Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon cuki a kis Máté!!! :lol: :lol:
Viszont az az első kórházi kép nagyon ijesztő!!!!
Szegénykém!!!Jó,hogy már túlvagytok rajta!!! :D

Kép
bea27

Nika!!!Nemtalálom az UH képedet!!Hol van??? :roll:

Kép
bea27

Nagyon édi Máté!
És le a kalappal,hogy így viselte a kórházat.

KépKép
takido

Málna,nagyon jók a képek!!!!De az a kórházi....annál majdnem elbőgtem magam...szerintem ha lesz gyerekem szétaggódom az idegrendszerem,ha valami miatt kórházba kerül....ezt hogy lehet egyáltalán kibírni????Szegénykém még annak ellenére,hogy milyen beteg volt,hogy mosolyog....kis tündérke!!!!

Kép Kép
meli1118

Bea

Mindkét keze ki volt kötve.
Pont neki,aki sosem úgy ébred reggel ahogy este leteszem.

Icus

Mi a helyzet Londonban?Apa szeptember 9.-én megy ki egy hétre.Mondanom sem kell,hgy egyáltalán nem örülök neki! :twisted: Lehet,hogy eldugom az útlevelét :shock:
Van Londonban olyan üzlet, ahol lehet darabra venni szalvétát?!Vagy hobby bolt?!Szeretnék egy pár egyedid cuccot csinálni

málna2162

Biztos én is nagyon aggódó anyuka leszek!!Néha már most is izgulok!!De mégcsak olyanokért,hogy miért nemérzem a mozgását!!Na mindegy.................!Jöjjön,aminek jönnie kell!!!! :?

Kép
bea27

Málna!!!P.Ü:!!

Kép
bea27

Ja!!És még a bugyikról nem is beszéltem!!Átkellett váltanom a tangáimat!!Ilyen kis csodaszép,nem is tudom,hogy azoknak mi a neve!!Nem tundra,és nem is nagymama bugyija!!A kettő közti!! :?
Aranyos!!Csak a tanga után furcsa volt!
Dóri!!Nektek??Bugyik??

Kép
bea27

Meli

Úgy,hogy a gyerek elött tartod magad.Persze most úgy csinálok mintha valami halálos betegsége lett volna.De megéreznek minden aggódást,alegkisebbett is!

málna2162

Van kismama tanga!!pocak emelős.Én is azt hordtam.Csak a szüléskor váltottam sátorlapra

málna2162

Az meg milyen????
Sátorlap??Az meg milyen??? :shock:
Nem nagyon béna az a tanga?????

Kép
bea27

Na mentem!!Majd este még benézek!!

Kép
bea27

http://www.maternelle.hu/termekek/fehernemuk.html

Itt vannak fehérneműk

Pusszancs.megyünk bulizni!
Majd holnap jövök

málna2162

Köszi málna!!De ezeket aranyáron mérik!!! :x

Kép
bea27

Hello csajok,

Málna, tök aranyosak pincurkáról a képek, a kórháziak viszont lehangolók. Szegényke, biztos nagyon sz@r lehetett neki. De neked sem lehetett könnyű, így látni imádott kisfiadat :cry:

Na, ma bejelentettem a nagy hírt.... A fenntartó (nő) a nyakamba ugrott, megpuszilt, a férje, aki mostantól az igazgató kevésbé örült, mivel ugyebár majd valakit keresnie kel helyettem is. De a legjobb mégis az volt, ahogyan bejelentettem. Ma bejött egy kolléganőm - Viki- hatalmas vigyorral, kibuggyan cickókkal, domborodó pocakkal... Már amikor megláttam, tudtam, hogy terhes, de nem akartam még megkérdezni. Aztán behívtam magamoz, és rákérdeztem. Igen, babát vár. Bejelentette. Mármint a fenntartónak, meg az ig-nak is. Mondtam neki, hogy nekem is be kellene jelentenem, még mielőtt beosztanak a gimibe. (nem részletezem, de elit gimit akarnak, és szerintem hülyén nézne ki, ha most elkezdeném őket tanítani, aztán fél év múlva lelépek. Ezért jelentettem már most be.) Na, úgyhogy lejött velem a Viki, és mondtam a nőnek-aki egyébként Piri, tehát Piroska,akit ugye mi itt nem csípünk :wink: : Ha ez már a bejelentések napja... itt nem is kellett tovább mondanom, tudta miről beszélek. Átkarolt, megpuszilgatott... Jól esett. Behívott mindenkit, aki ott volt, és "mutogatott" minket, hogy babát várunk. Ami a dolog pikantériája, hogy a Viki valószínű egyidős velem, és a dokink is ugyanaz lesz. Az ő dokija sem vállal már szüléseket...

Na megyek anyáéhoz, most én is takarítok. Majd jövök

pusza

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

helló Mindenkinek !

először is jobbulást a kis Máténak !!
elkeserítő, hogy vannak ilyen orvosok is !!!

Hoppá
a ciklusom magától állt be ! és pont akkor mikor már elkezdtem kétségbeesni ! azóta halálpontos !

a párom melegvízbe jár hetente egyszer mert már kezd rozsdásodni, egy órát ül benne, de ma eltiltottam mert esélyes napok vannak és kockáztatja a babaprojektet ! legfeljebb "berozsdásodott " apukája lesz a babánknak !

holnap veszek egy tesztet és a jövő héten megcsinálom !
vvviki

Köszönöm lányok a válaszokat és a jótanácsokat, és a megnyugtató sorokat.
A MagneB6-ot már önszorgalomból eszegetem, egyelőre napi egyet. Ha rosszabb lesz, vajon felturbózhatom az adagot?
A végén magnéziumfüggő leszek :shock:

Sziszi, elalvásos sztorit én is tudok mesélni: szombaton reggel vásárolni készültünk, csak apa szokás szerint nem tudott elszabadulni a tv-től, valami amerikai óriás repülőgép építését bámulta, amibe vagy három tank belefér… Szóval én már puccba-parádéba vágtam magamat, de mondta, hogy várjuk már meg, amíg vége lesz, már nincs sok hátra.
Ezért a táskámmal a kezemben leültem mellé a kanapéra, előhalásztam a parfümömet, befújkáltam magamat, és vártam, hogy induljunk. És ahogy ott csücsültem szépen elaludtam. A táskámmal az ölemben, a parfümös üveggel a kezemben.
Arra ébredtem, hogy Csaba röhög, hogy csak nem elaludtál?! :lol:

Málna, köszönöm a táblát, olyan jó nézni azt a kedves csíkos állatot a sor elején :D
Máté aaannyira cuki, ahogy a tortájának örül! Megzabálom! :oops:
De a legcsinibb a nyuszis pólójában! (természetesen) :wink:
Jó bulizást!

Meli, a találkozó nagyon jó ötlet, én is benne vagyok! :D
Bea, nyugi, nem eszünk meg :twisted:

Musz

KépKép
muszkuru

Vvviki, szerintem a melegfürdő tönkreteszi apa iskatonáit, legalábbis nekünk ezt mondta a dokink, de kérdezdmeg a többieket. Állítólag akár 2 hétre is megölheti őket a forró víz. Apa is kb 1 hónapja ülhet a forró kádban, amit imád, de pár hónapig tiltólistán volt. Meg is lett az eredménye :wink: Mondtam is neki nemrég, miután kiderült, hogy babán lesz: na édesem, mstantól áztathatod a golyóidat :oops: a forró vízben, már nem "használlak" tenyészbikaként :lol:

Kép

Kép

hoppá

Musz, rosszullét? Nem akarsz előbb dkihoz menni???

VVViki, terhességi vagy lh tesztet veszel holnap???

Kép

Kép

hoppá

Kata, örülök, hogy ilyen jól fogadták! Nem minden főnök reagál így sajnos...

Rosszullét köszönöm van, de csak állandó émelygés, még nem produkáltam semmit :roll:
Utánaolvastam a neten is a görcsöknek, az első harmadban nem ad aggodalomra okot.
Szóval csendben tűrök (max apának hisztizek...) 8)

Dokihoz nem is mennék sokkal korábban, a 7. héten talán már látni fogunk valami emberke-kezdeményt is, meg lesz szívhang is és hasonló csemegék. Ha összeszorított foggal is, de kibírom addig :D

Musz

KépKép
muszkuru

Ja, a boltokról, meg a vásárlásról jut eszembe, korábbi szentendrei kóborlásunk alkalmával láttam az egyik kirakatban a sétálóutcában, ahol "személyre szabott" pólókat gyártanak - egy gólyás pólót kismamáknak, egy cuki gólya ült az elején :D
Nagyon megtetszett, elhatároztam, hogyha nagy pocakom lesz, tuti szerzek egy ilyen pólót :D

Musz

KépKép
muszkuru

helló !!

Hoppá
én is mondtam a páromnak, hogy a pozitív teszt után be is költözhet a melegvízbe, de addig tilos

terhességi tesztet veszek és a jövő héten megcsinálom

kíváncsi vagyok, hogy az én német főnököm milyen szögbe fog eldőlni, ha majd egyszer bejelentem, hogy már hárman vagyok

megyünk pecázni egy kicsit, a legjobbakat mindenkinek !!!!!!

Máténak jobbulást !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apukám nem állt egyszer messze attól, hogy egy orvost átemeljen az asztalon..
vvviki

Vvviki, mikor kellene megjönnie? Nem csinálsz egy vonalzót? Lehet ilyet találni, pl www.snugglepie.com, vagy www.tickerfactory.com oldalakon.

Musz, az állandó émelygés pontosan mit jelent nálad? Ökölődsz néha, vagy csak rossz a gyomod? A gólyás poló tök aranyos ötlet. De akkoris a plügólyás sztorid volt a legjobb :lol:

Kép

Kép

hoppá

plügólyás=plüssgólyás, csak mndig gyorsan írok, azért vannak ilyen jellegű hibáim.

Kép

Kép

hoppá

Helló Csajok!!Nekem is egésznapos émelygéseim voltak!!És alig vártam,hogy végre hányjak már egy jót,és elmúlik!!Egyszer sikerült is hánynom!!Egyébkémnt ez a 6.héttől volt,a 15.-ig!Aztán,mintha elvágták volna!ELMÚLT!!!Fogytam is egy jó pár kilót! :)
Bár ilyen áron ezt a fogyást nemkivánom senkinek!Anno,mindentől égett a gyomrom,még egy pohár viztől is! :( Nem mertem semmit sem enni,és nem is nagyon tudtam!!

Kép
bea27

Csak megirtam az élményemet is!Ha ez élmény!!És ennek már lassan 10 hete!Jó égen volt!!
Lassan itt a szülés!! :shock:
Ki van itt velem????

Kép
bea27

Halihó!

Egy kicsit lazítottam délután.
Hoppá!
Örülök,hogy egész jól fogdták a munkahelyeden :D

Bea!
Jelenleg még a régi jók a régi bugyik,de lassan nekem is új kollekcióra lesz szükségem.Még nem tudom,hogy melyik fajta fog lesz a jó.Majd kipróbálok többfélét :D

KépKép
takido

Itt vagy még,Dóri?Mert,ha nem akkor elmegyek megfürdeni,és elteszem magam holnapra!

Kép
bea27

Akkor mentem!Jó éjt mindenkinek!!

Kép
bea27

Bea!
Már elmentél?

KépKép
takido

Jó reggelt!
A legfontosabb: ma éjszaka aludt Krisztike egyedül Adrival :wink: És nem jött vissza a helyére, most szólt egy negyed órája, visszaadtam a cumit, és azóta is ott van. Persze az apját kereste :wink: Mióta terhes vagyok többnyire apa altatja ha itthon van, nagyon imádja.Este azért két ágyat ágyaztam neki, biztos ami biztos alapon :D közénk szoktatni nem szeretném :shock:

Málna
örülök, hogy jól vagytok. Nekem is hasonló pocsék "élményeim"vannak a kórházról. Mi 5 napot voltunk, abból kettőt az ágy mellett éjszakáztam. És az antibiotikummal mi is így jártunk, jött ki sugárba, főleg ha a nővér adta be hanyadtfektetve, kifeszített szájba, mire felvettem, jött is vissza.
Egyenlőre nem kisérletezünk parázson járással :lol:
A keze még mindíg csúnya. Szombaton azért azt mondta segít vasalni :D de azt is mondja, hogy nem nyúl többet a vasalóhoz. Az a jó, hogy nem egy nyafogós gyerek, most is csak akkor rögtön az égés után picsogott, utána kicsit óvatosabban nyúlt mindenhez, de azt mondta nem fáj. :wink:

Takidó
én a haskeményedést Krisztiánnal tudtam meg igazán milyen.
Napi 3 Magnerot mellett, még kaptam gyógyszert amitől olyan szívdobogásom volt, viszont ezt be is szüntették.
Ha keményedik a hasad pihenj le egy kicsit oldalt fekve a bal oldaladon, felhúzott lábakkal. Ha meg nagyon keményedik fél deci alkohol, csodákra képes. Állítólag a konyak nagyon jó, ezt egy orvos mondta, de én maradtam a gyógyszereknél. :shock:
Ja, és ha sokszor keményedik a hasad ne nagyon símogasd. :( Gyöngyösön nagyon haragudtak érte, mert az is okoz haskeményedést, ami magában nem baj addig amíg nem nyílsz. :(
bocsi nem akarlak megijeszteni, de ezek tények.

Vvviki nem szeretnél bekerülni a táblába? Málna betesz ha gondolod, add meg az adataidat. :wink: Fürdőn és sosem gondolkodtam, nekem apa képes félórákat feküdni a forró vízben :shock: lényeg, hogy voltak túlélő kiskatonák :D

Muszkuru nagyon bírtam, hogy a nyúlgyereknek lesz kistestvére :wink: Egyébként a nyúlszag nem irritál? És az ürüléke? Bocsánat, nekem minden bajom van ha Krisztikét tisztába kell raknom :roll: :oops: Mert ugye nem akar pelus nélkül létezni, viszont mihelyst betojik, jön, hogy kaka van. :D

Kismamik túl sok kismamaruhát sem érdemes felraktározni. Ha valaki sokáig dolgozik az más.
Krémezés, én mindíg csak testápolót használtam. Adrival csak a hasamra csíkos lett a cicim, na Krisztivel már kentem azt is, vele meg csíkos lett a popóm, úgyhogy azt is kenni kell. Viszont a hasam és a combom nem lett annyira csíkos :D

Bocsánat, hogy mindenkinek nem írok külön :oops:
Puszi mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt,

ez a topik már leginkább kismama-találkozó :wink:
Sajnos páran még kilógunk.
Már csak émelygés, haskeményedés, kismamaruha, mikor mozdult meg stb... témák vannak. :lol:

Régi szép idők :!:
Vendég

Csajok,

csináltam tickert én is.
Azért csiga, mert az istennek sem akar már ideérni!!!!!
Hozzánk nem gólya jön és ezért tart sokáig :lol:

Egyébként csiga volt a jelem az oviban is...
Vendég

Sziszi
mindegy gólya, vagy csiga hozza, lényeg, hogy legyen valaki :wink:
A 35. nap az már jó, nem? Általában rövidebb a ciklusod, nem?
nagyon szorítok neked :wink: :wink:
Tomi bölcsibe? Ti mikor kezditek az ovit?

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Gabi,

Tomi bölcsibe jár még, oviba csak okt. 17-én megyünk.

31. napi tesztem negatív volt, majd a köv. hónapban...
Nekem szokott lenni 28-40 nap között mindenféle. A múltkopr ugyanez volt és nem voltam terhes. Most nem csinálok több tesztet 40. napig, vasárnap.
Vendég

Jó reggelt!!!
Anyusziszi!!Mától nem nyomom annyira ezt a babás témát!!
De akkor mit dobjunk fel???Valakinek valami 5let?? :roll:
Kinnt elég hűvös van!!

Kép
bea27

Jó reggelt!!!!!

Sziszi,nincs semmi jeled????Azért ez már jó hosszú ciklus,lehet,hogy az a csiga hamarosan célba ér???

Gabi,neked azért nem lehet túl egyszerű a két gyerekkel ez a rosszullétes korszak!!!!Anyósod azért besegít néha???

Mindenkinek szép napot mára!!!Ma egészen délután 5-ig itthon vagyok,aztán megyünk a barátainkhoz!!!!Főzök apának csirkepaprikást knédlivel,magamnak meg mézes-chilis csirkeszárnyat!!!!Imádom!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Bea,

én nem írtam semmi negatívat, csak mostmár jópofa olvasgatni a sok kismamát. Persze érthető ez nektek már kijár...
Vendég

Nekem meg az jutott eszembe,hogy milyen érzés lehet azoknak akiknek még nem jöttössze,és mi meg itt örökké a babatémáról irunk!!Tuti sz@r lehet!!
De tényleg dobjunk fel valami más témát!!!

Kép
bea27

Jó reggelt mindenkinek,

Málna, örülök, hogy túl vagytok az egészen, párom beszélt pároddal folyamatosan, hallottam a rémhireket, szegény kis manóka.... az a kép a kórházban tényleg annyira szivbemarkoló....
Jöttök akkor hétvégén ? Ha minden igaz, egy apartmanban leszünk.... :lol: (két külön szoba, külön fürdővel, de egy nappalival )Mi szombaton délelőtt megyünk le.
zsizsik

Nincs itt senki????
Akkor lépek én is!!

Kép
bea27

Kata, csak émelygek, semmi több. Annyira utálok hányni, hogy nem is adok esélyt rá :shock:
De lehet, hogy kéne engednem a természetnek, és utána jobb lenne, mint ahogy Bea mesélte az „élményeit” :D

Gabi, alapban nincs nyúlszag nálunk. Az elején minden vendégtől kérdezgettem, érzi –e, de őszintén mondták, hogy nem. Dupla almot használok a bilijében, a kukorica-csutka-törek-alom nagyon jól magába szív minden illatot+nedvességet, rá faforgács jön, ami meg puha.
Csak szalmaszag van, amit a ketrecbe szórok neki, de annak az illatát meg nagyon szeretem :D
Ahogy visszajött a táborból, összekeverte a sarkokat, és nem abba pisilt, ahol a wc-je van :shock: A szalma meg nem szív magába semmit, így minden reggel és este mostam a ketrecét, volt ugyan bukéja, de nem volt vészes :? Mostanra pedig helyreállt a kis fejében a rend, így nincs se szag, se mosnivaló :D

Ja, és képzeljétek, apa minden lelkiismeret furdalás nélkül vacsizott egyik este nyúlhúst a szálloda büféasztaláról!!! :( :( :(
A következő párbeszéd zajlott le közöttünk:
- Úristen, hogy bírod megenni a gyerekedet?
- De hát ez nem a gyerekem…
- Ok, akkor a barátját!
- De hát nem lehet a barátja, 1000 km-re laktak egymástól…
- Akkor a levelezőtársát…
:? :(

Sziszi, tanulmányoztam Málna tábláját, előbb utóbb nálunk mindenki kismami lesz. Sorban egymás után vándorlunk fel a fenti régiókba! :D
A csiga ticker nagyon aranyos

Meli, küldhetnél valamelyik menüből kóstolót. Ahogy olvastam, vizuális típus vagyok, rögtön megjelentek előttem… hm, bármelyik jöhet! 8) :D

Musz

KépKép
muszkuru

Sziszi, azt el is felejtettem mondani (írni), amikor megláttam a tickeredet, az jutott eszembe, hogy az én állatom is a sivatagban császkál, lehet, hogy hamarosan összefutnak a csigával? :lol: :lol: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Szép jó reggelt!

Ma 10-kor sikerült feltárnom magam :D
Már többször előfordult,hogy éjjel arra keltem,szúr a hasam.Ezt szintén nem tudom,hogy mitől lehet :?:

Kis_Plutó!
Köszönöm,hogy ezt leírtad,és tudom,hogy nem ijesztegetésnek szántad.Én amúgy is szeretek tisztába lenni a dolgokkal.

Anyusziszi!
Itt senki sem lóg ki sehonnan,hiszen közös a cél :D És nagyon sokat tudtok segíteni nekünk babatémában,hiszen már van tapasztalatotok.
Egyébként szerintem mindenki nyitott mindenféle témára,ugyhogy bárki kérdezhet,bármiről.
Lehet,hogy ez az első tickeres hónapod lesz a nyerő :D

KépKép
takido

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk........mar nem voltam nehany napja :(

Nem sikerult mindent visszaolvasni, de a kepeket megneztem :D
Nagyon aranyos a Mate (kisordog abban a poloban :P ) es kar korhaz lett a masodik szulinap vege :cry:

Majd este otthonrol visszaolvasgatok.... :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép
icus

Sziasztok!!!Sül a pipiszárny,fő a kuktában a paprikás....olvad a knédli(fagyasztott volt) :oops: :oops: :oops: Ági drágám,küldöm.....apa előbb hazajön és itthon nem dolgoznak,úgyhogy már egykor el tudunk indulni...hurráááá...bemegyünk az Ikeába+Árkádba...venni akarok a lagzira egy szupi szoknyát....majd rakok fel róla képet :wink: :wink:

Bea szívem....nem kelt bennem rossz érzéseket és szerintem másokban sem....sőt,amikor a bébikről beszéltek csak jobban érzem,hogy hamarosan nekem is lesz egy babóm a pocimban....úgyhogy csak rajta,osszátok meg velünk az élményeket,abból tanulunk!!!!!!!

Szia Zsizsi....használ a gyógyszer???Remélem rendbe jön a ciklusod és hamarosan neked is összejön :lol: :lol:

Puszi,azt hiszem rá kell néznem a kajára!

Kép Kép
meli1118

Kép Kép

Kép
bea27

Itt vagyok, mit szóltok hozzánk? :shock:

Kép
bea27

Sziasztok!

Muszkuru

Olyan jókat nevetek mindig az írásaidon!!
Levelezőtárs!! :lol:
De lehet,hogy a testvére volt,csak diszidált...rossz helyre :?
A nyúl alom és takarítás rád nézve nem veszélyes?!

Bea

Csak mutiból raktam az fehérnemük elérhetőségét.Még jó,hogy nem képeket raktam :wink: :lol:
A személyes tapasztalatom a következő:Én sem vettem méregdrága bugyit és melltartót.Volt olyan amit az Auchanban és a Corában vettem,kb.1000.--ért-De ezeket csak a 7-8. hónapig hordtam.Utána muszály voltam venni olyan bugyit ami tényleg tartotta rendesen a pocakomat,mert akkormár nagyon éreztem a súlyt és nagyon megterhelő volt.Tényleg nem olcsók,de nagyon jók,Így is nagyon nyúlik a méhtartó szalag vagy izom vagy mi,ezek a speciális bugyik meg nagyon jól alátámasztanak.Szoptatós melltartóból is két komolyabb darabot vettem.Azt is csak a szülés után kellett használni amikor volt,hogy két szoptatás között duplájára nőt a mellem(azok voltak a szép napok :lol:).
Szóval szerintem megéri egy két speciális darabot beszerezni.
A ruhákkal kapcsolatban ugyanazt mondom,mint Kis_plutó.Csak ha dolgozik az illető akkor érdemes teljes ruhatárat cserélni.
Persze nem vagyunk egyformák...Biztos van akimáskép gondolja :wink: :lol: Mindenből a full extra

Zsuzsi

Megyünk!Hogy mikor azt em tudom :shock: Gondolom mi is szombaton.Eszti?Jön?De ha szombaton megyünk délelöt,akkor mikor megyünk a Hidibe?!

Meli

Nagyon pörögsz mostanában!Mint egy tini!!
Haverok,buli,fanta.
Nem vagy fáradt?
Egy barátom szokta mondani: "Aki éjjel legény ,az nappal lepény!" :lol: :lol:

Apa ma reggel rámmászott...De sajnos mivel még albérlőm van(nem kicsi fekete,hanem olyan kioldó zsinóros :lol: ),vissza kellett utasítanom az próbálkozást.
Aztán vadász ,horgász lévén a következő enyhén morbid, de ugyanakkor nagyon vicces megjegyzést tette a mentsruáló nőre:
"Ne bízz olyan élőlényben,amelyik 5 napig vérzik és nem döglik meg..."

Találtam Mátéról egy pr ezer újszülött képet.jöhet?

málna2162

Muszkuru, Takido

A végén még belémbeszélitek a gyereket. :!:
Nem is bánnám :lol:

De a 31. napi teszt alapján nem vagyok terhes és nem émelygek és feszül a cicim és semmi jelem nincsen.
Néha szurkál, meg furi a hasam, ahogy menszi előtt szokott.

Sajnos a sivatagi nyuszi előreszaladt....
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?