rá.
Én is azért vágattam le a hajam, mert minenhol a hosszú hajszálak voltak...most rövidek vannak...

Puszi Mindenkinek!

Gombóckáék
gombocka

Hahó!

Szabus, Anna,
Az enyém hullik, mint állat :cry: Tudom, hogy ez szülés után normális valamilyen szinten, de akkor is idegesít, mert nálunk is tele a lakás vele. Szabus, lehet nekünk is le kéne vágatni, mint Gombóckának. Különben szedek szoptatós-terhes vitamint, abban van elég sok vas, de hiába...

Meg Melindáé is hullik persze, de az annyira nem izgat, az első babahaj ált. kihullik.
Képzeljétek a sötét haja után világosszőke nő neki :shock:

Azért még próbálgatom a barackot, hátha neki is bejön sokadjára. Én megbízom a dokinőnkben, nagyon népszerű gyerekorvos, ráadásul valamilyen szinten ismerős is, após évfolyamtársa volt az egyetemen. Csak tudja, mit beszél. kb. 35 éve praktizál. Tulajdonképpen nem bánom, ha minél előbb megismerkedik új ízekkel a gyerek. Azért a tej természetesen marad, csak két szopi között akarok neki adni egy kis gyümölcsöt.
szeee

Szeee, én már levágattam, és úgy jártam, mint Gombócka... Nálam is rövid hajak vannak a földön a hosszúak helyett...

Gombócka: lehet, hogy én is így járok majd, hogy eddig mondogatják, hogy 6 hónapig anyatej, aztán meg le leszek cs.szve, hogy miért nem adtam neki még mást... Nem lehet kiigazodni ezen sem, ez is olyan, mint az oltás kérdés...
szabus

Gombócka,

Egyszerre írtunk! De jó, hogy jelentkeztél :D
Basszus, az én lányom 170 grammokat is simán betápolt már hetekkel ezelőtt is, pedig tegnap volt 3 hós. Nem gondolom, hogy az sok, ha nem hányja ki. Nem értem miért kellett Mincsit visszafogni a 150-ről, na de mostmár úgyis mindegy.

Értelmes lehet a dokinőtök ezzel az állati fehérjével :twisted: Tulajdonképpen mire gondolt? Húsra, tejtermékre egy hat hónaposnál? Nem is értem :shock:

Jó, hogy mondod ezt az oltás dolgot, én is a kiskönyv alapján hittem, hog van 5 hós is, akkor persze jól mondta Anna a múltkor.

Puszi:
Szeee
szeee

Szeee,
csirkehúsra gondolt.
a főzelékhez majd lehet neki adni,dehát a főzeléket se akarja elfogadni.
Szerintem nyugodtan próbálgasd az ízeket, egy-két kanál gyümölcstől nem lesz semmi baja.

Azért kellett visszafogni,hogy ne fájjon a pocija.de egy üvöltő éhes gyreket...na nem nagyon sikerült ám-
gombocka

Sziasztok!

Gombocka:
De jó hogy újra itt vagytok. Sok puszit küldünk Mincsinek a fél év alkalmából. :)
Ezek a dokik már csak ilyenek, minket pont ma cseszett le hogy ne adjak még Poginak gyümölcsöt. Kár volt szólni nekik. :(
Úgyhogy én nem is hallgatok nagyon rájuk, inkább a többi anyukára, mint rátok. :wink:

Szeee:
Úgy látszik rosszulértettem a hajhúllás dolgot. Kicsit bolondos vagyok mostanába. Az én hajam mindig is nagyon hullott így nem tünik fel hogy joban hullana. De én is azért vágattam le kb 1 hója hogy ne legyen túl sok haj mindenhol. De így is tele vele a lakás.

Na voltunk a dokinéninél 2 hét alatt híztunk 130gr-t. Egyre kevesebbet hizik ez a csajszi. úgy látszik már most ad magára, vigyáz a vonalaira. :lol:
Épp fogzunk nagyon gáz Lizus nagyon szenved tőle és azt mondta a doki hogy akár még egy hónap is lehet mire rendesen kibújik a fogacska. Pedig már most olyan szívszaggato ahogy sír. Még a karomban sem nyugszik meg. Már most alig várom, hogy kint legyen az összes fogunk. :lol:

Pussz mindenkinek: Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Anna,
az első képen (evés után) annyira bájos Aliz, hogy hihetetlen :D Babafotó pályázatra való az a kép...

A fogzástól már én is előre félek, bizakodom, hogy nem fogja megviselni nagyon...

Nem értem ezt a hízás dolgot nálatok, olyan combjai vannak a kiscsajnak, hogy csak na, a vacsis fotón tök jól látszik.
Nem lehet, hogy a fogzás miatt eszik/hízik kevesebbet??? Bár az is tény, hogy egy bizonyos kor után már kevesebbet híznak. Mert ha annyit híznának mint az első hetekben, akkor 1 éves korukra 16-18 kg körüliek lennének :shock:

Az orvosokon tényleg nehéz kiigazodni... Mi mindenesetre tegnap is újra próbáltuk a gyümi adást egy harmadik féle barackkal, semmi sikerrel. Pedig meg is cukroztam neki kicsit. Utálta, öklendezett tőle :(
Úgyhogy vettünk egy HIPP áfonya-almát mi is, ma azt próbáljuk.

(Nagyon világos lett a kép a vaku miatt, de látszik mennyire "rajong" a barackért...)
Kép
szeee

Szeee:
Köszönöm a bókot. Pont azt a képet tettem be a honlapon is a kedvencek közé. :lol: Én is úgy gondolom,hogy irtó édi pillanatot sikerült elkapnom. Amióta megvan Pogi azon filozok elkéne menni egy foto tanfolyamra. :shock:

Hát ezt a hízosdit senki sem érti. De jól látod tényleg olyan mintha hízna rendesen csak az összes mérleg elromlott. Nekem is úgy tünik mintha kicsit gömbölyödne mindezek ellenére.

Kiváncsian várom bejött-e Melindának a hippes gyümi. Hát igen tényleg nincs elragadtatva a baracktól a képen. De azért nagyon édes.

Pussz Annaa

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Hasonló kép mint Melindáé csak itt Pogi a citromlével nem tudott megbarátkozni:

Kép

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Szeee,
Melinda annyia aranyos,ahogy tudatja,hogy nem ízlik neki.
Nekünk elsőre a banán-alma kompozízió jött be.Én nem raktam neki cukrot semmibe, inkább egy picike banánnal édesítettem. Csak egy kis karikát próbálj meg beletenni.
Mincsi a krumplival és a répával csinála ezt.
De azért próbálgatom, de attól ő is öklendezik, úgyhogy nem nagyon erőltetem.

Nálunk az a helyzet, hogy napközben nem alszik csak max. 30 percet és úgy ébred, mint aki 3-4 órát aludt.
Így emiatt is ritkábban tudok jönni.
Plusz rendezzük át a lakást, hogy külön szobában legyen most már a nagyfiú.

pár képet én is mellékelek.
puszi mindenkinek!

Anna,
Lizi így is nagyon tetszik nekünk, csudi jó alakja van!
Szerintem az a lényeg, hogy jól érzi magát kiegyensúlyozott baba.

Kép fincsi banán
Kép apa,kérem vissza a banánt!
Kép ez fincsi volt
Kép
Kép
gombocka

Sziasztok,

Gombócka,
Tök jó ez a képsor :D Nagyon aranyos a kisfiad! :D

Tegnap a Hipp helyett puha körtét próbáltunk adni neki, ezért sem rajongott, de a baracknál jobban bejött neki, úgy tűnt. Talán mert kevésbé savas, vagy nem tudom...
Asszem ma jön a Hipp, kíváncsi leszek én is.

Anna,
Pogi is haláli a citromlével :lol:

Ildikóék még mindig a Balcsin lennének???? Vagy hol van????

Puszi:
Szeee
szeee

Sziasztok!

Gombocka:
Mincsi annyira édes a 2. képen! ggghűű -> ezt Pogi írta :lol: :lol:
Az alvás nálunk sem jobb, habár most van olyan nap amikor egybefüggően alszik 2 órát is. De ez nagyon ritka!
Már mi is külön szobiba tettük és ez így egész jó. Igaz néha hiányzik a kis drága, hogy nincs mellettem. Olyankor mindig bemegyek hozzá és bambulom. Viszont neki jó, hogy már nem velünk lakik. Nyugotabban alszik mert nem zajong melette a tv.....stb

Szeee:
zu6jvzuu -> nektek is akart írni Lizus :lol:
Szerintem próbáld meg az almát, ha nem szeretnéd a hippet adni neki. Összekevered egy kis darált keksszel és úgy nagyon fini. Általában ezt szeretik a babák.

Képzeljétek vettem baba-mama torna dvd-t! Nagyon jó és Pogi is imádja. Van rajta babamasszázs, szülés utáni torna anyukáknak és a baba-mama torna.

Pussz: Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziazsztok,

Hát én nem mertem még neki kekszes dolgpt adni, a liszt miatt. Úgy tudom, hogy azt csak később lehet adni nekik, vagy tévedek?
Ez a baba-mama torna engem is érdekelne.
Egyébként értem már miért 2 hónapos kor körül lehet menni babamasszázsra. MErt akkor még hagyja magát. Artúrt már rég nem tudom masszírgálni, csak a lábát hagyja.

Ildikóék remélem nyaralnak és nincs semmi baj!
Életjelet kérünk!

Puszika

Mellékelek még egy képet, szerintem (tudom kicsit elfogult vagyok) szenzációs, olyan mintha gitározna nem?

Kép
gombocka

Gombocka:
Nem hinném hogy elfogult vagy. Ez a kép tényleg tündéri.
Szerintem nyaralnak Ildikóék, legalábbis én is remélem!
Én úgy halottam, hogy kekszes alma mehet, de még utána kérdezek pontosabban.
Ha érdekel a dvd és tudsz letölteni akkor szólj és feltöltöm Pogi honlapjára és akkor onnan lelehet majd tölteni.

Pussz: Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?