Tünde, Andi, Sildike, üdv itthon
Jó, hogy megint itt vagytok a fórumon.
Tünde, szuper, hogy épp ilyen időt akartál! Mit tanultál?
Nagyon jók a Krishna-völgyes képek, szépek vagytok rajta.
Vérnyomás
...Nekem is hasonló, de amúgy is alacsony, úgyhogy fel sem veszem, iszom lelkesen a cappuccinót, amit amúgy is imádok, és igy legalább igazoltan ihatom.
Most épp kitört rajtam a pakolómánia, átrendezem lassacskán a lakást, kell a hely a kiságynak...nem lesz egyszerű.
Andi, jó sokáig voltatok a Balcsin, biztos nagyon jó volt. Mi egy hetet voltunk, de egész nyáron kibirnám.
Isten éltesse Natit!
Sildke, micsoda szuper helyen voltatok! Engem is érdekel a telefonszám, bár jövőre két ilyen picurral nem biztos, hogy aktuális lesz. Várom a képeket! És Isten éltessen téged is!
Prüntyi, gyönyörű lett a szoba! Meg a sárga szett is csodás, de látom, már Davallia kérte. Én úgyis csak haboznék hetekig, hogy kell-e baldachin.
Képzeljétek, Julcsi mindent ismétel, nagyon ügyesen mondja a szavakat. Kedvence a papucs szó, amit magától mondogat, és úgy hangzik, hogy paputyö. És amikor apa megjön, már magától mondja, hogy apapapapapa.
Viszont annyira el van foglalva a dumálással, hogy esze ágában sincs elindulni, pedig már 4 hónapja álldogál. Na nem mintha sürgős lenne...