Sziasztok!
Edus, ez az etetős videó nagyon édes! Hát picifiad sem marad éhen, kibulizza, ami neki jár.
Én nem értem, miért gondolják az emberek, hogy csak az az egészséges, ha egy baba nagy súlyú és óriás méretű? Anyóséknál is ez dívik...
Zsófi, megsirattam a szülésedet. Még egyszer nagy gratula! Megkuksiztam persze azonnal a képeket is!
Nagyon szép babátok van és tök jó méreteket is produkált!
Látod, kár volt aggódni! Nagyon ügyes vagy!
Kata, olvastam ám a híreidet és folyamatosan drukkolok is attól még, hogy nem tudtam írni! Tudom, aggódsz, míg meg nem születik, én is ezt teszem. De szerintem Lizával is minden ok lesz, teljesen egészséges! Csak más a fejlődési ütemük. Látod, már a bal oldalon nem is látszódik az eltérés! Lehet, egy hét múlva már a másikon sem látnak semmit. Csak pont akkor kuksizták meg, mikor nem kellett volna. Nyugi, pozitív energiákat küldjél neki minél többet, arra van szüksége! Ja egyébként nagyon klasszak a fotók Lizáról!
Érdekelne, amit a doktornő írt. Légyszi küldd el!
melasz@ludens.elte.hu Előre is köszi!
Egyébként nekünk az AFP-nk 0,53 lett, majd frászt kaptam, gondolhatod! Gyorsan elmentem négymarkeres vizsgálatra, érdekes módon ott már 0,98 lett az AFP és iszonyú kicsi a valószínűsége a Down-nak. Szóval nyugi!!!
Hát Mangó, részvétem a fürdőszoba miatt!
Remélem, hamar megoldódik!
Mi pénteken eladtuk a lakást!
Ingatlanos adta végül el. Ti próbáltátok ingatlanossal?
Köszi a nyugtatgatásokat, próbálom a negatív gondolatokat elterelni!
Elég sikeres, mert kismanó sokat segít benne. Imádom!
Egyszerűen rózsaszín ködben élek újabban.
Ja és eltűnt a köldököm, és lett egy vonal alatta mára!
Állandóan azon agyalok, vajon milyen lesz?
Übi, örülök, hogy minden rendben Veletek!
Mi a 15. és a 20. héten voltunk 4d-n, mindkétszer nagy élmény volt.
Én bizti nem hagynám ki a helyedben ezt az időszakot...
A Praxisban babanetes kedvezménnyel 9000 Ft a 4d, és kapsz dvd-t a vizsgálatról, cd-t képekkel és fotókat is érte. És nagyon klasz, csak ajánlani tudom.
Kki, azért nem tudtál a Praxisba telefonálni, mert ott csak délelőtt vannak, akkor kell hívni is őket. De lehet menni szombaton is. Remélem, jó lesz a Sote-n is! Majd mesélj, jó?
Nekünk a kiskád a tesóméktól van, van hozzá állvány is, nem foglal el nagy helyet, nekem tetszik. De ez nem pelenkázós, csak állvány. Pelenkázónak a fürdőbe meg vettem az Ikeában Gulliver lehajthatós falra szerelhető asztalt, szerintem nagyon klasz. Így a kis fürdőnkben is elég jól el fogunk férni szerintem. Már leteszteltük.
Majd lefotózom.
A kiságyat meg a párom készíti éppen most, pelenkázóval kombinálva. Alig várom, hogy kész legyen és megcsodálhassam.
Köszi a tanácsokat mindenkitől, nagyon jó olvasni őket. Segít!
Zsóka, hogy tetszett Marcinak a busz? Gondolom jó érdekes volt neki!
Most muszáj mennem. Sok puszi mindenkinek!
Melba