Jó reggelt!
A legfontosabb: ma éjszaka aludt Krisztike egyedül Adrival
És nem jött vissza a helyére, most szólt egy negyed órája, visszaadtam a cumit, és azóta is ott van. Persze az apját kereste
Mióta terhes vagyok többnyire apa altatja ha itthon van, nagyon imádja.Este azért két ágyat ágyaztam neki, biztos ami biztos alapon
közénk szoktatni nem szeretném
Málna
örülök, hogy jól vagytok. Nekem is hasonló pocsék "élményeim"vannak a kórházról. Mi 5 napot voltunk, abból kettőt az ágy mellett éjszakáztam. És az antibiotikummal mi is így jártunk, jött ki sugárba, főleg ha a nővér adta be hanyadtfektetve, kifeszített szájba, mire felvettem, jött is vissza.
Egyenlőre nem kisérletezünk parázson járással
A keze még mindíg csúnya. Szombaton azért azt mondta segít vasalni
de azt is mondja, hogy nem nyúl többet a vasalóhoz. Az a jó, hogy nem egy nyafogós gyerek, most is csak akkor rögtön az égés után picsogott, utána kicsit óvatosabban nyúlt mindenhez, de azt mondta nem fáj.
Takidó
én a haskeményedést Krisztiánnal tudtam meg igazán milyen.
Napi 3 Magnerot mellett, még kaptam gyógyszert amitől olyan szívdobogásom volt, viszont ezt be is szüntették.
Ha keményedik a hasad pihenj le egy kicsit oldalt fekve a bal oldaladon, felhúzott lábakkal. Ha meg nagyon keményedik fél deci alkohol, csodákra képes. Állítólag a konyak nagyon jó, ezt egy orvos mondta, de én maradtam a gyógyszereknél.
Ja, és ha sokszor keményedik a hasad ne nagyon símogasd.
Gyöngyösön nagyon haragudtak érte, mert az is okoz haskeményedést, ami magában nem baj addig amíg nem nyílsz.
bocsi nem akarlak megijeszteni, de ezek tények.
Vvviki nem szeretnél bekerülni a táblába? Málna betesz ha gondolod, add meg az adataidat.
Fürdőn és sosem gondolkodtam, nekem apa képes félórákat feküdni a forró vízben
lényeg, hogy voltak túlélő kiskatonák
Muszkuru nagyon bírtam, hogy a nyúlgyereknek lesz kistestvére
Egyébként a nyúlszag nem irritál? És az ürüléke? Bocsánat, nekem minden bajom van ha Krisztikét tisztába kell raknom
Mert ugye nem akar pelus nélkül létezni, viszont mihelyst betojik, jön, hogy kaka van.
Kismamik túl sok kismamaruhát sem érdemes felraktározni. Ha valaki sokáig dolgozik az más.
Krémezés, én mindíg csak testápolót használtam. Adrival csak a hasamra csíkos lett a cicim, na Krisztivel már kentem azt is, vele meg csíkos lett a popóm, úgyhogy azt is kenni kell. Viszont a hasam és a combom nem lett annyira csíkos
Bocsánat, hogy mindenkinek nem írok külön
Puszi mindenkinek:Gabi