Új privát üzeneted érkezett!

And, Natinak utólag is boldog szülinapot kívánunk!!!!
Kapott ajándékot? Mikor jöttetek haza?
Vendég

Bocs, nem And, hanem Andi. :oops: :lol: :lol:
Vendég

Tünde!
Köszönjük szépen! :D
Ma jöttünk haza és egy gyors kipakolás és mosógép bepakolás után gyorsan megnéztem, mi újság errefelé.
Natinak volt bulija és lesz is még. Kapott játékokat, Gryllus CD-t, ruhákat, egy fülbevalót (nincs még lyukasztva a füle) és előrelátó nagymamitól némi pénzmagot is! :)
Hogy vagytok? Elmúltak már a rosszulléteid? Szépek vagytok Zitával a képen. :)
Látom, ti is kifogtátok Balatonon a "jó időt"! :?

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, én tulképp tanulni mentem a Balatonra, így nem bántam, hogy rossz az idő, kirándulni így is tudtunk, és Zita is tök jókat aludt.
Tegnap nálam is 4x ment a mosógép, és még nem mostam ki mindent. :lol: Mindegy, ahogy apám mondaná: a lassú munkához idő kell! :lol: :lol:
Köszi, már jól vagyok, rosszullétek nincsenek, néha alacsony a vérnyomásom, 2 cappuccino után is csak 90Hgmm a felső érték. Agyvérzést így nem kapok, esetleg csak agylágyulást...
Olvastam, hogy Nati szépen megy a bútorok mentén, szóval teljesítette a házi feladatát. Akkor vége a gyógytornának?

Majola, Davallia, hogy vagytok? Nektek milyen a terhesagyatok? Én egyik nap a testápolóval mentem tusolni, de szerencsére a tusfürdőt nem kentem magamra utána. A hormonok is tombolnak, hamar felhúzom magam kis hülyeségeken.
Davallia, olvastam a téliben, hogy fertőzést szedtél össze, remélem sikerül kiirtani. Itt Győrben óvszert húznak a nyeles uh-ra.

Benianyu, írtam Neked PÜ-t.

Köszönjük a dicséreteket!

Sis, Máté tök sokat változott, alig ismertem meg a képeken és a videón. És nagyon ügyes, hogy már megy!

Még Esztire emlékszem, hogy láttam róla képet, jó kis husika lett, nagyon szép! Hogy van a lába?
Vendég

Andi, most nézem, Neked már újítani kell a szalagodat, mert Nati még mindig 1 éves. :wink: :wink:
Vendég

Duda!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NATINAK!!!

Milyen volt a Balcsi? Kapunk képeket?
Na jó, kapsz egy kis időt az akklimatizálódásra :)!

ayse

Sziasztok Lááááányok!

Megjöttünk. Igazából már tegnap reggel, csak anyuéknál landoltunk és ma jöttünk át. Pénteken egy kicsit fos idő volt és annnnyyyira hiányzott a kis manófejú Laci, hogy úgy gondoltuk uccu neki és a szülinapomat tegnap már együtt ünnepeltük mindannyian. Este a fiúkra vigyáztak anyuék úgyhogy mi a tesómékkal elmentünk bulizni egy meganagyot.
Igazából nagyon nagyon örülök, hogy Lacit nem húztuk nyúztuk ezalatt a 10 nap alatt, de legközelebb inkább én sem megyek sehova, de soha többet gyerek nélkül ennyi időre elutazni nem fogok, az tuti.
Barbiék még maradtak csak ma este indultak haza. Azt mondják, hogy ma még tuti idő volt, de azt hiszem engem a legszikrázóbb napsütés sem tudott volna visszatartani attól, hogy hazajöjjek Lacihoz.

Nagyon szuper helyen voltunk, kivilugasok voltak a kertben tömve kivivel, meg pálmafák által körbeölelt medence, amit csak mi használtunk, gyönyörű ápolt nagy kert. Az apartmann kb. 120 m2-es volt, szép nagy tágas szobákkal és minden szobához egy terasszal. Porec "Rózsadombján". Kis turista vasóttal mentünk le esténként a városba, amit a fiúk is nagyon élveztek. A tengerpart tele volt ősvákkal, úgyhogy tiszta árnyékos volt az egész. Volt egy nagyon jó kis játszótér homokozóval, egy homokba elsüllyesztett kalózhajó makett kötéllétrával, csúszdák, ugráló stb. Egyszóval egy gyerekparadicsom volt az egész.

Bazsikát a tenger nem igazán hatotta meg. Talán kétszer ment be. De igazából a medencében sem fürdött. Annyi minden volt, ami sokkal de sokkal jobban érdekelte. Pl. kisvonat, hajók, világítótorony, kavicsdobálás.

A Karácsony gyerekek viszont nagyon élvezték a fürcsizést.

Még kicsinyítem a képeket, aztán dobok fel párat.

Ha valaki tuti helyre szeretne menni nyaralani, akkor megvan a háziak telefonszáma. Mi egy családra fizettünk kb. 120000 Ft-ot a 10 napra, de ha nem utazási irodánál foglalunk, akkor 40 %-kal olcsóbb.

Kép
Kép Kép
sildike

Andi

Natikának nagyon nagyon boldog szülinapot kívánunk.

Ha arra gondolok, amiket közös kocsikázásaink során beszélgettünk, akkor szerintem Te abszolút kockafejű vagy.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!

Hol zajlott a megabuli?

Nagyon jól hangzik, amit a nyaralásról írtál, engem érdekelnénk a konkrét adatok (jöhet privibe is!). Köszönöm!!!

ayse

Ayse

Mindjárt előkeresem a házibácsi számát, aztán feldobom ide, hátha mást is érdekel.
Barbiék fényképeztek a kertben is, úgyhogy ha majd tölt fel képeket, akkor még jobban lehet látni, hogy milyen szupi volt a hely.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, boldog szülinapot kívánok!!!
Kép

De jó, hogy Nektek jó időtök volt! A kiviből ehettetek is?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Először is Natinak nagyon boldog szülinapot kívánok!
Teljesen meghatódtam, hogy így elröpült ez az idő és ez a kicsi lányzó már 1 éves! És nagyon örülök, hogy jár.
Jó alvási szokását itthon is megtartotta?

Sildike
Üdv itthon! Neked is nagyon boldog szülinapot kívánok!
Teljesen átérzem, hogy mennyire hiányozhatott Lacika.
Ő hogy viselte a hiányodat?
Engem is érdekelne a hely.

Tünde
Neked is üdv itthon! :lol: Nagyon tutik a képek!
Hogy -hogy tanulni voltál?

Benianyu
Danika hogy van?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci

Lacika bazi jól elvolt nélkülem. Mikor hazaértünk pont akkor ment volna visszafeküdni és annyira kómás volt, hogy anyu kezéből el sem akart jönni hozzám. Aztán ébredés után persze már tudta hogy ki is az anyja, de elsőre marha szar érzés volt, hogy anyunál érezte jól magát.

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde, Andi, Sildike, üdv itthon :) Jó, hogy megint itt vagytok a fórumon.

Tünde, szuper, hogy épp ilyen időt akartál! Mit tanultál?
Nagyon jók a Krishna-völgyes képek, szépek vagytok rajta.
Vérnyomás :( ...Nekem is hasonló, de amúgy is alacsony, úgyhogy fel sem veszem, iszom lelkesen a cappuccinót, amit amúgy is imádok, és igy legalább igazoltan ihatom.
Most épp kitört rajtam a pakolómánia, átrendezem lassacskán a lakást, kell a hely a kiságynak...nem lesz egyszerű.

Andi, jó sokáig voltatok a Balcsin, biztos nagyon jó volt. Mi egy hetet voltunk, de egész nyáron kibirnám.
Isten éltesse Natit!

Sildke, micsoda szuper helyen voltatok! Engem is érdekel a telefonszám, bár jövőre két ilyen picurral nem biztos, hogy aktuális lesz. Várom a képeket! És Isten éltessen téged is!

Prüntyi, gyönyörű lett a szoba! Meg a sárga szett is csodás, de látom, már Davallia kérte. Én úgyis csak haboznék hetekig, hogy kell-e baldachin.

Képzeljétek, Julcsi mindent ismétel, nagyon ügyesen mondja a szavakat. Kedvence a papucs szó, amit magától mondogat, és úgy hangzik, hogy paputyö. És amikor apa megjön, már magától mondja, hogy apapapapapa.
Viszont annyira el van foglalva a dumálással, hogy esze ágában sincs elindulni, pedig már 4 hónapja álldogál. Na nem mintha sürgős lenne...

KépKép

KépKép
majola

Duda
Lépeget, de az már majdnem olyan mintha járna :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Halihó!

Ildi!
Köszönjük! :)
Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk neked! :D :D
Annyit gondoltam rátok! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :)
Lacika jól vette az itthoni akadályokat, ugye?
Láttam ma a híradóban, micsoda dugók voltak az autópályán. Ezek szerint ti megúsztátok? Fiúk hogy bírták az utazást?
Mármint Leonka, Nolcsi és Bazsi?

Tünde!
Kedden viszem Natit tornázni, én is abban reménykedem, hogy megint szünetet kapunk és csak a havi kontrollokra kell mennünk.
Örülök, hogy jól vagy, a vérnyomid nem semmi! :shock:
A vonalzót lecserélem majd, csak még nem került rá sor. :)

Ayse!
Neked is köszönjük szépen! :)
A Balatonon nagyon jól éreztük magunkat, végül is az első 3 hétben nagyon jó időnk is volt. Nati élvezte a fürdést és jó nagyokat aludt. Szépen elkezdett magától darabos hamikat enni, iszonyú jó az étvágya. Szinte nem lehet mellette enni, vagy ha mégis ilyesmire vetemednénk, oda kell készíteni valami neki valót is, különben ordít. Nekem is kikapcsolódás volt ott lenni, bár Apa nagyon hiányzott, pedig velünk volt két hétig és jött minden hétvégén is. Nagyon sokszor eszembe jutottatok, sokszor azon kaptam magam, hogy fogalmazom, mit írok majd. :oops:
Most még kicsit fura itthon a panelban, fáj a szívem a jó levegőért és a nyugalomért.
Képeket mindjárt keresek és töltök fel!

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok! Üdv itthon mindenkinek! Újra megtelt a topic élettel:)

Sildike, boldog szülinapot!

Duda, jó újra hallani felőled :)

Majola, ha Davalliának mégse kéne, majd szólok...OK? :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Ide is bekukucs! :D

Manka!

Jacknek gyógypuszi hegyek!!!! :)
Az alvással mi is kínlódunk..4 napig a dédinél voltunk,teljesen felborult az alvásrend..na meg persze pont akkor jött egyszerre ki 3.és 4.foga Beninek....Nappal csak egyszer aludt,11től...kb 1 ig
ezt 2szeri alvásra váltotta,és az esti jól bevált átalvásnak lőttek,éjszaka 2 óránként..ana,és sírás,nyöszörgés..anyuka meg zombi üzemmódban...
Most azt csináljuk,hogy ha az idő is engedi,egész délután levegőn vagyunk,játék,mászás...elfárad,és este elalszik...bár most a foga miatt felébred éjszaka sokszor..de remélem hogy visszatér a "régi"jó alvókája!

Andi!!

Natinak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!

Mennem kell,mert eddig tartott az alvás
:( :(

Üdv:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Sildike
Úúú, az nagyon fájó érzés lehetett....
Az jó hír, hogy nem viselte meg, hogy távol voltál.

Majola
Jut eszembe a papucsról :lol: Marci a vau-vau-t ugatja lelkesen.
Megtanította rám Apukám, hogy a kutyusok ezt mondják. És nézzétek el nekem a dicsekvést, de olyan okos a kisfiam. :lol: Néztük a Futrinka utcát, mert egy hiszti rohamot nem tudtam már hogyan lecsillapítani :cry: Nézte-nézte aztán miután Morzsa bácsit és Buksikát kellő ideig figyelte megszólalt, hogy vau-vau! :lol: Persze lehet, hogy merő véletlen volt,mert sűrün vaúzik, de én betudtam annak, hogy igen okos a kisfiam! :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, Majola, asztrológiát "tanultam", talán vmi ragadt rám, elég nehezem koncentrálok az utóbbi pár hónapban. :cry: :lol: :lol:
Azért az túlzás, hogy pont ilyen időt akartam, de ha már így alakult, nem bántam.
Majola, mikor költöztök a házatokba? Sok meló van?
De ügyi Julcsi! Zita még csak lámpát és edét mond.
Volt egy jó sztori:
egy másik családdal laktunk, nekik 2,5 éves a lányuk, Míra. Zita legóvonatával és emberével játszanak.
Míra: "Ez kicsoda?"
Zitaapa: "masiniszta"
Zita nyúl a legóemberért, és közben: "Ede-ede-ede"
Míra."Ez nem Ede, masiniszta..."

Andi, megy a drukk keddre!
Evés ismerős, Zita jobban kunyizik, mint egy kóbor kutya, és ha nem kap, patáliát rendez. :D
Vendég

Lányok!

Mindenkinek köszönöm a szülinapi jókívánságokat.

Andi
Mi éjjel 1-kor indultunk és reggel 3/4 8-ra már anyuéknál voltunk. Igazából a szombat a gázos nap. A szembeforgalom nálunk is ijesztő volt.
A fiúk teljesen jól bírták az utazást.

Juci
Tényleg nagyon szar érzés volt, de amikor a kis Maci felébredt, akkor azonnal megismert és változatlanul imád engem.

Ha pedig már az okos gyerekeknél tartunk, akkor Lacika tudományai a következőek:
Áll egyedül a cumisüvegbe kapaszkodva, aztán észreveszi, hogy valami nem stimmel ránéz a két kezére elcsodálkozik és lehuppan. Édi nagyon.
Lámpakapcsolgatás megy ezerrel.
Ha megkérdezzük tőle, hogy hol megy a repülő, akkor mutat fel az égre és mondja sssss-ssssss.
Kinőtt 2 foga, amíg nem voltunk itthon, úgyhogy Lacika 7 fogú.
Tegnap elmentünk étterembe, mert anyuékat is megleptük az érkezésünkkel és nem főzött. Lacinak teljesen külön adag levest kellett rendelni. :lol: :lol: :lol:

Prüntyi
Nagyon szép lett Tüncsike szobája.

Kép
Kép Kép
sildike

Juci!

Okosmarci :D . Gratula!!!

Tünde!

Az ede az az add ide?

ayse

Juci, okos Marci, ez nem csak anyai hiúság. Tényleg, Ti hogy álltok a gyógytornával?
Bár bevallom, én még nem láttam Zitátnál szebb kislányt... :oops:
Vendég

An nowwwww. Kommentár nélkül elárasztalak Titeket a fényképekkel:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse, nem... vagyis nem vettem észre összefüggést, ezt mondja sokszor, hogy dededede, edededededede.
Vendég

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike
Nagyon jók a képek!
És Lacika csúcs! Ez az étvágy!Gratula a fogacskákhoz, így már még többet tud majd enni :lol: :lol:

Tünde, Ayse
Köszi. :lol:
Tünde
Mivel Marci kisfiú ezért ám legyen, elhiszem! :lol: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ildi, nagyon szép helyen voltatok, jól néztek ki a képeken!
Bazsika hiányolta Lacikát?
Vendég

Lányok!
Babról tudtok vmit? Nekem speciel hiányzik..

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, írok neki mélt, jó?
Vendég

Tünde
Ok, bár én is írtam Neki de sajnos eddig nem reagált.
De hátha Te több sikerrel jársz.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Elszállt, amit írtam....
Még vissza kell szoknom, úgy néz ki!

Zsuzsa!
Utólag is boldog névnapot kívánunk neked! :)
Nincs kedved valamikor sétálni egyet velünk?

Ildi!
Nagyon klassz helyen voltatok! :) Jók a képek!

Juci!
A járás még messze van, egyelőre elég ingatag a csajszim! :)

Teszek fel pár képet, bár az igazán jókat a nővérem készítette és még nem jutott el hozzánk.

a szülinapi tortával!
Kép
Kép
Kép
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Tünde
Ok, bár én is írtam Neki de sajnos eddig nem reagált.
De hátha Te több sikerrel jársz.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Sildike,
Üdv újra itthon! :) Boldog szülinapot kívánok! :)
Nagyon szépek a fényképek! :) Gyönyörű helyen voltatok! :)
Jó olvasni, hogy milyen szuper volt és főleg gyerekközpontú! :) Én nem is bírtam volna Dani nélkül. Fél nap is sok nélküle, de mégértem a szempontjaidat. Mostanában mi is úgy tervezzük a napjainkat, hogy sokat legyünk olyan helyen, ahol Dani mászhat, álldogálhat. Nagyon nem szeret egész nap a babakocsiban lenni. De így mi sem tudunk sokat csavarogni.
Lacika nagyon ügyes, hogy már kapaszkodás nélkül is álldogál, főleg ahhoz képest, hogy picit később kezdte a mozgásfejlődést, nagyon nagyon belehúzott! És persze az étvágya változatlanul nem semmi! :)

Juci,
Köszi a kérdést, Dani már jól van. Szerda este óta nem jött vissza a láz. Kopp kopp kopp. Kedden úgyis megyünk méretni (jöttök ti is?), majd konzultálok a doktor nénivel. Bár így utólag már nem sok értelme van.
Marci nagyon okos! Én is úgy vettem volna a vauzást, hogy a kutya láttán mondja. Egyértelmű!!! :)

Tünde, Duda
Dani is eszméletlen kunyerál mindent! Ő is olyan, mint egy kiskutya, mikor kunyerál. :) Az egyik kedvence a hamlet, de megkóstolni más is jöhet, csak nem mindig tetszik neki az íze.

Tünde,
Megkaptam a pü-t, küldtem választ! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Andi, először csak a feliratot láttam, hogy szülinapi torta, aztán lejjebb mentem, amíg betölti a képet. Hát mit mondjak, én egy gyertyás képet vártam. :lol: :lol: :lol:
Jól látom, hogy kikerekedett kosaras Nati?

Juci
, írtam, közben más lett a mélcíme, lehet, ezért nem válaszolt Neked... Vagy nem most nyaralnak?

Benianyu,
megint írtam pü-t. :oops:
Vendég

Mire megírtam az előző üzenetet már egy csomó új hozzászólás született. :) Újra pörög a fórum! De jó! :)

Duda,
Nati nagyon édes a képeken! :) A második kép a kedvencem, a kis kalapos! :)

benianyu

Bazsi csibész nagyon helyes a vizen :)

És Nati a tortájával :D Látom, nem kimélte.
Andi, menjünk sétálni. Illetve Julcsival nem nagyon lehet sétálni, ő mászkálni akar. Nati hogy van ezzel? Délelőtt is jó nektek valamikor?

KépKép

KépKép
majola

Jó reggelt Lányok!

Annyira jó volt a kis Macival ébredni reggel. Még a 6 óra sem zavart. Jól megnyomorgattam, meg nagyokat visított. Basszus igazi kis roszcsont ez a gyereke. Bazsika kutya füle volt ehhez képest. Laci ma reggel magára borítitta a cd álványt, kipakolta a videokazettákat, betuszkolt valami játékot a házimozi mélynyomójába, és egyfolytában kapcsolgatja a lámpát. Annyira kis cuki, ha mondom, hogy Lacika nem szabad visszanéz rám a kis huncut fejével vigyorog és csinálja tovább. Bazsi legalább vette a fáradtságot és angyalarcott vágott ilyenkor.
Egyszóval életrevaló kis zsivány.

Zsuzsa, Andi
Egy sétába mi is benne lennénk. De ha van kedvetek kis is jöhetnétek hozzánk. Keddig apa szabin van, szerdán jön Balázs keresztmamája, de utána már jó nekünk. Lehet a jövő hét is.

Sis
Nálad mikor lesz a tali? Van már konkrét időpont? Valakit tudok vinni esetleg.

Tünde
Bazsika egyáltalán nem hiányolta Lacikát, sőt. Amikor mondtuk, hogy jövünk haza a papához, mamához, Lacihoz akkor mondta, hogy Lacihoz ne jöjjünk. Aztán persze mondogatta, hogy szereti a Lacit. Kicsit el is keseredtem, de szerintem még fel sem fogta mit beszélt. Talán így még rosszabb, mert nem kamuzott és nem azt mondta, amit tudta, hogy hallani akarok. Neki nagyon jó volt ez, hogy csak vele foglalkoztunk.

És most az apartmann adatai:

Tulaj: Mendizza Lucio
Cím: Porec, Creska 13
Tel: 00385/52/432-549

3 hálószobás, 1 fürdő káddal, zuhanyzóval, wc-vel, bidéval. 1 külön wc kézmosóval, nappali, étkező, konyha egy légtérben, de nagyon nagy és tágas világos. Szép nagy kert medencével, grillezővel, napozó résszel nyugággyal.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, én benne vagyok egy taliban, ha esetleg Barbi megjön és bevállal minket :oops:
Sishez is szivesen mennék, ha te vagy valaki fel tud venni. A Boráros térig egy busszal el tudok menni, de több BKV-zést nem vállalnék.

Mikor menjünk sétálni? Végre megint jó idő van/lesz...azt mondják.

KépKép

KépKép
majola

jó reggelt mindenkinek,

TÜNDE!!!!!!

bocs hogy így írok,de mazsi nem hagy és egy kézzel nyomom....küldtem tegnap képekert,remélem átment,leírást is,de azt még első körben visszadobta.
ha mazsi alszik,megpróbálom mégegyszer
örülök.hogy zita már jobban van,nálunk változatlan a dolog egyelőre.

pussz annamami
annamami

Jó reggelt!

Davallia!
Köszönjük!
Húú, Panda is jó nagyot nőtt! :) Nem is gondoltam, hogy így tud kiabálni! :lol:

Zsuzsa, Ildi!
Mindenféle taliban benne vagyunk! :D
Egy sétában már akár a héten is! :)
Egyelőre nem tudom, Nati hogy billen vissza az itthoni létbe, de szerintem nem lesz gond, így jó délelőtt is! Nati sem üldögél már hosszú ideig a kocsiban, így piknikezhetünk is!

Ildi!
Szerintem természetes, hogy Bazsika díjazta, hogy most csak rá figyeltek, ő van a középpontban! De biztos szereti Lacikát!
Örülök, hogy ilyen kis zsivány a vejem! :D Szeretjük a vagány pasikat! :D

Sis!
Nálad is lesz tali? Mikor? Mi is mehetünk? És hol is laksz?

Higyjétek el, a képen tényleg egy torta maradványai vannak!
:roll: Volt ám gyertya is a tortán, amit közös erővel elfújtunk, de aztán szegény finomság így végezte. :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Annamami, a képeket megkaptam, köszikösziköszi!!!!
Az útvonalat ha nem siekrül elküldeni, sztem ide is nyugodtan leírhatod, hátha Sisék is eljönnek! :wink:

Ildi, sztem is ez most a természetes reakció Bazsitól, majd ha nagyobb lesz, hiányolni fogja.

Davallia, ijesztgetős kép csúcsszuper! :D:D:D
Vendég

Sziasztok!

Este írok bővebben, Ildi, Tünde, Duda, Üdv itthon!

Natinak Boldog Születésnapot Kívánunk! :D

Tali jövő héten lesz inkább, ha nem baj, mert a héten jönnek kecskeméti cimbik, csak nem tom mikor, és nem tudok ennyi felé szervezni!

Jövő héten kinek mikor lenne jó?

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lányok, ha vki tudja, hogyan kell a zuzapörköltet csinálni, legyen szíves ossza meg velem! Köszi!!!
Vendég

Sziasztok!

Jó nagy a pangás... :(
Nekem meglehetősen rosszul indult a napom. Kezdődött azzal, hogy Zita éjfél után felébredt, és 1/2 4-ig tartott a buli, közben 2x fél órára elaludt. Aztán eszembe jutott, hogy talán éhes, mert este nem ette meg a szokásos adagját. És naná, hogy éhes volt, nagyon örült, amikor meglátta a cumisüveget, kaja után el is aludt, 1/2 10kor ébresztettem fel. :D
Éjjel sikerült leejtenem a Chicco üveg cumisüveget tele tápszerrel, aki netalán addig aludt a házban, az tuti felébredt. Mindegy, otthagytam csapot-papot, reggel takarítottam el a maradványokat.
Ebédre spenót a menü, Zitának külön kislábosban, tápszerrel tej helyett, de zsemlét tettem bele. Elő a botmixert, de hát annyi eszem nem volt, h kicsi a mennyiség, és takaríthattam le a spenótot a csempéről... :lol: :lol: :lol:
És még csak 11 óra van... most kéne visszabújnom az ágyba, hogy más már ne történjen velem. :D:D:D

Barbi, várjuk a nyaralásos képeket!!!

Juccék nem jöttek még haza? Vagy most vannak a Szüleinél még 1 hetet? :shock: :?
Vendég

Sziasztok!

Na végre sikerült a képeket is feltennem a nyaralásról, de csináltam egy külön albumot, mert olyan sok lett :lol:
Majdnem 400 képet csináltunk, hát ezeket sikerült kiválogatni........

Itt a link: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=10372

Szóval nagyon jól éreztük magunkat, az idő lehetett volna kicsit jobb, de így legalább kirándulgattunk is egy kicsit.
Arra nincs is szó, hogy Nolcsi mennyire élvezte az egészet, haza se akart jönni. :lol:
Mondta, hogy nem megyünk haza, itt maradunk nyaralni :D Hát majd meg zabáltam, olyan édes volt.
Szállás valóban szupi volt, szeretnénk jövőre is visszamenni, de majd min. 2 hétre.
Leonka is nagyon jól bírta, esténként volt fáradt, a babakocsiban csak nehezen aludt el, volt olyan este is, amikor én otthon maradtam vele, hogy időben le tudjon feküdni.
Fiúk alvókája még a szokásosnál is jobb volt, 9-10 körül keltünk, ők még később :lol:
Mi csak vasárnap este indultunk vissza, hétfőn, hajnali 2-re értünk haza. Tegnap anyuméknál, meg dédinél voltunk.
Most megy a mosógép ezerrel, vagy 6-8 gép ruhát kell mosni. :lol:

Most ennyire futja, majd este még jövök, írok még többet is, reszkessetek :lol: :lol:

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi, nagyon jók a képek! Nem semmi alvókájuk van a fiúknak, ha 1/2 10-kor még aludtak. Mikor tettétek le őket az ágyba? Ilyen hűvösek ott az éjszakák, hogy hosszú ujjúban és hosszúnaciban voltak? Írjatok ám meg minden fontos infót, nemsokára mi is megyünk. :)
Vendég

Tünde!
Hát voltak hidegebb meg melegebb éjszakák is. Előző este esett az eső, lehűlt nagyon a levegő, így elbírták a hosszú ruhát is.
Szerintem készülj fel a rosszabb időre is, vigyél sok meleg ruhát.
Én alulpakoltam a meleg cuccokta, magamnak szinte semmit nem vittem. :)
Abból indultam ki, hogy itthon milyen idő van, de ott sokkal hűvösebbek voltak az éjszakák, meg este is elkelt a hosszabb ruha.
Mindjárt teszek fel ide egy képet Nolcsiról, ahol kabátban, farmerben, poló+hosszú poló+kardigánban van.

Előző este 9 körül feküdtek le és így volt még 1/2 10-kor is szunya. :lol:
Mondjuk ha nagyon sokáig aludtak (10 után ébredtek), akkor előző este mindig későn feküdtek, 1/2 11-11 körül, sőt, volt olyan is, hogy Nolcsi 1/2 1-kor feküdt le éjszaka.........

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na itten van :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: